Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mustaro

3. kürümü (bulk) planlarken sizin yardımınızı rica ediyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

mustaro    0

Herkese iyi forumlar,

10 yılı aşkın spor tecrübem var daha önceden iki adet kür tecrübem oldu.

İLK KÜRÜM:

• 1-5 hafta 30 mg turinabol
  • 1-12 hafta 400 mg testo enanthat

İKİNCİ KÜRÜM:

• 1-8 hafta 500 mg testosteron enathat
  • 8-21 hafta 700 mg testo enathat
  • 10-20 hafta 300 mg npp

Şeklindeydi. Testosteronu yüksek tutma nedenim npp den oluşacak dhn'in deca dick sorununa yakalanmamak için ve ayrıca dht türevi ilaç koymadığımdan ötürü ki oldukça da işe yaradı zaten npp nin yaratacağı prolaktin kaynaklı ve deca dick sorunlarına yakalanmadım. Bu iki küre başlamadan önce en temel hareket olan bench pressten örnek vermem gerekirse 140 kg pr ım vardı 85 kg idim. Şuan 90 kg civarındayım bench press pr kür bitiminde 200 kg idi tam olarak şuan pct sürecindeyim lh ve fsh normal seviyelerine geldikten sonra bir süre dinlenip ilaçsız tüm değerler normal seviyelerinde iken bu küre gireceğim, yağ oranım %14 civarlarında.

Bu kürde deca yerine npp kullanma nedenim kısa ester ile oluşabilecek yan etkiler kötü hissettirirse bırakınca kolayca yan etkilerden çıkabilmekti ancak dediğim gibi bir yan etki yaşamadım. O yüzden bu yeni kürde kendimide fazla delmek istemediğimden ötürü deca koymayı düşünüyorum. Kürlerimde bolde kullanmıyorum bende kan yoğunluğu normaldede fazla çünkü trenbolone hiç girmek istemiyorum gaba antagonisti ve norepinefrini arttırdığından ötürü bana göre bu sürecte bana pozitiften çok negatif yazacakmış gibime geliyor.

YENİ KÜRÜMDE HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM?

İlaç planlaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    957

Güncel formunu ekleseymişsin keşke ona göre ilaçlar belirlenebilirdi. Deca ve testo zaten geriye başka şey kalmıyor boldenon istemediğine göre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
GHOST, 5 dakika önce yazdı:

Güncel formunu ekleseymişsin keşke ona göre ilaçlar belirlenebilirdi. Deca ve testo zaten geriye başka şey kalmıyor boldenon istemediğine göre.

Tamamdır teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821

Test+ deca'nın yanına anabolik olarak eğer bütçe sorunun yoksa primo veya masteron ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Test+ deca'nın yanına anabolik olarak eğer bütçe sorunun yoksa primo veya masteron ekleyebilirsin.

bütçe sorunum şöyle fazladan ilaca bütçe ayırmak yerine bunu beslenmeyi daha fazla iyileştirme ve supplement tarafına kaydırma taraftarıyım gerçi yine dhn i baskılamak için yüksek dht gerekecek bunun için yine yüksek testosteron ile gitmeyi planlıyorum böyle daha ekonomik oluyor benim için 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
mustaro, 2 saat önce yazdı:

bütçe sorunum şöyle fazladan ilaca bütçe ayırmak yerine bunu beslenmeyi daha fazla iyileştirme ve supplement tarafına kaydırma taraftarıyım gerçi yine dhn i baskılamak için yüksek dht gerekecek bunun için yine yüksek testosteron ile gitmeyi planlıyorum böyle daha ekonomik oluyor benim için 

en ekonomik ve etkili büyümeyi herhalde testosteron verir. bence yüksek testosteron ai ya da mast yapabilirsin. masteron dozajının yüksek olmasına gerek yok min testosteronun  3:1 i kadar maks 4:2  kadar yeterlidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
mustaro, 3 saat önce yazdı:

Dht biraz daha artsın diyorsan günde minimum 1 tablet proviron da kullanabilirsin, hem ekonomik hem de dht yi arttırıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
sven, 4 saat önce yazdı:

en ekonomik ve etkili büyümeyi herhalde testosteron verir. bence yüksek testosteron ai ya da mast yapabilirsin. masteron dozajının yüksek olmasına gerek yok min testosteronun  3:1 i kadar maks 4:2  kadar yeterlidir

bende sizin gibi düşünüyorum en etkili büyümeyi testosterondan alacağım konusunda testosteron yüksek olunca dht türevine ihtiyaç duymuyorum 700 mg testosteronda bile dht seviyem hissedilir yüksekti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
hectordoyle, 2 saat önce yazdı:

Dht biraz daha artsın diyorsan günde minimum 1 tablet proviron da kullanabilirsin, hem ekonomik hem de dht yi arttırıyor

aslında proviron ile testosteron shbg bağlanmak için yarışıyorlar proviron bağlanıyor serbest testosteron bu sayede daha yüksek kalıyor o da o kadar sürece artı yazacak kadar değil ama yinede teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
mustaro, 4 dakika önce yazdı:

bende sizin gibi düşünüyorum en etkili büyümeyi testosterondan alacağım konusunda testosteron yüksek olunca dht türevine ihtiyaç duymuyorum 700 mg testosteronda bile dht seviyem hissedilir yüksekti

mevzu e2 kontrol bi yandanda masteron tercih edersen hem ekonomik hemde en garanti e2 kontrolunu alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
sven, 2 dakika önce yazdı:

mevzu e2 kontrol bi yandanda masteron tercih edersen hem ekonomik hemde en garanti e2 kontrolunu alırsın

e2 kontrolünde sorun yaşamıyorum enjeksiyonlarımı saati saatine düzgün yapınca dalgalanma yaşamıyorum 4 haftada bir kan veriyorum elimde sürekli olarak arimixex bulunuyor zaten ama gerekde duymuyorum e2 reseptörlerim kanda çıkan seviyeye pek duyarlı değil yan etki yaşadığim zaman duruma göre ai dozluyorum zaten ama sizin dediğiniz gibi testo dozu düşük tutup dht türevi alsam östrojenle çok daha az muhattap olurum ama dediğim gibi kontrolunu rahatlıkla sağlayabiliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
gönderildi (düzenlendi)
sven, 10 dakika önce yazdı:

Masteronun e2'ye pek bi etkisi yok tamoksifen+proviron+anabolizm gibi düşünebilirsin masteronu eğer yüksek mg kullanırken eklem kuruluğu yaşatmıyorsa main compound olabilir ama herkese uygun değil serm etkisi kişiden kişiye değişik çalışıyor bazı kişilerde sinoviyal sıvı azalıyo eklemler takır tukur oluyor, shbg'yi düşürdüğü için e2'yi arttırması daha olası.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
mustaro, 14 dakika önce yazdı:

aslında proviron ile testosteron shbg bağlanmak için yarışıyorlar proviron bağlanıyor serbest testosteron bu sayede daha yüksek kalıyor o da o kadar sürece artı yazacak kadar değil ama yinede teşekkürler.

SHBG sadece testosteronu değil, DHT yi de kendine bağlıyor. Shbg yi baskılayarak serbest DHT yi de arttırıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 9 dakika önce yazdı:

SHBG sadece testosteronu değil, DHT yi de kendine bağlıyor. Shbg yi baskılayarak serbest DHT yi de arttırıyor

haklısınız ama bu dediğim gibi bana göre sürece öyle artı yazacak bir ilaç değil ama yinede notlarımı aldım desteğiniz için teşekkür ederim.

tarihinde mustaro tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, 12 dakika önce yazdı:

Masteronun e2'ye pek bi etkisi yok tamoksifen+proviron+anabolizm gibi düşünebilirsin masteronu eğer yüksek mg kullanırken eklem kuruluğu yaşatmıyorsa main compound olabilir ama herkese uygun değil serm etkisi kişiden kişiye değişik çalışıyor bazı kişilerde sinoviyal sıvı azalıyo eklemler takır tukur oluyor, shbg'yi düşürdüğü için e2'yi arttırması daha olası.

e2 düşürmesi değil serm etkisi yeterli zaten östrojen kontrolu için aynı şekilde yüksek mg kullanmasınada gerek yok zaten testosteron istediğini veriyor östrojeni kontrol etsin yeterli onuda dene yanıl şeklinde bulması lazım  evet eklem sıvısını boşaltıyor yuksek mg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustaro    0
sven, 1 dakika önce yazdı:

e2 düşürmesi değil serm etkisi yeterli zaten östrojen kontrolu için aynı şekilde yüksek mg kullanmasınada gerek yok zaten testosteron istediğini veriyor östrojeni kontrol etsin yeterli onuda dene yanıl şeklinde bulması lazım  evet eklem sıvısını boşaltıyor yuksek mg

yeni kür için dozlama planını şu şekil düşündüm 1-21 hafta 700 mg testosteron enanthat 9-19 hafta 500 mg deca kick startlara ihtiyaç duymuyorum karaciğer fazladan karaciğer yükünede gerek yok zaten bolde ise dediğim gibi bana uygun değil dht türevide koymayacağım için en çıplak haliyle kürün ana iskeleti bu şekilde olabilir diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
gönderildi (düzenlendi)
sven, 18 dakika önce yazdı:

Dediğin gibi yüksek mg testo kullanmazsa serm etkisi yeterli olur ama direkt e2 kontrolü tarzı yazınca ilaç işine yeni giren arkadaşlar yanlış anlayabiliyor yakında youtube'a ilaçlar hakkında video çekip(satış amaçlı değil) insanları bilinçlendirip 500 testo 500 boldenone kürlerinin soyunu kurutmayı planlıyorum adam akıllı hiç türkçe kaynak yok olanlar da akıl tutulması yaşatıyor 😅

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Dediğin gibi yüksek mg testo kullanmazsa serm etkisi yeterli olur ama direkt e2 kontrolü tarzı yazınca ilaç işine yeni giren arkadaşlar yanlış anlayabiliyor yakında youtube'a ilaçlar hakkında video çekip(satış amaçlı değil) insanları bilinçlendirip 500 testo 500 boldenone kürlerinin soyunu kurutmayı planlıyorum adam akıllı hiç türkçe kaynak yok olanlar da akıl tutulması yaşatıyor 😅

boldenone  yerine genel olarak ne olursa olsun mast ya da primo tercih edilmeli bence çoğunluk için. boldenone gerçekten yönetmesi çok zor bi ilaç ve artık benide yoruyor e2 yonetimi kullanmayı kestim. genel olarak düşük arotmaz yapan bi birey yuksek test tabanı kullanmıyorsa özellikle mast orta-yüksek kişiler primobolan veya boldenone kullanmalı. ülkede ilaç işi biraz hor görüldüğü için bilen insanda konuşmaktan çekiniyor gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, 14 dakika önce yazdı:

ek olarak 3:1  ya da belki yarı yarıya test mast oranı yeterli olacağını düşünüyorum sen ne diyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
sven, 9 dakika önce yazdı:

ek olarak 3:1  ya da belki yarı yarıya test mast oranı yeterli olacağını düşünüyorum sen ne diyorsun ?

Benim kendi düşüncem belirli bir e2 seviyesini geçtikten sonra e2'ye direkt müdahale edilmedikçe masteronun yeterli olmayacağı 100-120 e2'ye kadar masteron fayda sağlar fakat sonrasında tüm e2 yan etkileri olmasa bile bazıları olacaktır muhtemelen ilk kayıp ereksiyon ve ruh hali tarafında olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Benim kendi düşüncem belirli bir e2 seviyesini geçtikten sonra e2'ye direkt müdahale edilmedikçe masteronun yeterli olmayacağı 100-120 e2'ye kadar masteron fayda sağlar fakat sonrasında tüm e2 yan etkileri olmasa bile bazıları olacaktır muhtemelen ilk kayıp ereksiyon ve ruh hali tarafında olur.

peki 50-80 aralığı için nasıl olur düşük arotmaz yapıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    410
sven, 10 dakika önce yazdı:

peki 50-80 aralığı için nasıl olur düşük arotmaz yapıyorum

Benim normalde e2 hassasiyeti 60-70 lerde başlıyor 140mg masteron enanthate vurdum 88 e2 ile yan etki yaşamıyordum ama daha fazla yükseltip limit test yapmadım 88 e2 ile ereksiyon vs gayet iyiydi muhtemelen sende de sorun olmaz zaten vücuttaki androjen miktarı yükselince de e2 hassasiyeti azalıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    821
sven, 21 saat önce yazdı:

Test mast oranı 1:1 de olabilir, kimisi masteronu testodan da yüksek tutuyor. Test primo da aynı şekilde ama test boldenon 1:1 yapılırsa kişinin e2 yi dibe çekiyor ve uzun bir süre e2 konusunda adamı uğraştırıyor. Şuan 500 test 500 boldenon alıyorum e2 değerim en son  20 pg/ml di, yarın da ölçücem düşük çıkarsa kesicem direkt

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    184

Masteronu 1 testo 2 masteron bile yapabilirsin masteronda sorun olmaz, prostat büyümesine ve saçlarında sorun olmuyorsa masteronun etkisi çok iyi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
hectordoyle, 34 dakika önce yazdı:

Test mast oranı 1:1 de olabilir, kimisi masteronu testodan da yüksek tutuyor. Test primo da aynı şekilde ama test boldenon 1:1 yapılırsa kişinin e2 yi dibe çekiyor ve uzun bir süre e2 konusunda adamı uğraştırıyor. Şuan 500 test 500 boldenon alıyorum e2 değerim en son  20 pg/ml di, yarın da ölçücem düşük çıkarsa kesicem direkt

Hangi marka bolde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: Dağaslanı
      Herkese merhabalar,
      Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:

• Yazan: alpxieg
      Merhaba herkese,
      Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.
      600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.
      İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.

• Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
      Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
      Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.

• Yazan: evange
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
      Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü?  Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp