Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kaç set kaldı?

Doğru ptc nedir? kürüm nasıl? yardımcı olun lütfen

Önerilen İletiler

Merhaba herkese haftanız güzel geçiyordur umarım. Küre daha başlamadım ama potansiyel kürüm test+bolde+tbol ilk kürüm olacak. Her 7 günde bir 400test 300 bolde ilk 4 hafta 30mg tbol.  Hocalarım merak ettiğim sorular. 27 yaşındayım 1.85kg 73-75kg arasıyım. 

1. Çok duydum her 3-4 günde bir vurdur diyenleri. Misal pazartesi 200test+150bolde Perşembe bir kez daha 200test+150bolde. Her 7 günde bir yukarda bahsettiğim gibi enjekte olsam daha iyi değil mi ? 

2. Devlet hastanesine kan testestoron karaciğer böbrek değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum. Ne sormalıyım ? Devlet hastanesi bu değerler için yardımcı oluyor mu ? Bunun için başka bir klinik var mı ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa ne mutlu.

3. Kürüm 10 yada 12 hafta sürücek. Daha çok var ama lütfen olası doğru PTC nedir ? Neye göre kullanılır ? Vücut test değerlerim kür sonrası azalıcağı için ne kullanmalıyım ki hemen testisler test üretimine devam etsinler? 

Eklemek istediğiniz başka bilgiler varsa ne mutlu.

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

RasimKadirr    47
gönderildi (düzenlendi)
Kaç set kaldı?, 30 dakika önce yazdı:

Merhaba herkese haftanız güzel geçiyordur umarım. Küre daha başlamadım ama potansiyel kürüm test+bolde+tbol ilk kürüm olacak. Her 7 günde bir 400test 300 bolde ilk 4 hafta 30mg tbol.  Hocalarım merak ettiğim sorular. 27 yaşındayım 1.85kg 73-75kg arasıyım. 

1. Çok duydum her 3-4 günde bir vurdur diyenleri. Misal pazartesi 200test+150bolde Perşembe bir kez daha 200test+150bolde. Her 7 günde bir yukarda bahsettiğim gibi enjekte olsam daha iyi değil mi ? 

2. Devlet hastanesine kan testestoron karaciğer böbrek değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum. Ne sormalıyım ? Devlet hastanesi bu değerler için yardımcı oluyor mu ? Bunun için başka bir klinik var mı ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa ne mutlu.

3. Kürüm 10 yada 12 hafta sürücek. Daha çok var ama lütfen olası doğru PTC nedir ? Neye göre kullanılır ? Vücut test değerlerim kür sonrası azalıcağı için ne kullanmalıyım ki hemen testisler test üretimine devam etsinler? 

Eklemek istediğiniz başka bilgiler varsa ne mutlu.

Merhaba. 
ilk önce kendi şahsi fikrimi söyleyeyim. Haftada toplam 400 testo 300 boldenon değerlerini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Haftada 1 değil, haftada 2 defa pazartesi 250 testo 200 boldenon, perşembe 250 testo 200 boldenon olmak üzere 2 kere yaparsan cok daha iyi olur. Boldenon geç etki eden bi ilaçtır. 3-4 haftada anca verim almaya başlarsın. 
boldenon cok uzun kullanılması gerekiyor. 10-12 haftada bırakmayı düşünüyorsan boldenonu hiç ekleme daha iyi. Kürde boldenon var ise en az 16 hafta yapılması taraftarıyım. İlaçı tam patlama haftasında bırakmış oluyorsunuz. 
Yemeğine cok dikkat etmen gerek temiz karbonhidrat tüketmen gerekiyor. Yağlı ve şekerli şeylerden uzak duracaksın.  
kür sadece bi testo ve boldenon ile bitmiyor. Yanında bir sürü koruma ilacı alman lazım. 
böbrek için günde 3-4 litre su kesinlikle olması lazım. 
karaciğer için nac900 ve enginar suyu. 
fazla testosteron österojene dönüşür. Bunun için arimidex almanız lazım. 
onun haricinde arjinin, c vitamini, kalsyum magnezyum almanız gerekiyor. 
ben antalyada oturuyorum ve maalesef devlet hastanesinde testosteron lh fsh bu tarz testleri ne yapsam ne etsem kan tahlili yaptıramadım. Özelde yapmak zorunda kaldım. Fakat karaciğer ve böbrek testini aile hekiminde bile yaptırabilirsin. 
pct için şu an kimse birşey söyleyemez. 
pct kesinlikle ezberden değil, kür sonrası yaptıracağım hormon testine bağlıdır. 
ezberden pct yapılması kesinlikle yanlıştır.  
Pct dediğimiz şey sizin erkeklik hormonlarınızı eski haline getiren bir tedavidir. 
kullanılan 3 adet ilaç var. Prengnyl. Tamoksifen ve nolvadex’tir. 

tarihinde RasimKadirr tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    19

Sadece devlet hastanesinde test yaptırma kısmına cevap veriyim. Ben 2 farklı devlet hastamesine spor yapıyorum testosteron kullandım ereksiyon libido sorunu yaşıyorum diyerek ürolojiden çok rahat test alabiliyorum. E2 eklemiyorlar standartta o teste onuda siz ekletin veya tek tektik özel hastaneden isteyin. Alt ast için dahiliye yorgunluk var unutkanlık var demeniz yeterli tüm kan değerlerini istiyor

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr, 30 dakika önce yazdı:

kullanılan 3 adet ilaç var. Prengnyl. Tamoksifen ve nolvadex’tir. 

nolvadex etken maddesi tamoxifen

klomen demek istediniz sanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
pieceofdiamond, 42 dakika önce yazdı:

nolvadex etken maddesi tamoxifen

klomen demek istediniz sanırım

Evet pardon :) küçük bi karışıklık oldu orda 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    93

Haftada 400mg Testo derken hangi esteri kullanacaksiniz? Propionat mi, Fenilpropionat mi? Enanthat mi? Cypionat mi? Decanoate mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
odi    58

1-Enanthate esteri icin haftada iki enjeksiyon idealdir, forumdaki bircok kullanici tarafindan denendi ve onaylandi.

2-Arkadaslar zaten cevap vermis..

3-Ezbere pct yapilmaz evet ama pct yapacakken su unsurlara bakilir

-En son enjeksiyonda kullanilan ilaclarin etki suresi bitti mi? Yeterince beklendi mi?

-Beklendi ise su testler yapildi mi? Lh, Fsh, Total testo, Free testo, E2, prolaktin, psa, Alt, Ast, progesteron

-Testis atrofisi var mi?

-Genel libido durumu? Genel durum? 

Bunlara gore pct yapilip yapilmayacagina, yapilacaksa hcg kullanilip kullanilmayacagina karar verilir.

Boyle kibar sorulduysa soru eklenecek 2 kelam kesinlikle var,

Hemen eski haline donemeyebilirsin, birkac ayida bulabilir 1 yilida bulabilir, kimseyi korkutmak istemem ama boldenon kullanip 1 yil sonra birtakim kan degerlerinde sorunlar cikan, kalp ve damar sorunlari yasayan, dolasim sorunlari yasayanlar da var, yani problemler hemen ortaya cikacak pct yapacaksin ortadan kalkacak degil. Durup bir yil sonra bile cikabiliyor. 

Tavsiyem, kurden once hemogram(tam kan tahlili) baktir. Hemoglobin ve hematokrit gibi degerlerinde ufakta olsa bir yukseklik varsa boldenonu birdaha dusun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
odi, 28 dakika önce yazdı:

1-Enanthate esteri icin haftada iki enjeksiyon idealdir, forumdaki bircok kullanici tarafindan denendi ve onaylandi.

2-Arkadaslar zaten cevap vermis..

3-Ezbere pct yapilmaz evet ama pct yapacakken su unsurlara bakilir

-En son enjeksiyonda kullanilan ilaclarin etki suresi bitti mi? Yeterince beklendi mi?

-Beklendi ise su testler yapildi mi? Lh, Fsh, Total testo, Free testo, E2, prolaktin, psa, Alt, Ast, progesteron

-Testis atrofisi var mi?

-Genel libido durumu? Genel durum? 

Bunlara gore pct yapilip yapilmayacagina, yapilacaksa hcg kullanilip kullanilmayacagina karar verilir.

Boyle kibar sorulduysa soru eklenecek 2 kelam kesinlikle var,

Hemen eski haline donemeyebilirsin, birkac ayida bulabilir 1 yilida bulabilir, kimseyi korkutmak istemem ama boldenon kullanip 1 yil sonra birtakim kan degerlerinde sorunlar cikan, kalp ve damar sorunlari yasayan, dolasim sorunlari yasayanlar da var, yani problemler hemen ortaya cikacak pct yapacaksin ortadan kalkacak degil. Durup bir yil sonra bile cikabiliyor. 

Tavsiyem, kurden once hemogram(tam kan tahlili) baktir. Hemoglobin ve hematokrit gibi degerlerinde ufakta olsa bir yukseklik varsa boldenonu birdaha dusun.

Hocam teşekkürler bu değerleri öğrendiğim iyi oldu baktırıcam mutlaka. Test Cypionat kullanıcam. Yani şunu dersem doğru muyum ? Pazartesi 200 test c perşembe 200 şeklinde ( baktım vücutta terslikler var o zaman dozajları düşürürüm) bu sürede günde 4hafta boyunca 30mg dbol almaya devam ? Bolde hakkında çok kararsızım bahsettiğiniz değerlere baktırıcam mutlaka

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera, Bir saat önce yazdı:

Haftada 400mg Testo derken hangi esteri kullanacaksiniz? Propionat mi, Fenilpropionat mi? Enanthat mi? Cypionat mi? Decanoate mi?

Merhaba test c kullanacağım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible, 2 saat önce yazdı:

Sadece devlet hastanesinde test yaptırma kısmına cevap veriyim. Ben 2 farklı devlet hastamesine spor yapıyorum testosteron kullandım ereksiyon libido sorunu yaşıyorum diyerek ürolojiden çok rahat test alabiliyorum. E2 eklemiyorlar standartta o teste onuda siz ekletin veya tek tektik özel hastaneden isteyin. Alt ast için dahiliye yorgunluk var unutkanlık var demeniz yeterli tüm kan değerlerini istiyor

Dostum sağolasın yarın gidip denıycem bunları^^

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
Kaç set kaldı?, 31 dakika önce yazdı:

Hocam teşekkürler bu değerleri öğrendiğim iyi oldu baktırıcam mutlaka. Test Cypionat kullanıcam. Yani şunu dersem doğru muyum ? Pazartesi 200 test c perşembe 200 şeklinde ( baktım vücutta terslikler var o zaman dozajları düşürürüm) bu sürede günde 4hafta boyunca 30mg dbol almaya devam ? Bolde hakkında çok kararsızım bahsettiğiniz değerlere baktırıcam mutlaka

Haftada 400 mg testo ile bi sorun olmiycağımı düşünüyorum. Haftada 1500 kullananları gördüm :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    93

Ben bu esteri kullanmadim ama Testesterone Cypionat kullanacaksaniz uzun esterli oldugu icin haftada tek sefer enjeksiyon yapabilirsiniz (ki cevremdekiler oyle yapiyor)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    93

Ustteki mesaja edit yapamadigim icin buraya ilave etmek istiyorum,

3. sorunuzla alakli yukaridaki yorumlara katiliyorum. Eger kurunuzde boldenone varsa kuru uzatmaniz alacaginiz faydayi arttiracaktir. Daha onceki ve su anki kurlerimde hep Boldenone oldu, onceki kurumde 18 hafta kullandim, su andaki kurumde 13 hafta bitti, 20 ye kadar devam etmeyi planliyorum. Planladiginiz kur benim favorim olan Testesterone+Boldenone+Turinabol kuru, ilaclariniz eger orjinalse iyi verim alabilirsiniz. PCT kisiye ozel oldugu icin kure girmeden once degerlerinizi bilmeniz acisindan test yaptirmaniz, kur icinde urunlerin calisip calismadigini gormek bir aklilik durumunda mudahale etmek icin test yaptirmanizi ve kur sonunda PCT icin test yaptirmanizi oneririm. Ben yurtdisinda yasadigim icin ozel laboratuvarda yaptiriyorum, Turkiye'deki sartlari maalesef bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
gönderildi (düzenlendi)

Şahsen boldenon tavsiye etmiyorum.

Boldenon kırmızı kan hucrelerını yanı red blood cells arttırır bu da dogrudan HGB(Hemobglobin) ve HCT(Hematokrit) arttırıyor.

Bu nedenle boldenon kullanmak riskli

ve etkıler sonradan cıkıyor

Benım 1 sene sonra cıktı ve hala düşürmek için onlarca yol deniyorum.

Eğer illaki kullanacağım diyorsan da seçim senin.

Mutlaka kullanacaksan hergun 2 tablet grape fruit seed extract kullanmanı onerıyorum o dengeyı koruyabılmek ıcın. En az 2 sene kullanmalısın. Zıra boldenon etkılerı gec cıkıyor yukarıda da bahsettıgım gıbı.

image.png.673aae51841fc934a735c18ef004b3c9.png

tarihinde AhmetBalcı tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.