Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

kisetet55    68
levenna, Bir saat önce yazdı:

Ben iran versiyonunu soyledim. Zaten fark ettiysen panpharmanin ıranda testosterone e. dağıtımı olmadigini söylüyor. Yani farsca yazılarla bir versiyonunun olmasi düşündürücü. Ayrica panpharmanin müşteri hizmetlerine sorduğum zaman ıranda testosterone icin bir operasyonlarinin olmadigini soylediler. Keşke birazcik yerel kaynaklardan uzaklaşıp globale dair seylere baksanız yapay zeka diye aklınızca(?) dalga geçmek yerine.

Dostum araştırıyor olman taktir edilesi. En güzelini yapıyorsun araştırarak ama aburaihan testosunda da hiç reçete yani prospektüs görmedim. Panpharmadan devam etmeni tavsiye ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    449
levenna, 11.07.2026 - 20:37 yazdı:

Hayır aslinda ayni fiyat. Fakat ben iran panpharmalarin pharma grade oldugunu dusunmuyorum. Cunku normal eczane urunlerini incelediğim zaman takip numarası vs oldugunu gördüm. Nedense panpharma ürünlerinde yok. İçerisinde reçete vs de yok. Yani bana ici dolu ama yine ugl urunler gibi geldi. Tabi emin değilim, kendi fikrim. Baya verim alan birisi olarak.

Araştırma yaptigim zaman ayrica iran icin panpharma nin resmi olarak testosu yok gözüküyor.

Screenshot_20260711_203902_Google.jpg

Panpharma'nın iran ürünlerini darmanyab üretiyormuş ama ben ürettikleri listede hormonları göremedim dediğin gibi sahte üretim olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
klorsex    48
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, Bir saat önce yazdı:

Evet Gayet iyi sonuçlar Cooper, Sp  gibi büyük markalarda olan sapmalar gibi çok minimal oynamalar olmuş başarılı. Nessie yi yıllardır duyuyorum çevremde önceden kullandığını söyleyen vardı ama o zamanlar testosu 500 liraydı bence tr üretimi marka yani ben öyle düşünüyorum karalamakta istemem ama adamlar önem veriyor markanın itibarına belli ki. 

tarihinde klorsex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    34
KAVINSKI    41
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 10 saat önce yazdı:

Testo cypionate yerine enanthate koymaları ayıp olmuş. Ben şahsen enanthate kullanıyorum ama cypionate esterinin seveni çok. Benim nezdimde markanın imajını zedeledi bu.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 4 saat önce yazdı:

Testo cypionate yerine enanthate koymaları ayıp olmuş. Ben şahsen enanthate kullanıyorum ama cypionate esterinin seveni çok. Benim nezdimde markanın imajını zedeledi bu.

Sizin nezdinizde janosik testi olmayan yapmayan farklı markalar ayıp etmiyor da,,, böyle bir piyasada elinden geldikçe jano yükleyen bu marka mı ayıp etmiş oluyor tuhaf... Ayrıca yine de bu jano muhabbeti bazen yanıltabilir denemek lazım ürünleri. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.117
GomuGomuFuseN, 12 dakika önce yazdı:

Sizin nezdinizde janosik testi olmayan yapmayan farklı markalar ayıp etmiyor da,,, böyle bir piyasada elinden geldikçe jano yükleyen bu marka mı ayıp etmiş oluyor tuhaf... Ayrıca yine de bu jano muhabbeti bazen yanıltabilir denemek lazım ürünleri. 

etiketinde ne yazıyorsa o olmalı dostum, HPLC testi diye burda benim söylenmemin nedeni de bu zaten. Janoshik testi oluyor diye o marka 10/10 olmayacak, içeriğini öğrenmiş olacağız sadece. Gidip de janoshik testi olmayan markaları mı övmüş?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
GomuGomuFuseN, 35 dakika önce yazdı:

Bak hemşerim ben bu markayı daha geçen ay kullandım hala da elimde yeni seri testosuyla treni mevcut ve muhtemelen gelecekte kullanacağım ama bidaha nessie ürünleri almam bu testten sonra. Sen bi kutunun üstünde test cypionate yazıyosan içine test cypionate koyacaksın dozu miligramı miligramına birebir aynı olmayabilir ama içeriğindeki hammadde kutuda yazdığı gibi olmalı. Belki adam düşük e2 problemi yaşıyor test cypionate kullanmak istiyor gidip bunu aldı diyelim boşuna vakit ve para harcamış olacak. Sana bugün cypionate var diyip içine test e koyan adam yarın masteron enanthate var diyip içine masteron prop koyar primo 100 mg var der ama içine 40-50 mg koyar çünkü 1 kere yalan söylemiş oluyor artık inandırıcılığı orada sarsılmıştır geçmiş olsun bu saatten sonra.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 13 dakika önce yazdı:

Bak hemşerim ben bu markayı daha geçen ay kullandım hala da elimde yeni seri testosuyla treni mevcut ve muhtemelen gelecekte kullanacağım ama bidaha nessie ürünleri almam bu testten sonra. Sen bi kutunun üstünde test cypionate yazıyosan içine test cypionate koyacaksın dozu miligramı miligramına birebir aynı olmayabilir ama içeriğindeki hammadde kutuda yazdığı gibi olmalı. Belki adam düşük e2 problemi yaşıyor test cypionate kullanmak istiyor gidip bunu aldı diyelim boşuna vakit ve para harcamış olacak. Sana bugün cypionate var diyip içine test e koyan adam yarın masteron enanthate var diyip içine masteron prop koyar primo 100 mg var der ama içine 40-50 mg koyar çünkü 1 kere yalan söylemiş oluyor artık inandırıcılığı orada sarsılmıştır geçmiş olsun bu saatten sonra.

Çok çok pardon, ben jano testinde cyponat ta enantat olduğunu şimdi gördüm mazur görün,, haklısınız yazdıklarınızda... Ben jano paylaşımını görünce mutlu olmuştum böyle bir piyasada önemli birşey bana göre... Demek istediğim şuydu çoğu marka da bu jano ya rastlamıyoruz malesef, haliyle paylaşılan kanolar bir nebze umut güven veriyor o açıdan fikrimi belirtmeye çalışmıştım... Yine diyorum denemek tecrübe etmek lazım. Bu arada denemek istiyorum yalan olmasın ama biraz milletin yorumlarını da bekleyecem... Bu arada şunu da eklemek istiyorum uzun zamandır nessie ürünleri 1.el tedarikçimden almıyorum,, güncel fiyat politikaları ne şekilde ürün ürün yazarsanız memnuniyet duyarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    43
KAVINSKI, 22 dakika önce yazdı:

Kanka boş yapmışsın kusura bakma, adamlar istese o testide paylaşmazdı? Hangi markanın test c ında test c çıkıyor? Adamlar hiç yoktan testlerini paylaşıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
oguuzars, 7 dakika önce yazdı:

Kanka boş yapmışsın kusura bakma, adamlar istese o testide paylaşmazdı? Hangi markanın test c ında test c çıkıyor? Adamlar hiç yoktan testlerini paylaşıyor

Sen bir müşterisin bir ürün alıyosun parasını verip o ürünün sana hizmet etmesi gerekiyor. Adam teste göndermiş diye hatalarını yüzüne vurmayalım mı? Şaka gibi argümanlar gerçekten. Yazık valla bu kafayla türkiyede bu camia daha çok sürünür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    23
GomuGomuFuseN, Bir saat önce yazdı:

hayatımda duyduğum en komik cevap dostum bi dahakine cypionate koyun öyle teste yollayın markanızı  :))

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    23
oguuzars, 13 dakika önce yazdı:

diğer arkadaş hatasını anlayıp düzeltmiş de bu nasıl bi bakış açısı birader kimse buna uymuyor diye doğru olan şey değişmiyor cyp diye üretiyosa cyp koyacak bu kadar basit doz 15 20 az 5 10 fazla olabilir makinedir hata payı var da hammadde ne yazıyosa o olmalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist, 2 dakika önce yazdı:

hayatımda duyduğum en komik cevap dostum bi dahakine cypionate koyun öyle teste yollayın markanızı  :))

Dediğim gibi o kısmı gözden kaçırmışım,, yukarıda da belirttim. Benim demek istediğim jano paylaşımı yapmaları, hangi markanın hangi ürünün janosik testi var, marka  babamın eşimin dostumun markası değil sonuçta, adamları ben bu konuda tebrik ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13

Anladığım kadarıyla ugl ile guzel anabolik bulmak cok zor. Genellikle testolar ve trenler dolu. Gerisi hak getire. Yine de şimdilik nessie kullanilir gibi duruyor. Pek fazla secenegimiz yok zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    449
levenna, 44 dakika önce yazdı:

Anladığım kadarıyla ugl ile guzel anabolik bulmak cok zor. Genellikle testolar ve trenler dolu. Gerisi hak getire. Yine de şimdilik nessie kullanilir gibi duruyor. Pek fazla secenegimiz yok zaten.

Yurt dışında çok güvenilir markalar var fakat gümrüğümüz sağolsun kuş uçurtmuyor 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13

Aktif olarak nessie testosterone e. kullanan var mı? Ben başka markayla beraber aldığım icin yorum yapamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    206
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Yurt dışında çok güvenilir markalar var fakat gümrüğümüz sağolsun kuş uçurtmuyor 😂

Valla öyle ya Sırbistan’dan ablam gelirken yine sipariş geçmeyi düşünüyorum pharmaqo aldırtmak istedimde pharmaqo da sorun var galiba sitelerine ve telegramlarına erişemiyorum adamların, biraz daha bekliycem olmadı başka birşey sipariş edicem mast ve testo alıcam önerin varmı senin, driada denedim çok beğendim ama mast enhatat hala stok yok adamlarda ucuza gelsin diye testo ve masteronu aynı yerden almak istiyorum. Şimdilik bi şekil iran testo humax vs. idare ediyorum 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
Rma, 12 dakika önce yazdı:

Valla öyle ya Sırbistan’dan ablam gelirken yine sipariş geçmeyi düşünüyorum pharmaqo aldırtmak istedimde pharmaqo da sorun var galiba sitelerine ve telegramlarına erişemiyorum adamların, biraz daha bekliycem olmadı başka birşey sipariş edicem mast ve testo alıcam önerin varmı senin, driada denedim çok beğendim ama mast enhatat hala stok yok adamlarda ucuza gelsin diye testo ve masteronu aynı yerden almak istiyorum. Şimdilik bi şekil iran testo humax vs. idare ediyorum 

Şahsen ben zphc almayı düşünüyordum ki açılmamış 30 ml var elimde ama nessienin mastesini görünce fikrim değişti. Keşke decayida teste gonderselerdi. Testo aburahian bulabiliyorsan hiç şaşma derim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    449
Rma, 23 dakika önce yazdı:

Pharmaqo patladı ultima var ama güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum bir de baboon var 40$ altı alabileceklerin bu iki marka sadece, ultimanın nisan 2026 test sonucu var ancak yine de güvenilir mi emin değilim baboonda da kargo işleri biraz sıkıntı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    449

60$ seviyesine çıkarsan alpha pharma var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    206
berkay16, 6 dakika önce yazdı:

Pharmaqo patladı ultima var ama güvenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum bir de baboon var 40$ altı alabileceklerin bu iki marka sadece, ultimanın nisan 2026 test sonucu var ancak yine de güvenilir mi emin değilim baboonda da kargo işleri biraz sıkıntı.

Abi driadaya çark gelmiş bana 3 gün geçerli testoyu 18euroya veriyor hediyeyle 😁 sende gir bi çevir ne çıkarsa, cyp ama ya enhatat olsa direk alırdım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    449
Rma, 28 dakika önce yazdı:

Abi driadaya çark gelmiş bana 3 gün geçerli testoyu 18euroya veriyor hediyeyle 😁 sende gir bi çevir ne çıkarsa, cyp ama ya enhatat olsa direk alırdım

%7 kupon verdi baş çıktı 😂

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    48
Rma, 36 dakika önce yazdı:

elime spectrum masteron geçti alayım mı sence kanka 45 dolardan 2026 kasım skt bulunsun elimin altında diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp