Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ZYZZ

Deca-Durabolin

Önerilen İletiler

ZYZZ    15

Deca isimli ilacın etkili olabilmesi için (en az 12 hafta kür yapılması) ve uzun süre boyunca alınması gerekir.

 

Deca-Durabolin, büyük kas kazancı sağlayan eklem ağrısını giderip bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinen etkili bir (Steroid) ilaçtır. Östrojen dönüşümü son derece düşüktür. Birincisi, Deca uzun süre boyunca alınması gerekir kür en az 12 hafta olmalıdır. Vücudun doğal seviyeleri düşeceğinden Deca Testosteron ile alınmalıdır. Testosteron aynı zamanda bir Deca döngüsünden sonra döngüsü tedavinin bir parçası olmalıdır. Testosteron kullanıldığı taktirde bu size Cinsel iktidarsızlık değil daha fazla cinsel güç ve sağlık kazandıracaktır. Deca kullanırken Akne ve su tutma etkilerinin oluşma ihtimali düşüktür.

 

Dünya çapında "Deca" en yaygın Anabolik Steroidlerden birtanesidir. Onu popüler kılan çok olumlu etkiler gösteren ilaç olmasıdır. 19. pozisyona (dolayısıyla diğer isim 19-nortestosteron) bir karbon atomu yoksun olmasına rağmen yapısal nandrolondur, testosterona çok benzer. Elde edilen yapı, Testosterondan çok daha zayıf androjenik özellikler sergileyen bir steroiddir. Nandrolon testosteron DHT gibi aynı (5-alfa redüktaz) enzimini ile indirgenebilirken, bu durumda sonuç dihydronandrolone olup bu sayede istenmeyen yan etkilere yol açması düşüktür. Yağlı cilt, sivilce, vücutta / yüz saç büyüme ve saç dökülmesi Güçlü olaylar çok nadiren ortaya çıkar. Normalden daha yüksek nandrolone ile etkilerin ortaya çıkabilmesi yine muhtemeldir.

 

Nandrolone östrojen dönüşüm için çok düşük bir eğilim göstermektedir. Sonuç olarak östrojen bağlı yan etkiler, bu ilaç ile çok daha düşük olacaktır. Deca kullanırken anti-östrojen kullanımı duyarlı kişiler tarafından jinekomasti endişesine karşı kullanılabilir. Bazı kişilerde ise Jinekomasti belirtileri hiç ortaya çıkmaz. Aynı zamanda su tutma endişesi yoktur. Şu bir gerçek ki, Deca Yağsız kas kazandıran bir ilaçtır. Decayla birlikte kullanılan yüksek dozda Testosteron ya da Decanın aşırı şekilde çok kullanılması su tutma, jinekomasti etkilerini ortaya çıkartabilmektedir. Bunların önlenmesi için Proviron ve / veya Nolvadex eklenmesi bu yan etkileri ortadan kaldırır. Açıkça Deca steroid arasında çok güvenli bir seçimdir. Diğer steroidlerin birçok yan etkileri ve sonuçları göz önünde bulundurulduğunda Deca en güvenilir steroid olarak düşünülmektedir. Ayrıca, HIV / Aids hastaları için yapılan çalışmalarda Deca güvenli bir şekilde hastanın yağsız vücut ağırlığını artırıp etkili olduğu gösterilmiştir, aynı zamanda Vücut direncini artırıp bağışıklık sistemi için faydalı olduğu belirtilmiştir.

 

Sonuç: Deca Kas kütlesini artırmak için Etkili ve Güvenilir Bir Steroidtir.

  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


TRakyalı    0

hocam deca için çok su toplatıyor diye duyumlar ortalıkta dolaşıyor açıkçası bu yazıyı okuduktan sonra biraz kafa karışıklı oldu :))

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233
hocam deca için çok su toplatıyor diye duyumlar ortalıkta dolaşıyor açıkçası bu yazıyı okuduktan sonra biraz kafa karışıklı oldu :))

 

 

Ben, arimidex ile birlikte kullanıldığında su tutmadığını biliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    741
hocam deca için çok su toplatıyor diye duyumlar ortalıkta dolaşıyor açıkçası bu yazıyı okuduktan sonra biraz kafa karışıklı oldu :))

 

 

Ben, arimidex ile birlikte kullanıldığında su tutmadığını biliyorum.

 

Kesinlikle doğru hocam arimidex ile su tutmaz :idea:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.219

testo ile kullanırsan ki öyle kullanmak durumundasın su tutar ama şeker alınımını sıfırlar sıkı diyet yaparsan korkulacak bir şey yok bişi olmaz

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yigit007    8
ardaesat, 21.01.2017 - 10:45 yazdı:

amacı zaten su tutmak değil mi?o zaman su tutmak niye kötü?=

Su tutmadansa kütle koyduğunu düşün kapanmadan büyüyosun

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×