-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kür testo+deca+follistatin 344
Oluşturan:
Ripped, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: vlad444
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ilk defa küre başlayacağım 2 yıldır spor yapıyorum yağlanmadan kas kütlemi arttırmak istiyorum.
SORULARIM:
Ne yapmalıyım? Hangi ilaçla başlamalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: evange
Arkadaşlar selamlar, nasılsınız?
Ben yıllar önce bi dianabol kullanmıştım sanırım karaciğerime ufak bir hasar verdi ve bıraktı. Yaklaşık 5-6 senedir hafif kaşıntılarım var cildimde ve hiçbir yara izim geçmiyor, sivilce oluştuğunda kırmızı beyaz leke bırakıyor. Cildim soyulduğunda beyaz leke bırakıyor ve yeni cilt oluşmuyor. @metinav @rastlantisal @heisenbergg @ardas @Diver
SÜRECE DAİR:
Çok doktora gittim kan testi vs verdim. ALT 35- AST 20 gösteriyor. Alerji testi yaptım hiçbir şey çıkmadı. Ama ben karaciğerden şüpheleniyorum. Enginar suyu tüketiyorum, nac 600 kullanıyorum kaşıntılarım hafifliyor ama yine geçmiyor izlerim. SORULARIM:
Bunun çözümü yok mudur? Yardımcı olan bilgi sahibi birisi var mıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: yusuff.saahin
Yaklaşık 3 yıldır spor yapıyorum ilk defa ilaca başlamayı düşünüyorum.
KÜR PLANLAMAM:
SUSTANON CLENBUTEROL Bu planlama uygun mudur? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: La_edri
İlk kürüm, kaç hafta devam etmeliyim ne kadar kullanmalıyım hangi haftalar arttırmalıyım bilgi verirseniz çok sevinirim
boyum:1.78 kilom:74 yaş:20 spor geçmişi: 1 senedir aktif olarak yapıyorum ara ara araverdiğim dönemler oldu tabi 48 kg başlamıştım 74 civarıyım buşuan
bu yola gönül vermiş birisi olarak yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum abilerim kardeşlerim, pek bir bilgi birikimim yok söyliyeceğiniz hiç birşeyi göz ardı etmeyeceğimden emin olabilirsiniz şimdiden teşekkür ediyorum.... @rastlantisal @otopsicikedi @galicik @Vural2
HAYIRLI RAMAZANLAR
-
Yazan: BRABUS
Bulk kürü için bu ilaçlar ve dozajlar sizce nasıl?
KÜR PLANLAMASI:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 400mg Npp 150mg GHRP-6 5mg CJC-1295 5mg 5iu Tüm cevaplar için teşekkürler.
-