Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

berkay16    443
sven, 2 dakika önce yazdı:

illaki sorun olabilir diye düşünüyorum.çok iyi pharmalarda bile tek tük boş underdose sorunlu ürün çıkıyor.

Ultima beligas nakon tüm ürünlerde patladı bi partide peptidden steroidine her şey boş çıktı piyasadan silindiler bir anda tüm itibarları yerle bir oldu üreticiden gelen rawları teste sokmadıkları için 10-15 yıllık marka değeri kayboldu en ufak hata bitiriyo bu piyasada markayı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    144
berkay16, 23 dakika önce yazdı:

Ultima beligas nakon tüm ürünlerde patladı bi partide peptidden steroidine her şey boş çıktı piyasadan silindiler bir anda tüm itibarları yerle bir oldu üreticiden gelen rawları teste sokmadıkları için 10-15 yıllık marka değeri kayboldu en ufak hata bitiriyo bu piyasada markayı

katılıyorum zaten bu işte uzun donemli giden markalar çok az oluyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
hectordoyle, 8/21/2026 - 11:52 yazdı:

Bu sabah yaptığım kan tahlilinden sonra nessie'ye de olumlu bakmıyorum artık, en azından yeni seri testosteron için.

Güncel olarak 350 mg yeni seri nessie test e + 350 mg humax masteron kullanıyorum testoyu haftada 2 defa (175x2) masteronu da günlük 50 mg şeklinde vuruyorum. Dün gece 175 mg vurdum ve bu sabah yaptığım kan tahlilindeki sonuç ortada. Normalde 1500 den aşağı total testosteron görmeyen biri olarak ilk defa böyle bir sonuç aldım. Elimde kalan yeni seri nessie testoların hepsini çöpe attım. Nessie testosunu alıcaksanız bu da böyle ufak bir referans olsun. 

Screenshot 2026-08-21 114814.png

Hocam bu testte döngünüz kapalı mıydı? Lh fsh baktınız mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
levenna, 5 dakika önce yazdı:

Evet döngüm kapalı olduğu için onu koyma gereği duymadım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
levenna, 2 saat önce yazdı:

Çömüde mi verdiniz testi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
oguuzars, 30 dakika önce yazdı:

Çömüde mi verdiniz testi?

Evet çomü araştırmada verdim, devlet hastanesine geçen sene ilk defa gittim daha da gitmem. Zaten çomü araştırmadakiler de sorun çıkartmıyor sağolsunlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

Evet çomü araştırmada verdim, devlet hastanesine geçen sene ilk defa gittim daha da gitmem. Zaten çomü araştırmadakiler de sorun çıkartmıyor sağolsunlar

Bende salı günü vereceğim test rimo için

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
oguuzars, 2 saat önce yazdı:

Bende salı günü vereceğim test rimo için

Buraya paylaşmayı unutmayın hocam biz de yararlanalim. Bekliyor olacağım 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 21.08.2026 - 13:37 yazdı:

Andozix veya zphcyi al diğer paylaştıkların patlak olan iran testolardan. 100 mg iran testo yok bile resmen sahteyim diye bağırıyor. Andozixi diğer aburaihanları satan adam satıyorsa muhtemelen andozixide fake yapmanın bi yolunu bulmuştur . Bu satıcıdan uzak durman hayrına olur.

andozix aldım , inşAllah içinde testesteron vardır free-grin-sweat-animation-gif-download-12152299.gif 

WhatsApp Image 2026-08-24 at 13.47.50.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-24 at 13.47.17.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-24 at 13.46.49.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-24 at 13.46.44.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    6

beyler daha önce nessie kullanmadım acaba flakonlar bu şekilde mi sahtesi var mıdır?

1787571929080.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
yhy789, Şimdi yazdı:

Arkadaşlar 2030 tarihli iranlardan deneyen var mı 2031 dolu da bunu bilmiyorum

2030 ve 2031 dolu ben kullanıyorum şuan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
Human, 6 dakika önce yazdı:

2030 ve 2031 dolu ben kullanıyorum şuan 

Test sonucun var mı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
yhy789, 16 saat önce yazdı:

Test sonucun var mı hocam

haftalık 500 enh 3462 çıkma sebebi test verdiğim hastane daha fazlasını ölçemiyor yaklaşık 3 testir farklı marka kullanıyorkende bu değer çıkıyor

image.thumb.png.1caee0e5cd5072b0c42183156fd23f1f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
Human, 3 saat önce yazdı:

haftalık 500 enh 3462 çıkma sebebi test verdiğim hastane daha fazlasını ölçemiyor yaklaşık 3 testir farklı marka kullanıyorkende bu değer çıkıyor

image.thumb.png.1caee0e5cd5072b0c42183156fd23f1f.png

Bu 3 tahlilin içinde sadece 2030 kullandığında da bu değeri mi aldın hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
KAVINSKI, 1 saat önce yazdı:

tahlil 2031 iran testoya ait 2 ay önce nessie kullanıyordum ondada aynı değeri almıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
KAVINSKI, 3 saat önce yazdı:

Son kullandığım yeni seri nessie boş çıkınca iran testoya yöneldim tekrardan, 2 kutu 2030 sktli iran testo aldım, ikisi de hem ampuller hem de kutu tasarımı 2030 skt olmasına rağmen farklı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    15
hectordoyle, 1 saat önce yazdı:

Son kullandığım yeni seri nessie boş çıkınca iran testoya yöneldim tekrardan, 2 kutu 2030 sktli iran testo aldım, ikisi de hem ampuller hem de kutu tasarımı 2030 skt olmasına rağmen farklı

2031 lerin hepsi aynı 2030 2031e göre farklı daha kaliteli duruyor bana kalırsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yahya0031    0
Human, 3 saat önce yazdı:

tahlil 2031 iran testoya ait 2 ay önce nessie kullanıyordum ondada aynı değeri almıştım 

Ya ben nessie kullanıyorum yanlış bilmiyorsam 20 günü geçti heralde 

Ereksiyon kaybı var gibi

Ama mental değişim enerji artışı falan sanki hissedemedim

Erken mi şuan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
Yahya0031, 7 dakika önce yazdı:

Ya ben nessie kullanıyorum yanlış bilmiyorsam 20 günü geçti heralde 

Ereksiyon kaybı var gibi

Ama mental değişim enerji artışı falan sanki hissedemedim

Erken mi şuan 

Test vermen gerek. E2 kaynaklı olabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
Seffa, 3 saat önce yazdı:

Test vermen gerek. E2 kaynaklı olabilir. 

Ürolojiye randevu al devletten daha once vucut geliştirme icin igne kullanmıştım sanırım dogal döngüm kapandı cart curt de kan testi ister. Kanı verdikten sonra tekrar doktora girmene gerek yok enabizdan sonuçlara bakarsın.

@oguuzars hocam test verecektiniz, kullandığınız nessie urunu var miydi testte?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnimalPower    7
berkay16, 22.08.2026 - 19:20 yazdı:

Ultima kürüm çok verimli geçti Osgear dan. Testo Maste tbol kullandım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    443
AnimalPower, 55 dakika önce yazdı:

Ultima kürüm çok verimli geçti Osgear dan. Testo Maste tbol kullandım. 

Düzeltmişlerdir muhtemelen ama itibarlarını kaybettiler tek bir ürün değil yağ tablet hgh ne varsa boş çıktı 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp