-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Yohimbe ile deca dick'e ve isteksizliğe son
Oluşturan:
hakan22, in Referanslar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Emreblt45
Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
Ben geçen sene deca testo kürü yaptım ve pct yapamadan maddi manevi bazı sıkıntılar yaşayıp bıraktım 1 yılın sonunda tüm değerlerim yerine gelmişti ama hala erekte olmakta zorlanıyordum buda deca dick yaşadığım anlamına geliyordu test sonuçlarımda iyi çıkmıştı testo 600 civarı çıkmıştı serbestte aynı şekil şimdi küre girdim 18 ampul iran testo vurdum buda kaç haftaya denk geliyor bilmiyorum deca kullanmıyorum test verdim ilaç köküne kadar çalışıyor ama hala şuan 2 kere ereksiyon olmak istesem 2. Sinde inanılmaz zorlanırım hatta belki 2. Yi olamam ama gün içine yayarsam ereksiyon olmam biraz daha kolay oluyor yine sertleşmesinde bozukluk olsa da haftalık olarak 500 testo almama rağmen durum bu.
SORULARIM:
Sebebi ne olabilir bunun? Nasıl düzeltebilirim?
Küre girmeden önceki testlerimi ve şuan kür içi test sonuçlarımı atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
Yazan: SAMOtrophin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüme NPP ekleme gibi bir düşüncem var. Şimdiye kadar ki süreçte herhangi bir sağlıksal problem yaşamadım.
Deca Dick'in oluşumunda yükselen prolaktinin ve e2'nin rol oynadığıyla ilgili yazılar okudum.
Sormak istediğim şeyler şunlar;
Deca kullanımında bir birey Deca Dick ile karşılaşıyor, diğeri karışmıyorsa hangisi neyi yanlış veya doğru yapıyor? Yıllardır Deca Dick yaşayıp kan testi sonuçlarında(prolaktin ve e2 gibi hormonal testler) her şey normal olan insanlarda ki sorunun kaynağı nedir? Kısa ester Deca kullanımında, bu problemi yaşamamak için ne yapılmalı? Ve bir insan Deca Dick olana kadar muhtemelen neleri yanlış yapmış olabilir? Cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tegoo
Herkese merhaba,
Elimde Nutricost 5mg kapsül Yohimbine var.
Libido problemi yaşıyorum.
Yohimbineyi yağ yakımı için değil libido problemi için kullanmayı düşünüyorum.
•Yohimbine kullanan ve libidoya faydası olduğunu tecrübe eden arkadaşlarım bilgi verebilir mi ?
•Yohimbineyi libido problemi için günde kaç mg kullanmalıyım ?
-
Yazan: h4runx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yohimbini iherb üzerinden aldım, ilk 3 gün 10mg kullandım herhangi bir etki görmedim. Şu programa geçtiğimde ise en iyi etkiyi aldım. Yohimbinin çalışması için 14-16 saat aç kalmanız, kan şekerinizin düşük olması, ilk öğünde karbonhidrat almamanız gerekiyor. Yemeklerle birlikte berberin kullanıyorum .
08:00 15 mg yohimbine 09:00 15 mg yohimbine 09:30 1 saat koşu 11:00 15 mg yohimbine 11:30 fitness antrenman 14:00 ilk öğün, protein ağırlıklı 16:00 150gr karb, protein 18:00 150gr karb, protein 4 aydır diyet yapıyorum, plateu dönemindeydim 1 aydır 1 gram kilo veremiyordum yani verdiğim kilolar ödem vs değil. Ketojenik beslenseydim daha fazla kilo verirdim fakat kas kaybı olurdu.
1 ay sonunda:
Kilo 102>>>94 Yağ oranı 20>>>14 Efedrin, clen, pre workoutların çoğunu denemiş biri olarak yohimbin>> hepsi.
Uyarmam gereken konular var, kalp sorununuz varsa kullanmayın. İnternette yohimbine yarılanma ömrü 3-4 saat yazıyor ama sabah 8'de aldığım doz gece bile etkisini gösteriyor, nabız dinlenirken 110-120 arası.
-