Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

deeph29

Meni azlığı

Önerilen İletiler

deeph29    9

Merhaba arkadaşlar,

Kürün ortalarında boşalmadan sonra meni azlığı yaşamaya başladım. Normal seviyesinin çok çok altında sıvı gelmeye başladı. 2,3 gün sonunda da sıvı miktarı değişmedi.

Bu konu ile ilgili daha önce tecrübesi olan veya yakınlarında bunu yaşamış olan arkadaşımız varsa, kür bitiminde PCT sonrasında durum normale döndü mü? 

Teşekkürler..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


deeph29    9

Kimse yazmamış ama dışarıdan aldığım bir bilgiyle bıraktığım proviron'a tekrar başladım. Sonrasında herşey düzeldi. Aynı problemi yaşan arkadaşlara tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deeph29    9
TheShoulder, 2 saat önce yazdı:

E vit kullan evigen 400 iu iki tane at

at derken ampüllerin içindeki sıvıyı içme anlamında mı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deeph29    9

konuyu güncelleyeyim;

kür bittikten ve PCT yaptıktan sonra, PCT'nin sonlarına doğru meni miktarı eski haline geldi. O yüzden bu konuda sorun yaşayan arkadaşlar olursa korkmasınlar, PCT sonrası herşey düzeliyor. Hatta eskisinden daha iyi gibi :)

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Nynex
      Arkadaşlar  ben testo e ve boldenon küründeyim ancak sol göğüste bir haftadır hassasiyet ve hafif acıma var acaba proviron kullansam işe yararmı?
    • Yazan: ParsKocak
      Merhabalar arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar
      En son 2019 yılında bilinçsiz bir şekilde hiç kan testi vermeden
      testo danabol boldenon Kürüne giriş yapmıştım yaklaşık 16 hafta olarak. Hayırlısı ile bayramdan sonra tekrar aynı küre başlayarak yaklaşık 20 hafta testo danabol ve boldenon kürüne giriş yapacağım yarın sabahtan
      Lh total testosteron fsh proklatin e2 Testleri mi yaptıracağım vitamin olarak:
      çinko c vitamini Magnezyum omega 3 takviyelerimi aldım yarın gün içerisinde sonuçlarım çıkınca aynı başlık altında paylaşım yapacağım ve siz değerli hocalarımın arkadaşlarımın yorumlarını  bilgilerini almak isterim (bu yaptıracağım testler sizleri bilgilendirmek amaçlı yeterli midir)
      Yaş:28 boy:1.77 kg:83 
    • Yazan: hikmetb
      Öncelikle tüm büyüklerime, hocalarıma hayırlı ramazanlar.
      Şu anda ramazanda yemek yemenin zorluğundan da dolayı ramazan bayramını da içine katarak 4-5 haftalık bir definasyon süreci yapıyorum 1500-2000 kalori aralığında(1.88 boyunda 116 kilo başladığım süreçte 108kg yim şuan). Önceki süreçte beslenmem çok düzensiz olduğu için fazlasıyla obezite seviyesinde yağlandım...
      Bu sürecin sonunda 12-16 haftalık temiz bir büyüme süreci geçirmek istiyorum. Elimde 20ml 250mg testo enth. bulunuyor. Bunun yanına haftalık 300mg rimo veya tedariğinde sıkıntı yaşarsam bolde düşünüyorum.
      Deneyimli hocalarım ve büyüklerimin bir önerisi varsa seve seve dinlerim. @rastlantisal @Rdm @Askabar @metinav
      (Fotolar ramazandan önceki 116kg olduğum vakite ait sürecin sonunda güncelleme yapacağım)
         
    • Yazan: Tunahankrc
      Herkese hayırlı ramazanlar.
      Diyelim ki basit bir kür yapıyoruz:
      Testosteron Boldenon Şeklinde veya:
      Testosteron Rimobolone Bu kürden alacağımız verim %40 olsun küre anavar veya masteron ekleyerek bu verimi daha çok yukarı %70-80 lere çıkaracağımızı duydum gerek YouTube den gerek Instagramdan bu işi yapan hocalardan sizlerin de fikri benim için önemli ne düşünüyorsunuz ?
    • Yazan: Tren Sevicisi
      Herkese iyi forumlar,
      İlk kürümün sonuna gelmekteyim son 2 haftam bile kalmadı. İlk kürümde 300'er mg masteron, testo prop, primobolan şeklinde ilerledim. PCT falan yapmadan testo e ile devam etmek istiyorum ve yanına sağlam clean bulk yapabileceğim ilaçlar ekleyerek devam etme planım var.
      2 tane sorum var sizlere:
      Kür geçişini PCT yapmadan yapacağımdan dolayı pregnyl gibi şeyler vurmam gerekecek mi? Gerekirse neyi nereden alıp ne dozajda ne şekilde kullanmam gerekir? Clean bulk kürümde sizce parabolan veya tren e eklemem ne kadar mantıklı, testo e yanına hem yağ oranımı düşükte tutup ve hatta belki de daha da azaltacak hem de uzun süreli devamlılıkta ciddi kas kütlesi ekleyecek ilaçlar nelerdir?  Şimdiden yardım edenlere teşekkür ediyorum. @rastlantisal @Askabar 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×