-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Bulk vs definisyon formum nasıl
Oluşturan:
QuheyLaN, in Üyelerin Öncesi ve Sonrası
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan35
Beyler merhabalar,
24 haftalık bulk+def karışımı bir kür hazırladım, daha önce 5 den fazla kür yaptım kür geçmişim var.
1-4Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri) Her gün Sabah 2 tablet danabol Akşam 2 tablet danabol 4 iü gh 2/2 12.5 mcg T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 5-10.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml deca Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Her gün 5 iü gh 3/2 25 mcg bir tablet T4 levotiron Aromasin 12.5 mg EOD 11-20.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1ml Rımabolan 1.5 ml Boldenone Hergün 6 iü gh 3/3 25 mcg bir tablet T4 Aromasin 12.5 mg haftada 3 gün 21-24.Hafta
1.5ml testosteron enanthate 1.5 ml Boldenone 1 ml tren enanhat Dostinex 0.25 mg (enjeksiyon günleri Hergün 4 iü gh 2/2 25 mcg 1 tablet T3 Aromasin 12.5 mg haftada iki üç gün Sizden rica etsem bu kürde eksik kalan birşey varsa öneride bulunabilir misin?
-
Yazan: m4a1
Genel olarak NPP'nin etkilerini biliyorum. Merak ettiğim düzenli idman beslenme ve uyku ile ne gibi etkiler görebileceğim mesela 1. Ay şunlar Olcak 2. Ay bunlar diye kullanmış olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
-
Yazan: davaroğulları
Herkese selamlar,
Bu konuyu açmamın sebebi ne yapacağımı bilmememde dolayı konu iste skinny fat benzeri bir vücudum var birileri diyor bulk yap kütle koy öyle kilo vermeye çalış hem daha hızlı kilo verirsin olur hem güçlenirsin v.s diğerleri de diyor ki ilk önce kilo ver ondan sonra bulk falan yaparsın.
Birazcık antrenmanlardan bahsedeyim;
Göğüs kasımda neredeyse hiç kilo artıramadım 1 ay önce de 60kg bu gün de 65 daha önce herhangi bir kas grubunda bu kadar zorlanmadım zorlansam dahi de her türlü arttırıyordum daha yaşım genç (16 yaşındayım haliyle doğalım. formumu aşağıda görebilirsiniz) Onun yanı sıra antrenmanım powerlifting usulü deha 5 hafta yazarsınız çıkar zaten ben fazla uzun olmasın diye yazmayacağım şimdilik bu konuya (isterseniz cevap olarak yazarım) Sonrasında sırt kaslarım (kilo olarak) gayet iyi ve önde diğer yerleri kıyasla (ör: cable row: 95 barbell ise yine 97.5kg arttırıyorum çok rahat)
Vücut Ölçülerim;
Bu şekilde yağ oranımda (aynı siteden)
Bu şekilde formum ise(poz vermedim fazla daha iyi yorum için);
Sizden dilediğim kilo mu vermeliyim ve ya almalı mıyım göğüste nasıl kilo yükseltirim. Teşekkürler.
-
Yazan: scwrez
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 aylık sarms kullanımım oldu sizce gelişim doğru ilerlemiş mi?
KİŞİSEL BİLGİLERİM ÖNCESİ: (SARM)
BOYUM 1.95 KİLOM 69 YAĞ ORANI 7.5 KİŞİSEL BİLGİLERİM SONRASI: (SARM)
BOYUM 1.95 KİLOM 78 YAĞ ORANI 8.4 ÖNCESİ VE SONRASI:
NOT:
MK677 + dianabol kürüm devam ediyor. 3500 Kkal alıyorum günlük toplam kalori. SORUM:
Bu kullandığım ürünler bitince enjeksiyon olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz?
-
Yazan: venus1
Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir anabolik kullanmadan sadece trt doz testo ile devam ediyordum. Bu süreçte önceden de kalma sakatlıklarımdan dolayı deca kürü yapma kararı aldım. Sırasıyla omuz(2 tarafta)boyun,bel,dirsek ve bilek kısımlarında ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Aklımda da yakın zamanda kür yapmak vardı ve deca tercihini yaptım.
KÜR İÇERİĞİ:
Deca - 250mg /hafta Masteron e. - 200mg /hafta Test e - 250mg /hafta KİŞLİSEL BİLGİLERİM:
1.94 boy 112 kilo %15-16 yağ oranı Birçok kür içi koruyucu ve inhibitörlerim mevcut.20 hafta kadar devam etmeyi düşünüyorum. Kürden gelişim olarak çok bir beklentim yok daha çok sakatlıklarım için yapacağım. Bu süreçte şunu şöyle yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz tavsiyeler varsa önerin. Ek olarak deca'nın eklem ve sakatlıklara desteği ne kadar elle tutulur çünkü tedavi etmekten daha çok sinir uçlarını baskılayıp acıyı gizlediği ve ilacı kullandığın süre kadar su ve yağ tutumu yaptığını duydum. Bırakınca eski hale dönmek mümkünmüş.
Decayla böyle bir protokol yapmak ne kadar mantıklı?
-