Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

yhy789    10
kisetet55, 9 dakika önce yazdı:

Bolde ile ilgili şöyle bir yorum yapabilirim şimdiden haftalık 700 mg testo kullanıyorum e2yi kontrol altına almak için haftalık 200 mg bolde kullanıyorum şuana kadar e2nin verdiği hiç bir yan etkiyi yaşamadım ki trt döneminde bile meme ucumda hassasiyet oluyordu. Yarın yani cuma günü kan tahlili vereceğim her şey biraz daha netleşir. Decanin dozunu henüz yeni 500mg/haftaya çıkardım o yüzden bir şey diyemiyorum.

Teşekkürler hocam unutmazsam hortlatırım bir kaç haftaya deca doluysa çok iyi olur 26 dolar bedava

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Zxien    12
yhy789, Şimdi yazdı:

Teşekkürler hocam unutmazsam hortlatırım bir kaç haftaya deca doluysa çok iyi olur 26 dolar bedava

Eski partisini kullanırken az daha decadick oluyodum birde nessie deca bende ilaç girerken öyle bir yakma acı bırakıyordu ki anlatamam yani

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    76
yhy789, 17.09.2026 - 21:46 yazdı:

dün tahlil verdim e2 sonucu 32 geldi bence boldenon tam dolu kanaatine vardım. 200 mg haftalık boldenon için 700mg haftalık testo kullanımına göre görevini yerine getirmiş gibi duruyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    10
kisetet55, Şimdi yazdı:

dün tahlil verdim e2 sonucu 32 geldi bence boldenon tam dolu kanaatine vardım. 200 mg haftalık boldenon için 700mg haftalık testo kullanımına göre görevini yerine getirmiş gibi duruyor.

Baya iyi testoda mı nessie yeni serilerden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    76
yhy789, 51 dakika önce yazdı:

Baya iyi testoda mı nessie yeni serilerden

yok değil testo aburaihan kullanıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853

Elimde kalan eski seri nessie tren enanthate ları kullanmaya başladım 2.haftayı bitirdim yeni seri kullanan biriyle konuştum çalıştığını söyledi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    10
hectordoyle, 43 dakika önce yazdı:

Elimde kalan eski seri nessie tren enanthate ları kullanmaya başladım 2.haftayı bitirdim yeni seri kullanan biriyle konuştum çalıştığını söyledi

Test e lerin batchını hatırlıyor musun acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    76
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Eski seri de yeni seri de çalışıyor her ikisini de kullanmıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
yhy789, 2 saat önce yazdı:

Test e lerin batchını hatırlıyor musun acaba 

Test e değil tren e sini kullanıyorum, en son kullandığım yeni seri nessie testosu boş çıktığından beri nessie testosu kullanmadım ve kullanmayacağım. En son kullandığım nessie testolarının batch no ları hepsinin aynıydı, hem eski hem de yeni serisinin

kisetet55, Bir saat önce yazdı:

Eski seri de yeni seri de çalışıyor her ikisini de kullanmıştım.

Haftalık kaç mg kullandın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    10
hectordoyle, 22 dakika önce yazdı:

Test e değil tren e sini kullanıyorum, en son kullandığım yeni seri nessie testosu boş çıktığından beri nessie testosu kullanmadım ve kullanmayacağım. En son kullandığım nessie testolarının batch no ları hepsinin aynıydı, hem eski hem de yeni serisinin

Bende elimdekilerle karşılaştırdım eskide yenide 151169ws sanırım komik bıyıklı adamın dediği doğru sadece 1 . El dolu satıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
yhy789, 19 dakika önce yazdı:

Bende elimdekilerle karşılaştırdım eskide yenide 151169ws sanırım komik bıyıklı adamın dediği doğru sadece 1 . El dolu satıyor

Benim de nessie yi aldığım kişi 1.elden alıp üstüne az miktarda kâr koyuyordu, 27 dolardan almıştım testo konusunda isterse yeni seri dolu testosu denk gelsin yine kullanmam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    76
hectordoyle, 11 saat önce yazdı:

400mg/hafta 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STRESSAVAR    1
Fuhrer, 17.09.2026 - 19:54 yazdı:

aynısı, test verdim

fuhrer hocam test vermiştiniz sonuç çıktı mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NOA    1
hectordoyle, 19.09.2026 - 21:27 yazdı:

Nerden almalıyım lütfen yardım:( güvenilir bir yer arıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
NOA, Şimdi yazdı:

Nerden almalıyım lütfen yardım:( güvenilir bir yer arıyorum 

Satıcı ismi ve yönlendirme yapılması yasak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
NOA    1
hectordoyle, 8 dakika önce yazdı:

Satıcı ismi ve yönlendirme yapılması yasak. 

OK zaten satıcı değil de marka kritik. Güvenilir çalışan var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
NOA, 4 saat önce yazdı:

Açıkçası net olarak bir marka öneremiyorum artık, forumda ismi geçen ZPHC Humax ve Nessie gibi birkaç sosyal medya aramasıyla bulunabilecek markaları bulduktan sonra alıp kendi üstünde denemen gerek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    13
NOA, 4 saat önce yazdı:

Son 1 yıldır zphc kullanıyorum ambalajı paketlemesi filan kaliteli geliyor en kötü bunu yapan steril yapmıştır diyorum kafam rahat ediyor 😀

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    27
yhy789, 20.09.2026 - 00:12 yazdı:

Aynı seriyi kullanmaya baslayacagım pazartesi 2 haftaya test veririm güncellerim

IMG_7805.jpeg

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    77
Human, 5 saat önce yazdı:

Aynı seriyi kullanmaya baslayacagım pazartesi 2 haftaya test veririm güncellerim

IMG_7805.jpeg

yeni seriler de çalışıyor hocam. haftalık 500mg vuruyoruz 3600 çıkmıştı yukarıda paylaşmıştım sonuçları. biraz geriye bakarsanız görürsünüz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    27
AnarchyZone, 14 dakika önce yazdı:

yeni seriler de çalışıyor hocam. haftalık 500mg vuruyoruz 3600 çıkmıştı yukarıda paylaşmıştım sonuçları. biraz geriye bakarsanız görürsünüz.

Underdose diyenlerde var hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    853
Human, 6 saat önce yazdı:

IMG_7805.jpeg

Bendeki de bunun birebir aynısıydı ama boş çıktı bendeki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    242

Nessie testo birçok kişide boş çıkmaya başladı çevremde şu ana kadar 3 kişide boş ürüne denk geldiğini gördüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    21

Forumda çok uzak olmayan geçmiş konularda nessie nin anavarı önerilmiş. Şu an güncelde kullanan var mı onlarda boş mudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    21
Vassa, 25 dakika önce yazdı:

Forumda çok uzak olmayan geçmiş konularda nessie nin anavarı önerilmiş. Şu an güncelde kullanan var mı onlarda boş mudur?

Ben dbolunu kullandim bombostu 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp