Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yunus Demir

Yağ oranı ve steroid kullanımı

Önerilen İletiler

Yunus Demir    0

Merhabalar değerli arkadaşlar 8 aylık ara verdiğim spor hayatıma 2 hafta önce tekrardan başlangıç yaptım 2 yıl kadar yol kat ettiğim bu süreçte 8 aylık aradan sonra 83 kilo ve %20 yağ oranı ile geri döndüm bunun üzerine bazı arkadaşlar definasyon kürü gibi şeyler önerdi ve burdan iyi destek alabiliceğimi söylediler bu başlığın acmamın sebebi sormak istediğim 3.soru var 

1.karaciğer testlerimde ve kanımda yağ oranımın %20 olması sebebi ile yağlanma var diğer karaciğer değerlerim normal yalnız karaciğer yaplanmasından kaynaklı direk bir sıkıntı yaşarmıyım

2. yağ oranı bu seviyede iken kür calişirmi

3. nasıl bir kür definasyon kürüne girmeliyim tablet formatı istemiyorum bu benim ilk kürüm olucak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aakyez    25

Muhtemelen herkes steroid kullanmadan yağ oranını düşürüp sonrasında illa kullanılacaksa bir bulk kürü tavsiye edecektir. Ben de bu sekilde düsünüyorum. Yağ yakımı belki clenbuterolle desteklenebilir. İyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
Yunus Demir, 16 saat önce yazdı:

Merhabalar değerli arkadaşlar 8 aylık ara verdiğim spor hayatıma 2 hafta önce tekrardan başlangıç yaptım 2 yıl kadar yol kat ettiğim bu süreçte 8 aylık aradan sonra 83 kilo ve %20 yağ oranı ile geri döndüm bunun üzerine bazı arkadaşlar definasyon kürü gibi şeyler önerdi ve burdan iyi destek alabiliceğimi söylediler bu başlığın acmamın sebebi sormak istediğim 3.soru var 

1.karaciğer testlerimde ve kanımda yağ oranımın %20 olması sebebi ile yağlanma var diğer karaciğer değerlerim normal yalnız karaciğer yaplanmasından kaynaklı direk bir sıkıntı yaşarmıyım

2. yağ oranı bu seviyede iken kür calişirmi

3. nasıl bir kür definasyon kürüne girmeliyim tablet formatı istemiyorum bu benim ilk kürüm olucak

Yerinizde olsam küre girmeden 2 ay kadar ketojenık diyet yapardım

Ketojenik diyeti gerçekten calıstırırsanız yag oranınız cıddı anlamda düşer.

bu sevıyeye geldıkten sonra bul kürüne girerseniz cok daha güzel verim alacaksınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunus Demir    0
AhmetBalcı, 1 dakika önce yazdı:

Yerinizde olsam küre girmeden 2 ay kadar ketojenık diyet yapardım

Ketojenik diyeti gerçekten calıstırırsanız yag oranınız cıddı anlamda düşer.

bu sevıyeye geldıkten sonra bul kürüne girerseniz cok daha güzel verim alacaksınız

onu bir donem yapmistim boyle bir sonuc almistim fakat sureci kisaltmak istiyorum 

1EF97975-6481-48B8-8341-D2D3105223EB.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
Yunus Demir, 12 dakika önce yazdı:

onu bir donem yapmistim boyle bir sonuc almistim fakat sureci kisaltmak istiyorum 

1EF97975-6481-48B8-8341-D2D3105223EB.png

Resim acılmıyor

Fakat kür sana mucize biçimde bu süresi asla kısaltmayacak unutma

Küre gir girme diyecek donanıma sahip değilim abncak tavsiyem bu olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunus Demir    0
AhmetBalcı, 16 dakika önce yazdı:

Resim acılmıyor

Fakat kür sana mucize biçimde bu süresi asla kısaltmayacak unutma

Küre gir girme diyecek donanıma sahip değilim abncak tavsiyem bu olacaktır

belki simdi aciliyordur

77B906CD-F55F-4859-BCC2-BEBB0524A677.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131
Yunus Demir, 5 dakika önce yazdı:

belki simdi aciliyordur

77B906CD-F55F-4859-BCC2-BEBB0524A677.png

Evet acılıyor 

bence bu hale gelme kabılıyetnız varsa bu yag orannlarına geldıkten sonra küre girin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yunus Demir    0
AhmetBalcı, 3 dakika önce yazdı:

Evet acılıyor 

bence bu hale gelme kabılıyetnız varsa bu yag orannlarına geldıkten sonra küre girin 

haklisiniz tavsiyenize uyucam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AhmetBalcı    131

bu hale geldıkten sonra kür cok daha saglıklı calısacaktır

ve yag oranınızın dusuk olması nedenıyle aromatize olma ıhtımalınız de daha az olacaktır

bırcok fayda getırır sıze bu durum.

umarımm amacladıgınız noktaya gelırsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ßyC#    66

Formun kötü bu şekilde anabolik kürlere girilmez anabolik kür kullanımının amacı placebo yani genetik sınırına dayanmış veya hızlı gelişimi hedefleyen başlangıç seviyesindeki tembel insanların işi.

Bknz; demiyorum kesinlikle anabolik kullanılmaz diye anabolik kullanılır fakat her şey anabolik değildir. Genetik sınırlarına takılmamış başlangıç seviyesindeki bir sporcu ilerleme kaydedebilir ek olarak henüz bir alt yapı olmadan anabolik kullanmak mantıklı değildir.

Anabolikler kötü değil onlar insan sağlığını geliştirmek için üretilmiş ilaçlar biz sporcular genetik sınırlarımızı geçmek ve doğal olarak elde edemeyeceğimiz formları bu ilaçlar ile elde etmek için kullanırız.

Antreman düzeni,beslenme düzeni ve en az 6 aylık bir doğal alt yapı oluşturulmadan kullanmak mantıklı değildir.

Ağırlık çalışmaları ve antreman sonuna kardiyo çalışmaları ekleyin 6 ay sonra kendinizi tekrar değerlendirip sağlam araştırmalar sonucunda anabolik madde kullanımına geçebilirsiniz.

Tercih her zaman sizin tabiki başlar,başlamaz bu işe anabolikle girebilirsiniz ama unutmayın hızlı giden atın boku seyrek düşer. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.