Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Haze

Oxygen labs

Önerilen İletiler

Haze    16

Oxygen labs kullanan arkadaşlar varmı nasıl bi ürün almayı dusunuyorumda sahte midir acaba

images.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferhat82    447
LyricX, 1 saat önce yazdı:

Carbona benziyo pek güven vermedi bana açıkçası 

Benziyor değil direk carbon kutusu 😂😂😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lusifer    18

Test etmek amaçlı 2 testo p aldım 3. Enjeksiyondan sonra çöpe attım........

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    304
Haze, 13.10.2019 - 15:06 yazdı:

Oxygen labs kullanan arkadaşlar varmı nasıl bi ürün almayı dusunuyorumda sahte midir acaba

Bu ürünleri  izmirde arkadaşım kullanıyor,  devamlı tran kürü yapıyor ve ilaçlar çalışıyor,  bende deca almayı düşünyorum  ama emin  değilim, izmirde ismi  G olan Birisi satıyor,,  sen kullanıp test ettinmi hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze, 13.10.2019 - 15:06 yazdı:

Hocam ben testo, deka, boldenon, danabol aldım ilk kürüm olucak oxygen Labs ürününü kullanmalımıyım sizce neler kullanmalıyım yanına kür esnası sonrası neler kullanmalıyım

IMG_20220913_120034.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkaan2955    35

Selamlar ilk kürüme oxygen testo masteron tren ile girmiştim ne masteron çalışıyor ne tren masteronun etkilerini marka değişince anladım sertlik veriyormuş aromatize olmasını engelliyormuş:) tren ise bambaşka birşeymiş :)

Demem o ki ilaçların içinde sadece testosteron var ve hiç steril değil 10 hafta kalçamda 1 tane daha kalçayla gezdim desem yeridir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Wrest22
      10 yıldır profosyel olarak güreş yapıyorum 2 defa steroid kürüne girmiştim, ancak 1 senedir hiç antrenman yapamıyorum, beslenme de kötü geçti. Yaklaşık olarak 8 kilo verdim, geri aldım ama boş bir kilo oldu. Performans ve güç konusunda çok düşüşteyim, güç ve dayanıklılık/performans olarak nasıl bir kür önerirsiniz. Teşekkürler.
    • Yazan: Curious guy
      Merhabalar, testesterone psikolojik sağlığı etkiler mi ve beyin sağlığını nasıl etkiler? Sizde nasıl etkiler yaptı. Örneğin 500mg sustanon diyelim haftalık? Hipomanisi (bipolar) olan birisini nasıl etkiler? @metinav
    • Yazan: Madara
      Herkeze merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ilk önce kendimi tanıtayım 5 senedir (2.5senesi düzenli) olmak kaydıyla fitnes sektörünün içindeyim doğal olarak ilk 2.5 sene bro split bilgisiz geçti sonra böyle olmayacağını anlayıp olabildiğince araştırma yaptım ve bir yerlere gelmeyi başardım ve bu yolun başında 55 kiloydum şuan 1.80/90 kiloyum artık sınırlarda olduğumu dunusuyorum çünkü kilo alsam bile sadece yağa dönüşüyor.
      Beslenme konusunda çok disipliyinliyimdir ortalama 2.2.3 saate bir ana ve ara öğün olmak üzere 6 öğün ve dolu dolu yerim şimdi size şunu danışmak istiyorum artık vücut son raddede ve küre girmeyi düşünüyorum bı tık ileri taşımayı düşünüyorum vücudumu ve kur olarak çok kararsızım sadece only testo veya testo ent boldenon tarzı birşey girmek istiyorum kendimde saglikciyim doktor ve güvendiğim bı hoca eşliğinde çalışacağım konuya az çok asinayim ama bilgiden çok tecrubede önemlidir bu süreçte ne gibi bir yol izlemeliyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum.
      Testimde karaciğer değerim üst sınırda onun sebebide dört bulk yapmam büyük ihtinalle ama şekeri unu sağlıksız olan herşeyi kestim 1 aydır enginar suyu ve karaciğer koruyucu içiyorum daha doğrusu değerlerinin düzelmesini bekliyorum natürel olarak geldiğim konumuda paylaşacağım test sonucunda paylaşacağım dediğim gibi bu işte tecrubeli abilerimi kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum  son iki foto daha bu gün çekildim ant sonu ve pump kalmadığı için çok pozlamayla uğraşmadım.       
      Natürel baslangic /55kg
      Natürel Güncel kg/90 kol soğuk/40cm göğüs /120 

Bunlarda spora başlamadan 1 hafta önceki halim 55 kg
    • Yazan: Haşmetli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun süre kür-steroid kunlanımı, HPTA baskısı sonrası pct yaparak hormonlarımı doğal seviyeye geri getirebilirmiyim? Yoksa doğal seviyenin altındamı olur ya da geri döndürmesi zormu olur? Tabi ki riskleri göz önünde bulunduruyorum Hormon sistemimin tamamen kapanması vb. Fakat ben istisnalardan ziyade genele hitaben yüksek olan ihtimale karşı bunu soruyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.