-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: aspendos
Herkese merhaba. Froma ve aranıza yeni katıldım. Yaşım 34 ,boyum 184 cm, kilom 82. yüzde 20 yağ oranına sahip olduğumu düşünüyorum. 2 yıldır doğal olarak yapıyorum. Kür geçmişim yok. Sarms ve steroidleri düşünmüyorum. Zararı sams ve steroidlere nazaran daha az olabilecek peptidlerle ilgileniyorum. Yunan heykeli gibi bir vücut hayalim yok, evet herkes gibi bende isterim ama öyle bir vucut için okadar riski ve fedakarlığı alamam, yaş itibari ile sadece en az zararla şuan ki plato evresinden kurtulup bir tık üste çıkmak istiyorum.
Mgf dışındaki peptidlerin kanserli hücreler ve prostad üzerinde olumsuz yönde etkilerini okudum. En büyük korkum kanser. Mgf nin kanserli hücrelere bir etkisi yani kötü huylu hücreleri büyütmesi gibi yada prostat üzerinde bir etkisi var mıdır? Mgf hakkında bilgisi olan , yabancı kaynaklar okuyan bilgili kişiler var ise bilgilerini aktarabilirmi. Sn @metinav var ise sizinde değerli görüşlerinizi okumak isterim. İngilizcem olmadığı için yabancı kaynakları okuyamıyorum.
Sn @Bay-T Sizinde bilgileirini paylaşmanızı rica ediyorum. Bilgisi olan mgf kullanan vede kullanmayan herkesin fikir ve düşüncelerini rica ediyorum ,zarar ve yan etkileri konusunda. İyi forumlar herkese.
-
Yazan: yusuftenk
Arkadaşlar 2018den beri vücut geliştirmeyle uğraşıyorum ve son 1 senedir kürdeyim blast ve cruise şeklinde ilerliyorum. Şuan cruise döneminde dinlenmedeyim ve blast için planlamalar yapmaya başladım. Şunu sormak istiyorum göğüs ve calf bölgemde büyük eksik var. Yarışma planım var sadece göğüs ve calf için kullanmak üzere mgf alsam mantıklı olur mu ne kadar doğru olur?
-
Yazan: PEPTIDTURKIYE
En büyük artısı bölgesel kas gelişimi olan bir peptiddir.Bütün kas gruplarına enjekte edilebilir.Oldukça hızlı bir kas hiperterofisi sağlar.Enjekte edilen bölgedeki protein sentezini dakikalar içinde arttırır.Antreman sonrası zarar gören kas kök hücrelerini yeniden aktive eder.Bu sayede antrenman sonrası toparlanmayı oldukça arttırır. Cutting dönemlerinde ölçü kaybetmeyi istemediğiniz bölgelere enjekte edildiğinde ölçü kaybını azaltır.
Kullanım şekli: Günlük 100-300 mcg x 1. Çift taraflı olarak (Örneğin omuz çalıştınız ve 200 mcg Mgf kullanacaksınız.100 mcg sağ omuz’a 100 mcg sol omuz’a enjekte edilir.) antrenman sonrası kullanılır.Dikkat edilmesi gereken konu enjeksiyon zamanıdır.Enjeksiyon antrenmandan hemen sonra olmalıdır çünkü Mgf yarı ömrü oldukça kısa olan bir peptid’dir.
Kullanım süresi: Belirli bir kullanım sınırı yoktur.
-
Yazan: roidmax
Merhaba arkadaşlar,
MGF ile ilgili hazırlandığım rehberde MGF'nin IGF1 LR3 ve DES ile sinerjik çalıştığını belirtmiş ve buna daha sonra değineceğimi belirtmiştim.
IGF-1 türevleri ve MGF türevleri aynı anda kullanılacaksa dikkat edilmesi gerekenler her ikisi için hemen hemen aynıdır.
IGF-1 türevlerinin antreman sonrası alınmasının önerilmesinin nedeni, reseptöre bağlandıktan sonra, parçalanması ile beraber MGF hormonu da vücuda ulaştırmasıdır. Ancak MGF ile kullandığınızda bu kuralı uygulamamalısınız. IGF'nin hiperplazi, MGF'nin de hipertrofi yeteneğini, aynı anda almak istiyorsanız aşağıdaki kurallara dikkat etmenizi öneririz.
-Kesinlikle aynı anda enjeksiyonu yapılmamalıdır. Aynı anda yapılırsa IGF-1, MGF'yi baskılayarak çalışmaz hale getirir ve aldığınız ilaç boşa gitmiş olur.
hMFG (Kısa yarılanma ömrüne sahip) kullanılacaksa;
-Önerilen;
IGF-1 LR3 için: Antreman öncesi IGF-1 LR3 alınarak antreman esnasında çalışmasını sağlamak, üzerine antreman sonrası hMGF kullanarak kas onarımını en üst seviyede sağlamaktır. IGF-1 DES için: IGF-1 DES ile hMFG aynı anda kullanımı önerilmemektedir. PEG-MGF (Uzun yarılanma ömrüne sahip) kullanılacaksa:
-Antreman öncesi PEG-MGF, antreman sonrası IGF-1 türevleri kullanılması önerilir.
Tavsiyemiz temin edebildiğiniz takdirdirde PEG-MGF ile beraber IGF-1 DES (yüksek anabolik etkisinden dolayı) kullanılması önerilir.
Eğer yukarıdaki iki peptid temin edilemiyorsa en temiz kullanım bir uzun, bir kısa yarılanma ömrüne sahip peptid kullanılması önerilir.
Kullandığım kaynaklar:
http://www.basskilleronline.com/mechano-growth-factor-MGF.shtml http://www.basskilleronline.com/what-is-peg-mgf.shtml http://www.basskilleronline.com/pegylated-mechano-growth-factor-peg-mgf.shtml İyi günler.
-
Yazan: Kvpzr0
Merhaba iyi günler diliyorum,
Peptid türevi eklemek istiyorum sizce tercihim igf 1 lr 3 mü yoksa mgf mi olmalı?
ÜR İÇERİĞİM:
300 test 200 tren ace 200 masteron prop Veya başka bir türevde önerebilir misiniz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.😊🙏🏻
-