Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

exnulla

Ilk cycle'mı başlattım, ne kadar süre devam etmeliyim?

Önerilen İletiler

exnulla    0

Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    830
exnulla, 11 dakika önce yazdı:

Merhaba,

İlk cycle'ıma yaklaşık 8 hafta önce başladım. Kontrollü gitme isteğim ve bir takım çekincelerden ötürü sadece testesteron propionate ile başladım haftalıkm 350mg, süreci gözlemledim ve gayet iyi gidiyor. Şimdi ise eli bir seviye artırmayı ve önümdeki 8 haftayı testesteron propionate ve npp ile devam ettirmeyi değerlendiriyordum. HPTA baskılanmasını kontrol edilebilir seviyede tutmak ve riskleri yönetebilmek için ne kadar süre sonra durmalıyım? Deneyimli arkadaşlarımdan yönlendirmelerde bulunursa çok sevinirim.    

Merhaba.

HPTA baskılanmasını kontrol edebilme gibi bir durum söz konusu değil maalesef. Küre başladığın anda zaten çok büyük oranda HPTA baskılanıyor ve FSH LH ı neredeyse üretemez hale getiriyorsun. Ha diyorsan ki ben yine de testislere giden sinyali yapay bir şekilde aktif hale getireyim PCT esnasında belki HPTA döngüm daha iyi açılır, kür içinde HCG veya ovitrelle kullanabilirsin. Belki dememin nedeni de herkesin HPTA döngüsünün baskılanma oranı çok değişiyor. Ben mesela trenbolon kullansam bile belli bir oranda FSH ve LH ım açık oluyor ben de anlamadım nası bi genetiğim varsa artık

Bu arada tekrardan ilaçları bırakıp PCT yapmak gibi bir planın varsa 19 nor grubu ilaçlar (deca npp ve trenbolon) HPTA yı çok ciddi oranda baskılıyor. Bu da PCT sürecini ciddi anlamda sekteye uğratabilir.  İlk küründe npp eklemeni önermem, aldığın testosteronun dozunu arttırabilirsin. Kür süresi konusunda da 16-20 hafta hatta 24 hafta da devam edebilirsin çünkü testosteron en güvenilir anabolik androjenik hormondur, toparlaman daha kolay olur. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
exnulla    0
gönderildi (düzenlendi)

@hectordoyle @Rma @M.O.K 5 ay evvel ekim yaptım, sadece bu kadarlık kür saç dökülmesi yapar mı, haftalık 350mg testesteron propionate, kısa ester. saçlarımda bir incelme hissediyorum ama kürden mi mevsimsellik mi bilemedim.

tarihinde exnulla tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
exnulla, 14 saat önce yazdı:

@hectordoyle @Rma @M.O.K 5 ay evvel ekim yaptım, sadece bu kadarlık kür saç dökülmesi yapar mı, haftalık 350mg testesteron propionate, kısa ester. saçlarımda bir incelme hissediyorum ama kürden mi mevsimsellik mi bilemedim.

Yüksek testosteron seviyeleri yüksek dht ve yüksek androjenik etkiler ile doğrudan bağlantılı olduğundan genetiğinde yatkınsa evet yapar. Küre giren birinin ilk çekincesi ya yaşadığı yan etki saçla alakalı ise ve bunu sorun ediyorsa küre  en başından girmemeli diye düşünüyorum çünkü kür süresince korkulması gereken zibilyon tane yan etki varken saç bunlardan en masumudur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    41
BBurak, 4 saat önce yazdı:

Yüksek testosteron seviyeleri yüksek dht ve yüksek androjenik etkiler ile doğrudan bağlantılı olduğundan genetiğinde yatkınsa evet yapar. Küre giren birinin ilk çekincesi ya yaşadığı yan etki saçla alakalı ise ve bunu sorun ediyorsa küre  en başından girmemeli diye düşünüyorum çünkü kür süresince korkulması gereken zibilyon tane yan etki varken saç bunlardan en masumudur.

aynen öyle. saça kıla tüye dikkat edecek biri küre girmemeli zaten. kişiden kişiye değişiyor etkisi. benim saçımın beyazları kayboldu ve sıklaştı nedense. saçımı boyadım sananlar oldu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    209
exnulla, 23 saat önce yazdı:

Hocam normaldir, dert edilecek değil ama genelde psikolojik bile olabiliyor. Ghk başlamanı önerirdim ben

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
exnulla, 8/14/2026 - 01:55 yazdı:

Sadece testo alacaksan finastride ya da dutasteride kullan sac dökülmesini 90% durdurur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    2
exnulla, 8/14/2026 - 01:55 yazdı:

Haftada 2 kere 10 ar dakika dermaroller ile saça ve özellikle dökülen bölgelerin üstünden sertçe geçtikten sonra Minoxil uygulamasını öneririm. Bayağı bir araştırdım AHK-Cu serum da çok etkiliymiş ama bulamadım ülkede henüz bu peptidi. Belki Folinea'nın GHK-Cu serumu denenebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna, 10 saat önce yazdı:

Sadece testo alacaksan finastride ya da dutasteride kullan sac dökülmesini 90% durdurur.

Emin olmamakla birlikte, sizin paylaştığınız ilaçlar da ciddi erektil problem yaşayan danışanlar vardı sanki, bulamadım şimdi o yazıları ama dikkat etmek lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
GomuGomuFuseN, 47 dakika önce yazdı:

Emin olmamakla birlikte, sizin paylaştığınız ilaçlar da ciddi erektil problem yaşayan danışanlar vardı sanki, bulamadım şimdi o yazıları ama dikkat etmek lazım 

Hocam bende dutasterid kullandım, zaten prostat ilacı lakin hiçbir yan etki görmedim, sadece deca ve npp varsa önerilmiyor, onun dışında bende saç dökmesini durdurmuştu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
GomuGomuFuseN, 2 saat önce yazdı:

Evet kalıcı şekilde erektil problem şikayeti dile getirenler vardı bu ilaçlarla alakalı güncel veriler-şikayetler nedir bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    14
GomuGomuFuseN, 4 saat önce yazdı:

ben yaşamadım ama evet yaşayanlar olmus. Yine de deneyip görebilirsiniz. Kalıcı bir erectile problem yaşayacağımızı zannetmiyorum en kötü ilaci bırakıp dht yerine gelince yine düzelir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
exnulla    0
Sinan35, 6 saat önce yazdı:

Hocam bende dutasterid kullandım, zaten prostat ilacı lakin hiçbir yan etki görmedim, sadece deca ve npp varsa önerilmiyor, onun dışında bende saç dökmesini durdurmuştu 

dutasterid içeren ilacı eczaneden temin edebiliyorum sanırım. siz hangisini kullanmıştınız hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    455

Topikal yaptırıp kullanmanız çok daha mantıklı bu ilaçlar sadece dht'yi değil bazı nörosteroidleri de azaltıyor mecbur kalmadıkça oral 5 alfa reduktaz inhibitörlerinden uzak durun.

• 100 Puan 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
exnulla, Bir saat önce yazdı:

dutasterid içeren ilacı eczaneden temin edebiliyorum sanırım. siz hangisini kullanmıştınız hocam?

Evet hocam eczaneden reçetesiz alınabiliyor 300 TL gibi bir fiyatı vardı, dutapros 0.5mg sarı bir kutusu var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
exnulla    0

Merhaba,

10 hafta boyunca haftada 350mg olacak şekilde testesteron propionate kullandım. son enjeksiyonu yaptıktandan 3 gün sonra pct sürecini başlattım. ilk iki hafta günde 50mg klomen, 40mg tamoxifen aldım, şuan 3.haftadayım kolemini kestim, günde 20mg tamoxifen ile devam ediyorum. libido ve sertleşme eski performansına hala dönmüş değil. tecrübeli arkadaşlarımın değerlendirme ve yönlendirmeleri olursa sevinirim. iyi antremanlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
exnulla, Bir saat önce yazdı:

Merhaba,

10 hafta boyunca haftada 350mg olacak şekilde testesteron propionate kullandım. son enjeksiyonu yaptıktandan 3 gün sonra pct sürecini başlattım. ilk iki hafta günde 50mg klomen, 40mg tamoxifen aldım, şuan 3.haftadayım kolemini kestim, günde 20mg tamoxifen ile devam ediyorum. libido ve sertleşme eski performansına hala dönmüş değil. tecrübeli arkadaşlarımın değerlendirme ve yönlendirmeleri olursa sevinirim. iyi antremanlar.

Kan testi olmadan kimse yorum dahi atmaz çünkü yasak ve direkt ban sebebi ilgili değerleri önce kan testi ver sonra yorumlama yapılır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: HayalleriOlanBirisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda yer alan markalardan hangisini tercih ederek küre başlamalıyım?
      Oxygen  Pharmagroup  Zphc Overdose  Pharmtec Htp Novatis Proton Veyron pharma Bu marka ilaçlar var, hangi markayı tercih etmem gerekir, en iyisi hangisi sizce?
    • Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Husoyz
      Öncelikle selamlar,
      19 yaşındayım 1 yıldır spor yapıyorum 17-18 yaşlarımda da  libidom ve cinsel isteksizlik ve  sertleşme gibi konularda bayağı sıkıntım vardı 19 yaşımın başında 6 aylık spor geçmişimle salondaki bir abinin telkini sayesinde küre girdim küre girmeden önceki kan değerlerimi aşağıya bırakıyorum 3 aylık bir kür süreciydi ilk ay 300 mg testo prop 350-400mg civarındada masteron prop kullandım    sonraki ayda haftalık 150mg npp ekledim  kalan son ayda testo enanthat masteron entathat olarak devam ettim  kürümde de çok güzel verim aldım hem kurudum hem kütle koydum ve şuan kürü bitirmiş bulunmaktayım.
      Ayriyeten birşey fark ettim sanki vücudumda gerçekten bir testosteron eksikliği varmış gibiydi kullanmaya başladıktan sonra fark ettim  harbide kendimi erkek gibi hissetim bi keyfim hayat enerjim yerine geldi libidom ve ereksiyon sorunlarım düzeldi bu cinsel sorunlarım düzelince flörtöz yeteneklerimde gerçekten değişiklik oldu ve özgüvenimi tamamladım gibi oldu işte şuan kür sürecini bitirdim sayılır   3 ayın sonuna geldim fakat ağustos eylül gibi üniversiteye gideceğim o sıralar tekrar küre girmek istiyorum şimdi  eylüle kadar 3 ay var zaten bu 3 ayda düşük doz haftalık 100mg gibi testosteron kullansam sonra tekrar küre girsem ne gibi sıkıntılar yaşarım çünkü testo kullanımı gerçekten bırakmak istemiyorum spordan bağımsız olarak üroloji doktoruna git diyenler olacaktır 3 farklı üroloji doktoruna gittim  çoğu benimle dalga geçti bu yaşta ne  libidosu sanki düzenli sex hayatın var gibi şeyler söyleyip gönderdiler çok kafana takma dediler kür bitiminde yaptırdığım kan tahlillerimde aşağıya bırakıyorum ne yapmam gerektiği hakkında açıkçası pek bir fikrim yok bana yardımcı olurumsunuz lütfen  ne yapmam gerekiyor pct süreci hakkında da pek bir bilgim yok  kullandığım markalar doluydu ondan eminim önce evogen kullandım sonra science pharmaya geçtim gayet memnundum.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp