Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

babolander

Bpc 157 ve tb-500 kullanımı sonrası yaşadığım yan etki sorunları hk.

Önerilen İletiler

babolander    0

Merhaba dostlar,

1 ay önce PRP yaptırdım ve 4 gün önce de bpc 157 ve tb 500 kullanmaya başladım medial epikondilit dirsek sorunundan dolayı. BPC'yi her gün sabah sağ dirseğe 300mcg , akşam sol dirseğe 300mcg vurdum. TB'yi ise haftada 2 kere pazartesi ve perşembe 2500mcgden toplam 5000mcg olarak ayarladım.

İlk başlarda sorun yoktu  Fakat 3. günden itibaren şöyle sıkıntılar yaşadım : 

• Canlı kötü rüyalarla gece erken uyandım , tansiyonum 9 5'e düştü,  baş ağrısı ve mide bulantısı oldu.
  • Göğüste daralma nefes alamama ve anksiyete hissi oluştu.

Şu an ne yapacağımı bilmediğim için kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu yapıp bu problemleri yaşayan oldu mu ? Bazı araştırmalarımda bpc kullanımından sonra bu tarz sıkıntılar yaşayanları gördüm. 

Sizce sorunun kaynağı  doz mu, yoksa BPC ve TB-500'ü aynı anda vurmak mı? Dozu düşürmek veya BPC'yi tamamen kesip sadece TB-500 ile yola devam etmek işe yarar mı, yoksa vücut bir kere bu tepkiyi verdiyse komple çöpe mi atmalıyım? Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.139

kullanmak zorunda değilsin, 1 2 hafta ara ver tekrar başla. aynı sorunları tekrar yaşarsan bir daha kullanmazsın, en mantıklı olan bu. TB bence BPC'den kat kat zayıf

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
babolander, Bir saat önce yazdı:

Merhaba dostlar,

1 ay önce PRP yaptırdım ve 4 gün önce de bpc 157 ve tb 500 kullanmaya başladım medial epikondilit dirsek sorunundan dolayı. BPC'yi her gün sabah sağ dirseğe 300mcg , akşam sol dirseğe 300mcg vurdum. TB'yi ise haftada 2 kere pazartesi ve perşembe 2500mcgden toplam 5000mcg olarak ayarladım.

• Canlı kötü rüyalarla gece erken uyandım , tansiyonum 9 5'e düştü,  baş ağrısı ve mide bulantısı oldu.

Şu an ne yapacağımı bilmediğim için kullanmayı bırakmayı düşünüyorum. Aranızda bu kombinasyonu yapıp bu problemleri yaşayan oldu mu ? Bazı araştırmalarımda bpc kullanımından sonra bu tarz sıkıntılar yaşayanları gördüm. 

Sizce sorunun kaynağı  doz mu, yoksa BPC ve TB-500'ü aynı anda vurmak mı? Dozu düşürmek veya BPC'yi tamamen kesip sadece TB-500 ile yola devam etmek işe yarar mı, yoksa vücut bir kere bu tepkiyi verdiyse komple çöpe mi atmalıyım? Tecrübesi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Merhabalar, bendede tansiyon sorunu oldu, Reta 4mg ve Glow 3.5mg(burdan 2.5 ghk 0.5 bpc 0.5 tb geliyor) peptidleri kullanıyorum. Tadalafil de kullanıyordum onu kestim denemek için bir hafta sonra bir daha tansiyonumu ölçücem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Twoz1000    2

Haftada;

1x 4mg zphc reta , 2x lobster 2mg tb500 , 2x lobster 2mg bpc157 , 2x lobster 5mg ghkcu , 7x uk-peptides 1mg tesamorelin kullanıyorum.Tansiyon problemim diyetin sonlarına doğru ortaya çıktı (90-110. Gün arası.)Kaloriyi 1600lere çektim(+300) , su ve elektrolit alımını arttırdım ve sorun düzeldi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
babolander    0

Akşama doğru tansiyonum anca 12/6'ya sabitlendi. Mide bulantım ve baş ağrım da azaldı ama ara ara dalga dalga vuruyor hala. O sıkışma anksiyete hissi de biraz daha iyi oldu fakat hala devam ediyor. Peptitleri almayı bıraktım. (2-3 güne bu yaşadığım semptomlar geçiyormuş galiba)

bugün biraz araştırdım ve şöyle bir şey okudum:

vücut maddeyi tolere etmeye çalışsa da, tolerans eşiği aşılıp mast hücreleri aniden aktive olabiliyormuş. Bu durum da vücutta sistemik bir histamin salınımını tetikliyormuş. Histaminin yarattığı ani vazodilatasyon (damar genişlemesi) tansiyonu bir anda çakabiliyormuş. Beyin sistemi toparlamak için mecburen otonom sinir sistemini devreye sokarak yoğun miktarda adrenalin ve kortizol salgılıyormuş. Yaşanan o göğüs daralması, şiddetli anksiyete, çarpıntı ve panik hissinin sebebi de merkezi sinir sisteminin bu ani adrenalin şokuyla aşırı uyarılmasıymış.

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lorderlik    6
babolander, 15 saat önce yazdı:

Akşama doğru tansiyonum anca 12/6'ya sabitlendi. Mide bulantım ve baş ağrım da azaldı ama ara ara dalga dalga vuruyor hala. O sıkışma anksiyete hissi de biraz daha iyi oldu fakat hala devam ediyor. Peptitleri almayı bıraktım. (2-3 güne bu yaşadığım semptomlar geçiyormuş galiba)

bugün biraz araştırdım ve şöyle bir şey okudum:

vücut maddeyi tolere etmeye çalışsa da, tolerans eşiği aşılıp mast hücreleri aniden aktive olabiliyormuş. Bu durum da vücutta sistemik bir histamin salınımını tetikliyormuş. Histaminin yarattığı ani vazodilatasyon (damar genişlemesi) tansiyonu bir anda çakabiliyormuş. Beyin sistemi toparlamak için mecburen otonom sinir sistemini devreye sokarak yoğun miktarda adrenalin ve kortizol salgılıyormuş. Yaşanan o göğüs daralması, şiddetli anksiyete, çarpıntı ve panik hissinin sebebi de merkezi sinir sisteminin bu ani adrenalin şokuyla aşırı uyarılmasıymış.

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz ? 

Konu hakkında bilgim yok ama geçici bir reaksiyon olduğunu düşünüyorum daha düşük doz başlayıp sonra yavaşça arttırılabilir yan etkiler azsa tolere edilebiliyorsa devam edilebilir zamanla geçeceğini düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    12
babolander, 23.09.2026 - 12:39 yazdı:

Merhaba dostlar,

Sakat yere yakın vurmanin bir faydasi yok diye biliyorum karından daha iyi emiliyordur muhtemelen ayrıca çok kez kullandım en ufak birşey hissetmedim bu peptidlerden.. rüya magnezyum içip yatınca oluyor bende 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
babolander    0

Perşembe sabahı aynı şekilde devam etti. Kalp çarpıntısına uyanma, baş ağrısı, mide bulantısı, tansiyon düşmesi. Sonrasında acile gidip serumdan sonra baya bi toparladı. Bugün itibariyle daha iyi mide bulantısı baş ağrısı geçti ufak bir sersemlik var hala nefes darlığıyla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: r2maru1
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Başparmak resimde göstereceğim yerlerde tendon sorunu var doktora gittim röntgen çekti liflerde hafif kopma var dedi kırık çıkık çatlak yok dedi atel verdi 1 ay kullan diye resim örnek resimdir boyalı alan dokununca oraya bastırınca ağrıyor elimle baş parmağı yukarı kaldırıncaya ağrıyor otostop çeker hareketi yapınca bpc 157 sipariş verdim.
      SORULARIM:
      Onu yine göbekten deri altına mı vurayım? Yoksa ağrıyan yerin etrafında bir yere mi vurayım? Tahmini spora ne kadar süre sonra başlarım? İLGİLİ BÖLGE:

• Yazan: suicmeibrahim
      Merhaba ben sadece koşmayı seviyorum ve kendimi bu branşta geliştirmek istiyorum, Bacak günleri dışında ağırlık antrenmanı yapmayı her ne kadar sevmesem de gidiyorum. Buraya kadar bi gariplik hissedebilirsiniz çünkü normalde bacak günleri genelde pas gecilirken, ben koşumu daha da geliştireceği için bacak günlerini seviyorum. Biraz pragmatik yani.
      Koşucu olduğumu insanlara daha da hissetirmek için harika bir bacak anatomisine sahip olmak istiyorum. Merkezi sinir sistemini bozmadan maksimum  bacak gelişimini nasıl yapabilirim? Kardiyobaskuler sistemim çok iyi bunu cardarine ve haftalık 200mg test e ile destekleyeceğim. Ağırlık antrenmanın yanında benim haftalık 60kmlik bir Koşum da olacağı için bpc-157 ve tb-500 almayı düşünüyorum. 
    • Yazan: kurebolic
      Arkadaşlar selam,
      4 ay önce ön çapraz bağ ve menüsküs ameliyatı oldum. Peptid tedavisi kullanmak istiyorum. Araştırmalarım sonucu TB-500 ve BPC-157 ürünlerini uygun buldum ancak bilenlerden tavsiye almak istiyorum. Hem kullanımı hem de dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Hayırlı forumlar...
    • Yazan: fatandbroke
      Merhaba arkadaşlar,
      Yaptığım araştırmalarda BPC-157’nin yan etkilerinin çok düşük, iyileştirici etkilerinin ise oldukça güçlü olduğunu gördüm. Daha önce hiç PED kullanmadığım için ilk döngümde bu ürünü diğer bileşiklerle karıştırmadan tek başına kullanarak etkilerini net bir şekilde gözlemlemenin doğru olacağına dair tavsiyeler alıyorum.
      Sizce BPC-157’yi yalnızca tek başına bir döngüde denemek mantıklı mı? Ayrıca PCT gerektirememesi de benim için önemli bir avantaj. Deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
    • Yazan: h4runx
      Merhaba,
      Koşarken dizimi sakatladım, sadece 5 gün Bpc 157 kullanma imkanım var, Günlük 2mg kullanacağım.
      Herhangi bir fayda görür müyüm? @SantoR  @Diver

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp