Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

matasoy

Peptid + Steroid Kürüm - HACIM AMACLI

Önerilen İletiler

matasoy    0

Merhaba Arkadaşlar,

 

Yaklaşık son 2 ayımı yoğun bir şekilde peptid araştırması içerisinde geçirdikten sonra, hem spora yeniden dönüş hem de peptidlerle tanışmak için firsat buldum ve aşağıdaki kürü spora başlangıçın 4. 5. haftasında başlamaya karar verdim. Kür planı her türlü eleştiriye açıktır, fikirleriniz benim için önemli.

 

Kısaca kendimden bahsedeyim;

 

185 boyunda 28 yaşındayım, 7 yıllık aralıksız BB den sonra son 3 yıldır hiç ağırlık çalışmadım. Bu güne kadar en iyi 92 kg de %7 yag orana sahip oldum. Bu güne kadar tam hatırlamıyorum 4-5 tane steroid kürüm oldu. şu an ise henuz ölçüm yaptırmadım fakat 84 kg de, armut gobek olarak dolaşmaktayım:)

 

 

Amacım yuksek kütle ile steroide ara verdikten sonra normal diyet ile yaglardan kurtulmak, genel olarak zor kilo alan biri olduğum için, kilo almak için peptid + steroid kullanmayı kendim için doğru buluyorum, nasip olursa önümüzdeki sene de yine peptid ile kombine olacak bir şekilde definasyona yönelik olacak.

 

şimdi gelelim kür planına;

 

1-14 haftada 750 mg sustanon (p.tesi, çarşamba, cuma)

1-12 haftada 600 mg boldenon(ilk hafta 1000mg tek seferlik kickstart için yüksek doz alacağım. daha sonrasında, dozları sustanon ile birlikte almayı düşünüyorum.

1-4 günde 30 mg Danabol. 10 mg öğleden sonra, 20 mg spordan hemen önce, off günlerde dozları güne böleceğim, normalde 30 mg direk spordan önce tek seferde alanlarda var fakat karacigerime çok yüklenmek istemiyorum.

2-8 haftada 2 sefer olacak şekilde tek seferde 250 iu pregnly. haftada 500 iu

1-10 günde 0.5 mg arimidex (yani 2 günde yarım tablet)

 

pct için son sustanon enjeksiyonundan sonra 21 günüm oluyor. son sustanon ignesinden 11 gün sonra; ilk gün 1000 iu 2-10. günler 500 iu olacak şekilde pregnly alacagım. son pregnly ignesinden sonra pct ye yani clomid/nolvadex/aromasin i 4 hafta boyunca kullanmaya başlayacagım. o da şu şekilde olacak;

 

Aromasin: 1. hafta 12.5 mg daha sonra 2-4 hafta 12.5 iki günde bir alacagım

Clomid: 1.gün 150 mg kalan 6 gün(1.haftanın kalan 6 günü) 100mg / 2.hafta günde 75mg / 3.hafta 50 mg / 4.hafta 25 mg

Nolvadex: 1-2 hafta günde 40 mg 3-4 hafta günde 20 mg

 

tüm bunların yanında Peptid olarak;

 

mümkünse 1 yıl boyunca aşağıdaki peptidleri kullanmayı planlıyorum.

 

GHRP-6: günde 3x100mcg (1-22 hafta boyunca, bulking tamamlandıktan sonra, yerine GHRP-2 ve Ipamoralin)

CJC-1295 W/O DAC (MOD-GRF 1-29): günde 3x100mcg

 

sabah kalkar kalkmaz, akşam üstü 3-4 gibi ve gece yatmadan hemen önce olacak şekilde kullanmayı düşünüyorum.

 

6 hafta on - 4 hafta off olacak şekilde IGF-1 LR3, sadece spordan hemen sonra bölgesel olarak. örneğin 20 mcg sag biceps 20 mcg sol biceps. ara ara LR3 yerine IGF-1 DES de dönüşümlü

 

IGF-1 in off oldugu 4 hafta boyunca sadece off günlerde(yani c.tesi pazar) günde 400 mcg PEG-MGF

 

aralarda herhangi bir sakatlanmaya karşı BPC-157 peptidi eklem, tendon vb rahatsızlıklar için değerlendirmeyi düşünüyorum.

 

steroid kürü boyunca, diger arkadaşlarında tavsiye ettiği gibi, bol C vitamini, NAC, B kompleks vit. multi vitamin, Zinco,

 

steroid dönemi bulking için Vitargo marka gainer yanında standart bilinen bir %100 whey

 

nox vb. preworkout ürünlerinden el degmemiş amerikan mali bulursam almayı düşünüyorum, ithal edilmiş ürünlerin içerikleri düşük oldugu için gereksiz pahalı oluyorlar içeriğe göre.

 

beslenmeyi bu başlıga yazmayaylım ama genel olarak günde kesinlikle 4000 - 5000 üstü kalori almaya çalışacagım. mümkün oldugunda kaliteli bir şekilde.

 

peptidleri amerikadan temin edeceğim, bavulda gelecekler arkadaşımla birlikte, bunun yanında kısa zaman sonra Beyrut'a tatil amaçlı gideceğim, ordan da varsa bildiğiniz bir yer supplement temini için veya %100 fıstık ezmesi vb. ürünleri alabileceğim adresleri verirseniz çok memnun olurum.

 

boldenonlar ve danaboller BVS marka gerisi eczane malı olacak.

 

hedefim steroid kürü sonunda 90 kg üstü %11 %12 yag, 8-10 ay sonrası içinde 94 kg de %8 %7 yag oranında bir vucuda sahip olmak, sonrasında definasyon için ayrı bir steroid kürü düşünüyorum.

 

planlarım bu şekilde, inşallah sizlerinde katkılarıyla boyle bir başlangıç yapmak istiyorum. Doğru olmadıgını düşündüğünüz veya farklı olsa benım için daha iyi olacagını düşündüğünüz bir konu varsa lütfen belirtmekten çekinmeyiniz.

 

Selamlar herkese.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    49

matasoy,

 

Güzel bir plan hazırlamışsın kendine.

 

BVS kullanmanın özel bir nedeni var mı yoksa erişimin daha kolay diye mi alıyorsun ? Boldenon'da Vermodje, Dianabol'da Balkan önerimdir.

 

Bir de spor öncesi Dianabol kullanımının özel bir nedeni var mı ? Dianabol spor öncesi sonrası diye farkedecek bir ürün değil benim bildiğim ki ben de spor öncesi bir kaç kez alıp bir etkisi olup olmadığını anlamaya çalışmıştım. 3 ana öğün ile beraber yani 6 saatte bir alıyordum ben. Dianabol konusundaki zamanlama için böyle bir öneri verebilirim. Bir de 10 mg daha yükseltebilirsin bence sıkıntı olmayacaktır. Ama yine de senin kararın.

 

PCT'de Nolvadex varken Aromasin almana pek gerek olmadığını düşünüyorum ancak mutlaka bir nedeni vardır bu kadar araştırma yaptığın bir PCT'ye koyduğuna göre.

 

Kür içi Pregnyl konusuna pek sıcak bakan biri değilim ancak kendimde denemedim denersem o konuda daha net yorum yapabilirim. Senin de bu kür için bir başlık açıp deneyimlerini ve yaşadıklarını bizimle paylaşmanı isterim.

 

Mide problemleri yaşayan biriysen Lansor, Axid gibi bir ilaç da kullanmanı öneririm ki mide sorunu olan bir insansan 4000-5000 kalori senin mideni zorlayacaktır.

 

Bir de mutlaka okumuşsundur ama C vitamini kür içinde önemli ancak PCT'de daha da önemli.

 

Peptidleri dediğin gibi, dediğin süre uzunluğunda ve dediğin dozajlarda kullanabilirsen büyük bir disiplin sağlamış olacaksın. 1 yıl boyunca peptid kullanmak gerçekten disiplin işidir.

 

Küründe uygulayacağın beslenme ve antreman planları için de ayrıca bir konu açarsan sevinirim.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Merhana Roidmax,

 

Teşekkür ederim önerilerin için.

 

Açıkcası belirtmeyi unutmuşum sadece boldenone u bvs dianabolu balkan kullanmayı planlıyordum zaten fakat vermodje yi bulursam onu deneyecegım.

 

Spor öncesi dianabol u ben de ilk defa deneyecegım, bu şekilde kullanan arkadaşlarım, hem pump etkisi hem guç kuvvet artışı olarak en iyi etkiyi aldıklarını belirttiler. Bahaneleri şu; dianabolun kandaki en yuksek oldugu vakitte spor yapıyor olacagım için, tam o esnada da kan dolaşımının hızlanması ile ilaçın etkisini daha çok hissedeceğimi belirtiyorlar. denemek istiyorum, bakalım ama tek seferde 20 mg geçmeyecegım.

 

PCT ye aromasin eklememin sebebi; aromasin alınan pctlerde toparlanma çok daha başarılı oluyor diye bir kaç makalede okudum ama keşke not alsaydım.. bu sebeple eklemeye karar verdim. konu pct olunca akan sular duruyor:)

 

Kür içerisinde Pregnly ben de ilk defa kullanacagım. Açıkcası 14 hafta sustanon uzun bir süre, haftalık 500 iu nun 2-8 hafta arasında dogal üretimin kesilmesine engel olacaktır diye düşünüyorum, neden 2. haftadan 8.haftaya kadar derseniz, bunun için %100 şu sebepten diyemiyorum. burası biraz ezbere ama geriye kalan 6 haftalık süre de zaten sonrasında pct yapacagım için toparlanacak bir sure diye düşünüyorum.

 

mide ilaçlarını aklımda tutacagım. midem hassastır ama çok yemek yemede çok şükür sorunum yok.

 

c vitamini konusunda kararsız kaldım. hammade.com dan 1 kg alıp bol bol kullanayım mı yoksa ester -c mı alayım ?

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

matasoy,

 

Küründe şimdiden başarılar.

 

Bana kalırsa 2 kutu Ester-C 1000 mg fiyatı ile kür içi ve PCT döneminde günlük C vitamini takviyeni hesaplayıp karşılık gelen kadar hammaddeler.com üzerindeki fiyatı karşılaştır. Hangisi ucuz olursa onu alırsın.

 

Bir de PCT'ye çok önem verdiğini söylediğin için hammaddeler.com üzerinden Aspartik Asit de almanı öneririm. PCT'de günde 3 gram testo için artış sağlayacaktır. Burada karar sana ait. Bu çünkü ekstra bir takviye.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.236

peptid olarak folli 344 neden düşünmedin dostum hacimde özellikle ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Selam,

 

piyasadaki folli 344 lerin genelinde bir muamma söz konusu. yani saklanma koşullarından kullanım şekillerine kadar bir çok kişi farklı şeyler soyluyor ve etki olarak da "ben sadece şu kadar hafta folli344 kullandım, şu kadar kas kütlesi elde ettim" diyen bir tane adam akıllı yorum göremedim. ürünün çok daha uzun süreli kullanılması gerektiğine inanıyorum. 1 veya 2 mg ile olacak şeyler değil bence. o kadarına da bütçe ayırmak istemedim.

 

Daha somut sonuçları olan herkes tarafından işe yaradıgı söylenen ürünleri kombine etmek istedim.

 

Ama varsa elinizde sadece foll344 kullanarak gelişim gösteren örnekler, incelemek isterim.

 

öte yandan diger bir konuda şu; steroid enjeksiyonlarını kendim bacaktan yapmayı planlıyorum. haftada 3 sefer, tek seferde de minumum 2 ml bir bacaktan enjekte etmem gerekecek. Bu konuda tecrubeleri olan arkadaşlar tecrubelerini paylaşırlarsa memnun olurum. kalçadan kendime yapmanın hem riskli hem de çok akrobatik bir hareket olduğunu düşünüyorum. benim için bacak en kolayı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

diğer bir konuda şu igf-1 lr3 için acetic acid i türkiye de temin edebileceğimiz bir yer var mı? %0.6 acetic acid olması gerekiyor sanırım?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

salonda vucudunda sadece gh + testo bulunan bir hocam 2 şişe folli 344 (2mg) + 3 şişe igf ile 1,2 haftada ne hale geldi gel bir gör hocam istdaysan seve seve davet ederim alışverişide kafasında çok soru işaretleriyle buradan yaptı eylülde antalyada podyum da yarışmada olacak kısmetse ilk 3 beklentimiz var peptidleri özellikle folli 344 yavana atılacak ilaç değil eylül-ekim gibi başlayacağım küre deca,testo + 15 şişe folli 344 ile gireceğim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Merhaba,

 

şimdi vucudunda sadece gh + testo dediğin iki ürün "sadece" diye adlandırılmaktan çok daha fazlası. Bunun yanına igf-1 2 haftada kendi başına bile ciddi farklar yaratabiliyorken yanında folli344 ün etkisini açıkcası kestiremiyorum.

 

yani sadece folli344 ü tek başına deneyen orneklere ihtiyacım var. öte yandan herkesin bu spora ayırdıgı bir bütçe var, malum pahalı bir spor, bu konuda daha fazla bütçe ayırıyor olsaydım hiç bu kadar konuşmaz direk gider 3 4 şişe alır başlardım kullanmaya.

 

şimdilik GHRP / GHRH kombinelerine gireyim yanında da igf-1 ile sonralara dogru elbet folli344 de deneriz.

 

Bu arada bu arkadaş igf-1 i sulandırırken nasıl bir sıvı kullandı ve nerden temin etti acaba, onu öğrenebilir misiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    19
Merhaba,

 

şimdi vucudunda sadece gh + testo dediğin iki ürün "sadece" diye adlandırılmaktan çok daha fazlası. Bunun yanına igf-1 2 haftada kendi başına bile ciddi farklar yaratabiliyorken yanında folli344 ün etkisini açıkcası kestiremiyorum.

 

yani sadece folli344 ü tek başına deneyen orneklere ihtiyacım var. öte yandan herkesin bu spora ayırdıgı bir bütçe var, malum pahalı bir spor, bu konuda daha fazla bütçe ayırıyor olsaydım hiç bu kadar konuşmaz direk gider 3 4 şişe alır başlardım kullanmaya.

 

şimdilik GHRP / GHRH kombinelerine gireyim yanında da igf-1 ile sonralara dogru elbet folli344 de deneriz.

 

Bu arada bu arkadaş igf-1 i sulandırırken nasıl bir sıvı kullandı ve nerden temin etti acaba, onu öğrenebilir misiniz?

 

11752594_658029564297903_36095188384578923_n.jpg?oh=dd6e46c329d54f45f175ee9b7e9d1bd0&oe=567F3EA1

 

sağ üst ampuller hocam eczanede var serum diye geçiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0

Teşekkür ederim yanıt için.

 

kendim hazırlayacagım acetic asidi.

 

%100 luk bir asetik asit satın aldım, bunu distile edilmiş saf su ile derişimini düşürerek %0.6 lık çözelti haline getireceğim bitti gitti.

 

yani 100 ml lik distile suya, 6 iu asetik asit ekliyorsunuz alın size %0.6 lık asetic asid oluyor. bunu igf-1 vb. peptidler için kullanabilirsiniz.

 

digerleri için de bacteriostatic water kullanacagım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.236

kür günlüğü yapacak mısın ? gelişimini merak ediyorum açıkçası

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kür planı gayet guzel bence.Örnek olacak bir plan ama değiştirmenı tavsiye ettiğim bir iki nokta var.

 

1- Tüm küre 12.5mg eod aromasin

2- 1-16 hafta arası haftalık 2x250 iu pregnyl olmalı mutlaka

Birde danabol ün dozunu arttırabilirsin

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matasoy    0
kür günlüğü yapacak mısın ? gelişimini merak ediyorum açıkçası

 

 

kür günlüğü derken, küre başladığımda burdan da gün gün olmasa da önemli gelişmeleri başlık altından sizlerle paylaşmak istiyorum.

 

Kür planı gayet guzel bence.Örnek olacak bir plan ama değiştirmenı tavsiye ettiğim bir iki nokta var.

 

1- Tüm küre 12.5mg eod aromasin

2- 1-16 hafta arası haftalık 2x250 iu pregnyl olmalı mutlaka

Birde danabol ün dozunu arttırabilirsin

 

bu pregnly konusunu soracaktım zaten tekrardan. Cevapladıgınız iyi oldu teşekkür ederim. 3 tavsiyenizi de gerçekleştireceğim. danabolu 40-50 ye çıkarabilirim 3-4 haftalarda.

 

bir de diger bir sorum, enjeksiyon. bulunduğum şehirdeki eczanelerden malesef enjeksiyon için yardım alamıyorum. hadi peptidlerde sorun yok da, steroidleri kendime kalçadan vuramayacagımı düşünüyorum. aklıma bacak geliyor. daha once bacaktan kendisine enjeksiyon yapmış arkadaşlardan bilgi alabilir miyim? nedir bu işin püf noktası? çokca video izliyorum bu konuda fakat, benim haftalık tek seferde min 600 mg ==>3 ml (boldenon) ve 2 günde bir de 1 ml enjeksiyonum olacak. bu şekilde bir programda bacaktan yaparsam iğneleri agrı sızı vb. gibi durumları cok yasar mıyım ve tabi ki bacak kalçadan daha mı güvenlidir vs. bu konularda bilgiye ihtiyacım var.

 

yardımcı olan herkese minnettarım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

matasoy hocam nasılsın ? Uzun süredir aktif değildin forumda. Tekrardan hoş geldin.

 

Küründen istediğin verimi alabildin mi ? Kür içi Pregnyl kullanımının etkisini PCT'de yaşadın mı eğer kürün bittiyse ?

 

Açıkçası yaptığın kür ile ilgili gelişmeleri bekleyenlerden biri de benim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×