Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mehmetttttt

Trt tedavisinde hcg+fsh kullanımı hk.

Önerilen İletiler

Mehmetttttt    0

Arkadaşlar merhaba,

Yaş 36. TRT tedavisi alıyorum 7 haftadır haftalık 250 vurduğumdan biraz cruse gibi oluyor da düşürdüm 150 ye. Kilodan dolayı çok aromatize oluyor. İlk dönemler çarpıntı da yaptı gonalf F ve Menopur aldım.  Fakat hcg vermiyorlar. Eczaneden kaçak Preglny aldım boş çıktı! Ürolog ve endokrine gittim yazmadılar. Doğal testo 250 lerde benim. Klomenle maksimum 400 500 bandında oluyor. O da LH 12 olunca. Doğuştan testislerim hacmen ufak. 7.5-6.5cm3 onu da 35 yaşında öğrenmiş oldum. fakat libido hep iyiydi gençlikte. 30 dan sonra fark ettim bunu sustanonlarla 15 günde bir kullanımlarım oldu PCT yapıp bıraktım. Zaten vermiyorlar da artık. Ayrıca çok sivilce yapmıştı. Enantat çok temiz 10 senedir ağırlık çalışıyorum aşağı yukarı. Dönem dönem bırakmalar oldu. HCG ile testisleri aktif tutup GonalF lerle de sperm üretmek istiyorum menopur 600 aldım. Lakin her ikisinden de olsa da içinde ilaç çok pahalı. 1 haftada biter yani. Bana bir yardım etseniz minnettar olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onlytrenbolone    193
gönderildi (düzenlendi)

Abicim sana ne konuda yardımcı olmamız lazım bissürü şey yazmışsında anlamadım ben tam olarak

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi
  • Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
Mehmetttttt, 1 dakika önce yazdı:

Abi bana HCG lazım. Doktorlar yazmıyor. Preglny aldım o da boş çıktı

Burada satıcı yok hocam google dan bakacaksın satanlara ne kadar güvenilir orasi meçhul 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    78
Mehmetttttt, 3 saat önce yazdı:

Abi bana HCG lazım. Doktorlar yazmıyor. Preglny aldım o da boş çıktı

Eczanede ovitrelle var. Onun da dozajlamasını çok iyi hesaplayıp ilacı heba etmeden kullanman lazım.

Tr de başka da hcg yok kaçak yunan pregnily falan bulursan anca

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.108
Wassat26, 25.07.2026 - 22:32 yazdı:

Tr de başka da hcg yok kaçak yunan pregnily falan bulursan anca

daha hiç çalışanı görmedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    78
Fuhrer, 12 dakika önce yazdı:

daha hiç çalışanı görmedim

Abi benim anlamadığım şu, ben 8-10 aylık only testo kürüne girmeye korkuyorum, millet trenler decalar mg mg havada uçuyor, 2-3 sene kürde kalanlar var, bu adamlar döngüleri nasıl açıyor. Ben mi çok korkuyorum yoksa bu kadar korku yersiz koyver gitsin mantığı mı yapmak lazım.

Gerçekten bu hcg konusunda birilerinin aydınlatması lazım kamuoyunu :D hcg şart değil sanırım yoksa bu gençlik fena halde testis atrofisi ve döngü açamama krizi yaşardı.

Klomen tamoksifen her senaryoda yetiyorsa hcg yi olmazsa olmaz gibisinden bir korkudan kurtulalım.

Sanki bana hcg siz uzun ve/veya sert küre girmek yüzme bilmeden okyanusta açılmak (can simitsiz kolluksuz) gibi hissettiriyor şu anda.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.108
Wassat26, Bir saat önce yazdı:

Abi benim anlamadığım şu, ben 8-10 aylık only testo kürüne girmeye korkuyorum, millet trenler decalar mg mg havada uçuyor, 2-3 sene kürde kalanlar var, bu adamlar döngüleri nasıl açıyor. Ben mi çok korkuyorum yoksa bu kadar korku yersiz koyver gitsin mantığı mı yapmak lazım.

Gerçekten bu hcg konusunda birilerinin aydınlatması lazım kamuoyunu :D hcg şart değil sanırım yoksa bu gençlik fena halde testis atrofisi ve döngü açamama krizi yaşardı.

Klomen tamoksifen her senaryoda yetiyorsa hcg yi olmazsa olmaz gibisinden bir korkudan kurtulalım.

Sanki bana hcg siz uzun ve/veya sert küre girmek yüzme bilmeden okyanusta açılmak (can simitsiz kolluksuz) gibi hissettiriyor şu anda.

genel olarak çoğu vücut geliştirmeci blast/cruise mantığında gittiği için PCT yapmıyor bundan dolayı pek konu olmuyor gonad uyarıcıları. Döngü açılmasında bence HCG hiç bir işe yaramıyor. Kişinin yaşı, stres durumu, uyku durumu, beslenmesi, aldığı takviyeler burada döngü açılmasında önemli faktörlerden. Örneğin, 20 yaşında bir genç 2 yıl kürde kalıp 22 yaşında kürden çıksa bile belki 35-40 günde döngüsü tamamen açılırken 55-60 yaşında 3 ay kür yapmış birisinin döngüsü 90-100 gün HCG ile bile zor açılabiliyor.

Döngünün kapanıp bir daha açılmaması gibi bir olay yok, kulaktan duyma 1000'de 1 oranı gerçek değil. Eğer sağlıklı bir döngün var ise kür öncesi o illa ki açılır, zaten döngün kapalıysa kür öncesi bile LH yerlerde ise ona yapacak bir şey yok. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp