Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

JeffSeidx

Ilaçların orjinal mi hocalarım?

Önerilen İletiler

JeffSeidx    26

Daha önce ve şuan abdurahian markası kullanan hocalarım yorumlar mısınız? Bu test ile anlaşılır ama ilk görünüşte de bazı şeyler belli oluyor ayrıntılardan tecrübelerini aktarır mısınız. Ampul boyutları milimetrik aynı, sarımtırak, akışkanlık güzel, kutu ile ampul üzerindeki her şey birebir aynı IMG_20200228_220012.thumb.jpg.5873c9971be1c2577eb05f1cf321e690.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

odi    58

Renk benimkilerle aynı, flakonlarda böyle, simge de tamam, hatta bendede Bath no:7004 'lerden var. Ben henüz test yaptırmadım ama cayır cayır çalışıyor.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JeffSeidx    26

Nerden anladınız hocam ilaçların çalıştığını? bide çok özel değilse kısaltarak isim yazar mısınız forum kuralları içinde kimden aldığınızı bu bath no lar sizin ile aynı yılın ürününü aldığımızı gösteriyor sanırım eczaneden geldiğine emin misiniz bu ürünlerin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze    16
JeffSeidx, 9 dakika önce yazdı:

Nerden anladınız hocam ilaçların çalıştığını? bide çok özel değilse kısaltarak isim yazar mısınız forum kuralları içinde kimden aldığınızı bu bath no lar sizin ile aynı yılın ürününü aldığımızı gösteriyor sanırım eczaneden geldiğine emin misiniz bu ürünlerin 

dostum internet sitesinden aldın galiba bende ordan almıştım ve buna çok benzerdi. Eğer düşündüğüm siteyse üzgünüm ama ürünler sahte.Aldığım sitenin ismini veremem ama kapak resminde siyah kaslı adam resmi var.Eğer sen de de öyleyse sahtedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze    16
JeffSeidx, Bir saat önce yazdı:

@Hazehayır oradan almadım sizin kullandığınız ürün nasıl bir şeydi fotoğraf mevcut mu 

@Ferhat82 @metinav @AhmetBalcıhocalarım 

@odisiz bir İnternet sitesinden mi aldınız bath no lar aynı olması güzel bir şans :)

Attım ama tek hatırladığım son kullanma tarihinin aynı olduğu 

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JeffSeidx    26

Ben herhangi bir siteden almadım hocam siz böyle diyince çekindim şimdi. Kutusu nasıldı Peki aynı mıydı kutu ön yüzü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aakyez    25
Haze, 2 saat önce yazdı:

dostum internet sitesinden aldın galiba bende ordan almıştım ve buna çok benzerdi. Eğer düşündüğüm siteyse üzgünüm ama ürünler sahte.Aldığım sitenin ismini veremem ama kapak resminde siyah kaslı adam resmi var.Eğer sen de de öyleyse sahtedir.

iranın da sahtesini satmıyorlardır heralde. test yaptırdınız mı ?

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JeffSeidx    26

test yaptırmadım ürünleri kullanmadım ama şöyle bir şey atayım hocam az önce ampulün üstünde son kullanma tarihini hafif kazıdım tırnağımla çıktı şüphelenmeli miyim. Birde göz yanılması mıdır nedir yanyana koyuyorum ampulleri 5 tane uzun 5 kısa gibi görünüyor dikkatli bakıyorum çok bariz fark yok ama bazende hepsi düz bir şekilde geliyor 

IMG_20200229_010504.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
odi    58

Burak hocadan aldim kardesim ben urunlerim calisiyor, vucudum guzel su topladi, libido tavan yapti, antrenman kapasitemde iyilesme var.

Flakonlar ayni degil biri uzun biri kisa bu normal, son kullanma tarihi de hafif kaziyinca cikar buda normal, flakonlarin uzeri hafif yagli kalmis olabilir buda normal

Demem o ki benim urunler calisiyor, seninkilerde benimkilere benziyor sapla gitsin  B| 

• Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    450

Ampulün üstündeki yazılar kazıyınca cıktı demişsin o çoğu  flakonda oyle emin ol silinmesi gayet normal :D  Benimde ilaçların şişelerinde var o hafiften birinin diğerinden büyük olması veya küçük olması oda gayet normal milimetrik farklar .  Büyük iğtimal orjinal bu ilaçlar . O yüzden fazla kafana takma bende eskiden böyleydim kafada en ufak tereddüt kürü baltalıyor bunu unutma. Ama test her zaman en iyisidir başladıktan 1 hafta sonra baktırırsın kafanda rahat eder

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131

Anlamanin en iyi yolu tahlil. Ne kutudan ne flakondan anlasilir. Adam ulkeye sokarken sadece flakon sokmus sonra kutuyu kendisi yaptirmistir belki. 
Tahlil yaptirmalisin. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.