Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

antalyajuicer

Enjektörü nereden temin edebilirim?

Önerilen İletiler

Iyi bayramlar herkese.

Testolari Burak hocadan temin ettik, arimideximizi aldik ama hangi eczaneye gitsem enjektor yok yasak diyorlar. Nereden temin edeceğim yardım edebilecek var mı? Teşekkürler 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ironmann    432

Nasıl yasak ilk defa senden duyuyorum bir iki yere daha sor olmadı internetten al hem daha ucuza geliyor toplu sattıkları için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

3 yere gidebildim bayram olduğu için. İkisi yok, üçüncüsü de hastaneden al enjektör satmak yasak dedi. Bu gün başka bir eczaneye daha gideceğim. Ne demem lazım iğne alırken 25 g demem yeter mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kardeşim her eczane veriyor diye biliyorum hatta sürekli gittiğim eczane bedava veriyor artık :):) herhangi bir eczaneye gidip enjektör alıcam demen yeterli ahahaha

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
antalyajuicer, 1 saat önce yazdı:

3 yere gidebildim bayram olduğu için. İkisi yok, üçüncüsü de hastaneden al enjektör satmak yasak dedi. Bu gün başka bir eczaneye daha gideceğim. Ne demem lazım iğne alırken 25 g demem yeter mi?

Vurucağın ilaca bağlı ben tek ilaç vurduğum zaman ikilik enjeksiyonla hepsini karıştırıp vurduğumda beşlik enjeksiyonla vuruyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makavel1    15

Eczaneler satıyor bazıları salakça yasak falan der salla başka eczanede yasak değil, bu arada Antalya'da enjeksiyonu beyaz meleklere yaptirabilirsin sağlık kabini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim ilgi için. Bu sabah gidip eczaneye gidip sordum 22 lik siyah uclular varmış sadece. Bir de sustanon aldim tanidikti. Elimdemi enanthate yerine ilk enjeksiyonumu sustanonla yaptım:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
antalyajuicer, 14 saat önce yazdı:

Teşekkür ederim ilgi için. Bu sabah gidip eczaneye gidip sordum 22 lik siyah uclular varmış sadece. Bir de sustanon aldim tanidikti. Elimdemi enanthate yerine ilk enjeksiyonumu sustanonla yaptım:)

bulduğuna sevindim ama tüm eczanelerden sorgusuz sualsiz alabilirsin siyah aldıysan bacaktan mı yapacaksın?yeşil kalça için tercih ediliyor siyah bacak ilk kür olacaksa sustanon kullanma enantht ilerle yaşanacak dalgalanmalar ile başa çıkacağını düşünmüyorum tecrübeye bağlı.iyi kürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit, Bir saat önce yazdı:

bulduğuna sevindim ama tüm eczanelerden sorgusuz sualsiz alabilirsin siyah aldıysan bacaktan mı yapacaksın?yeşil kalça için tercih ediliyor siyah bacak ilk kür olacaksa sustanon kullanma enantht ilerle yaşanacak dalgalanmalar ile başa çıkacağını düşünmüyorum tecrübeye bağlı.iyi kürler

Kalçadan vurdum. 3.5 günde bir sustanon vurmayı düşünüyorum. İçerdiği en kısa ester 3.5 gün bir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum yanlış mıyım? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferhat82    450
antalyajuicer, 3 saat önce yazdı:

Kalçadan vurdum. 3.5 günde bir sustanon vurmayı düşünüyorum. İçerdiği en kısa ester 3.5 gün bir sorun yaşamayacağımı düşünüyorum yanlış mıyım? 

Estere göre vurmayi düşünüyorsan 2-3 gün arası vurman elzemdir . Max 3 olsun Dalgalanmaları çok yaşamak istemiyorsan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    44

dostum kaç yaşındasın gürünümün nasıl bilmyiorum ama görünümünden dolayı enjektör vermiyoruz demişlerdir.

en kötü ihtimal internetten spariş edersin.

anlamadığım sustanonu sana kim önerdi? 

tarihinde corey tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Boldburak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şimdiye kadar hep kalçamdan enjeksiyon yaptım 2 ml olarak hep rahat yapardım en son 2 vuruşumdan çektiğimde kan geldi her zaman vurduğum yerden enjeksiyonu yaparken artık çok zor giriyor iğne ödem oldu hafiften kalçama girerken zorluyor siyah uçlu kullanıyorum daha ince bi uç var mı omzundan vuramıyorum çekmeye yetişemiyorum en iyi çözüm nedir ?
    • Yazan: Musclemachine
      Arkadaşlar selam herkese,
      Kürüme rimobolan eklemeyi düşünüyorum fakat hiçbir yerde bulamadım.
      İstanbul çevresinde hangi bölgedeki eczanelerden bulabilirim bilgisi olan var mı?
      Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Unrest
      Yara izini azaltmak için 28g insülin iğne uçları arıyorum. Medikallerde 29g nin altında yok. Bununla aburaihan gibi kalın yağlı ilaçlar çok zor itiliyor. 28g vey a 27g uçları 100 lü paketlerde alabileceğim bir yer bilen var mı ?
      Yurtdışı marketlerde var ama Türkiye de bulamadım. 27 bile bulamadım desem yeri. En küçük 26 var....
    • Yazan: emirix
      Kürümde omuzdan:
      1ml masteron 1ml testo propionate Kullanıyorum. Çoğu kaynakta omuz max 2ml alır deniyor.
      Ama ben garanti olsun diye sol omza 1ml sağ omza 1ml şeklinde vurmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.