Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ZIBORCU

Testo+deca+gh+insulin kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

ZIBORCU    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürüme trenbolone eklemeyi planlıyorum 8 hafta kadar. (200mg)

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 750mg
  • Deca 500mg
  • GH 4 iu
  • Insulin 4 iu

SORULARIM:

1. Sizce gerekli mi?
  2. Ne önerirsiniz?

Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    143

düşük doz dediğin tren 200mgsa yükseğini düşünemiyorum

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZIBORCU    0
hectordoyle, 24 dakika önce yazdı:

Güncel formunu buraya atabilir misin

Screenshot_2026-08-27-14-55-34-239_com.miui.gallery.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    430

Riskleri kabul ediyorsan neden olmasın ancak ne beklediğin de önemli, 750 testo 500 deca ile büyüyemiyor musun neden tren ekleme ihtiyacı duyuyorsun? Büyüyemiyorsan tren eklemek yerine sorunun nerde olduğunu bulmak lazım.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    197

Tren büyümene katkı sağlamaz bide bunu kavraman lazm tren kas kütlesi koyan bir steroid değildir koyduğu sert kuru kas gidicidir, off sezon ilacı kesinlikle değildir amacı bellidir. Getirisi sadece kuruluk ve sert görünüm ama bunun yerine masteron eklersen çok daha verimli olur. Deca ve testoyu daha çok serbest olarak bağlar bu sayede kür berimin x1.5 x2 olur büyümene en fazla fayda masterondan görürsün emin ol. Ve su atıcı + damar yapıcı bir steroid olduğundan çok güzel bir görüntü alırsın. Oluşan yeni kan damarları sayesinde pump etkin ve kas dolgunluğunda artar. Ayrıca deca dick sorunu azaltarak sana sağlam bir libido artışı verir. Psikolojik olarak da iyi gelir Dht oldugundan.

Deca ile tren aynanda ztn kullanılmaz prolaktin patlaması yaşarsın hayatın berbat olur kafayı yersin. Emanet kalkmaz bide üstüne jinokamasti olursun

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZIBORCU    0

Teşekkürler 

berkay16, 3 saat önce yazdı:

Riskleri kabul ediyorsan neden olmasın ancak ne beklediğin de önemli, 750 testo 500 deca ile büyüyemiyor musun neden tren ekleme ihtiyacı duyuyorsun? Büyüyemiyorsan tren eklemek yerine sorunun nerde olduğunu bulmak lazım.

Büyüme konusunda asla sorun yok yapan insanları gördüm sizlere danışayım dedim 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kaldiras    3

Turkiye'de ilk kur genelde 500 mg testosteron ve 500 mg boldenon olarak soylenir. Ilac kullanmak basli basina asiri riskli bir olaydir; herkes ilk basladiginda bunu bilir ama zamanla unutur. Bence ilactan alabilecegin maksimum verimi aldiktan ve platoya yaklastiktan sonra miligram artirilmalidir. Ben de zaman zaman miligram artirmayi planliyorum ancak bu fikir aklima geldiginde Chris Bumstead'le alakali videosunu izliyorum. Cok konuyla baglantisi yok ama gereksiz risk altina girmeni istemedigimden yazdim, umarim yararli olur bu yorumu

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    430
ZIBORCU, Bir saat önce yazdı:

Teşekkürler 

Büyüme konusunda asla sorun yok yapan insanları gördüm sizlere danışayım dedim 🙏

Büyüyebiliyosan her zaman için büyüyebildiğin en düşük doz senin için en iyisidir 1250mg ilaçla 1x hızda büyüyosan 3000mg ilaçla 1.3-1.4x hızda büyüyeceksin sen istediğin kadar anabolik kullan ribozomlarımızın kapasitesi büyümeninin hızını limitliyor i3 işlemciyle rtx 5090 kullanmak gibi de düşünebilirsin, kasların büyüdükçe ribozom sayısı da artıyor zaten bu yüzden ne kadar kas o kadar ilaç diyoruz kas kütlen gayet iyi ama 750 testo 500 decaya ihtiyacın var mı bilmiyorum belki 500 testo 300 decayla da büyürdün her blastta vücudumuza biraz daha zarar veriyoruz bu zarar kullandığımız dozla doğrusal oranda artıyor uzun yıllar sağlıklı devam edebilmek için dozları çok dikkatli düşünüp arttırmak gerek yüksek dozlara balıklama atlamak vücudunu çöpe atmak olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: barannkhrman7
      Abilerim kardeşlerim merhaba,
      Aranıza yemi katıldım ve ilk kürümün 2. Ayındayım güncel formum biraz normal.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 500mg Masteron 2ml Boldenon 2ml Retatrıtide Trenbolone Acetat SORULARIM:
      Trenbolone çalıştığını nasıl anlayabilirim? Ekstra önerileriniz ne olur? GÜNCEL FORM:

• Yazan: MainEK
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cyp. 400mg Masteron Propionate 500mg SORULARIM:
      Kürüme Tren acetat ekleyeceğim gün aşırı enjeksiyon yapacağı haftalık dozajı  ne kadar olmalı? Başlangıç için 100 başlayıp 4.haftada 200 e çekip 6 hafta daha devam mı etsem ? Bu süreçte ekstra e2 veya prolaktini çok uçurur mu trenbolone ?  Tüm tavsiye, öneri ve konuya katılım gösterenler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m.kaya
      Arkadaşlar herkese selam Bayer'in steroid urettigini ilk defa gördüm Bu ürünleri bilen duyan var mı ? Birde Türkçe yazılmış ben daha önce hiç duymadım gormedim.

• Yazan: kutukutupense
      Dostlar selamlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ilk gönderim olacak biraz heyecanlıyım tecrübenize çok ihtiyacım var. Yakın zamanda ikinci kürüme girmeyi planlıyorum ilk kürüm kendimi deneme amaçlı 12 hafta 250mg only testo yapmıştım yaklaşık 8 haftadır cut yapıyorum trt dozu alıyorum açıkcası yağ oranım da yüksekti only testoyu uzatabilirdim ama cut yapıp artık düzgün bir kür yapma kararı verdiğim için süreç böyle ilerledi.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 24 Boy: 1.87 Kilo: 81 Yağ Oranı: 14 (mezurayla 14 buldum) Şimdi izninizle kafamdaki planı söylemek istiyorum,
      Kür İçeriği:
      750mg Test E. 500mg Bolde 375mg Deca 3 tablet Proviron ED testo panpharma (sanırım iran eczanesi ürünü forumda öyle yazılmış nessieci satıcım da aynısını söylemişti), bolde ve deca nessie, proviron eczane
      Açıkcası vücudum cidden fazla östrojen dönüşümü gerçekleştiriyor o yüzden boldeyi biraz fazla tercih ettim, ciddi manada kas kütlesine ihtiyacım olduğu için böyle uzun soluklu off season kafasında bir kür serüveninin bana iyi geleceğini hissediyorum 20 hafta en az gitmek istiyorum bu şekilde, Kafamdaki süre fazla olmasaydı belki npp tercih edebilirdim ama nandrolone seçimimi deca yapmak istedim hem açıkcası daha uygun olması da güzel diye düşünüyorum. test-deca oranını 2/1 ayarlayıp yanına dht türevi proviron alarak dht’min dhn’den fazla olmasını amaçlıyorum deca dick yaşamamak için keza düzenli olarak kan tahlillerimi de vereceğim. 
      Sizin gözünüze takılan bir problem var mı, genel olarak anlattığım bu planlama için yorumlarınızı merak ediyorum tecrübeleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli bilmediğim bir cahilliğim varsa acısını çekmeden önceden haberim olmasını isterim açıkcası,  bu şekil bir planlama ile güzel miktarda kas kütlesi koyabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum dostlar. 🙏 @Fuhrer

• Yazan: AtesTamer
      Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
      Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp