Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

berkay16    379

Masteronu anlamanın tek yolu diğer ilaçlar mı diye kontrol edip daha sonra etkileri izlemek, e2 seviyeni değiştirmediyse çok büyük ihtimalle başka bir ilaç değildir ya masterondur ya da boş yağdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    145
Seffa, Bir saat önce yazdı:

Masteron test ile anlaşılıyor mu ? 

Shgb testi ve serbest testosteron testi ver masteron başlamadan önce only testo giderken, aynı enjeksiyon sistemi ile aynı vakit ve zamanlarda enjeksiyonlara devam et 3 4 hafta sonra bir önceki test verdiğin saate giderek yine test ver shgb nin düşmüş serbest testosteronun yükselmiş olması gerek kan yoluyla bu şekil anlarsın. Hissiyat olaraksa damarlanmadan, sürekli enerjik olmadan, iyi hisstemeden anlayabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    18
Rma, 17 dakika önce yazdı:

Shgb testi ve serbest testosteron testi ver masteron başlamadan önce only testo giderken, aynı enjeksiyon sistemi ile aynı vakit ve zamanlarda enjeksiyonlara devam et 3 4 hafta sonra bir önceki test verdiğin saate giderek yine test ver shgb nin düşmüş serbest testosteronun yükselmiş olması gerek kan yoluyla bu şekil anlarsın. Hissiyat olaraksa damarlanmadan, sürekli enerjik olmadan, iyi hisstemeden anlayabilirsin

Only testo giderkenki test işi geçti maalesef hocam. Düz veririz artık. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    145
Seffa, 3 dakika önce yazdı:

Only testo giderkenki test işi geçti maalesef hocam. Düz veririz artık. 

Bişi olmaz shgb azsa çalışıyordur muhtemelen. Anlarsın damarlanmadan cidden anlaşılacak kadar damar yapar 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    6

Ben anaboliklerinin bos oldugunu dusunuyorum nessienin. Ya da baya underdose. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
levenna, 54 dakika önce yazdı:

Bir ürün hakkında yorum yaparken bence kanıtlı bir şekilde konuşmakta fayda var. Çamur at izi kalsın şeklinde yorum yapmak doğru değil. Neye göre boş bunu söylemek gerek, sadece düşünce ile olacak şeyler değil bunlar.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
kisetet55, 5 dakika önce yazdı:

Bir ürün hakkında yorum yaparken bence kanıtlı bir şekilde konuşmakta fayda var. Çamur at izi kalsın şeklinde yorum yapmak doğru değil. Neye göre boş bunu söylemek gerek, sadece düşünce ile olacak şeyler değil bunlar.

Ben bir tek trem acetattan verim alamadım hocam npp testo clen baya iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
levenna, Bir saat önce yazdı:

nessie babamın markası değil ama diretk bir kanıt olmadan boş olduğunun düşünüyorum demek bence cok saçma

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
Askabar, 1 saat önce yazdı:

nessie babamın markası değil ama diretk bir kanıt olmadan boş olduğunun düşünüyorum demek bence cok saçma

Altını doldurmak önemli. Bu sadece nessie için değil tüm markalar için geçerli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
yhy789, 2 saat önce yazdı:

Ben bir tek trem acetattan verim alamadım hocam npp testo clen baya iyi 

Nessienin bir çok ürününü kullandım hiç boş denk gelmedi ama yeni jano testleri gerekiyor eski testlerle ellerinde geziyorlar. Sahibinin bu formu takip ettiğini biliyorum umarım bu yorumları okuyordur da yeni testler yaptırır. Kalitesiz ürünlerin baş gösterdiği canım ülkemizde bu fırsatı iyi değerlendirmesi onun yararına olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Selamlar herkese 

Güncel olarak nessie pharma kullanan abiler kardeşler varmı? İçeriği  çalışırlığı nasıl? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    47
Mehmetbygeldi, 21 saat önce yazdı:

Selamlar herkese 

Güncel olarak nessie pharma kullanan abiler kardeşler varmı? İçeriği  çalışırlığı nasıl? 

dostum nessie çok konuşulan bir ilaç forumda çok ileti var bak lütfen fikir olur sana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    17
Mehmetbygeldi, 05.07.2026 - 17:08 yazdı:

Selamlar herkese 

https://verify.janoshik.com/tests/194069-Sample_4_N9LZRMMT7YBBJust a moment...verify.janoshik.com×Bugün nessie satıcısı güncel testleri paylaştı yeni seri alır mıyım bilmiyorum ama forumu takip edip yeni seriyi teste yollamaları hoşuma gitti 😀 

IMG_3814.jpegIMG_3815.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.017
alpxieg, 9 dakika önce yazdı:

https://verify.janoshik.com/tests/194069-Sample_4_N9LZRMMT7YBBJust a moment...verify.janoshik.com×Bugün nessie satıcısı güncel testleri paylaştı yeni seri alır mıyım bilmiyorum ama forumu takip edip yeni seriyi teste yollamaları hoşuma gitti 😀 

IMG_3814.jpegIMG_3815.jpeg

güzel sonuçlar, dikkatimi çeken kısım sample 6 yani örnek 6 adında bir ürün var. Yani 6 tane örnek gönderilmiş teste ve bunların sadece 3'ü paylaşılmış. Sample 1, Sample 2, Sample 3 ürünleri neydi acaba? Farklı partilerden ürünler miydi? Rimobolan, Masteron Enanthate, Oxandrolon muydu? Bunlar underdose mi çıktı? Tamamen bilemeyiz ama güncel olarak janoshik testi yapmaları ne yalan söyleyim benim de hoşuma gitti. Bence tercih edilebilir mi konusunda denenebilir kategorisindedir, deneyip alın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

güzel sonuçlar, dikkatimi çeken kısım sample 6 yani örnek 6 adında bir ürün var. Yani 6 tane örnek gönderilmiş teste ve bunların sadece 3'ü paylaşılmış. Sample 1, Sample 2, Sample 3 ürünleri neydi acaba? Farklı partilerden ürünler miydi? Rimobolan, Masteron Enanthate, Oxandrolon muydu? Bunlar underdose mi çıktı? Tamamen bilemeyiz ama güncel olarak janoshik testi yapmaları ne yalan söyleyim benim de hoşuma gitti. Bence tercih edilebilir mi konusunda denenebilir kategorisindedir, deneyip alın.

Ben 6 sınıda gördüm. Hepsi farklı ürünler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.017
Askabar, 1 dakika önce yazdı:

Ben 6 sınıda gördüm. Hepsi farklı ürünler 

rimobolan hakkında bir test sonucu var mı hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.642
Fuhrer, 5 dakika önce yazdı:

rimobolan hakkında bir test sonucu var mı hocam?

Tren a tren e test e test p masteron bolde yi gördüm. Rimo görmedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    29
Askabar, 39 dakika önce yazdı:

Hocam rica etsem eğer görsellere erişiminiz varsa burada paylaşabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    6
gönderildi (düzenlendi)

Onumuzdeki hafta panpharma dan nessie ye geçeceğim testo icin bakalım nasıl çıkacak. Testleri görünce bir deneyelim dedim, testosu baya ovuluyordu @Fuhrerhocam tarafından.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68
Askabar, 10.07.2026 - 16:41 yazdı:

Görseller varsa paylaşır mısın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    379
levenna, 20 saat önce yazdı:

Onumuzdeki hafta panpharma dan nessie ye geçeceğim testo icin bakalım nasıl çıkacak. Testleri görünce bir deneyelim dedim, testosu baya ovuluyordu @Fuhrerhocam tarafından.

Niye pharma grade'den ugl'ye geçiş yapıyorsun ki fiyatları arasında anlamlı bir fark var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    6
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Niye pharma grade'den ugl'ye geçiş yapıyorsun ki fiyatları arasında anlamlı bir fark var mı?

Hayır aslinda ayni fiyat. Fakat ben iran panpharmalarin pharma grade oldugunu dusunmuyorum. Cunku normal eczane urunlerini incelediğim zaman takip numarası vs oldugunu gördüm. Nedense panpharma ürünlerinde yok. İçerisinde reçete vs de yok. Yani bana ici dolu ama yine ugl urunler gibi geldi. Tabi emin değilim, kendi fikrim. Baya verim alan birisi olarak.

Araştırma yaptigim zaman ayrica iran icin panpharma nin resmi olarak testosu yok gözüküyor.

Screenshot_20260711_203902_Google.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    29
gönderildi (düzenlendi)
levenna, 32 dakika önce yazdı:

Hayır aslinda ayni fiyat. Fakat ben iran panpharmalarin pharma grade oldugunu dusunmuyorum. Cunku normal eczane urunlerini incelediğim zaman takip numarası vs oldugunu gördüm. Nedense panpharma ürünlerinde yok. İçerisinde reçete vs de yok. Yani bana ici dolu ama yine ugl urunler gibi geldi. Tabi emin değilim, kendi fikrim. Baya verim alan birisi olarak.

Araştırma yaptigim zaman ayrica iran icin panpharma nin resmi olarak testosu yok gözüküyor.

Screenshot_20260711_203902_Google.jpg

Hangi marka ürün kullanacağın senin bileceğin bir durum ama yanlış bilgilendirme olmaması için söylüyorum.

1) Panpharma pharma grade ilaçtır. Reçete olup olmaması her zaman pharma grade olduğu anlamına gelmez. UGL'lerin çoğunda reçete çıkıyor o şekil düşün.

2) Eğer biraz daha dikkatli okursan attığın yapay zeka(?) görselinde bile panpharmanın pharma grade ürün olduğunun cevabını vermiş sana yapay zeka.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi
  • Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    6
gönderildi (düzenlendi)
KAVINSKI, 25 dakika önce yazdı:

Hangi marka ürün kullanacağın senin bileceğin bir durum ama yanlış bilgilendirme olmaması için söylüyorum.

1) Panpharma pharma grade ilaçtır. Reçete olup olmaması her zaman pharma grade olduğu anlamına gelmez. UGL'lerin çoğunda reçete çıkıyor o şekil düşün.

2) Eğer biraz daha dikkatli okursan attığın yapay zeka(?) görselinde bile panpharmanın pharma grade ürün olduğunun cevabını vermiş sana yapay zeka.

Ben iran versiyonunu soyledim. Zaten fark ettiysen panpharmanin ıranda testosterone e. dağıtımı olmadigini söylüyor. Yani farsca yazılarla bir versiyonunun olmasi düşündürücü. Ayrica panpharmanin müşteri hizmetlerine sorduğum zaman ıranda testosterone icin bir operasyonlarinin olmadigini soylediler. Keşke birazcik yerel kaynaklardan uzaklaşıp globale dair seylere baksanız yapay zeka diye aklınızca(?) dalga geçmek yerine.

• Palyaço 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    29
levenna, 5 dakika önce yazdı:

Ben iran versiyonunu soyledim. Zaten fark ettiysen panpharmanin ıranda testosterone e. dağıtımı olmadigini söylüyor. Yani farsca yazılarla bir versiyonunun olmasi düşündürücü. Ayrica panpharmanin müşteri hizmetlerine sorduğum zaman ıranda testosterone icin bir operasyonlarinin olmadigini soylediler. Keşke birazcik yerel kaynaklardan uzaklaşıp globale dair seylere baksanız yapay zeka diye aklınızca(?) dalga geçmek yerine.

Hahaha tamam kardeşim aynen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp