-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bigjoy'un kenevirli besin takviyesi
Oluşturan:
Geleceğin Olympia'sı, in Vitamin ve Supplementler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onur41_38
Arkadaşlar Merhaba,
Vücuduma bu kadar ilaç sokuyorum, tahlil yaptırıyorum madem bu kadar uğraşıyorum gittim birde diyetisyenle anlaştım. İlk gün kadın kağıdı koydu önüme yaz öğün öğün ne yediğini dedi. Yazdım kadın tekte 500 gr tavuk göğsü yediğimi okuyunca. Bir dövmediği kaldı. Bir öğünde en fazla 40 gr alınır. Öğünlerin arası en az 3 saat olmalı dedi.
SORULARIM:
Evet arkadaşlar bu olayı deneyimleyen var mı?
Yoksa biz ilaçlıyız göm geç mi yapalım?
-
Yazan: akarademir
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3000tl bütçem var elimde hazırda 1kg creatin ve bcaa var. Hardline whey 3 matrix ve scitec arasında kaldım hangisini almalıyım? Önerdiğiniz başka marka varsa yazar mısınız
Şuan hardline 3 matrix kullanıyorum fakat içindeki kreatin eklenmesini istemiyorum günlük ne kadar aldığımı takip edemiyorum net olarak.
-
Protein ihtiyacını protein tozu ile karşılasak daha ucuza ve daha garanti protein almış olmaz mıyız?Yazan: Kerim Dilara
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 kilo tavuk göğsü 200 lira en ucuz yerde bile ve besin değeri olarak baktığımızda 200 gram protein veriyor ve hormonla yetiştirilen tencerede 5 dakikada pişen bir tavuğun yazan protein değerlerini içerdiğini açıkçası pek düşünmüyorum.
Ssn 2100 gram protein tozu indirim kodu ile 1200 liraya geliyor ve %80 i protein dersek 1680 gram protein yapar ve analiz raporlu kesin protein. 1200 liralık tavuk göğsü 6 kilo yapar ve 1200 gram protein veriyor eğer ki doğru ise.
SORUM:
Sizce protein ihtiyacını protein tozu ile karşılasak daha ucuza ve daha garanti protein almaz mıyız?
-
Yazan: Eyzel2
Merhabalar arkadaşlarım abilerim,
Definasyon sürecinde hala savaştayım iş şartları ve havaların ısınmasıyla tavuğun soğuk yenmesi çok ağır problem yaşatmaya başlıyor.
SORULARIM:
Sizce balık ile değişim yaptığımızda balıktan alacağımız fazlalık yağ kalorisi çok ağır bir dengesizlik yaratır mı ? Palamut düşünüyorum günde 700-800 gram kadar fotoğrafta makroları paylaştım ne düşünürsünüz ? 2500-3000 kalori temiz ile yağ yakımına devam edilebilir mi ?
-
Yazan: Dobest
Geçmiş bayramınızı kutlarım, selamlar.
Ben hardline arjinin ve sitrulin supplementleri kullanıyorum ve etkilerini hissediyorum ama bazen içim rahat etmiyor.
SORULARIM:
Firmaların bu supplementlerin içine etiketin dışında bazı maddeler ekliyor olma ihtimalleri var mı? Yani içine 5 fosfodiestera inhibitörü ya da tablet bir hormon ekleme ihtimalleri var mıdır? Bunların üretim bandında bulunmuş görmüş veya bilgisi olan var mı? Fiyatı düşününce mantıksız oluyor zaten çok ucuz fiyata satılan ürünler içine ekstra ne koyabilir ki diyor insan ama gene de obsesif olduğum için galiba kafama takılıyor.
-