-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
17/18 yaşında yarışma hazırlığı ve genetik yeterlilik ? hocaların fikirleri ?
Oluşturan:
OldSchool, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Dewstali
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 4 hafta boyunca haftalık 1 ampul sustanon kullandım ve üstünden 2 hafta geçti testo 400 prodaktin 12 çıktı FSH LH ölçtüremedim vücudum üzerindeki etkileri görmek istedim şimdi tekrar başlayacağım 8-12 hafta kullanmayı düşünüyorum hem doz hem de pct için önerilerinizi bekliyorum.
Kişisel özelliklerim:
yaşım 17 kilo 72 boy 177 beslenmem çok iyi değil günlük 100+ protein görüyorumdur genelde çok parçalamaktan ziyade kütle kazanımı istiyorum eczane ürünleri önerirseniz sevinirim ve fiyat da önemli tabi form bırakmadım şu anlık gerekirse bırakırım yağ oranım 18-20 seviyelerinde nasıl en verimli ve sağlıklı geçiririm süreci yardımlarınızı. beklemekteyim(dun ilk susta yi vurdum)
Ek: karaciğer gayet iyi böbrek biraz üst değerde demir 320 demir bağlama düşük.
-
Yazan: zamt
Merhaba değerli büyüklerim
17 yaşındayım ve boyum tahmini 1.65 cm
EBEVEYN GEÇMİŞİM:
Babam : 1.75 cm Annem : 1.55 cm SORULARIM :
Epifiz plaklarım kapanmış mı? Kemik yaşım tahminen kaçtır? Ve daha fazla uzar mıyım ona göre genotropin kullanmayı düşünüyorum.
@rastlantisal @metinav @Rdm @otopsicikedi @godofdark @Askabar @SPECTRE
-