-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Enes_
Merhaba hocalarım ve arkadaşlar,
12 haftalık tren a. boldenon, sustanon kürümün 4. haftası bitimi bir kan testi verdim yorum ve önerilerinize açığım.
22 yaşında 190 cm 100 kg %16-17 yağ oranı Not: Trenbolon henüz küre dahil değil 5. haftadan itibaren başlayacağım ve şu anda sadece haftada yarım yarım olmak üzere 1 tablet arimidex kullanıyorum, ilerleyen haftalarda dostinex de girecek haftada 0,5 mg olarak.
Mg lar şu şekilde;
500 sustanon 500 boldenon
-
Yazan: enxgin
Merhaba arkadaşlar,
trenbolon asetat (300mg) testestron propianat (300mg) proviron(50mg) kullanıyorum Önerilerin büyük kısmı günlük ya da gün aşırı olacak şekilde dozlama yapılması.
Ben şu şekilde yapıyorum:
pazartesi(100) çarşamba(100) cuma(100) Cumadan pazartesiye 3 gün geçiyor. Bu durum kürün verimini düşürür mü?
Daha önce bu şekilde kullanan varsa yorumunu görmek isterim.
-
Yazan: Halo0619
Arkadaşlar Cümleten selamlar iyi forumlar.
1 aydır Testo propionat ve Masteron Küründeyim kürüme bu hafta Haftada 2 kez Trenbolon ekleyeceğim. Ve bu 2 ay devam edecek.
Sorularım;
Bu streoid anlatıldığı gibi öcü mü? Yoksa bir mucize mi? Bunu kullanırken etkileri nasıl olacak beni neler bekliyor? Değerli yanıtlarınız İçin çok teşekkür ederim.
-
Yazan: cilginbirtestocu
Evet arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar.
Bu ürünleri yaklaşık 2 yıl önce almıştım. covid kapsamı süresince malum spor salonları kapalı olduğu için kullanamadım. streçleyip kutuya koymuştum. bugün tekrar buldum. arkadaşlar sizce bu ürünler orijinal mi?
bir de BALKAN PHARMA ENANDROL olan testosteron enant olan balkan pharma’ ben kullanırken test yaptırmıştım. çalıştığını gördüm. yalnız kaldırdığımda 2 yıl süre içersinde son kullanma tarihi yeri silindi. sizce tarihi geçmiş midir? ötekilerin üzerinde son kullanma tarihleri duruyor silinmedi. yanlız bunun silindi. bilgisi olan varmıdır geçti mi veya geçmedi mi?
Çok değerli yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Yazan: xnoli
Tren testo kurundeyim. Tren güçlü ilaç olduğu için kesin hissederim diye düşünüyorum.
Ortalama kaçıncı günde etkileri kesin belli olur.
Birde tren acetat ile bulk yapılır mı? Vücuttan suyu atar mı?
-