Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dogus09

Üye
  • İçerik sayısı

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Dogus09 kullanıcısının son zaferi 14 Nisan 2018

Dogus09 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

Dogus09 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 09-06-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 25
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> O şimdi asker :)) </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    Bilişim Spor
  • Konum:
    Aydın
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Merhaba, arkadaşlar ben kısa bir kür yaptım 4 hafta kadar kür kısa olduğu için pct yapmadım her hangi bir ereksiyon sorunu yaşamadım her hangi bir yan etki hissetmedim. Cinsel isteksizlik kendine güvende azalma sporu bıraktıktan sonrada kas kütlesinde hafif azalma oldu bu durumlar kendiliğinden düzeldi. Deneyimli arkadaşlardan konu ile alekalı yorumları bekliyorum Teşekkürler.
  2. Piskoleji bozukluğu spor sonu kür sonu

    Hiç bir kötü eleştiriyi takma duymamazlıktan gel adale kaybetme normal standart ilerle Benim hormonlar toparladı kardeşim şuan allaha şükür sıkıntı yok rahatladım
  3. Deca testo kürü lh fsh düşüklüğü

    Merhaba, kardeşim peptidturkey hoşgeldin ilaçların çalışmış LH ve FSH vücutta naturel sperm ve testosteron sentezine yarar. Dışarıdan aldığın için bunlar geçiçi süreliğine epifiz bezin tarafından vücuttaki hormonlar yeterli olduğu için durduruluyor. Buda kullandığın ürünlerin orjinal olduğunu gösterir.
  4. Pct yardım

    Merhaba arkadaşlar, 2017 Ağustos ayında 4 hafta Sustanon kullandım. Maddi Manevi Piskolejik sorunlar yüzünden sporu ve kürü bıraktım. 2017 Aralıkta Test yaptırdım LH ve Total Testo referans altı çıktı doktor zamanla düzelir dedi pct yapmadık kür kısa süreli olduğu için daha fazla zarar görürüm diye korktum. 2018 Şubat ayında tüm testler referansta çıktı Total Test 273 / 241 827 şeklinde çıktı biraz alt sınıra yakın. Şimdi ne durumda bilmiyorum şuıan kür yapamam askere gidecem bir sorum var günlük 50 mg Klomen ve 20 MG nolvadex kullansam 30 gün bu bana fayda sağlarmı daha sağlıklı olurmuyum testis boyutları ve Total Test değeri artarmı yoksa daha bıraktıktan sonra daha kötüyemi gider Artıları ve eksileri ne olur?
  5. Merhaba arkadaşlar bir kaç kez kür geçirmiş birinin hipofiz bezi normal bir insana göre eğer pct yapmazsa küçülüyormu sizce? Nasıl lh ve fsh azaldığında testis atrofiye uğruyorsa hipofiz bezide acaba atrofiye uğruyormu ? Mesela a kişisi kür yaptı bitirdi pct yapmadı hipofiz veya testisi doğal genetik haline geri dönermi yoksa artık eskisi gibi olamayacakmı? En kritik soru a kişisi kür yaptı bitirdi pct yapmadı sporu bırakmak zorunda kaldı testis eski halini alırmı pctsiz doğal olarak Veya a kişisi bütün test değerleri lh fsh total test tıp a göre normal durumdayken ama kendince yetersizse 30 gün nolvadex klomen kullanırsa bir zarar görürmü? 30 gün kullandıktan sonra normal insanlardan daha fazla total testoya sahip olurmu?
  6. Küriçinde sperm 12 ay kesintisiz kür

    @Atalay Pctde hangi ürünleri hangi dozda kullandınız kaç hafta sürdü öğrenebilir miyiz.
  7. Küriçinde sperm 12 ay kesintisiz kür

    Arkadaşlar soru göründüğü gibi vücüt kür içerisinde sperm üretirmi? Testis boyutları kürün kaçıncı haftadinda atrofiye uğramaya başlar? Testis boyutları pctsiz doğal pct ile natürel boyutlarını alırmı? Veya pctli doğal boyutlarını alırmı? En merak ettiğin soruda şudur atıyorum A kişisi doğal testo kanda 500 referans 241 827 Kür yaptı ve kürü bitti tekrar test yaptı kanda 500 testoyu bulamadı bu kadar doğal üretimi tekrar bulabilirmi veya artık natürel olarak 500 civarında üstü testo üretirmi yoksa artık doğal üretimi sürekli 500 den azmi gezecek
  8. Piskoleji bozukluğu spor sonu kür sonu

    Vücudun doğal kendi kendine pct döneminde kaybettiğim vücudun kendine ait (antremansiz kazanılan) adalesi geri gelirmi?
  9. Piskoleji bozukluğu spor sonu kür sonu

    Merhaba arkadaşlar ben Doğuş 20 yaşındayım 1 ay sonra askerim vücüt geliştirme ve kür deneyimim var özel bir sağlık sorunundan dolayı sporu geçici olarak bırakmak zorunda kaldım. Sporu Bırakmadan önce 4 hafta only sustanon kürü yaptım formun iyiydi ilaçla birlikte büyümeye başlamıştım. Sporu ve ilacı bıraktıktan sonra pct yapmadım kür kısa süreli olduğu için trapez göğüs kol adalelerim biraz zayıfladı tam 90 kgidim ilaca başlamadan önce.pctsiz bir süre testosteron eksikliği geçirdiğim için 81 kiloya düştüm Piskolejim bozuk testislerim kendini yeni toparladı artık spor yapmiyorum askere gideceğim için kendimi çöp adam gibi hissediyorum eski güçlü dogus gitti sanki çöp adam geldi yolda gördüğüm her normal insanla kendimi düşünürek fiziksel kıyaslama yapmaya başladım hormonlarım kendini yeni toparladı Yavas yavas ilerleme oluyor duzeliyor gibiyim konuyla ilgili desteklerinizi bekliyorum. Askerlikten sonra direk body e başlayıp kür düşünüyorum.
  10. Testo danabol kürü destek

    Merhaba hayat ve secim senin ama bir büyüğün olarak seni uyarmam gerek vücüt gelişimi 22 yaşında tamamen biter saç sakal kemik boy organ vb. 4 senede evrim geçirme ihtimalini göz önünde bulundur. Jinekomasti östrojen artışından kaynaklanır genetik yatkınlık varsa gerekli koşullar oluştuğunda jino olarak uyanırsın. Arimidex nolvadex tarzı ilaçlarla korunulur. 10 hafta testo jino yapmaz. Tek ilaç kullanırsan hangi ilacın sana ne yaptığını tecrübe edersin ilerisi için iyi olur vücüt her ekleme yaptığında diğer kürlerde daha iyi gelişir verim alır. Pct 10 hafta sonra 14 gün bekleyip yaptıracağım kan testi durumuna göre yapılır.
  11. Testo bolde danabol kürü

    Standart kilo başı 3 gr protein 5 gr karbo bufallo gibi antreman peri gibi uyku ejderha gibi piskoleji başarılar 😁😁
  12. Kür bitirdim sonra ne yapmam gerekiyor

    Pct yapman gerekiyor hastanede bir kaç test yaptır burada pct bölümüne konu aç yardımcı olalım. Total testo Lh Fsh Prolaktin Estradiol Devlet hastanesi üroloji ve yapar özel hastaneler yapar.
  13. Testosteron cypionate - deca - boldenon-dianabol

    Kardesim sana satacağı ilaçların sahte olduğu belli zaten avrupa da trde enanthate esteri kullanılır Amerikada cypioanate esteri kullanılır 2sinin arasında fark yoktur Tek fark cypioanate daha maliyetli ve icerinsdeki pamuk yağ enjeksiyon ağrısını azaltır affedersin ama hocan seni zaten düşünse beslenme programını kilona göre ayarlardı herkese verdiği beslenme programını sana vermiş senin daha fazla yemen lazım şimdi sen söyle bakalım bu adam senin kalçan yanmasın diye sence orjinal cypioanate sana bulabilirmi kendı kullansın pzvnk
  14. Testo ve tren aynı enjekteden vurulur mu ?

    Sadece winstrol diğer anabolikler ile aynı şırıngaya çekilmez karistirabilirsin ilaçları sıkıntı olmaz 4cc vurulur sorun olmaz
  15. Only sustanon 4 hafta pct

    Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim @Loving burak hocam senin önerini tecrübeni öğrenebilir miyiz konuyla ilgili.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×