Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Spartacus

Testesteron referans aralığında ama lh cevap vermiyor.

Önerilen İletiler

Spartacus    167

Herkese merhaba test deca kürü yapmıştım . kür bitti ve ben kafayı yemek üzereyim psikolojim alt üst oldu ereksiyonum koca bir 0 . Geçen tekrar kan verdim testesteron referans aralığında ama lh fsh bir türlü açılmadı . İntaharı bile düşünüyorum . Seneye evleneceğim delirmek üzereyim . 6 ay sonra düzelir mi veya 1 yıl. Hayattan soğumuş bıkmış durumdayım . pct de yapıyorum hala ama yok yok yok bi kıpırtı bile yok cinsel istek düşünce hepsi bitti . Doktora gidiyorum test yapıp gönderiyor çok gelen var gelmeyin diyen bile oldu . Benim merak ettiğim konu şu kendi kendine düzelir mi ? Bunu merak ediyorum . çevresinde bu sorunu yaşayıp düzelen var mı ? @Viktormamıel sen 5 ay sonra iyileştim diyordun 5 ay öncesi sende mi aynı durumdaydırım. @Loving @zubonk@kenjirro59 @metinav sizlerin yorumlarını bekliyorum . test sonuçlarım aşağıdaki gibidir hoca estradiolu işaretlememiş  :/ kafama bir diğer takılan prolaktinim neden çakıldı kaldı .

IMG_20191224_131101.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Apoece    2

Pardon beyfendi yaşınızı ögrenebirmiyim birde kacıncı kürünüz efendim son yaptığınız kür kaç hafta yaptınız kür bitmeden yarıdamı kestiniz acaba kürü

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Apoece, 36 dakika önce yazdı:

Pardon beyfendi yaşınızı ögrenebirmiyim birde kacıncı kürünüz efendim son yaptığınız kür kaç hafta yaptınız kür bitmeden yarıdamı kestiniz acaba kürü

Yaşım 24 . ikinci kürüm test e. 500mg deca 300 mg kullandım . kür 8 hafta filan sürdü ama ben decayı 4 . haftadan sonra kestim.

Kürü 8 kasımda bitirdim bu arada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Apoece    2

Kardeşim inşallah en kısa sürede düzelir Allah yardımcın olsun düzelir kanserin tedavisi var bununmu olmayacak takma kafana psikolojini dip diri tutu kitap oku kendini sıkma hep rahatlat birde ilk kğrün neydi kürden sonra böyle birşey yaşadınmı pct güzel yaptınmı ilk kürden kaç ay sonra ikinci kürüne başladın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Apoece, 21 dakika önce yazdı:

Kardeşim inşallah en kısa sürede düzelir Allah yardımcın olsun düzelir kanserin tedavisi var bununmu olmayacak takma kafana psikolojini dip diri tutu kitap oku kendini sıkma hep rahatlat birde ilk kğrün neydi kürden sonra böyle birşey yaşadınmı pct güzel yaptınmı ilk kürden kaç ay sonra ikinci kürüne başladın 

Sağolasın ilk kürüm sustanon ve daanabol . pct yaptım 2 aya iyileşmiştim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167

Son enjeksiyondan 20 gün sonra başladım . 2 tane 5000 iu choriomon kullandım .bunun yanında 50 mg klomen 40mg nolvadex kullandım . kür 8 kasımda bitti.

RasimKadirr, 3 dakika önce yazdı:

PCT de ne kullandınız ve pct nizi nasıl yaptınız ? son enjeksyondan kaç gün sonra başladınız pct ye ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
Spartacus, 7 dakika önce yazdı:

Son enjeksiyondan 20 gün sonra başladım . 2 tane 5000 iu choriomon kullandım .bunun yanında 50 mg klomen 40mg nolvadex kullandım . kür 8 kasımda bitti.

Chromiomu tek seferde 5000 olarak vurmadınız değil mi ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
RasimKadirr, 11 dakika önce yazdı:

Chromiomu tek seferde 5000 olarak vurmadınız değil mi ? 

Yok vurmadım .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hasan3542    67

tek seferde vurmamış olsa bile 10 binlik chromiom çok fazla değil mi ?

Ben basit bir testo ent. + primabolan kürü yapacağım 1 senedir araştırma yapıyorum siz nasıl bu kadar rahat vuruyorsunuz anlamış değilim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.367
kutluuhan, 3 dakika önce yazdı:

tedavinde hata var büyük ihtimalle.

Bilgi ne için var ? Paylaşmak için değil mi? O zaman onu burada paylaşın. Bir daha bireysel numara, mail ya da benzeri paylaşımda bulunursanız üyeliğiniz askıya alınır bilginize.

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Equipoise    333

Hcg vucutta lh ı taklit ederek testosteron üretimini teşvik eder. Sanıyorum ki aldıgınız hcg dozu aşırı yüksek gelmiş ve hcg aldıgınız süre boyunca testosteron üretilmiş. Ama doz yüksek oldugundan testisler duyarsızlaşmış. 

10.000 hcg dozunu kaça bölerek ve kaç gün arayla kullandınız? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kutluuhan    47
Loving, 31 dakika önce yazdı:

Bilgi ne için var ? Paylaşmak için değil mi? O zaman onu burada paylaşın. Bir daha bireysel numara, mail ya da benzeri paylaşımda bulunursanız üyeliğiniz askıya alınır bilginize.

Keyifli forumlar.

Kusura bakma abicim arkadaş benimle aynı şehirde ben yardımcı olacağım doktora gidip yapılacak tedaviyi burada da paylaşacağım 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Equipoise, 12 dakika önce yazdı:

Hcg vucutta lh ı taklit ederek testosteron üretimini teşvik eder. Sanıyorum ki aldıgınız hcg dozu aşırı yüksek gelmiş ve hcg aldıgınız süre boyunca testosteron üretilmiş. Ama doz yüksek oldugundan testisler duyarsızlaşmış. 

10.000 hcg dozunu kaça bölerek ve kaç gün arayla kullandınız? 

7*1000 iu 2 günde bir . daha sonrada 3000iu tek seferde vurdum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kutluuhan    47
Spartacus, 6 saat önce yazdı:

Herkese merhaba test deca kürü yapmıştım . kür bitti ve ben kafayı yemek üzereyim psikolojim alt üst oldu ereksiyonum koca bir 0 . Geçen tekrar kan verdim testesteron referans aralığında ama lh fsh bir türlü açılmadı . İntaharı bile düşünüyorum . Seneye evleneceğim delirmek üzereyim . 6 ay sonra düzelir mi veya 1 yıl. Hayattan soğumuş bıkmış durumdayım . pct de yapıyorum hala ama yok yok yok bi kıpırtı bile yok cinsel istek düşünce hepsi bitti . Doktora gidiyorum test yapıp gönderiyor çok gelen var gelmeyin diyen bile oldu . Benim merak ettiğim konu şu kendi kendine düzelir mi ? Bunu merak ediyorum . çevresinde bu sorunu yaşayıp düzelen var mı ? @Viktormamıel sen 5 ay sonra iyileştim diyordun 5 ay öncesi sende mi aynı durumdaydırım. @Loving @zubonk@kenjirro59 @metinav sizlerin yorumlarını bekliyorum . test sonuçlarım aşağıdaki gibidir hoca estradiolu işaretlememiş  :/ kafama bir diğer takılan prolaktinim neden çakıldı kaldı .

IMG_20191224_131101.jpg

Loving, 3 saat önce yazdı:

Kürde 2 farklı marka ilaç kullanmış arkadaş deka işlemiş ama testo işlememiş sonuçda ortada (arkadaşlar ilk böyle bir yer varken başka yerlerden medet umunca sonuçları böyle oluyor) 

Testosteron u yükseltmek için 1 ay boyunca haftada 500 mg eczane sustanon kullan Sustanon bittikten 1 hafta sonra 5000 iu pregnyl vurup leyding hücrelerini ayaklandırıcaz
Sonra 
tribulus + proviron +clomiphen + provacyl kullanırsan 1 aya kalmaz düzelirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
kutluuhan, 24 dakika önce yazdı:

Kürde 2 farklı marka ilaç kullanmış arkadaş deka işlemiş ama testo işlememiş sonuçda ortada (arkadaşlar ilk böyle bir yer varken başka yerlerden medet umunca sonuçları böyle oluyor) 

Testosteron u yükseltmek için 1 ay boyunca haftada 500 mg eczane sustanon kullan Sustanon bittikten 1 hafta sonra 5000 iu pregnyl vurup leyding hücrelerini ayaklandırıcaz
Sonra 

Sağolasın kardeşim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Abdullah    51
Spartacus, 8 saat önce yazdı:

Yaşım 24 . ikinci kürüm test e. 500mg deca 300 mg kullandım . kür 8 hafta filan sürdü ama ben decayı 4 . haftadan sonra kestim.

Kürü 8 kasımda bitirdim bu arada

Dostum son yaptığın kürün 8 kasımda bitti dedin galiba. 20 gün sonra pregnly başladın diyelim 1 ay pct desek daha aralıkdayız. Bence biraz daha sabret tam bir pct yapıp tekrar uyar reseptörleri. Aynı durum bende var şuan, ve aynı kürdü.

Benim Kür biteli 4 ay PCT biteli 2 ay oldu 4.ayımdayım yani, sabah ereksiyonları toparladı gibi şuan, fakat gündüz ereksiyon hala yok düşünce yoluyla yani . ilk 2 ay sertleşme olduktan 2 saniye sonra gidiyordu koruyamıyordum şuan düzeldi o. Ve ben zamana bırakmanı öneririm sadece LH yi tekrar uyandır clomid ve tamoxsifenle tekrar bir pct yapmanı öneririm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Abdullah, 45 dakika önce yazdı:

Dostum son yaptığın kürün 8 kasımda bitti dedin galiba. 20 gün sonra pregnly başladın diyelim 1 ay pct desek daha aralıkdayız. Bence biraz daha sabret tam bir pct yapıp tekrar uyar reseptörleri. Aynı durum bende var şuan, ve aynı kürdü.

Benim Kür biteli 4 ay PCT biteli 2 ay oldu 4.ayımdayım yani, sabah ereksiyonları toparladı gibi şuan, fakat gündüz ereksiyon hala yok düşünce yoluyla yani . ilk 2 ay sertleşme olduktan 2 saniye sonra gidiyordu koruyamıyordum şuan düzeldi o. Ve ben zamana bırakmanı öneririm sadece LH yi tekrar uyandır clomid ve tamoxsifenle tekrar bir pct yapmanı öneririm. 

Yorumun için teşekkür ederim tavsiyeni dikkate alacağım kardeşim  .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Equipoise    333
kutluuhan, 3 saat önce yazdı:

Sonra 

Sakın burda yazanları uygulama dostum..

Bi kere senin sorunun zaten yanlıs pct protokolü uygulamış olmak. Tekrar sustanon ile hormon dengeni bozma. 

Gerçekten bu işi bilen kişilere danış.. 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnimalPower    5

Çok geçmiş olsun , umarım en kısa zamanda düzelirsiniz. İnsanlar kollarını , bacaklarını veya her ikisini birlikte kaybedip yaşamaya devam ediyor ve veya çalışıyor. Anladığım kadarı ile sorununuz çözülmeyecek bir sorun değil , umarım bu psikolojiden ve intihar fikrinden hızlıca uzaklaşırsınız.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Abdullah    51
Equipoise, 1 dakika önce yazdı:

Sakın burda yazanları uygulama dostum..

Bi kere senin sorunun zaten yanlıs pct protokolü uygulamış olmak. Tekrar sustanon ile hormon dengeni bozma. 

Gerçekten bu işi bilen kişilere danış.. 

Arkadaşa katılıyorum. Sustanon tabi ki de durumu düzeltir çünkü androjen ağırlıklı. Bizde testo Deca basarken androjeni yani testoyu vurduğumuzda ürünün sahteliğinden dolayı diyim Deca işlemiş vucuda. Testo çalışmamış . Buda bu duruma soktu. Sustanon sadece tedavini uzatır bilgin olsun He ben tekrar küre giricem diyorsan buyur gir zaten durum düzelir testo ile, vücut sadece üretimi durdurdu tamamen sen doğalından Güzel bir 1 ay PCT yap ve bekle,

Tahlil de pregnly total testonu arttırmış ama testis duyarsız kalmış, clomid ve tamox kullan. Kesinlikle pct de proviron önermiyorum doğal üretimi baskılar. 

Gündüzleri libido ve ereksiyon problemi olmasının sebebi ki bende hala öyle, sabah çıkan total testo değeri ve serbest testo değeri tok karnına gün içi ve akşama doğrusu düşüyor ve libido-ereksiyon olmuyor, gece ve sabah ereksiyonun varsa iyileşme yolundasın haberin olsun..

Bunlar şahsi fikrim ve uyguladım.. İyi akşamlar 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
AnimalPower, 10 dakika önce yazdı:

Çok geçmiş olsun , umarım en kısa zamanda düzelirsiniz. İnsanlar kollarını , bacaklarını veya her ikisini birlikte kaybedip yaşamaya devam ediyor ve veya çalışıyor. Anladığım kadarı ile sorununuz çözülmeyecek bir sorun değil , umarım bu psikolojiden ve intihar fikrinden hızlıca uzaklaşırsınız.

Çok sağol o düşünceyi kafamdan çıkardım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Abdullah, 11 dakika önce yazdı:

Arkadaşa katılıyorum. Sustanon tabi ki de durumu düzeltir çünkü androjen ağırlıklı. Bizde testo Deca basarken androjeni yani testoyu vurduğumuzda ürünün sahteliğinden dolayı diyim Deca işlemiş vucuda. Testo çalışmamış . Buda bu duruma soktu. Sustanon sadece tedavini uzatır bilgin olsun He ben tekrar küre giricem diyorsan buyur gir zaten durum düzelir testo ile, vücut sadece üretimi durdurdu tamamen sen doğalından Güzel bir 1 ay PCT yap ve bekle,

Tahlil de pregnly total testonu arttırmış ama testis duyarsız kalmış, clomid ve tamox kullan. Kesinlikle pct de proviron önermiyorum doğal üretimi baskılar. 

Gündüzleri libido ve ereksiyon problemi olmasının sebebi ki bende hala öyle, sabah çıkan total testo değeri ve serbest testo değeri tok karnına gün içi ve akşama doğrusu düşüyor ve libido-ereksiyon olmuyor, gece ve sabah ereksiyonun varsa iyileşme yolundasın haberin olsun..

Bunlar şahsi fikrim ve uyguladım.. İyi akşamlar 

Abdullah sağolasın kardeşim zamana bırakcam aynen .

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ßyC#    66

@Spartacus

Öncelikle bir kaç konuyu ele alalım öncelikle güzel kardeşim P-C-T'nin ana amacını bir gözden geçirelim.

P-C-T'nin ana amacı her zaman kür sonrasında LH,FSH faktörlerini uyararak kür bittikten sonra bir nebzede olsa Total Testosteron üretimine katkı sağlamaktır.

Yani şöyle bir dünya yok hop biraz prolaktinimi düşürdüm hop lh,fsh açtım hop total testosteron yüksledi iş bitti yok böyle bir dünya.

Zaten dışarıdan yine madde alarak yine vücudu yanıltıyorsun P-C-T ile testis üretime başlayabilir fakat devam edecek ve vücut olağan işleri yerine tamamen koyacak diye bir iş yok.

Bir örnek vereyim şimdi bir adamın bacağını alçıya aldınız adamın bacağı 6 aydır alçıda. Alçı çıkınca ne olur adamın bacağı adale kaybetmiş olur sağlam olsada bacağını iyi kullanamaz ne yapıyor fizik tedavi veya diğer doktorlara adama yardımcı oluyorki ilk adımlarını atarken fazla zorlanmasın acı çekmesin.

P-C-T'de biz tam olarak buna benzer iş yapıyoruz düşününki küre girdiniz hipotalamus vücuda baktı testosteron var gelen testosteron arada östrojenede dönüşüyor her şey tam,takır yerli,yerinde ozaman niye çalışsın? gerek yok. Peki testisler onlar zaten hipotalamusun emrinde 3 aylık bir kür girdiysen kusura bakma senin testislerin ve hipotalamusun 3 aydır alçıda kardeşim.

Şimdi sana soruyorum kürden sonra hormonlar yerine oturmadı diye Sustanon kullanarak hormonun doğal üretimini kapatmak ve sustanonu bitirdikten sonra bir fizik tedaviciden tekrar hareket etmek için yardım almak ne kadar mantıklı?

Peki ne olacak bekleyeceksin her şey Psikoleji öncelikle şunu bil hipolatamus atrofiye uğramaz yani küçülmez ama testiler atrofiye uğrar.

Ve vücudun öyle bir erkek mekanizmasıdırki yaşanının pek bir önemi olmaz kendini yönetmesini bilir. Hipotalamus görevi askerlere (testislere) vereceği zamanı senden iyi bilir bu mucizevi tasarımın ve mütahitin yapımcısı yüce rabbimizdir.

Yani şöyle bir dünya yok küre girdimde P-C-T yapmadımda artık eskisi gibi değilim nah eskisi gibi değilsin senin genetiğinde ne yazıyorsa sen osun başka biri değil. Vakti geldiğinde hipotalmus yetkiyi verir testis üretime başlar hormon düzeni oturur konu kapanır. Velakin bu süreçte saçmalamak doğru değil her şeyi akışına bırakıp keyif almaya bakılmalıdır. Ek olarak masturbasyon ve ejekulasyon sonrasında Prolaktin seviyeleri artar ve tekrar ereksiyon olmayı engeller saygılarımla.

Sağlıcakla kalın psikolejinizi ve yaşam kalitenizi boşu,boşmayın göreceksinizki zamanla her şey düzelecek 14 gün arayla 1ml sustanon kullanımında dahi tam olarak hormon düzeninin yerine oturması için minumum 4 ay maksimum 6 aylık süreç gereklidir. Bu işin en tehlikeli yanı 16 haftadan daha uzun süre steroid kullanımıdır düşünsenize 16 hafta (4 aydan uzun süredir) testisleriniz çalışmazsa ne olur. ;)

tarihinde ßyC# tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.