Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Bay-T

Saç çıkaran mavi su formülü

Önerilen İletiler

Bay-T    4.247

Beyler selamlar :D bu mavi su olayını deneyen var mı?malum kel bi ben varım aranızda galiba :D çevremde deneyip sonuç alanlar var bir de size danışmak istedim

maxresdefault.jpg c9428e1cbe56c1c87ce3c4bc3054071d.jpeg?impolicy=img_600

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


DAYIOĞLU    54

hocam isteseler çok kolay çözüm bulurlar ama saç ekim merkezleri protez saç vs. derken çok büyük paralar dönüyor.

Mavi suya gelirsek içinde ne olduğu belli değil  çeşme suyuna mavi gıda boyası mı katıldı içinde kanser yapan tümör yapan maddeler mi var bilinmezlik var benim insanlara güvenim yok zaten bide onaysız markasız pet şişede olan şeye güvenim %0
Benimde çeşitli cilt hastalıklarından dolayı saçlarım kısmı dökülüyor dökük vs. çok araştırdım biraz tecrübelerimi paylaşayım.

1-No şampuan Yes doğal sabun (özellikle klasik yeşil sabun felaket saç dökülmesi önlüyor ama saçı kazık gibi yapıyor bittim vs. öneririm çok kurutuyorsa kazık gibi yapıyorsa cezvede eritin içine yağ koyun dondurun sonra böylelikle kurutmaz saçı yumuşak yapar)
2-Sarmaşık özlü şampuanın içine doğum kontrol hapını toz yapıp atın + zeytinyağı+çam terebettin yağı uzatıp saçlarınızı yumuşacık yapıcak sakal çıkmayan yerlere sürülebilir saç dökülmesini önler.Dikkatli kullan alerji testi yap !
3-Multivitamin ama doğal spirulina yani + Biotin solgar
4-Doğal maskeler işte zeytinyağlı yumurtalı argan yağlı ayda 1 uygulanabilir google'da sürüyle tarif var.
5-Nizoral şampuan dht bloklayıcı şampuanlar (doktora danış hergün kullanılmaz)
5-minoxil (bunun doğalıda varmış gökçek satıyor ben hiçbirini kullanmadım )    (doktora danışın)
6-Proscar (doktora danışın ben kullanmadım)
7-Dermoroller (doktora danışın ben kullanmadım)
8-Saç şekillendirici sıcak fön vs. uzak durun + İnternette her okuduğunuzu uygulamayın eldeki bulgurdan olursunuz sonra.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tom07    20

Saç işi genetik, 9 yıldır her gün saç spreyi sıkarım saçlarıma, bir çok küre girdim ama saçlarım hala gür ve hoşlanmadığım derecede hızlı uzuyorlar, genetiğinizde ne varsa o.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
corey    41

hocam esenlikler. ben de kelim. 15 yıl kadar önce kellik konusu üzerine bir çok yabancı makale çevirdim ve araştırmalar yaptım. Kesinlikle edindiğim bilgi şudur. saçı dökülen biri hormon profilini değiştirmediği sürece dışarıdan yapılan müdahalelerle ancak bunu geciktirebilir; ama makus kaderini yaşayacaktır. hormon profiline bi göz gezdirelim, eğer bizler şu an ki bilgi birikimimize saçlarımızın ilk döküldüğü zamanlarda ulaşmış olsaydık dökülmeyi durdurmak ve saç köklerinin  yok olmasını engellemek için yapmamız gereken tek şey kanımızdaki testosteronunun dht ye dönüşmesini engellemek olacaktı. bunu da başarmak çok kolaydır. böylelikle dht türevi testosteron saç köklerimizdeki reseptöre bağlamasını engelleyip saçların dökülmesini engelleyecektik. olmadı, yapamadık...  bilmiyorduk. dışarıdan bir çok local krem ya da sıvıya başvurduk sonuç hüsrandı.  özetle dışarıdan local işlemlere başvuracağınıza kanınızdaki testonun dihidro testosterona dönüşmesini engellemek için araştırmalar yapabilirsiniz bazı saç dökülmesini önleyen ilaçlar (finasterid etken maddeli proscar gibi ilaçlar da mevcut) ben kelliğimden memnunun asla kullanmayı düşünmüyorum; ama siz kullanır mısınız bilmem, bu yazımı okuyan hiç  kimseye doktora gitmeden  ilaç kullanmayı önermiyorum da...  kel ve kaslı olmak daha güzel bence.

tarihinde corey tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×