Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Wassat26

Gh kullanmak yerine bu kombinasyonu yapmak ipamorelin + cjc-1295 mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Wassat26    81

Merhaba,

Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.204

Gh tek başına kullanman daha ekonomik olur sanki :D

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
msuwashere, 5 dakika önce yazdı:

Selamlar,

Ben zphc'nin welness mix'ini kullanıyorum, 150mcgcjc1295nodac+150mcgipamorelinx2(sabah-akşam) olacak şekilde kullanıyorum, gh ile arasında kalmıştım gh'in kan şekerini etkilemesinden dolayı riske atmak istemedim ama güncelde şu anda reta+gh kombinasyonunu yapan çok kişiyi gördüm, gh'in etkilediği kan şekerini reta düzenliyor böyle şeker etkisini minimize ediyorlar.

Etkisini soracaksan ben fayda aldığımı düşünüyorum. Şimdi tesamorelin'e ulaşma şansım oldu, sabah dozunu tesamorelin olarak akşam dozunu cjc+ipa olarak devam ettirip deneyeceğim bir de.

Tesamorelin hangi marka buldunuz hocam kaç mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9
msuwashere, 4 saat önce yazdı:

Valla hocam çin buldum, denemek için 50mg aldım bakalım günlük 1mg ile başlayacağım denemeye

Tesamorelin pahalı bir peptid gerçekten. Ben internetten hep aldığım mağazada uçuk fiyatlar ve mg çok güçük 10mg var o bile 5.000TL biraz daha bilindik markaların 2mg 2.800 tl ve gelir gelmez tükeniyor.

Ben çin hiç bir şeyi bulamadığımdan tesamorelinde hayal. Fakat günlük dozaj 2mg diye okudum bir çok yerde. Visarel yağlara ve vücut yağ sistemini düzenlemesi için 2mg diye belirtmişler. Bu tabi sadece internette okuduklarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
gönderildi (düzenlendi)
msuwashere, 30.07.2026 - 15:32 yazdı:

evet çin'e kolay ulaşılmıyor ne yazık ki

tesamorelin çin için fiyat nedir ? benim sordugum birisi olmuştu 10mg - 70$ fiyat verdi

tarihinde kinittifak tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    16
Wassat26, 30.07.2026 - 09:38 yazdı:

Merhaba,

Ipamorelin + CJC-1295 kombinasyonunu deneyen oldu mu? Direk GH almak yerine bu kombinasyonu denemek ekonomik bir çözüm olur mu?

Ayrı ayrı aldım ürünleri Reta ile de kombinliyor olacağım çok deneyimleyen yok sanırım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
Medhel, 5 dakika önce yazdı:

Ayrı ayrı aldım ürünleri Reta ile de kombinliyor olacağım çok deneyimleyen yok sanırım.

Hocam başlığı unutmazsan kullanım sonrası feedback bekliyorum :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9

Ben zphc nin kini kullanıyorum daha evvel 2 sefer Grimlabsın 10mg cjc 10mg ipa karışımını ve 1 seferde zphc 5mg+5mg karışımı kullanmıştım.

Ben memnunun toparlanma konusunda farkını hissediyorum fakat hiç GH kullanmadığımdan bir karşılaştırma yapamam.

İPA yı seçme sebebim forumda okuduklarıma göre yan etkisi az olması ve Kortizola en az etki eden olmasıydı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    16
Wassat26, 11.08.2026 - 16:55 yazdı:

Hocam başlığı unutmazsan kullanım sonrası feedback bekliyorum :)

Hocam 4 gündür kullanıyorum ilk hafta etkisi olarak kas ağrılarım %85 azaldı ve kuş gibi uyumaya başladım

Gördüğüm yan etkiler, ilk enjeksiyon uyku sırasında çok uyandım 4 - 5 kere saat başı ve çok susadım kalp atışımda nispeten arttı hafif de bi baş ağrısı yaşıyorum her enjeksiyonda 1 dakikalık 

Gördüğüm rüyalar çok gerçekçi 

Enjeksiyon şeklim öneri değildir , Sabah uyandığımda ve akşam uyumadan önce olmak üzere  sabah akşam 200mcg ipa 100 mcg cjc 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    2
Medhel, 34 dakika önce yazdı:

Hocam 4 gündür kullanıyorum ilk hafta etkisi olarak kas ağrılarım %85 azaldı ve kuş gibi uyumaya başladım

Gördüğüm yan etkiler, ilk enjeksiyon uyku sırasında çok uyandım 4 - 5 kere saat başı ve çok susadım kalp atışımda nispeten arttı hafif de bi baş ağrısı yaşıyorum her enjeksiyonda 1 dakikalık 

Gördüğüm rüyalar çok gerçekçi 

Enjeksiyon şeklim öneri değildir , Sabah uyandığımda ve akşam uyumadan önce olmak üzere  sabah akşam 200mcg ipa 100 mcg cjc 

Selamlar bende takipteyim 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    12

ipo ve cjc birlikte kullanımını çok tavsiye ediyorlar. güzel bir ikili.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
zoszos, 10 dakika önce yazdı:

ipo ve cjc birlikte kullanımını çok tavsiye ediyorlar. güzel bir ikili.

İşte direk gh mı kullanmak daha efektif yoksa bu ikili mi? bi de maliyet tarafı var tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    12
Wassat26, 2 dakika önce yazdı:

İşte direk gh mı kullanmak daha efektif yoksa bu ikili mi? bi de maliyet tarafı var tabi

bütçe uygunsa ipo+cjc bana kalırsa. ama orta vade plan yapılmalı. 1 ay da mucize beklemek olmaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    16
onuri, 15.08.2026 - 10:55 yazdı:

Selamlar bende takipteyim 🙂

Selamlar hocam şu an için 14. gün'e girdim sadece hafta sonları kullanmıyorum 5 days on 2 days off olarak  

Kas ağrısı sürem hemen hemen yarı yarıya indi ve ghkcu da ekledim güncel protokolüme şu an için egzemamda azalma görüyorum 

Kompozisyonum dahada düzeldi ve reta ile gelen kas kaybımı tolere edip kas kazanımımı eski haline çevirdim bence tesadan daha mantıklı ve ucuz bulabilirseniz birleşik compoundlardan alın ben ayrı ayrı alıyorum 300 mcg ipa 200 cjc no dac sabah ve akşam 1 enjeksiyon ( öneri değildir şahsi kullanım protokolümdür)

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onuri    2
Medhel, 10 saat önce yazdı:

Selamlar hocam şu an için 14. gün'e girdim sadece hafta sonları kullanmıyorum 5 days on 2 days off olarak  

Kas ağrısı sürem hemen hemen yarı yarıya indi ve ghkcu da ekledim güncel protokolüme şu an için egzemamda azalma görüyorum 

Kompozisyonum dahada düzeldi ve reta ile gelen kas kaybımı tolere edip kas kazanımımı eski haline çevirdim bence tesadan daha mantıklı ve ucuz bulabilirseniz birleşik compoundlardan alın ben ayrı ayrı alıyorum 300 mcg ipa 200 cjc no dac sabah ve akşam 1 enjeksiyon ( öneri değildir şahsi kullanım protokolümdür)

Çok iyi, uykularınız nasıl peki? İlk başta alışana kadar 4 saat kadar derin uyutup sonra aniden uyandırıyormuş ama birkaç hafta içinde düzeliyormuş diye okudum yabancı forumlarda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    81
Medhel, 15 saat önce yazdı:

Reta kaç mg diğerlerinin dozajları nasıl? Anabolik var mı yanlarında o kürün nasıl? Retadan kas kaybettiğini düşünüyor musun

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Medhel    16
onuri, 29.08.2026 - 08:17 yazdı:

Çok iyi, uykularınız nasıl peki? İlk başta alışana kadar 4 saat kadar derin uyutup sonra aniden uyandırıyormuş ama birkaç hafta içinde düzeliyormuş diye okudum yabancı forumlarda

ilk gün saat başı uyandım , korkunç bir gündü ama sonrasında bir kaç kere daha oldu 2. ve 3. günde onun dışında tekrar etmedi bu durum 

Wassat26, 29.08.2026 - 13:04 yazdı:

Reta kaç mg diğerlerinin dozajları nasıl? Anabolik var mı yanlarında o kürün nasıl? Retadan kas kaybettiğini düşünüyor musun

4mg Reta 300 mcg ipa 200 mcg cjc no dac 2mg ghkcu kullanıyorum kürümde anabolik hiç birşey yok sadece peptide olarak yürüyorum 

supplement olarak çinko , probiyotik , tongkat ali , creatin creapure , vitamin d3 , omega 3 , magnezyum bisiglinat

kas kaybı ilk 6 haftamda yaşadım çünkü spor ile çok destekleyemiyordum fakat supplement ve ağırlık başlayarak bu durumu düzenledim ve eski gücüme kavuştum şu an için tatmin ediyor durumum

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9
juliano, 48 dakika önce yazdı:

Zphc nin cjc + ipa mixini kullanan var mı ? 

kullanıyorum memnunum üründen.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
r2maru1    2

merak ettıgım cjc + ipa kullananlar sabah aksam vuranlar sabah 2 enjeksıyon aksam 2 enjeksıyonmu yapıyorsunuz yoksa sabah mesela ipadan ılacı cekip aynı sırıngayı cjc ye sokup ordanda çekipmi vuruyorsunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9
r2maru1, 3 saat önce yazdı:

merak ettıgım cjc + ipa kullananlar sabah aksam vuranlar sabah 2 enjeksıyon aksam 2 enjeksıyonmu yapıyorsunuz yoksa sabah mesela ipadan ılacı cekip aynı sırıngayı cjc ye sokup ordanda çekipmi vuruyorsunuz 

Benim kullandıklarım şuana kadar hep karışık. Aynı Flakonda 5mg ipa+5mg cjc ya da 2.5mg +2.5mg oldu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    2

Hocalarım selam suanda aktif reta kullanıyorum ve ipamorelin eklemeyi düşünüyorum tek başına faydasını gorurmuyum yoksa yanına cjc ekleyeyimmi tedarikçim de cjc bulunmuyor ipamoreljn bulunuyor ne dersiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9

Bende Reta kullanıyorum. Evet Cjc pek bulunuyor bulunsa da mg olarak çok daha düşük Flakonlar var. İpamorelin elbette işe yarar kullanırsanız fakat CJC ile beraber kullanıldığında çok daha etkili olduğu söyleniyor. Bende hep beraber kullandım. İki peptid farklı yollarla Büyüme hormonu salgılatıyormuş doğal oalrak beraber kullanınca etkisi çok daha güçlü oluyormuş.

Ben açıkçası toparlanma süremi kısalttığından kullanıyorum yaşım gereği  toparlanmam zor oluyor hele RETA ile kalori açığı verirken biraz daha zor oluyor.

Seco, 2 saat önce yazdı:

Hocalarım selam suanda aktif reta kullanıyorum ve ipamorelin eklemeyi düşünüyorum tek başına faydasını gorurmuyum yoksa yanına cjc ekleyeyimmi tedarikçim de cjc bulunmuyor ipamoreljn bulunuyor ne dersiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    2
mnefb, 33 dakika önce yazdı:

Bende Reta kullanıyorum. Evet Cjc pek bulunuyor bulunsa da mg olarak çok daha düşük Flakonlar var. İpamorelin elbette işe yarar kullanırsanız fakat CJC ile beraber kullanıldığında çok daha etkili olduğu söyleniyor. Bende hep beraber kullandım. İki peptid farklı yollarla Büyüme hormonu salgılatıyormuş doğal oalrak beraber kullanınca etkisi çok daha güçlü oluyormuş.

Ben açıkçası toparlanma süremi kısalttığından kullanıyorum yaşım gereği  toparlanmam zor oluyor hele RETA ile kalori açığı verirken biraz daha zor oluyor.

Evet bende kalprilerim düşük olduğu için toparlanma da zorluk çekiyorum ipamorelin eklemeyi düşündüm arastirarak ama cjc bulamadığım için bi şüpheye düştüm etkisi istediğim gibi olurmu diye hemde yağ yakimina da desteği bulunuyormus ipamorelinin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mnefb    9

Evet yağ yakımına da desteği var. İpa birde GH ler içinde en az kortizol artıran diye geçiyor bende bu yüzden ipa kullanıyorum.

Toparlanma için TB5-- ve Bpc-157 de kullanıyorum ben.

Belli süredirde Tesamorelin. Bu daha çok visseral yağlar için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Crimson
      Merhaba,
      yaşım 30
      80 kiloyum
      Pazartesi cuma 1 testo 1.2 bolde vuruyorum sabah akşam dianabol alıyorum (dianabol 4 gün sonra bitiyor) kürüme günde sabah aç karnına 2 IU Genotropin eklemek istiyorum bu genotropini ne kadar kullanmam gerekir verim almak icin destek olursanız sevinirim.?
    • Yazan: neON
      Merhabalar, elimde 30UI (10mg/1.5ml) Somatin marka GH mevcut. Günlük 3UI vurmak istiyorum. Kalem üzerinde ki ayar sayacı toplam 60'a kadar ayarlanabiliyor. Bu durumda sayıyı kaça getirip vurmam gerekiyor? 
      0.5 gibi ince ayar yok, birer birer gidiyor bilginize. 

• Yazan: fthozr
      Öncelikle herkese merhaba forumu yeni keşfettim ve üye oldum. 
      Kullanmak istediğim ürünler CJC-1295 NO_DAC ve IPAMORELIN. İlk defa böyle bir ürün kullanacağım. Daha önce hiç steroid olsun peptid olsun sarms olsun hiçbir şey kullanmadım. 23 yaşındayım yaklaşık 5 senedir düzenli düzensiz spor yapıyorum. Bu iki peptidi seçme nedenim hem bir ilk ayak olsun hem de en az yan etkiyle işin içinden çıkıp tecrübem olsun istiyorum. 
      Kişisel Bilgilerim: 
      Boy: 178 cm Kilo: 81 cm Bel: 82 cm Boyun: 40.5 cm  Kullanımı nasıl olmalı haftalık mı enjeksiyon olacak yoksa günlük mü hiçbir konu hakkında adam akıllı bilgiye sahip değilim. Şimdi ben daha önce hiç bu işlere girmedim. Sizce bu tarz ilaçlardan önce doğal olarak iyice kuruyup başlamam daha mı mantıklı? Şu an yağ oranımı 14-15 gibi tahmin ediyorum. 3 haftadır definasyondayım belimi 86.5 cm'den 82 cm'e düşürmeyi başardım. Ben %11 yağ oranı civarına inip başlamayı düşünüyorum. Daha sonrasında bu peptidlerle aşırı bir kas kütlesi koyma derdim yok dediğim gibi ilk olarak bir tecrübe yaşamak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim ? @Fuhrer @GHOST @berkay16 Pumplı ve pumpsız fotoğraflarımı ekledim. Çok iyi fotoğraflar değil ama mentörlüğünüzü bekliyorum. @M.O.K @hectordoyle @Rma @Askabar
      GÜNCEL FORM:

Herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: onlytrenbolone
      Arkadaşlar 3 hafta oldu gh kullanmaya başladım ama her sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum.
      Sabah “dayak yemiş gibi” uyanma Kaslarda sertlik ve doluluk hissi Tendon/eklem çevresinde gerginlik Su tutulumuna bağlı baskı hissi Yorgunluk ve halsizlik Eller-parmaklarda uyuşma/karıncalanma Bel, sırt, omuz ağrıları Bunları yaşıyorum ama en çok gerginlik ve sanki bi 10 kişiden dayak yemiş gibiyim  Bu ne zaman veya nasıl geçer?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp