Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

tokyo

Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

tokyo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Cjc 1295 dac

    Yine bu forumda okudum Cjc konulu başlığın uzantılarında birinde yazıyordu.ya suan igf 1 kullanıyorum zaten sadece emin olmak için sordum açıkçası 1mg igf ye 1 ml ile su ile mixledim Cjc 2mg 2ml sumu 1 ml sumu iki flakon alıcam sizce etkisini görürmüşüm yoksa deymezmi
  2. Cjc 1295 dac

    Merhabalar,suan Deca kürümün 5. Haftasındayım ve Cjc dac dahil etmek istiyorum.forumu inceledim çelişkili bilgiler paylaşılmış bir taraftan max 4 hafta sonrası beyine zarar verir derken diyet taraftan 16 haftalardan bahsedilmiş tecrübeli bir arkadaşın buna açıklık getirmesini istiyorum.ikinci sorum ise dozajlama hakkında günlük min kaç Ünite ve sıklığı hakkında.yani 2mg Flakona 1 ml mi su mu ekleyeceğiz genel olarak bilgi verilirse çok sevinirim teşekkürler.
  3. Peptid Saklama Acil

    Teşekkürler hocam açık ve net bir şekilde cvp versiğiniz için.bazen sorulan basit sorulara okadar karmaşık cevaplar veriliyorki adam sırf konu hakkında tecrübe ve bilgili olduğunu kanıtlamak için kareköküne kadar iniyor
  4. Peptid Saklama Acil

    Hocam ben 2 gündür buzdolabında saklıyorum kapalı kutuyu bozulmamıştır değilmi bugün oda sıcaklığında muhafaza edeceğim
  5. Igf 1 lr3 dozaş ve kurulum

    0.1 mg flakon nasıl oluyor anlamadım.1 mg olması için 10 flakon lazım ozman.
  6. Igf 1 lr3 dozaş ve kurulum

  7. Igf 1 lr3 dozaş ve kurulum

    Hocam bana kimse dozaj onermedi ben forumlarda okuduğumu söyledim sadece, söyle sorayım günlük 10 iu dan 20 günde 2 flakon kullanmakmı yoksa 5 iu 40 gün kullanmakmı?,ben İngiltere yaşıyorum aldığım ürün canada menşei 57 sterlin sahte olduğunu düşünmüyorum.zaten kısa sürede etki gösteren bir ilaç suan aynı teradikçiden aldığım ilaçları kullanıyorum.Su anlık memnunum. Ayrıca 20iu 200mcg yapmıyor 20mcg yapıyor.lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin.bildiğiniz konularda yorum yapın.
  8. Igf 1 lr3 dozaş ve kurulum

    Merhabalar,suan deca.boldenon ve tes.e. Kürünün 3. Haftasındayım ıgf 1 eklemeye karar verdim.kurulum olarak 1 ml su ile günlük 10-20 ünite arası kullanılıyormuş.bende 2 flakon var ve 2ml şu ile 10 ünite kullansam uygun olurmu.yani kısaca söylemek istediğim şu kısa sürede yüksek dozajım yoksa uzun sürede düşük dozaşmı.kimileri max 1 ay kullanılması uygundur yazmış.2 flakon 10 günlük 10 ümit. Toplam 20 gün yapar kararsız kaldım düşünceleriniz nelerdir.teşekkürler( marka hakkında bilgisi olan varmı)
  9. Deca tes e. boldenın kürü

    Haklısınız tabi ben UK de yaşıyorum.Türkiye’de girmiş olduğum kürlerden çok daha fazla etki aldım enjekteden 3 4 gün sonra hissettirdi dolu olduğunu düşünüyorum.optimum biotech markası adı altında. Buradaki ilaçlar kaliteli ve belli başlı (popüler) steroid forumlarına sponsor oluyorlar.oyuzden kafada soru işareti kalmıyor.ben kürden önceki formumu paylaşayım sizinle
  10. Deca tes e. boldenın kürü

    Teşekkürler,evet elimde armidex ve clomen var.duruma göre pregliyn de temin edeceğim.sizce decanın mg ını arattırmam.gerekirmi sonuçta küre girdik ve en iyi verimi almak istiyoruz igf danabolde eklenebilir tabi bütçe meselesi.
  11. Deca tes e. boldenın kürü

    Deca küründeyim,2. Haftam 500 tes.300 deca 300 boldenon şeklinde ilerliyorum.mg sabit tutup 8. Haftada deca yı kesip 15. Haftaya kadar bölse ve tes e. İle devam edeceğim.günlük 500gr kırmızı et 6 tam yumurta 300gr pirinç 100gr yulaf 1 muz 30 gr fıstık ezmesi brokoli ve ıspanak ile 6 öğün yapıyorum.salona 3 gün radarda gidip çift bölge çalışıp 1 gün off veriyorum haftanın 2 günü sabah kardiyo yapıyorum.8 yıllık spor geçmişim var daha önce 3 kür yaptım spora 3 yıl ara verdikten sonra 1 sene free devam edip küre girmeye karar verdim.genel olarak eksik veya fazla gördüğünüz bölümler nelerdir.teşekkürler
  12. Cjc dac ve ıgf des kobinasyonu

    arkadaşlar cjc dac ve ıgf des kobinasyonu yağ yakımı için uygun bir kombinasyonmudur?
  13. Turinabol

    selam arkadaşlar turinabol hakkında düşünceleriniz nedir.kulanımı verimi dozajı vs
  14. Medivia pharma?

    BENDEDE TESTO ÇALIŞIYO TREN VE BOLDEDE KARASIZIM YAN ETKİ GÖRÜYORUM AMA
  15. Medivia pharma?

    hocam kürün içeriği nedir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×