Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

volkanca

Kür, danışmanlık ve testler

Önerilen İletiler

volkanca    1

Merhaba arkadaşlar,

6 aydır aralıklı ve son 3 aydır ciddi bir şekilde spor salonuna gidiyorum yağ oranım %25 den %18 e düştü. Küre başlamak için %14 e düşmesini bekliyorum. 

Yaşım 35 spor salonunda özel dersler alıyorum ve eğitmenim istediğim ölçülere ulaşmam için vücut yapısı olarak steroid kullanmam gerektiğini uygun gördü ve aşağıdaki listedeki kürün uygun olacağını söyledi. Eğitmenim başlangıç kürleri ile zaman harcamak yerine sağlam bir kür ile tek seferde sonuca ulaşmanın uygun olacağı kanısında 

Winstrol, Testosterone cypionate, Hgh ve Sustanon  

Koruyucu ilaçlara kürün 2. haftası başlanacağını söyledi fakat isimlerini söylemedi. 

Karaciğer fonskyon testi ve genel steroid konusunda test yaptımak amaçlı özel bir hastaneye gittim ama doktor kovmaktan beter etti diyebilirim. Protein tozundan girdi amino asitten çıktı tabiki steroid konusunu konuşamadım bile. 

Yukarıdaki kür uygun mudur. Kür ile birlikte hangi koruyucu ilaçlar hangi sıklık ile alınmalı. Testleri kovulmadan nasıl yaptırabilirim. 

Ankarada ikamet ediyorum. Bu konuda profesyonel destek alabileceğim bir yer var mıdır. 

Konuyu kendim araştırmaya çalıştım ama kafam çok karıştı. Yazdıklarımda bir hata var ise kusura bakmayın. 

Saygılar 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TheNoahSystem    158

Bence o spor salonundan ve çalıştığınız hocadan uzaklaşın, 6 aydır spor yapan birine kür önermek saçmalık. Siz daha bu işi 6 aydır yapıyorsunuz ne kadar daha spora devam edeceğiniz belli değil kür yaptığınızdaki görüntüyü ilaçları kestikten sonra kaybedersiniz, kaybedince moraliniz bozulur ve tekrar kür yapmak istersiniz yani bu işin sonu yok ve o ilk iğneyi vurduğunuz anda vücudunuzda geri dönülmez olaylar gerçekleşiyor. Emin olun azimli çalışma ve güzel beslenme sizi en az iki sene daha ileriye taşıyacaktır ki örneğin ben en güzel gelişimimi 3. ve 4. sene yaşadım.

Ayrıca tahminim bu kişi sizden yukarıdaki ilaçlar için muhtemelen inanılmaz bi mebla talep edecektir, ilk kür için hgh koymasıda ayrı bi olay olmuş. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Selamlar,

Fotoğraf beslenme kültürünüz ve genel antenman sisteminizi de paylaşın. Burada vücut geliştirmeye dair bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bi de biz bakalım steroidsiz ölçü alamayacak kadar ne sıkıntınız varmış

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HalfNatty    175

Sporda 6 ayda anca hareket formları otururken, kür önermek insanlık değil. O kişinin gözünü para bürümüş. Sizin steroidle işiniz yok doğal yollardan devam edin, kullanmaya kararlıysanızda min 2 3 yıl düzenli spor yapın

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
volkanca    1

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kür için 2000TL gibi bir fiyat çıkardı. Kürden sustanon'u çıkartmasını isteyeceğim. Buradan da deneyimli bir hocamız ile irtibata geçtik @Loving bundan sonraki süreci kendisi takip edecek onula birlikte değerlendireceğiz. 

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyor ve saygılarımı iletiyorum. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: BGslayer
      Merhaba arkadaşlar,
      Bu gün size 12 Haftalık Npp Sustanon Rimobolan kürümün son evresine kadar gelişimimi anlatacağım size de keyifli okumalar...
      1-6 Hafta arası:
      Sustanon 500 Mg Rimobolan 300 Mg Npp 300 Mg 6-12 Hafta:
      Sustanon 750 Mg Rimobolan 450 Mg Npp 450 Mg Koruyucu olarak:
      Nac 600 Omega 3/6 Milkthistle Kullandım 1-6 hafta arası -Bilek Güreşi sporcusu olarak- oldukça güzel bir güç kazanımı elde ettim ve Npp'nin en güzel yan etkisi olan eklem ve tendonları güçlendirmesini iliklerime kadar yaşadım, 6-12 haftalar arasında ani bir 5 kiloluk sıçramam oldu ve güç artışı neredeyse durdu diyebilirim -12. Haftayı saymazsak- Ancak sulu bir görüntüden çok yapılı bir görüntüye eriştim açıkçası bu mutlu ediyor.
      Testo değerlerim eski oranlarına dönünce pct yapmaya başlayacağım, okuduğununuz için sağ olun. İyi forumlar
    • Yazan: Yasinakda
      Arkadaşlar bunlar yüksek sorun olur mu yeni bir küre giricem ?
      @rastlantisal @Diver @godofdark @otopsicikedi
         
    • Yazan: FatChicken
      Trenbolone Acetate 280mg ve Testosterone Propionat kullanıyorum. Damarlanma artışı ve daha damarlı görünüm benim için önemli, bunun için yanına oxandrolone winstrol turinabol gibi oral steroid eklemek mi daha mantıklı yoksa trenbolone dozajını 400'e çıkarmak mı?
    • Yazan: Pinokyo
      Herkese selamlar.
      Yaşım 45 170 boy 70 kiloyum(10 kilosu göbek yağı 45 yıl boyunca zayıflığımdan dolayı ne şort giydim ne kısa kollu tişört. Bunu yaşamayan bilmez.
      Denemediğim şey kalmadı;
      kilo aldırıcılar amino asitler beslenme doktor vs vs. Şimdi kendime 6 aylık bir bütçe oluşturup hgh kullanmayı düşünüyorum. Genotropin 36 iu fiyatı eczanede 3bin tl şuan. Günde 4 iu olacak şekilde 6 ay kullanmayı düşünüyorum.
      Bu benim kilo almamı sağlar mı? Yanında başka takviye (steroid, sarms) kullanmalı mıyım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 
    • Yazan: Vezuchiy
      Arkadaşlar testo prop masteron prop ve tablet winstrol küründeyim 10 gün sonra ilaçlarım biticek bir kaç yere sordum ve ilacı bıraktıktan 2 gün sonra pct yapmamı tavsiye ettiler kısa esterden kaç gün sonra pct yapılır? @rastlantisal @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×