Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cowboy

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

Cowboy Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Avukat
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Jd pharma

    Meditechin suanki urunleri sahte
  2. Meditech sahte mi?

    Arkadaşlar 3 hafta boyunca 500mg sustanon kullandım. Testis küçülmesi, cinsel istek artışı ve sertlik ile ilacın çalıştığını tamamen hissettim. Daha sonra 2.5 hafta 750mg MEDİTECH TESTOSTERON ENANTHE ile devam ettim. Testislerim kür öncesi haline yani normale döndü, sertliğim azaldı. İlacın sahte olma ihtimali var. Şubat ayının başına kadar devam edeceğim ve test yapacağım, bu vakte kadar sustanon kandan çıkmış olur diye tahmin ediyorum. Eğer enanthe sahte ise belii olur. Buradan paylaşacağım. Sahte çıkarsa İFŞA edeceğim.
  3. Trenbolone pct.

    yaptırmadım. Bu olaydan sonra yaptıracağım. HCG ye başladım şuan test yaptırma imkanım yok. HCG sonu testıde atarım buraya.
  4. Trenbolone pct.

    Pct yapmadim, kullanmadım. Nasil bir sikinti mesela? Belki sadece testo calismistir ilaclardan. Side effect aldim ayrıca kürde sertlesme vs..
  5. Arkadaşlar, 8 yıldır ağırlık çalışıyorum, 3.kürüm. 90 kilo 1.80 boy %10-12 arası yağ oranım var. Trenbolone, Testo Prop kürü yaptım 8 hafta. MG'ler 200-300 300-400 arası idi. Kür içi HCG ve Nolvadex-türevleri almadım. **Yıllardır düzenli vitamin, balık yağı hapı vs. kullanırım..(sorularıma etkisi olabilir mi diye belirttim) PCT ye başlamadan, Kürden 12gün sonra almış olduğum test sonuçları aşağıdaki gibidir. TECRÜBELİ arkadaşlara cevabını bulamadığım 2 sorum olacak; 1- FSH LH değerlerimin çok yüksek olduğunu , tren küründen 10 gün sonra dahi bu değerlerin 1'in altında olmalıydı ,dolayısıyla kullandığım ilacın sahte olduğunu iddia edenler oldu fakat bu değerler kısa ester bi kürden çıkıp 12 gün sonra yapılan bi testte artık vücut harekete geçmiş ve toparlamaya çalışıyor olabilir mi diye düşündüm? 2- Total Testo oranımın 2,06 ile düşük sayılabilir derecede olması ilacımın aslında çalıstıgını, vücudun kürden sonra üretime gectıgını ancak yeteri kadar testosteron uretmedıgını gostermez mı? 3- Prolaktin ve E2 değerim içim herhangi bir PCT yapmalı mıyım? Kür içinde 3 günde bir cabaser ve 3 günde bir yarım arimidex alıyor idim. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
  6. Mgf ve anabolik steroid kombini hakkında.

    Arkadaşlar daha önce 3 kez steroid kürüne girmiş ve 10 yıllık geçmişi olan bir sporcu olarak; Boldenon , Testo E ve eksik olan bölgeme MGF eklesem nasıl bir kür olur sizce ?
  7. MGF nedir ? Çeşitleri ve arasındaki farklar nelerdir ?

    Peg MGF bölgesel peptiti kullanıp verim alan var mı aranızda ? Var ise nasıl bir etki aldı aydınlatabilir misiniz.
  8. Tren ace prop kürü hakkında.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Her şey bir tecrübe, Tren Enanth girseydim daha çok istediğimi alırdım galiba LEAN BULK konusunda..
  9. Tren ace prop kürü hakkında.

    %13-15 arası yağ oranım var. Daha önce iki kere boldenon kürüne girmiştim. 8 hafta sadece Testo Prop aldım daha sonra 8 hafta Trenbolone acetat, Testo Prop haftalık 200 300 mg başlayıp, 300 500 ile peak yaptım. Normal dietime devam ettim pirinç tavuk vs. Ancak ne yağ yaktım ne büyüdüm diyebilirim. İlacın orjinalliği konusunda şüphem yok. Ancak bence kısa ester kürleri alınca gerek antrenman gerekse beslenme olarak tamamen Definasyona yönelmezseniz bi verim elde edemiyorsunuz, bu ilaçlar büyütmüyor. Yarışma yoksa en temizi enanth kürleri diye düşünüyorum.
  10. Steroid ve peptid farkı

    çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
  11. Steroid ve peptid farkı

    Arkadaşlar peptidler hakkında çok bilgim yok. Konuyu da inşallah doğru yere açmışımdır. Daha önce Testo E. Boldenon Dia kürü yaptım bir defa, onun haricinde 8 yıldır VG son 2 yıldır da VG ve PowerLifting ile uğraşmaktayım. Peptidlerin Steroidlerden farkı biyolojik açıklamasıyla nedir? Steroid kullanmadan ya da steroid ile maksimum bir seviyeye gelmeden peptid kullanılabilir mi? Kullanmak mantıklı mıdır? Fiyat olarak steroidlerden ucuz mu pahalı mı? Beni bu konularda aydınlatır mısınız? Teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×