Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Enyak44    0
Fuhrer, Şimdi yazdı:

equipoise = boldenon

yerli üretim zaten nessie fazla beklentin olmasın siteydi check codeydi carttı curttudan, bizim ülkede ürün siteyle veya testle ölçülmüyor malesef. ne kadar isim yaparsa o kadar diye gidiyor.

Hocam ne diyim ki şansa yaşıyoruz resmen hele de bu streoid işinde deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz Nessie de biraz insta tayfaya düşmüş güncel nasıldır durumu sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    909
Enyak44, Şimdi yazdı:

Hocam ne diyim ki şansa yaşıyoruz resmen hele de bu streoid işinde deneme yanılma yoluyla ilerliyoruz Nessie de biraz insta tayfaya düşmüş güncel nasıldır durumu sizce?

güncel durumu hakkında bilgim yok, alırsanız max 1-2 flakon alın. stok vesaire yapmayın, instaya düşen her ilaç için bu dediğim geçerlidir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enyak44    0
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

güncel durumu hakkında bilgim yok, alırsanız max 1-2 flakon alın. stok vesaire yapmayın, instaya düşen her ilaç için bu dediğim geçerlidir. 

Evet hocam çok mantıklı en iyisi 1 er flakon ve de ilk defa aldığımız için dolu olma ihtimali yüksek peki şuan sizin kullandığını veya iyi bulduğunuz marka veya markalar var mıdır?Teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    909
Enyak44, 1 dakika önce yazdı:

Evet hocam çok mantıklı en iyisi 1 er flakon ve de ilk defa aldığımız için dolu olma ihtimali yüksek peki şuan sizin kullandığını veya iyi bulduğunuz marka veya markalar var mıdır?Teşekkür ederim 

ZPHC masteron 30 ml seriden elimde stok vardı, onu kullanıyorum ve eski seri nessie testosteron. Onun dışında growth ve reta, bir süre böyle takılacağım şu sıra fazla ürün almanızı önermem piyasa berbat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enyak44    0
Fuhrer, 10 dakika önce yazdı:

ZPHC masteron 30 ml seriden elimde stok vardı, onu kullanıyorum ve eski seri nessie testosteron. Onun dışında growth ve reta, bir süre böyle takılacağım şu sıra fazla ürün almanızı önermem piyasa berbat

Anladım hocam saolun yani adamakıllı kod sistemi adamakıllı lab testleri olsa gerkesin gönlü rahat olacak ta böyle de deneme yanılma oluyor resmen ama zphc nin kod sistemi en iyisi gibi duruyor yine.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    909
Enyak44, Şimdi yazdı:

Anladım hocam saolun yani adamakıllı kod sistemi adamakıllı lab testleri olsa gerkesin gönlü rahat olacak ta böyle de deneme yanılma oluyor resmen ama zphc nin kod sistemi en iyisi gibi duruyor yine.

kod sisteminden ziyade 150$ bir laboratuvar analiz raporu, her parti başına  1 yaptırsa max flakon başı 1.5$ oynar, ama kime ne anlatıyorsun ki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enyak44    0
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

kod sisteminden ziyade 150$ bir laboratuvar analiz raporu, her parti başına  1 yaptırsa max flakon başı 1.5$ oynar, ama kime ne anlatıyorsun ki?

Haklısın valla hocam yani vücudumuza sokuyoruz bu ürünleri sonuçta sonumuz hayrola.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    8
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

equipoise = boldenon

yerli üretim zaten nessie fazla beklentin olmasın siteydi check codeydi carttı curttudan, bizim ülkede ürün siteyle veya testle ölçülmüyor malesef. ne kadar isim yaparsa o kadar diye gidiyor.

Yerli diye ilk sizden gördüm forumda. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Human, 21.05.2026 - 08:03 yazdı:

tablet olarak clenini kullandım ox kullandım oxu çalışıyor clende 80 mg yazıyordu fakat 80 mglik etkiyi göremiyordum zangır zangır titretmesi lazım adamı 

Dostum güncel olarak nessi masterondan memnun musun acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    4
yhy789, 9 dakika önce yazdı:

Dostum güncel olarak nessi masterondan memnun musun acaba

elimdeki eski seri memnunum güzel çalışıyor yeni seriyi denemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    0
Human, Şimdi yazdı:

elimdeki eski seri memnunum güzel çalışıyor yeni seriyi denemedim.

2027 olanlar mı dostum ? Başka hangi ürünleri kullanıyorsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    4
yhy789, 9 dakika önce yazdı:

2027 olanlar mı dostum ? Başka hangi ürünleri kullanıyorsun

eski seri testo bolde ve masteron var şuan kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    909
Seffa, 4 saat önce yazdı:

Yerli diye ilk sizden gördüm forumda. 

iskoç üretimi mi sence?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    8
Fuhrer, 39 dakika önce yazdı:

iskoç üretimi mi sence?

Bilemiyorum hocam. Sadece ilk sizden duyduğumu söyledim. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.076

Ulaşabildiklerim 

• Hilmabiocare
  • Pharmacom 
  • Meditech
  • Nessie
  • Black dragon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
SERKO, Bir saat önce yazdı:

Ulaşabildiklerim 

• Hilmabiocare
  • Pharmacom 
  • Meditech
  • Nessie
  • Black dragon

Bu liste uzar giderde üşendiniz yazmaya galiba hocam 😁 

Fuhrer, 14 saat önce yazdı:

Bende senin kuyruğun gibi takılıyorum aynı şekildeyim 😁 reta yerine tirzapeptid var dozajlar daha az tek değişik yan o. Masteron bulmak istiyorum yok güvenemiyorum hiçbirine dvp fln varmış bilmiyorum garip bir marka bu sene duydum adını. Pharmacom varda ona da o para haram. Bir süre only testo gh gidicem gibi duruyor. Boldenon alerji yaptı ztn seçenek kalmadı o yüzden bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    799
Rma, 2 saat önce yazdı:

Bende senin kuyruğun gibi takılıyorum aynı şekildeyim 😁 reta yerine tirzapeptid var dozajlar daha az tek değişik yan o. Masteron bulmak istiyorum yok güvenemiyorum hiçbirine dvp fln varmış bilmiyorum garip bir marka bu sene duydum adını. Pharmacom varda ona da o para haram. Bir süre only testo gh gidicem gibi duruyor. Boldenon alerji yaptı ztn seçenek kalmadı o yüzden bana

Reta denemeden önce tirza alıcam fiyatı daha ucuz diye, önerir misin? Hiç glp 1 agonisti kullanma ihtiyacı duymadım ama agustos-eylul arası ihtiyacım olucak gibi

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
hectordoyle, 39 dakika önce yazdı:

Reta denemeden önce tirza alıcam fiyatı daha ucuz diye, önerir misin? Hiç glp 1 agonisti kullanma ihtiyacı duymadım ama agustos-eylul arası ihtiyacım olucak gibi

Knk ihtiyacın varsa eğerki öneririm kesinlikle, benim annemde kullanıyor aynı zamanda spor yapıyor kadın benden daha genç şu anda, normalde reta kullandırtcaktım ama reta ztn onaylanmamış bir ilaç, mounjaro onaylı ve retadan daha şiddetli iştah baskılayıcı fiyatı daha ucuzsa bence retadan daha avantajlı olabilir. Bence en iyi etkisi kan değerlerini düzenliyor olması kolestrolü azaltıyor vücudu rahatlatıyor birçok faydası var. Sende ztn benim gibisin goya düzenli diyet yapıcaz 😂 kullan valla iyi 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.076
Rma, 9 saat önce yazdı:

Çöpleri yazmadım kardeşim 😏

Pharmacom 500 mg bolde flakonu 2450 e geldi parabolan 2800 bu marka için bence normal diye düşünüyorum 

Salondan biri nessie yeni seri npp testo p ve masteron başladi onu takip ediyorum iki haftaya belli olur 68 kilo başladi bakalım dönüş yapacam size 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Çöpleri yazmadım kardeşim 😏

Pharmacom 500 mg bolde flakonu 2450 e geldi parabolan 2800 bu marka için bence normal diye düşünüyorum 

Bence fiyatlar gayet iyi humax ile aynı paraya denk gelmiş humax dolu ama yağı eziyet. Pharmacomun acetat ve enhatat ı yok tr de keşke olsa bende denerdim parabol esteri çok uzun bana gelmez muhtemelen. Abi sen treni nasıl kullanıyorsun mesala testo kaç tren kaç başka ilaç varmı? bi info verirmisin valla çok merak ettim 😁 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Rma, 35 dakika önce yazdı:

Bence fiyatlar gayet iyi humax ile aynı paraya denk gelmiş humax dolu ama yağı eziyet. Pharmacomun acetat ve enhatat ı yok tr de keşke olsa bende denerdim parabol esteri çok uzun bana gelmez muhtemelen. Abi sen treni nasıl kullanıyorsun mesala testo kaç tren kaç başka ilaç varmı? bi info verirmisin valla çok merak ettim 😁 

Hocam  az önce satıcı zphc oxandrolone 100$ fiyat verdi uygun mudur piyasası nedir

tarihinde User2616271 tarafından düzenlendi
  • Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alpxieg    8
User2616271, 3 dakika önce yazdı:

Hocam  az önce satıcı zphc oxandrolone 100$ fiyat verdi uygun mudur piyasası nedir

50$ almadım henüz ama benim satıcımda bu şekilde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
alpxieg, 1 dakika önce yazdı:

50$ almadım henüz ama benim satıcımda bu şekilde

Benim satıcı çok pahalı o zaman

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    102
User2616271, 38 dakika önce yazdı:

Satıcına selam söyle ve bu işi bırakması gerektiğini çünki ürünün toptancıdan alınıp kâr koyularak satılması gerektiğini söyle. Senin eleman 2 3 4 değil 5.elden satıyor galiba

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    799
Rma, 10 saat önce yazdı:

Knk ihtiyacın varsa eğerki öneririm kesinlikle, benim annemde kullanıyor aynı zamanda spor yapıyor kadın benden daha genç şu anda, normalde reta kullandırtcaktım ama reta ztn onaylanmamış bir ilaç, mounjaro onaylı ve retadan daha şiddetli iştah baskılayıcı fiyatı daha ucuzsa bence retadan daha avantajlı olabilir. Bence en iyi etkisi kan değerlerini düzenliyor olması kolestrolü azaltıyor vücudu rahatlatıyor birçok faydası var. Sende ztn benim gibisin goya düzenli diyet yapıcaz 😂 kullan valla iyi 

Ben düzenli bir hayata geçmediğim sürece diyet yapabilme gibi bir şansım olmuyor o yüzden reta ya da tirz kullanıp iştahımı ciddi oranda baskılarsa işim daha da rahatlaşır diye düşündüm, yoksa düzenli diyet-kardiyo-antrenman yapmak normal şartlarda benim için sorun değil sorun şuan anormal şartlarda yaşamam :D 30 mg tirz 60 dolara buldum alıp ağustos gibi kullanmaya başlarım bir aksilik çıkmazsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.