Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

dogukan_62

Boldenon PCT Önerisi

Önerilen İletiler

dogukan_62    0

Merhaba arkadaşlar 400 mg boldenon 500 mg testo eklem tedavisi için 2 haftada bir 100 mg deca( 8 hafta kullandm 6-7-8. haftalar peşpeşe vurdum.) 12 haftalık bir kür yaptım.

 

Şimdi pct yi nasıl yapsam kararsızım özellikle prengyl konusunda. Küçülmüş gibi hissediyorum.

 

http://anabolicgameplan.blogspot.com.tr/

yolladığım sitedeki hesaba göre

Eğer kürde sonlara doğru hCG kullanımına başlayacaksanız, testislerin duyarlılığını kaybettiğini ve yüksek dozda hCG alımına ihtiyacınız olduğunu düşünerek vücudunuzda LH eksikliği olan gün sayısı x 40iu ile kabaca ihtiyacınız olan tetikleyici dozu hesaplayabilirsiniz.

 

(Örnek: 2 aylık bir kür sonrası PCT için başlangıç dozu hesaplarken 60gün x 40iu = 2400iu hCG)

 

bende 3 ay yani 90 günlük kür yaptığıma göre 90gün x 40ui = 3600 ui Prengyl oluyor.

 

son enjeksiyondan 15 gün sonra pctye başlayacam.

 

20 mg nolvadeks ve 100 mg klomen 4 hafta şeklinde.

c,b vitaminleri,çinko ve magnezyumda kullanacam. Olursa tribülüs.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.247

Doğru eklenecek birşey yok kabaser ve pregnly alman kazi 1500 bile yeterli bence fakat pregnnly bölerek al bir kerede vurusan problem olur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    50

Merhaba,

 

Kürüne bakarsak bence Pregnyl kullanmadan önce bir test yaptırıp LH,FSH, Total Testo, Free Testo değerlerine baktır bence. Sonra duruma göre Pregnyl kullanımını düşünürsün.

 

Ben Pregnyl'i bu kürün PCT'sinde kullanacak olsam günlük veya günaşırı olmak üzere 500 ui x 3 olarak kullanırdım.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
overdose    1

selamlar,bugün son iğnemi oldum ve kürümü 15. haftada bitirdim,arkadaşlar pct için öneri bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim,,testislerde herhangi bir ufalma,daralma vs. yok,preglyn'e gerek var mı ?

 

test enat 500mg boldenone 400 mg 15 hafta

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    50
selamlar,bugün son iğnemi oldum ve kürümü 15. haftada bitirdim,arkadaşlar pct için öneri bekliyorum nasıl bir yol izlemeliyim,,testislerde herhangi bir ufalma,daralma vs. yok,preglyn'e gerek var mı ?

 

test enat 500mg boldenone 400 mg 15 hafta

 

Forumda, internette bir çok bu soruyu soran var. Forumda konuyu açtığın bölümde de benim açtığım konu var onu okuyabilirsin.

 

4 hafta Nolvadex 20 mg günlük-Klomen 50 mg günlük sana gayet yetecektir. Pregnyl'e gerek olup olmadığını ezbere söyleyemeyiz. Hormon testi yaptırırsan ona göre söyleyebiliriz. Ama dediğim gibi bu kürü ben yapıyor olsam sadece Nolvadex ve Klomen ile tamamlardım.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
overdose    1

Tavsiyeler için teşekkürler 1er kutu nolvadex ve klomen aldım bugun.ilerleyen günlerde hormon testi yaptırabilirim.

 

kür içi terübelerime değinecek olursam,testo enat,boldenone kürü kesinlikle çok yavaş ve bir o kadarda temiz hacim kazandıran bir kür.beslenmesine güvenemeyen arkadaşlara önermem.15 hafta boyunca istisnasız günlük temiz 300 gram protein,400 gram karb almama rağmen 7 kilo alabildim ama işin güzel tarafı kür başındaki %12 yağ oranım sabit kaldı.yani testo boldenone kürü sabır işi.usanmadan beslenmek lazım ne su tutarsınız ne de yağ.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×