Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

conicoco

Yağ Yakım kürü tavsiye istiyorum

Önerilen İletiler

conicoco    0

Merhaba beyler formu ve başka forumları araştırdım ama tam açıklayıcı bilgilere ulaşamadım her konuda bir yarımlık var bu yüzden yapanlardan tam tavsiye niteliğinde bu başlığı açmak istedim .

Kilom 103

Boy 1.83

Salonda geçmişim toplam 10 ay oldu

Dışarıda ve avde kardiyom ise 1 sene oldu.

1 senedir düzenli kardiyo yapmaktayım sabahları yürüyüş koşu haftada 4 günde ağırlık için salona gidiyorum +2 günüde salonda cardiyo yapıyorum ama buna rağmen kilo vermeyi kesti vücüdum spora başlamadan önce kilom 120 idi ve 103 e kadar düştüm yavaş bir şekilde şimdi ise clenbuterol kürüne girmek istiyorum yan etkileri felan okudum tarttım bu konuda fikrim var sadece kürün piramidini doğru yapmak istiyorum ''SoPharma Clenbuterol 0.02mg 50 tablet'' ten 5 kutu aldım yanındada t3 Tiromel ile kombinlemek istiyorum clen için ilk hafta 3/ 2.hafta 4 /3.hafta 5/ 4. hafta 4 /5. hafta off şeklinde gidicem ama tiromel 1 tablet 25 mcg ile mi yoksa yarım tablet 12.5 mcg ilemi başlamalıyım. Bunun yanında elimde termojenik + cla + l carnitinim proteinim vs. bulunmakta bunlarıda kombinime nasıl eklemeliyim . Bunlardan ayrı olarak Karaciğer koruyucu olarak milk thistle deniyer bunu eklersem nasıl kullanmalıyım normal günlük olarakmı pct tarzı kür bitiminde arasındamı . Şimdiden değerli tavsiyeleriniz tşk ederim .

Altındı:

1.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

2.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

3.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

4.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

5.hafta of

6.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

7.hafta 3 tablet clenbuterol 1 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen

8.hafta 4 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi idman yapılmayan günler 2 sabah 2 öğlen

9.hafta 5 tablet clenbuterol 2 sabah 2 idman öncesi 1 idman sonrası idman yapılmayan günler 1 sabah 2 öğlen 2 tablette akşam 5-6 sularında

 

clen için bu uygunmudur buna tiromel i nasıl kombinlemeliyim ?

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    49

Sopharma'nın orjinalliği konusunda piyasada çok büyük sıkıntılar var. Orjinallğini kontrol etmenizi öneririm. Dışarıdan hormon almak her zaman vücuttaki üretime zarar verir. Hele ki bu tiroid hormonu ise 2 kere düşünmek lazım.

 

Clenbuterol ile başlanıp, alınan verim tatmin edici değilse, T3 almak daha doğru bir hareket olabilir. Yerine T4 de kullanılabilir, T3 belki ilk etapta ağır gelebilir. Tiroid dışardan almakta kararlıysanız, düşük dozlarda almak ve T4 almak her zaman daha güvenli ve sağlıklı bir seçenek olarak adlandırılır. Ama siz yine de tiroid almaktan uzak durun derim.

 

Clenbuterol, T3 ve T4 konusunda daha tecrübeli arkadaşlarımız da size dozaj konusunda yardımcı olacaktır.

 

Termojenik, CLA ve L-Karnitin aynı anda kullanan gördüm. Bünyeye bazen ağır geldiğini söyleyen var. Bu ürünleri de vücut tepkinize göre kullanırsanız daha iyi olur. Hatta bu ürünleri önceden denerseniz daha iyi olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

İlginiz için çok tşk ederim Termojenik, CLA ve L-Karnitin ürünleri zaten kullanmaktaydım ve açıkçası ter atmama rağmen kilo kyabım çok düşük seviyelerde diyetimi sıkı tutucam dahada . Ben clenbuterol ile nasıl en yararlı şekilde kombinleyebilirim onu merak etmekteyim t4 olarak hangi ürünü önerirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.246

HGH FRAG bu ürünü inceleyin 3-6 ay'da beklentinizin üzerinde etki alırsınız yağ yakımı hususun'da.

 

T3 alımıyla etki çok daha ileri taşınabilir. :arrow:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

T4 için eczanelerde Levotiron, T3 için eczanelerde Tiromel adlı ilaç satılmakta.

 

Ben tiroid kullanmadım. Ondan dolayı sizi yönlendirmek istemem. Clenbuterol için "Pyramid cycling for Clenbuterol" diye aratırsanız istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz. Size direkt bilgi vermek yerine, doğru kullanımını öğrenmenize aracılık etmeyi daha doğru buluyorum.

 

Ayrıca Loving hocamızın belirttiği gibi maddi durumunuza göre HGH Frag çok güçlü bir yağ yakıcıdır. Onunla ilgili de ilgili bölümdeki rehber konusunu okumanızı öneririm.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    851
Bütçem el verse peptitlerden yana kullanmak isterim ama bütçem el vermiyor :(

 

Hocam bende senin gibiydim durum olarak ama biraz sabrettim peptidlerede herkes gibi ilk soğuk bakıyordum bilmiyordum çünkü ama hakkatten iyiki beklemiş paramı biriktirip mini bir peptid kürüne girdim çok iyi sonuçlar aldım bundan sonra testes. hariç hiç bir anabolik sokmam vücuduma bu kadar net peptid olarak mutlaka igf ve follistatin344 dene derim :crs

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

2. haftamı bitirmiş bulunmaktayım diyetimi aksattım ve 2 haftada 2-3 kg verebildim 2. haftanın yarısında t3 ve t4 olayını kestim havalar soğuk gidiyor diye bademciklerimde yanma oluyor sanmıştım ama t3 t4 ü keseli 5 gün kadar oldu ve bademciklerim gayet rahat 3. haftamda diyetimi düzene sokucam clenbuterol den yana sıkıntı yaşamadım inş da yaşamam bunun yanında yürüyüş yada cardiyo yapıcam zamanlar clenin yanına 1500 mg carnitine ve 1 adet hardline burner ekledim 3-4 gündür terlemeyi ve vücut ısısını gayet arttıyor şimdlik böyle off a gireceğim zaman yeniden durum güncellemesi paylaşıcam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

T3 önermem en basiti doğru antrenman doğru diyet doğru cardio ve aşağıda yazacağım ürünleri öneririm

(KALP rahatsızlığın var ise kesinlikle ama.kesinlikle clenbuterol ve onun gibi ilaçlar kullanma kalp doktoruna kontrol yaptırmayı unutmayın )

1-8 hafta anavar 30mg günlük

4+4 clenbuterol 5. Hafta off

Supplement olarak bcaa yeterlidir

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kür içi 50 mcg T3 ben her zaman eklerim ve tavsiye ederim.T3 ve T4 öyle baskılama sonrası körelen hormonlar değil yani dışarıdan alımı bıraktıktan en fazla birkaç gün sonra kendine gelir.Kürde değilsende 4-6 hafta 25-37,5 mcg ekleyebilirsin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

Gürbüz hocam t3(tiromel) denedim 1 hafta yarım tablet 12.5 mcg sabahları aldım bademciklerim acayip yanma yaptı havada soğuktu daha sonra t4 (levotiron) denedim 25mcg olarak 4 gün kadar ondada devam etti geçmedi 2sinide kestim sadece clen + lcarnitin almaktayım ve şuanda hiç bir sorun yok kalp sorunum yok çok şükür inş da çıkmaz sadece nefes açıldığı için balgam fazla yapıyor :) ama gerçekten nefes almak neymiş gördüm şuanda 3. haftamın son günündeyim kilom 98 oldu haftalık 1 -1.5 kilo kaybı yaşıyorum ve gayet iyi gidiyorum bence kaslarımda çok güzel sertleşme var açıçası daha önce bu şekilde hissetmemiştim sırt olsun omuz olsun ayrı bir şekilde hissettiriyor. 1 hafta sonra yeniden yazıcam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

Evet dün 4. haftamı tamamladım ve kilom şuan itibari ile 3 gün önce 96 küsürü gördüm cumartesi hile günümdü pazar günü ise 97.60gr gördüm yani 1 ayda diyetimi çok sıkı tutamama rağmen(başlangıç 103-104) 5-6 kg arası verdim t3 ve t4 ilk 7-8 gün kadar kullandım 2. ayımda yine kullanmayı denicem eğer bademciklerimde aynı etkiyi yapmassa kullanıcam ama yaparsa yine kesicem şuanda 1 hafta clene ve kafeine ara verdim pre workout ları felan kullanmıcam sabahları yarım greyfurt ve üzerinede maydonoz ve limon içiyorum blendırda çektikten sonra şimdlik böyle haftaya başlarken yine kilo atıcam iyi forumlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.237

Harika olmuş anlaşılan ürünler işe yaramış sonuçlar iyi gibi. öncesi sonrası pozları görmek isteriz :crs:kas

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

Evet bu gün 6. haftamın ödül günüydü ve dün tartıda 95 kg gördüm bunu tok karna ve rahat 1 litre su içmiş şekilde gördüm antrenmanım esnasında 1 litre su bitirmiş olmama rağmen antrenman sonunda yeniden çıkıp baktığımda 94.60 kg gördüm sabah aç karna kaç çıkarım bilmiyorum ama güzel gidiyorum bel bölgesindeki simit dahada azaldı ayna artık o kadar rahatsız gözükmüyor bu hafta yeniden kafein içerikli ürünler almaya başladığımdan antrenmanlar ve gün içi daha rahat geçti bu gün ödül günüm diye biraz abarttım sanırım ama 2 haftadır tartıya çıkmamıştım ve kafam rahatladı yanlız bench preste aşarı düşüş yaşadım dünki antrenmanımda sırt o kadar etkilemedi ama göğüs antrenmanım gerçekten zor çıktı bu haftalık böyle önümüzdeki hafta görüşürüz.Foto çektim ama aynaya uzak ve çok iyi çıkmıyor o yüzden kendim pek beyenmedim motivasyonum düşmüyor ama.

Güçlü kalın!

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

martta konu açmışsında günde 4 5 clen seni kalp krizinden götürür aman aman ne yapıyosun ? ben 2 yi 3 ü geçtiğimde bile kalp ritmim bozuluyor sık sık kramp girmeye başlıyodu aman diyim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49
Evet bu gün 6. haftamın ödül günüydü ve dün tartıda 95 kg gördüm bunu tok karna ve rahat 1 litre su içmiş şekilde gördüm antrenmanım esnasında 1 litre su bitirmiş olmama rağmen antrenman sonunda yeniden çıkıp baktığımda 94.60 kg gördüm sabah aç karna kaç çıkarım bilmiyorum ama güzel gidiyorum bel bölgesindeki simit dahada azaldı ayna artık o kadar rahatsız gözükmüyor bu hafta yeniden kafein içerikli ürünler almaya başladığımdan antrenmanlar ve gün içi daha rahat geçti bu gün ödül günüm diye biraz abarttım sanırım ama 2 haftadır tartıya çıkmamıştım ve kafam rahatladı yanlız bench preste aşarı düşüş yaşadım dünki antrenmanımda sırt o kadar etkilemedi ama göğüs antrenmanım gerçekten zor çıktı bu haftalık böyle önümüzdeki hafta görüşürüz.Foto çektim ama aynaya uzak ve çok iyi çıkmıyor o yüzden kendim pek beyenmedim motivasyonum düşmüyor ama.

Güçlü kalın!

 

Gelişmeleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

8. Haftamın son günlerindeyim ve 94 kg oldum bu arada 1 haftadır diyetimi değiştirdim(supplementleri minimum düzeye çektim günde 5 yumurta ve yarım kilo tavuk yemekteyim) ve devamlı diyetimde kaçaklar oluyor istikrar çok önemli 2400-2500 kalorilik bir diyet sürdürmekteyim 90 gram yağ 150-200 gr karbo ve 180-200 gr protein kilo vermem durmadı ama aralardaki o kaçaklar 90kg olabilecekken 94kg olmama neden oldu olsun buda birşey ketojenik diyeti merak ediyorum şuan için haftaya clen de son haftam ve orucada 2-3 hafta kalmış olucak deneyip denememek arasında kararsız kaldım açıçası denemiş olan varsa ve elinde liste mevcut olan ketojenik diyeti paylaşırsa sevinirim bu arada dün kan ve hormon tahlili yaptırdım dahiliyeci doktor değerlerimin normal olduğunu söyledi.

Güçlü kalın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Enantate    0

ustam umarım sonuçların cok daha iyilere gider. bende yag yakımına baslıycam diyet listen hakkında bılgı verırmısın nasıl bı beslenmen var ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
conicoco    0

clen olayını geçen hafta bitirdim ve 94 kg gördüm açıkçası diyetime çok sadık kalamadım :( ( t3 ilk haftalarda kullandım havalar soğuktu benim boğazlar baya sıkıntı olmuştu bıraktım daha sonra 6. haftada yeniden t4 denedim 50 mcg ile başladım 1 hafta 7.haftada 100 mcg yaptım 8.haftada 150 mcg yaptım güç kaybı yaşadım bu arada ve bıraktım 9.hafta kullanmadım hala gücüm tam yerine gelmedi)

diyete gelicek olursak günlük 2400-3000 kalori almaktaydım işte arada kaçırdığımda o 3400 ü görmüştürki bu da kilo verilmeyecek bir durum ama böyle yapmış olmama rağmen hedefime bir adım daha yaklaştım hedefim 85 kg ı görmek kpss modundan dolayı stres vs derken illa o kaçamaklar oldu bu gün girdik bitti hayırlısıyla bu 2 hafta boyunca kalorim 2000-2200 arasında gezicek izin vermicem daha fazla yükselmesine diyetime gelicek olursak

sabahları

2 tam duruma göre + 3 beyaz yumurta

50-100 gr arası lor peyniri

çeri yada normal domates çeri 2-3 normal 1 tane

5 adet zeytin

yine duruma göre 30 gr yulaf eskiden süt ile alıyordum artık düz sıcak su ile ve yarım çay kaşığı tarçın ile alıyorum duruma göre 2 adet ceviz ekliyorum

 

öğlen

150 gr tavuk- balık-et

kuru olarak 100 gr kadar pirinç yada bulgur önceliğim bulgur idi ama bundan sonra o 100 değil en fazla 50 gr olucak

bol marul + 1 kaşık zeytin yağı ve 2 adet domates + taze soğan 1-2 adet

 

kpss hazırlanırken boşluk zamanım oluyordu bu ara 2-4 saat kadar sonra antrenmana gidiyordum tüm kaçamak bu ara gerçekleşiyordu kabak çekirdeği tatlı yada vs artık yok :))

 

spor sonrası

bcaa + glutamin ve arginin(bunlar aromasız olduğun bir shakerde karıştırıp güm ama iğrendiriyor ilk 4 gün kadar sonra alışıyor insan :) )

 

akşam

bol marullu salata içerisine yine 1 kaşık zeytin yağı ve sirke

150 gr kadar et-balık-tavuk (bu çoğunlukla tavuk göğsü olmakta buna ek olarak haftada 2 günü felan balık oluyor kırmızı ise ayda maximum 5 oldu para dayanmıyor :))

 

buna kaçamak olarak yoğurt tatlı çekirdek çerez kaçmassa süper ama bi an gelio nasıl olsa vericem 1 seferden bişey olmaz deyip 5-10 yerken o 3 avuç ile bitiyo bütün sıkıntı orada başlıyor eğer ailenin yanındaysan bu devamlı olmakta

buna ek olarakta meyve felan var aralarda işte oda arada 1 olucana 2-3 kaçıyo kaçmamış olsa rahat 3-4 kg daha farklı olucaktı o verdiğim ama dediğim gibi adım atmış olmak hepsinden iyi

103-104 başlamıştım şuanda 94 üm 9 haftada bu oldu ramazanda düzgün bir if yapabilsem o bir ay hem manevi hem fiziki süper geçicek açıkçası

Bu arada clen'i bırakınca kardiyoda rahatsızlık çekerim diye düşündüm ama gayet rahat geçti bu günki kardiyom clen alırken bana en büyük + sı nefessiz kalma diye bir durumum olmuyordu şuanda burnumun üzerinden biri sıkıyormuş gibi geliyor ama o kadar kafaya takılıcak birşey değil.

 

Güçlü kalın görüşmek üzere.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    20
toplam kaç defa yemek yiyorsunuz ara ver ana ögun olarak

 

Siz böyle sorunca günde 8 öğün beslendiğim bulk dönemlerim aklıma geldi duygulandım :D:crs

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×