Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kaç set kaldı?

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Kaç set kaldı? Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Doğru ptc nedir? kürüm nasıl? yardımcı olun lütfen

    Dostum sağolasın yarın gidip denıycem bunları^^
  2. Doğru ptc nedir? kürüm nasıl? yardımcı olun lütfen

    Merhaba test c kullanacağım
  3. Doğru ptc nedir? kürüm nasıl? yardımcı olun lütfen

    Hocam teşekkürler bu değerleri öğrendiğim iyi oldu baktırıcam mutlaka. Test Cypionat kullanıcam. Yani şunu dersem doğru muyum ? Pazartesi 200 test c perşembe 200 şeklinde ( baktım vücutta terslikler var o zaman dozajları düşürürüm) bu sürede günde 4hafta boyunca 30mg dbol almaya devam ? Bolde hakkında çok kararsızım bahsettiğiniz değerlere baktırıcam mutlaka
  4. Merhaba herkese haftanız güzel geçiyordur umarım. Küre daha başlamadım ama potansiyel kürüm test+bolde+tbol ilk kürüm olacak. Her 7 günde bir 400test 300 bolde ilk 4 hafta 30mg tbol. Hocalarım merak ettiğim sorular. 27 yaşındayım 1.85kg 73-75kg arasıyım. 1. Çok duydum her 3-4 günde bir vurdur diyenleri. Misal pazartesi 200test+150bolde Perşembe bir kez daha 200test+150bolde. Her 7 günde bir yukarda bahsettiğim gibi enjekte olsam daha iyi değil mi ? 2. Devlet hastanesine kan testestoron karaciğer böbrek değerlerimi kontrol ettirmek istiyorum. Ne sormalıyım ? Devlet hastanesi bu değerler için yardımcı oluyor mu ? Bunun için başka bir klinik var mı ? Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa ne mutlu. 3. Kürüm 10 yada 12 hafta sürücek. Daha çok var ama lütfen olası doğru PTC nedir ? Neye göre kullanılır ? Vücut test değerlerim kür sonrası azalıcağı için ne kullanmalıyım ki hemen testisler test üretimine devam etsinler? Eklemek istediğiniz başka bilgiler varsa ne mutlu.
  5. Ne yapıcam ben? param var zamanım var vucut istiyorummmmm

    Hayallerin aranda ki tek engel sensin. Mazeretlerin hepsini bir kenara koy GORİL gibi idmanını yap. Nizami sert kendini kandırmadan gidebildiğin her gün. Yok eniştem öyle yok arkadaşım öyle. Öyleyse öyle sen sensin engelinde sensin seni başarıya götürücekte sensin! Başla ve bırakma. Sporda bir kaç yıl tecrüben olmadan da streoid düşünme bile. Önce neyin ne olduğunu öğren doğru idman yap doğru beslen geliş sonra vitamin almayı düşün.
  6. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Hocam birde şöyle bir şey duydum kür esnasında aspirin al kanını sulandırır. Ne demek bu ? daha sulu daha pump şişik durmak için mi yapıyorlar? var mı sizce bir artısı
  7. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    @Ferhat82 Hocam kür esnasında şeker yemenin kilo alımı yağlanma dışında bir dez avantajı var mı ?
  8. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Tamamdır Ferhat hocam teşekkür ederim. Birde şunları merak ediyorum. Misal 8 hafta yaptım bitti cycle ondan sonra 2. cycle için arada ne kadar zaman olmalı ? Hocam kür esnasında supplementlerimi kullanmaya devam etmeli miyim ? Kullandıklarımı söyleyim: creatine glutamine whey bcaa pre-workout zma omega3 tribulus kür içinde aldığım besinlere vücuduma daha iyi daha hızlı aktarılacağı için bilemedim bu supplementlere devam etmeli miyim? Hocam birde olmazsa olmaz dediğiniz bir sebze var mı kürde ?
  9. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Bunu duyunca hiç kullanmam artık Hocam o zaman test e + tbol 8 hafta ? yanına primo eklemiyorum çünkü prostata zarar verebilir. Deca zaten belli neden eklemiyorum. Peki boldeyi neden eklemiyorum hocam ? Öğrenmeye çalışıyorum birde hocam 8 haftayı yükseltmeye gerek var mı sizce ? Bu arada hocam GH+test e hakkında ne düşünüyosunuz ? çok pahalı ama 2 ay kullansam sizce gh'nin etkisini görür müyüm ? gh sayesinde alınan verim kolay kolay geri gitmez diyorlar doğru mu ?
  10. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Teşekkürler hocam yorum için
  11. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Ferhat hocam teşekkürler. Bu kür esnasında tbol hap olduğu için karaciğeri korumak amacıyla bir hap almaya gerek var mı hocam ? adını hatırlamıyorum şimdi ama bahsetmişti bir arkadaş. Hocam birde bolde hakkında ne düşünüyorsunuz ? Vücutta uzun kalıyormuş kürden bunun ne zararı var ? Decayı merak ediyorum hocam birde alacağım yer decayı çok met etti ama deck dick durumundan korkuyorum tabii. Ferhat hocam bu arada 8 hafta dedim ama test enanthate ve turinabol için sizce uygun süre ne olurdu ?
  12. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Ferhat hocam çok teşekkürler. Turinabol için yorumlar çok daha iyi duruyor. Hocam öğrenebilmek için soruyorum. Neden o halde dianabol kullanılıyor ki? Yabancı makale ve karşılaştırmalara baktım şimdi dianabol evet daha çok güç veriyor ama günün sonunda alınan kütlenin çoğu su Turinabol ise belki daha az kuvvet ama en azından alınan kütle kas ağırlıklı o zaman dianabol kullananların izlediği yol ne kadar mantıklı oluyor ki ? Peki hocam Oxandrolone için nediyorsunuz ? ( sanırım kadınlar arasında daha çok popüler bir ilaç) Hocam ilk kürüm olucağı için daha sıcak bakıyorum kür süresinin az olmasına. Sizce böyle bir kürden sonra pct gerekli olur mu hocam ? Primo prostat için en etkiliyse hocam başka bir ilaç önerebilir misiniz ? veya sadece testo ve turinabol yapsam nasıl olur ? Çok şey soruyorum öğrenmeye çok hevesli olduğum için teşekkür ederim vaktiniz için
  13. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumlar için insanın verdiği emeğinin karşılığını görmek gurur verici. GH bende çok istedim aslında ama o kadar pahalı ki bilmiyorum stabil şekilde sürekli alabilir miyim. Hocam sporu o kadar çok severek yapıyorum ki tüm kariyerimi buna değiştirme planlarım dahi var. Dediklerinizi şimdi araştırmaya başlıycam illa ki kafama takılan bir şeyler olur tekrardan rahatsız ederim sizi^^ Ama şunu sorayım hocam size bildiğim kadarıyla primobolan eczanelerden alınabiliyor. Eczaneden alınabiliyorsa mantıklı mı sizce bu ilaçları almak ? Birde hocam boldenin vücutta uzun süre kalmasının ne zararı var? Neden bıraktınız siz? Profosyonel önerebileceğiniz biri var mıdır hocam bakarsınız yarışma hayalimde olur gelecekte
  14. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    @Ferhat82 @AhmetBalcı @odi Hocalarım iyi akşamlar fikirleriniz benim için çok önemli müsait bir zamanınızda lütfen konuya bakar mısınız
  15. Ilk kürüm olacak tecrübeli birini rica ediyorum. şiddetli idman yapıyorum.

    Edit yapamadığım için buradan yazıyorum. Eklemeyi unutmuşum hangi marka sizce en iyisi ? bana önerilen ve çok iyi denilen marka biotech görselini atıyorum. Bu ürünü kullanmıycam ama bu markayı kullanıcam ( yanlış anlaşılmasın)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×