Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Dogus09

Piskoleji bozukluğu spor sonu kür sonu

Önerilen İletiler

Dogus09    7

Merhaba arkadaşlar ben Doğuş 20 yaşındayım 1 ay sonra askerim vücüt geliştirme ve kür deneyimim var özel bir sağlık sorunundan dolayı sporu geçici olarak bırakmak zorunda kaldım.

Sporu Bırakmadan önce 4 hafta only sustanon kürü yaptım formun iyiydi ilaçla birlikte büyümeye başlamıştım.

 

Sporu ve ilacı bıraktıktan sonra pct yapmadım kür kısa süreli olduğu için trapez göğüs kol adalelerim biraz zayıfladı tam 90 kgidim  ilaca başlamadan önce.pctsiz bir süre testosteron eksikliği geçirdiğim  için 81 kiloya düştüm 

 

Piskolejim  bozuk testislerim kendini yeni toparladı artık spor yapmiyorum  askere gideceğim için kendimi çöp adam gibi hissediyorum eski güçlü dogus gitti sanki çöp adam geldi yolda gördüğüm her normal insanla kendimi düşünürek fiziksel kıyaslama yapmaya başladım hormonlarım kendini yeni toparladı 

 

Yavas yavas ilerleme oluyor duzeliyor gibiyim konuyla ilgili desteklerinizi bekliyorum.

Askerlikten sonra direk body e başlayıp kür düşünüyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Dogus09    7

Vücudun doğal kendi kendine pct döneminde kaybettiğim vücudun kendine ait (antremansiz kazanılan) adalesi geri gelirmi? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86
Dogus09, 56 dakika önce yazdı:

Vücudun doğal kendi kendine pct döneminde kaybettiğim vücudun kendine ait (antremansiz kazanılan) adalesi geri gelirmi? 

Bu sorunla tam olarak ne demek istiyorsun gerçekten anlamadım..

Sen askerliği yap kardeş, dönünce önce bir süre doğal yap daha yaşın genç. Önce bi form tutarsın, kür için alt yapı hazırlarsın. Sonra da güzel bir bulk kürü yaparsın. Ama hatalı kür yapmışsın, 4 hafta kullanım değerlerini çok bozmamıştır o yüzden doğal olarak toparlanmış olabilirsin. Ancak bundan emin olmak için hormon testi yaptırmanı tavsiye ederim. Düzgün bir hastaneye gidip (Tercihen endokrinoloji uzmanı varsa daha iyi olur yoksa iç hastalıkları, üroloji falan da olur) durumunu anlat. Muhtemelen test yaptıracaktır. Doktora da Total Testosteron/Serbest Testosteron/E2- Estradiol / LH / FSH hormonlarını yaptırmam gerekiyormuş diye söyleyebilirsin. Sonuçlarını doktor da yorumlar, burada da paylaşırsan bilgisi olanlar bakar.

Hayırlı tezkereler şimdiden..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.225

Only sustanon yaptın ki testesteronun alaylısına birde ilk kürünse çok normal. Vücutta hangi ilacı bırakırsan bırak sorun yok ama testesteronu bıraktığında nelerle karışılaşırsın ben sana yazayım

Vücudun suyu vermeye başlar

Eskiye dönüş başlar 

Pskolojin bozulur

Devamlı sinir halinde olursun

Bitkinlik ve kırgınlık gelir bunalım baş gösterir

Gibi durumlar ile sporcu karşı karışa kalır bundan sebep yaşadıklarının çoğuda. Şu görselide buraya bırakıyorum sen içinden hoşuna gidenleri çek al.

pIakew.jpg

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big Muscle    12

Kür sonrası psikolojiyi bende küçümseyenlerdendim ve ciddi anlamda etkilendim. Psikolojisi çok sağlam ve etkilenmeyen biri olarak ilk kürüm beni 3 yıllık sevgilimden bile ayırmama sebep oldu. Ciddi anlamda üstünde durulması ve hafife alınmaması gereken bir konu. O yüzden bilinçli ve hazır şekilde küre girilmeli ..

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hebele    5

benim de önümüzdeki hafta kür bitiyor, ilk kürdü. psikoloji için ne gibi önlemler alabiliriz? şu anda bile ruh halim çok değişken. mesela son 2 gündür spora gitmiyorum, askeri disiplinle götürdüğüm için çok kötü baydım. iş de kendi işim ve stresli. bazen kahvaltı hazırlamaya bile üşeniyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dogus09    7

Hiç bir kötü eleştiriyi takma duymamazlıktan gel adale kaybetme normal standart ilerle 

 

Benim hormonlar toparladı kardeşim şuan allaha şükür sıkıntı yok rahatladım 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

kardeşim ben kortizol tedavisine başlamadan önce gayet fit vücudum vardı sonra 2 yıl kortizol kullanınca tam recep ivedik vücudu oldu dile kolay 2.5yıl recep ivedik gibi geçtim şuan vücudum süper durumda topladım herşeyi  ne bu dertler kalıcı ne bu ömür halledersin düzeltirsin merak etme  hayırlı teskereler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×