Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Superlevye

Cut dönemi e2 seviyen ne aralıkta olmalı?

Önerilen İletiler

Superlevye    13

Arkadaşlar merhaba,

Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    943
Superlevye, 41 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba,

Şu anda recomp ve cut benzeri bir süreçteyim. Aşırı yağ oranım olmamasına rağmen, örnek vermem gerekirse geçen yaz %10-12'li yağ oranlarına indiğimde, görüntüm açık ve parçalı olsa da tuhaf bir şekilde sulu hissettiriyordu ve hatlarım tam olarak gözükmüyordu. O zamanlar ilk testosteron deneyimim olduğu için çoğu şeyi deneme yanılma ile öğreniyordum; E2 seviyemi 100'lerden 40-50'lere kadar düşürdüm, bununla beraber kullandığım dozu da azalttım. Önümüzdeki günlerde artık beni tatmin edebilecek bir kütleye eriştiğim için 200 mg (TRT üstü) bir doza geçerek E2 seviyemi 20-25'lere, belki daha da düşük bir seviyeye çekmek istiyorum. Direkt olarak deri altında su tutan bir vücut yapım olması sebebiyle sizlerin de fikrini ve görüşlerini almak istedim. Kendinizi genel olarak en iyi hissettiğiniz ve formunuzu etkilemeyen en optimal E2 değeriniz aşağı yukarı nedir?

Referans arası tutuyorum bende cut zamanı bulkta ağır yan etki görmeyene kadarda müdahale etmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Tekelmavisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      5 yıllık fitness sürecim var natürel olarak bir yere kadar gelebildim. Aşağıda belirttiğim kürü yaptım ve bırakmak zorunda kaldım. Sonrasında pct vesaire yapmadım!
      GEÇMİŞ KÜR DENEYİMİM: (2 ay kadar)
      Testosteron Cypionate KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Cypionate SORULARIM:
      12 haftalık tekrar bir kür başlangıcında sonucunda nelerle karışılacağım? Sadece testo cyp ile ne kadar yol katedebilirim? Deneyimli arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
    • Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yakında bulk amaçlı only testo kürüne girmeyi düşünüyorum, satıcı henüz ürünleri tedarik etmediği için beklemedeyim. Çok zor kilo alan bir yapım, zar zor 67-68' i görüyorum. Sporu yıllardır aralıklı olarak yapıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:

Sizce kür için erken mi? 
    • Yazan: Dağaslanı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Hazır yıl sonuna gelmişken size 1 yıllık değişimimi  göstermek istedim.
      Çoğunlukla bulktaydım ve bu yıl koyabildikçe kütle koymaya çalıştım.
      KİŞİSEL VERİLER:
      188 boy  85 kilodan 105 kiloya çıktım   

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp