Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MenPowers

Üye
  • İçerik sayısı

    106
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

MenPowers kullanıcısının son zaferi 12 Eylül 2019

MenPowers en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

51 Mükemmel

MenPowers Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Only testonun bana yaptığı müthiş etkiler

    benim anlamadığım sustanonu nasıl yarım ml 375mg hesapladın? 1ml 250mg tek şişede zaten
  2. Bir üstte ki arkadaş gibi kış aylarında olmanı tavsiye ediyorum ben de (korse terlettiği için ve sık duş alma gereği hissedeceğin için) Muhtemelen 2 ay sonra falan ufak ufak antrenman yapmaya başlarsın (ben ne kadar süre sonra başladım hatırlamıyorum ama motosiklet sürmeme 2 hafta sonra izin vermişti doktor bunu hatırlıyorum) İnce ayrıntısı usg de gerçekten meme dokusu varsa bu meme dokusunun açık ameliyat olmadan alınmasının imkansız olduğunu bilmek ve sadece lipo ile jinekomasti ameliyatı yapabileceğini sanan doktorumsulardan uzak durmak (onların yaptığı altta ki yağ tabakasını alıp göğüsü düz bir görünüme kavuşturmak bir nevi meme dokusunun altını ve aralarını temizleyerek düz görünüm sağlamak fakat define olduğunda o meme dokusu hala orada olacağı için jinekoya sahip olmaya devam edeceksin) son olarak @rambo32 2 sene boyunca hissizlik yaşamış sanırım fakat ben hem açık (meme başının alttan c şeklinde kesilerek meme dokusunun alınması) ameliyat ve liposuction'ı beraber olduğum halde tam hatırlamamakla birlikte en geç 4 ay içinde hissizlik geçtiğine eminim bu da demek oluyor ki süreç herkeste farklı işliyor. ve doktoruna rica et çok kanama olmazsa dren takmasın çok ufak da olsa bir iz kalma ihtimali var (bende çok kanama olmamış doktorumda takmamıştı herhangi bir sorun da olmadı)
  3. T3 kullanımı hk.

    2 yıldır falan kullanıyorum her diyet döneminde, bu zamana kadar sıkıntı yaşamadım (senin yaşamayacağın anlamına gelmiyor) fakat Güray Aydının bir videosunda tiroid baskılandıktan sonra çabuk geri toparlanabilen bir salgı gibi birşeyler demişti, hangi video olduğunu hatırlamıyorum ama aklımda bu şekilde kalmış. Etki olarak ise son 2 yıldır her diyet döneminde kullandığım için, tiromel olmasaydı ne değişirdi bilmiyorum. Tiromelsiz diyet yapmadım uzun zamandır o sebepten arada ki farkı pek gözlemleyip yorumlayamam.
  4. Andro medicals

    Trenini kullandım yaklaşık 1 sene önce cidden sağlam ilaçtı. 400tl vermiştim bir kutu tren e. a ama ben bu piyasa da markalara değil kimden aldığına bakmana tavsiye ederim yabancıya boş tanıdığa dolu durumu oldukca fazla gördüğüm kadarıyla. (2021 mayısında yaptığım yorumu buraya yapıştırmak istedim fikir vermesi açısından. ama markanın şuan ki durumu nedir bir fikrim yok
  5. Sustanon ile tren kullanımı?

    bk nın arkadaşı, eski koçu y.b.ö meşhur podcastlerden birinde sustanon öğrencilerini son haftalara doğru kemik gibi yaptığını söylemişti sustanon ile diyet yapmış birisi olarak sustanondan çok fazla korkulduğunu düşünüyorum hocam tabi kişiden kişiye göre de mutlaka değişecektir sonuç.
  6. Salon hocasının verdiği steroid kürü hakkında fikir

    Erasmus da keşiş hayatı yaşamak istiyorsan harika bir tercih olur. Ha yok polonyada'da erasmus boyunca testoya devam ederim diyorsan işin rengi değişir
  7. Haftada 1 sustanon doğal hormonu bitirir mi

    Bitirir, belli ki yaşın genç uğraşma böyle işlerle 250mg sustanondan etki bile alamazsın. bu işte 1 ya da 0 var, ortası yok değişik değişik yollar bulmaya çalışmayın, boşuna zamanınızı ve paranızı harcamayın.
  8. Bir türlü kurtulamadığım bel bölgesi

    Merhaba, sol göğsünde jinekomasti olduğuna %95 eminim muhtemelen 16 17 yaşlarında oluşmuştur fakat sen kendini o yaşlarda gözlemleyemediğinden fark etmemiş olabilirsin. Kan testi sonuçları gelene kadar seni rahatlatmak adına, eğer son birkaç yıldır şişliğin boyutu yağ oranından bağımsız değişmediyse şuanda hormonlarında sorun yoktur ergenlik döneminden kalma demektir. Tabi en net sonuç kan verip usg çektirdiğinde çıkacaktır.
  9. Only testosteron sıfır gelişim. (bilinçsiz kullanım)

    Eğer ilaçlar orijinal ise, beslenme ve antrenmanını gözden geçirerek cevabı bulabilirsin.
  10. Tiromel ve ventolin

    Clen önerip t3 kullanımına risk gözüyle bakmak şahsi görüşüm çok manıtksız. Clen çok ciddi bir risk dnp ile clen eşit benim gözümde, kalp krizi ve ölüm tamamen anlık. yıllardır tiromel kullanan birisi olarak söyleyebilirim ki t3 bende metabolik açıdan fazla fark yaratmıyor ama tren vs kullanırken baskılanan troidleri en azından normal seviye de tutmak için kullanıyorum ara ara trensiz kullandığım da oldu. tiromeli kestiğiniz de troidler birçok hormondan daha hızlı geri dönüyor. Ventoline gelince de benim deneyimim hiçbir işe yaramadığı yönünde oldu. Clen konusunda' da kalp sağlığından emin olunmadığı ve doz konusunda sağlam bir mentale sahip olunmadığı sürece kesinlikle kullanılmamalı.
  11. Ağırlığı bırakınca gelen bilek ağrısı çözümü bilen çikmadi

    Barı tutarken (hangi bar olduğu fark etmez) baş parmakları kitlemek yerine dışa doğru açarak yaparsan muhtemelen sorun çözülecektir.
  12. Yk-11 kullananlar yardimci olur musunuz?

    Cbum off season da 500mg testo kullandığını asla insülin ve gh kullanmadığını falan söylüyor, furkan er söyleyince mi sponsorluklar iptal oluyor? eskidendi o işler.
  13. Testislerin yok olması

    Suyla temas ettirirsen eriyebilir bile BONİBON GİBİ
  14. Levotiron ventolin kullanımı

    buna ek olarak ben de 100mcg ye kadar tiromel kullanmış birisi olarak kürde olmadığım halde kas kaybettiğimi hatırlamıyorum. olay tamamen giren ve çıkanları ayarlamaktan ibaret makroları ayarlarsanız sorun yaşamazsınız, en azından benim için durum böyle. Clen konusuna gelince de aslında clen çok uygun fiyatlı bir ilaç 40mcg 100 tablet 110 tl ye temin ettim ben clen alacaksan markaya para vermene gerek yok bence. Bu arada ventolinin de hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum kullanımını da kimseye tavsiye etmiyorum en azından bende çalıştığını düşünmüyorum.
  15. Jinekomasti ameliyat sonrası tekrarlar mi ?

    doktor ergenlik de değişen hormonlar sebebi ile oluşmuş olduğunu şuan da hormonların stabil olduğunu ve ameliyat dan sonra oluşmayacağını düşünüp söylemiş olabilir fakat küre gireceksen doktoruna şunu sorman lazım dokunun tamamını mı alacak (ki birçoğu almaz çünkü çöker meme ucu) yoksa fazlalığı mı alacak, eğer fazlalığı alacaksa tekrar olabilirsin hormonları kontrol altına almadığın zaman, ha yok tamamen aldıysa tekrar olmazsın.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×