Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

volkanca

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

volkanca Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    mühendis
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Pct yardım

    Tamam üstat test yapıp burada paylaşacağım
  2. Pct yardım

    Bilgisi olan var mı lütfen
  3. Pct yardım

    3 kilo aldım libido tavan kür içn bir yıl beklemiştim
  4. Pct yardım

    Selamlar Resimdeki ürünlerden haftada 2 tüp kullandım ama kür tamamlanmadan bırakıyorum çünkü malüm spor salonları kapandı. PCT konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Sağlıklı günler
  5. Kür, danışmanlık ve testler

    Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Kür için 2000TL gibi bir fiyat çıkardı. Kürden sustanon'u çıkartmasını isteyeceğim. Buradan da deneyimli bir hocamız ile irtibata geçtik @Loving bundan sonraki süreci kendisi takip edecek onula birlikte değerlendireceğiz. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyor ve saygılarımı iletiyorum.
  6. Kür, danışmanlık ve testler

    Merhaba arkadaşlar, 6 aydır aralıklı ve son 3 aydır ciddi bir şekilde spor salonuna gidiyorum yağ oranım %25 den %18 e düştü. Küre başlamak için %14 e düşmesini bekliyorum. Yaşım 35 spor salonunda özel dersler alıyorum ve eğitmenim istediğim ölçülere ulaşmam için vücut yapısı olarak steroid kullanmam gerektiğini uygun gördü ve aşağıdaki listedeki kürün uygun olacağını söyledi. Eğitmenim başlangıç kürleri ile zaman harcamak yerine sağlam bir kür ile tek seferde sonuca ulaşmanın uygun olacağı kanısında Winstrol, Testosterone cypionate, Hgh ve Sustanon Koruyucu ilaçlara kürün 2. haftası başlanacağını söyledi fakat isimlerini söylemedi. Karaciğer fonskyon testi ve genel steroid konusunda test yaptımak amaçlı özel bir hastaneye gittim ama doktor kovmaktan beter etti diyebilirim. Protein tozundan girdi amino asitten çıktı tabiki steroid konusunu konuşamadım bile. Yukarıdaki kür uygun mudur. Kür ile birlikte hangi koruyucu ilaçlar hangi sıklık ile alınmalı. Testleri kovulmadan nasıl yaptırabilirim. Ankarada ikamet ediyorum. Bu konuda profesyonel destek alabileceğim bir yer var mıdır. Konuyu kendim araştırmaya çalıştım ama kafam çok karıştı. Yazdıklarımda bir hata var ise kusura bakmayın. Saygılar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×