Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Thaiger0736

Testo e - boldenon - turinabol - winstrol

Önerilen İletiler

Thaiger0736    0

Merhaba arkadaşlar,

188cm boy

87kg

Tahminen %13-14 Civarı bir yağ oranım olduğunu düşünüyorum.

Kol Ölçüleri sıcak 42.5 

Güncel Form Durumumu En aşağıda paylaşıyorum.

9 senedir fitness yapıyorum, ara ara sakatlıklar sebebiyle sporu bıraktığım veya başka spora(kick box, muay thai)  geçtiğim dönemler oldu. 

Toplamda 4 adet her biri ortalama 6-8 haftalık olan kür geçmişim var. 

En son 1.5 sene önce 40gün 

2 günde 1 testo-masteron 100’er mg

Günlük de 30mg oxanddralone ile başlayıp 90mg’a kadar çıktım.

Sağ gögsümde uzun süredir jinekomasti mevcut kitle olarak kaldı, acıyan bir noktası da var.

Genel olarak İdman ve Beslenme rutinim olabilecek en kusursuz şekilde diyebilirm, bu sebeple de 1.5 senedir naturel olarak bile gıdım gıdım da olsa ilerleme kat edebildim.

Planladığım Kür Dizaynı

1-20 Hafta 500mg testo enanthate
1-20 Hafta 400mg boldenon 
1-6 Hafta 40mg turinabol
14-20 Hafta 40mg winstrol

Östrojeni kontrol altına almak için 1-20 Hafta Arimidex veya Aromasin gibi bir AL

Recovery’de sorun yaşamamak adına doğal testo üretimini kür boyunca bir nebze devam ettirebilmek için 1-20 Hafta Günlük 100İU HCG(pregnyl)

Kür ve pct boyunca Komplex Multivitamin, Coenzim, omega3, Çinko, Saw palmetto, nac600

Kür öncesi 
Ve
Kür boyunca 15-20 Günde bir kan testi takip

+ Son enjeksiyondan 5 Gün Sonra kan testi ve ona göre PCT için Pregnyl Nolvadex, Klomen doz Ayarlaması ile pct ye geçiş.

Burada eksik veya fazla birşey varmı düzeltmem gereken, sizlerin önerilerini bekliyorum.

Bu kür gögsümdeki jinekomastinin büyümesini tetikler mi ?

Kür sonu recovery de sorun yaşarmıyım ?

Genel olarak tansiyon seviyelerim 11-6 ve 50 nabız dolaylarında olmasına rağmen aşırı kafein tüketimiyle veya sebepsiz yere stres, au tutumu kaynaklı tansiyonum yükselebiliyor, bununla alakalı kürde sıkıntı yaşarmıyım özellikşe boldenon 8-10 haftadan sonra reseptörlere tam bağlandıktan sonra?

Sürekli olarak Multivitamin, çinko, magnezyum, omega3 kullanıyorum. Bunlardan mı kaynaklıdır veya naturel olarak vucudu kaldıramayacagı kadar idmanladda yıpratıp zorladıgımdan midir bilinmez kan testlerındekı böbrek karaciğer değerlerim %10-15 civarı referans aralığının üstünde. Bu sekılde küre girmek tehlikeli olur mu ?

Şuanda kullandıgım vitamin minerallerin ve yüksek beslenmeminde etkisiyle idrarım bile koyu renkte cıkıyor, 4-5 litre su tüketimiyle anca düzeliyor, kürde kullanacagım koruyucu bu vitamin mineral miktarı da artacak hepsi birlikte bir sorun teşkil eder mi ?

Son Olarak da yıllardan beri Kan testlerimde Beyaz Kan hücrelerinin sayısı referans aralığının hep %10 Altında cıkıyor. Buna bağlı da sık sık ağır şekilde hastalanıyorum, boldenon kırmızı kan hücrelerini arttırıyor ancak beyaz kan hücreleri üzerindede olumlu veya olumsuz herhangi bir etkisi olurmu ?

Bu sporu çok seviyorum, diyetten beslenmeye yemeklerı yapıp yanımda tasımaya kar her anından ayrı bir keyif alıyorum. Ancak malumunuz hormon sporu, o yüzden de olabilecek en güvenli ve sağlıklı şekilde kürler yaparak daimi olarak Allah nasip ederse tabi 60-70 yasına kadar sporu sağlıklı devam ettirmek istiyorum. O yüzden herhangi bir acelem yok, en güvenli ve sağlıklı şekilde kürler yaparak ilerlemek istiyorum. Tecrubeli ve bilgili arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Şimdiden çok teşekkür ederim..

Herkese keyifli, sağlıklı idmanlar dilerim..

E8FDCDF1-4A3F-4449-A47D-9198C10F2FB0.jpeg

B4E8D030-E98E-462C-9B5C-92E986B77292.jpeg

4CDFC26D-3F29-40AB-8C38-514850DE9C19.jpeg

0D74FBBE-2FA6-4667-BB12-9F18C0EE3ECC.jpeg

67443E30-0F9F-4A1C-8B9E-82C1BC95A6DF.jpeg

FABA844D-92A9-4455-8BEA-1B58E91006C6.jpeg

D193BDC6-7E0F-4441-8642-AB596CCD9343.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


tolgacan94    213
Thaiger0736, 2 saat önce yazdı:

1-20 Hafta Günlük 100İU HCG(pregnyl)

Selamlar Öncelikle kürünüzde farkettiğim bir yanlışlık olan bu olaydan bahsedeyim.

Bu yapmak istediğiniz şeyi size şu şekilde meal edebilirim. Vucudunuzdaki hormon bezleri sürekli üretimi durdur derken siz üretimi tekrar başlat diye tabiri caiz ise düzkontak yapıyorsunuz ve bu kür boyunda döngü olarak yaşanıyor. Bu düşündüğünüz şey oldukça tehlikeli bir durum aslında düzelteyim derken sadece vucudunuzun uyarıları artık takmamasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca eklemek istediğim bir diğer konu winstrol ile boldenon kullanmak pek akıllıca değil su tutmaktan korkmanıza gerek yok winstrol sadece sizin kürünüzdeki alacağınız verimi düşürecektir.

Thaiger0736, 2 saat önce yazdı:

Son enjeksiyondan 5 Gün Sonra kan testi

Kullandığınız ürünlerin çoğu uzun esterli ürünler 5 gün sonra yaptığınızda hala vucudunuzda ilaç en aktif olduğu şekilde çalışmaya devam edecektir.

2 hafta bekledikten sonra yapacağınız test daha düzgün sonuçlar almanızı sağlayacaktır. 5 gün sonra sadece sizi yanıltır.

Thaiger0736, 2 saat önce yazdı:

Sürekli olarak Multivitamin, çinko, magnezyum, omega3 kullanıyorum. Bunlardan mı kaynaklıdır veya naturel olarak vucudu kaldıramayacagı kadar idmanladda yıpratıp zorladıgımdan midir bilinmez kan testlerındekı böbrek karaciğer değerlerim %10-15 civarı referans aralığının üstünde. Bu sekılde küre girmek tehlikeli olur mu ?

kullandığınız şeyler referansı arttırmaz düzgün seviyeye indirecek şeylerdir. Bu şekilde ben sizin küre girmenizi önermem çünkü zaten referans değerlerinin üzerindesiniz kürde daha da artacağını kesin olarak bilmelisiniz özellikle winstrol ve turniabol gibi direk karaciğer ve böbreğa vuran ilaçlar kullanırken.(winstrol dediğim gibi zaten direk çıkmalı bence satıcının sizden daha fazla para alma hilesi) Çıkacak değerlerden ötürü vucudunuz daha da sert yanetkiler yaşayabilir kendinize daha çok zarar verebilirsiniz.

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Thaiger0736    0

Kürü kendim yazdım, düşündüğünüz gibi ilaç satmak için birisinin tavsiyesi olmadı.

winstrolu ekleme ama kür sonuna doğru biraz sertleşme amacıyla o süreçte testoyu da propionate a çevirebilirim belki.

Boldenon olan bir küre; kür sonuna doğru winstrol eklenmesinin yanlış olduğunu da ilk defa duyuyorum.

Kan testini 15 yazacaktım, sonra düzeltme yapamadım.

Hcg Pregnyl konusunda ise; yukarıdada belirttiğim üzere daha önce 6-8 hafta üzeri küre girmedim.

Bu forum ve yabancı forumlarda araştırdığım üzere uzun kürlerde; kür sonu recovery kolaylıgı ıcın ve kas kaybını da min da tutmak için en sağlıklı olarak kür içinde hcg alımı tavsiye ediliyor. Ancak daha önce denemediğim ve bilgisiz olduğum için önerilere ihtiyacım var.

Alt ast üre creatinin bunlarda yükseklik mevcut, asırı ağır idman yapmak, fazla beslenmek veya yakın tarihte bir enfeksiyon geçirmiş olmak gibi sebeplerden de bu değerler yüksek çıkabiliyor.

vitamin mineral için haklısınız korucuyu ancak filtrizasyonu da böbrek karaciğer yapıyor, acaba aralıksız devam ettiğim için değerleri etkilemiş olabilirmi diye düşündüm.

Küre girmeden önce idman düzeyi ve beslenmeyi birazcık hafifletip tekrar kan vereceğim. Dediğiniz gibi değerlerde düşme olmaz ise kürü ertelemek en sağlıklısı olacaktır.

En son kan değerleri bu sekıldeydı, 1 ay kadar once bı enfeksıyon gecırıp agır antıbıyotık kullanmıstım belkı hala onunda etkısı olabılır

 

F7BD13A8-C872-4FE4-819D-E778A611DA7A.png

CE83CFE5-4860-423E-9210-015BD98425AD.jpeg

339656C6-88A5-4C99-81E2-469BCDF5DD26.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
alphaomega    67

kan değerleriniz aşırı problem oluşturacak seviyede yüksek değil haberiniz olsun, mesela kretinin yüksek sayılmaz, diğerleri de dediğiniz gibi enfeksiyonlu halinizden kalma olabilir ki onlar bile öyle hastalık derecesinde yüksek değil, kurtarması kolay olan hatta belki de düzelmiş değerler olabilir, yeniden kan testi yaparak bakarsınız zaten.

hcg kür boyu kullanmayın, yabancı forumlarda ben de çok okuyorum işte kür boyu arimidex kullan hcg kullan diyen tipleri çoğu amerikalı oluyor, kür sonu pct için bile kan testi yapmayıp(çoğu ülkede problem olduğu ve çok para gerektiği için) kafaya göre pct yapan tipler, hcg sürekli kullanmak faydalı değil, tam tersi yukarıda denildiği gibi pct zamanı gelince tedaviyi uzatma riski yaratır, herkeste olacak diye bişey yok tabi ama bu ihtimal ortaya çıkar gerek yok. testisler üretimi kesmişken sürekli "hadi üretime başla" demek mantıklı olmaz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Thaiger0736    0

Kan değerler dediğiniz gibi belki düzelmiş olabilir, tekrar kontrol edip bakmakta yarar var. 

Hcg içinde dediğiniz mantık bana da doğru geliyor kesinlikşe ama 20 hafta uzun bi süreç, recovery de sorun olur mu acaba diyede düşünmeden edemiyorum. 

Deca,tren tarzı ağır ilaçlar olmadığı için gene bir nebze kolay olabilir sanki diye düşünüyorum ama süre de uzun sonuçta..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

geçen yabancı bi forumda denk geldim uzun kürlerde 3-4 ayda bi hcg uygulaması bana mantıklı geldi benim gibi 8 ay 1 sene kür yapıp tedirgin olanlar için güzel aslında  bu kürümün pct sini yapıp hızlıca toparlayayım allahın izniyle :) daha net konuşurum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.592
Deity, 5 saat önce yazdı:

geçen yabancı bi forumda denk geldim uzun kürlerde 3-4 ayda bi hcg uygulaması bana mantıklı geldi benim gibi 8 ay 1 sene kür yapıp tedirgin olanlar için güzel aslında  bu kürümün pct sini yapıp hızlıca toparlayayım allahın izniyle :) daha net konuşurum

Hergün yeni bir şeyler çıkıyor :) Eskiden sadece kür sonunda hcg kullanılır testisler normale getirilirdi.Sonra bir akım çıktı kür içindede uygulanmaya başlandı...Bu sefer dozları değiştirildi yok germ hücreleri ölüyormuş yok şu yok bu...Hep zamane hocaları çıkarıyor bunları :)

Umarım geri dönüşün kolay olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×