-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
3. kürümü (bulk) planlarken sizin yardımınızı rica ediyorum! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
mustaro, in Bulk Kürleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Sinan35
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
-
Yazan: Dağaslanı
Herkese merhabalar,
Artık daha fazla hacim kazanmak istiyorum bu yüzden fikre ihtiyacım var. Cruise yapıp bulk sürecine gireceğim , dozlar hakkında arttır kullan dediğiniz peptid vb fikirleri okumak istiyorum.
GÜNCEL KÜRÜM:
Testesteron Enanthate 500mg Rimobolan 300mg Masteron 200mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.90 cm Kilo: 104 GÜNCEL FORM:
-
Yazan: alpxieg
Merhaba herkese,
Yaklaşık 5 aydır kürdeyim. Bu süreçte çok fazla ilaç ekleme çıkarma yaptım, benim için çok verimli geçmedi. 500 mg testosteron ile başladım, 300 mg boldenon ekledim; boldenonu çıkarıp masteron ekledim, ardından trenbolon ekleyip testosteron dozunu düşürdüm vs. Sabit bir şekilde düzgünce ilerlesem muhtemelen çok daha fazla verim alacaktım. Şu an masteronu kesip 250 mg testosteron + reta ile karın kaslarını görene kadar diyete devam edip, ardından bulk yapmak istiyorum. Elimde çok fazla boldenon mevcut, dozajlama ve ilaçlar için fikrinizi istiyorum.
600 mg testosteron + 300 mg boldenon ve yanına NPP eklemeyi düşünüyordum normalde, ancak burada yüksek dozajlar hakkında uyaran çok insan görüyorum. O yüzden fikriniz benim için önemli.
İlaçları şimdiden alıp kenara atacağım, güncel formumu aşağıya ekliyorum.
-
Yazan: Sinan06
Merhabalar Peptid Türkiye ailesi,
Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun var mı küre engel olacak . Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim. Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gideceğim. Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
Pazartesi
300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Perşembe
300 mg Testesteron Enanteth 250 mg Boldenon. Kullanacağım vitaminler
Nac 600 C vitamini Omega 3 C vitamini D 3 Magnezyum B komplex Çinko Selenyum. Kişisel bilgilerim:
Boy : 173 Kilo:87 Yağ oranım %16 civarı Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak. Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacağım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara vermediğim dönemdeki kür yaptığım dönemdeki formumu da ekliyorum. Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiğiniz bir şeyler var mı , buradan aylık olarak form paylaşımı yapacağım.
-
Yazan: evange
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR İÇERİĞİM:
14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü? Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.
-

