-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bymeno_07
Herkese Merhaba,
13 Haftalık:
Testosteron Enanthe Rimobolan Kürü yaptım. İlk Kür deneyimimdi.
İlk 2 hafta:
250 testo 100 Rimo Sonraki haftalar:
500 Testo 400 Rimo İle devam ettim.
İlk 2 hafta:
20 mg turinabol
Daha sonra 2 hafta:
40 mg turinabol Aldım ve bıraktım böbreklerimde ağrı oluşmuştu.
Kür içinde :
Nac 600 Çinko Milkthistle B12 C vitamini Omega 3 Himalaya cystone Solgar Artichoke Aldım. Kür süresince haftada 1 defa arimideks ve bazı günler antremandan önce 1 tablet proviron kullandım.
Son iğnemi 7 Ekimde:
250 testo 200 rimo Yaptım. Şu an sadece günlük Nac 600 ile Kingsize Monsterpack kullanıyorum.
PCT ye başlamadım. PCT için yardımlarınızı bekliyorum....
-
Yazan: yankiFit
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha Sonra burayı buldum bla bla bla.
Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
-
Yazan: Flexair
Merhabalar,
1 sene öncesinde sustanon+rimobolan kürüne girmiştim yaklaşık 2 ay boyunca sonrasında hiç bir pct tedavisi uygulayamadım bazı sebeplerden ve bugün bir kan tahlili sonucu vermek zorunda kaldım doktor ise değerlerimin anormal olduğunu söyledi sizce bir anormallik mevcut mu var ise ne yapmam gerekiyor?
-
Yazan: alpak
Şimdi, beyler; ben kürdeyim, 500 mg testosteron kullanıyorum, sadece başka ek bir ilaç yok. Beslenmem çok iyi; günde 1 kg tavuk gömerim, yanında 250-400 gram pilav veya herhangi bir karbonhidrat kaynağı tüketirim. Bu küre girmeden önce, çalıştığım salondaki bir hoca bana bazı tavsiyeler veriyordu. Çalıştığım salon sadece PT training hizmeti veriyor; fakat oradaki tek PT’siz, serbest müşteri benim. Bu da hoca ile aramdaki samimiyetten kaynaklanıyor. Her neyse, bana "Madem kür yapıyorsun, temiz bir kür yapalım sana; bolde testosteron ve masteron ekleyelim," dedi. Ben de ona "Boldenone yerine trenbolone olsaydı masteron olabilir, fakat boldenone ile masteron ne alaka? Neden aromataz baskılayıcı kullanayım böyle bir kürde?" dedim. Bana "Ben eğitimini aldım, sen beni dinle, cart curt," dedi.
İlk enjeksiyonu omuzdan yaptım; ilk 4 hafta 250 mg girdiğim için 0.5 ml insülin enjektörü ile vuruyordum, sorun olmuyordu. Sonra bana "Omuzdan vuruyorsun; bak, eğer bilseydin kalçadan vururdun," dedi. "Ne alaka?" dedim. "Kalça daha hızlı karışır," gibi saçma sapan bir şey söyledi. Zaten ikisi de kas değil mi? Anlamadım, çok da iplemedim. Neyse, şu an zaten kalçadan vuruyorum.
Bugün çay içiyordum, bir adet şeker attığımı gördü ve dedi ki: "Tatlı veya şeker tüketirsen ilaç çalışmaz." "Ne alaka?" dedim. "Vücut insülin salgılarsa ilaç çalışmaz," diyince "Peptid insülin vururum dediğimde, o zaman 2. tip diyabet olursun falan," dedi. O an bende film koptu. Gerçekten inanılmaz garip; bilerek mi yapıyor, yoksa ben mi cahilim, anlamadım.
Antrenmanda süper set yapmam. Bence amacım adele inşası olduğu için saçma. 4-5 set arası yaparım, hareketten harekete geçerken set aralarında 40 saniye ile 2 dakika dinlenirim. Haftada 5 gün antrenman yaparım ama bana "Sabah 1, akşam 1 çift antrenman yapmazsan, set arası telefona bakarsan, ağırlıkları düşürmezsen fln ilaç işe yaramaz," diyor. Yani inanılmaz! Galiba ben cahilim.
Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, beyler.
-
Yazan: solarbex
İlk kür olarak Testo E Danabol kullandım kür biteli yaklaşık 3 hafta oldu olumlu sonuçlar aldım denebilir hacim olarak şuan pct ye devam ediyorum son 2 günü kaldı . yeni testo p tren a masteron kürü ürünlerini temin ettim . ama nezaman başlamalıyım onu bilmiyorum pct den nekadar zaman geçmesi gerek ? yanında olmazsa olmaz kullanmam gereken koruyucu ilaçlar v.s nelerdir değerli cevaplarınız için teşekkürler
-