Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MRBİG.

Clean bulk sürecime dair. sarms + tablet gruplar hk.

Önerilen İletiler

sven    91
MRBİG., 44 dakika önce yazdı:

Peki hangi testosteron türünü kullanmak gerek üç tane tür var cypionat, propionat ve enantat? diyet antreman ve uyku iyi yapıyorum özellikle diyet konusunda mükemmelim ki son 1 yılda iradem aşırı gelişti. Öyle derdim fazla fazla stack yapıp mass monster olmak değil. Göze hoş gelen atletik fiziğim olsun aynı zamanda güçlü olayım ama bu benim yaşantımı da etkilemesin hem hayatıma devam edebileyim hem sporumu yapabileyim hem de beni biraz ileri atsın derdim bu. İlk başlangıcım peptid olacak peptidden basit testoya geçerim.

Peki senin bana önerin ne olur? neye dikkat etmem gerekir? ne yapıp ne yapmamam gerekir? ne tavsiye edersin?

gerçekten kas artışı görüntü istiyorsan peptitler istediğini tam karşılamaz. testosteronu ana motor diğer kalanları motoru destekleyen uniteler gibi düşünebilirsin. propionat bana göre sadece yarışma hazırlığı ve geçişte manalı onun dışında gereksiz. enathate ve cypionate en iyi esterler cut bulk recomp durum farketmeksizin. bana göre 250mg testosteron e/c başlayıp 3 ay gidebilirsin vucudun tepkimesi sonuca göre zaten dozajın sana yeterli olup olmadığı ne istediğin herşey zamanla oturur. ghda duruma göre gerçekten gelişim toparlanma ve hayat kalitesi için manalı olabilir. ilerleyen süreçlerde dozajı 500mga kadar yavaş yavaş artırabilirsin. ikinci bi anabolizan kullanmayı düşünürsen önerim masteron olur. süreci yavaş yavaş sindire sindire yaparsan zaten artık kafanda fikirler oluşmaya başlar sana ne yeterli ya da ne gerekli kendinde rahaltıkla anlarsın

teşekkür ederim düşüncen için burda hepimiz eksik olduğumuz konularda birbirimize bilgi deneyim aktarırız zaten topluluğun amacı budur o yüzden soruların için mahcup hissetceğin bişey yok. yukarda dediğim benim doğrum herkes için süreç farklı olabilir belki biraz testosteron istediğin amaca ulaştırır seni. bu iş  basamak basamaktır ve biraz kişisel tecrübeyle ilerler. eğer yağ oranın düşükse bu işi disiplinle devam ettirip süreci gerçekten kaliteli yapacaksan steroid kullanmak senin için mantıklı olabilir lakin dediğim gibi bu işin temeli yoksa bastığın mglarında çok onemi yok sadece eski halinden bi tık ileriye gider üstüne bu riskleri alırsın kısaca değmez.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

MRBİG.    1
sven, 34 dakika önce yazdı:

gerçekten kas artışı görüntü istiyorsan peptitler istediğini tam karşılamaz. testosteronu ana motor diğer kalanları motoru destekleyen uniteler gibi düşünebilirsin. propionat bana göre sadece yarışma hazırlığı ve geçişte manalı onun dışında gereksiz. enathate ve cypionate en iyi esterler cut bulk recomp durum farketmeksizin. bana göre 250mg testosteron e/c başlayıp 3 ay gidebilirsin vucudun tepkimesi sonuca göre zaten dozajın sana yeterli olup olmadığı ne istediğin herşey zamanla oturur. ghda duruma göre gerçekten gelişim toparlanma ve hayat kalitesi için manalı olabilir. ilerleyen süreçlerde dozajı 500mga kadar yavaş yavaş artırabilirsin. ikinci bi anabolizan kullanmayı düşünürsen önerim masteron olur. süreci yavaş yavaş sindire sindire yaparsan zaten artık kafanda fikirler oluşmaya başlar sana ne yeterli ya da ne gerekli kendinde rahaltıkla anlarsın

Peki 250 mg testo enantat ya da cypionate başlangıç için yüksek olmaz mı ben 100-150 mg olarak düşünmüştüm. Muhtemelen 1 ay giderim 1 ayda da kan testi yaparım duruma göre hareket ederim. Bir de hedefim öyle bilinçsız dalmak değil yavaş ve akılcı hareket etmek istiyorum. Bir de iç organlara olabildiğince az hasarlı ve iç organlarıma en az zararla bu kürden çıkmak isterim.

Benim için ne kadar az hasar o kadar iyi. Ha keza hasar vereceğini biliyorum ki herşey hasar veriyor ona bakarsak protein tozuda karaciğeri yoruyor ki hasar veriyor ya da creatin böbrekleri yorup hasar veriyor gibi.

O konuda polyannacı değilim riskin farkındayım ama riski de yönetebilmek istiyorum.

Bir de yağ oranım gerçekten düşük dün 13.7 geldim ki 9 a kadar düşmek hedefim disiplinliyim ve idman yapmasını beslenmesini gerçekten biliyorum bu sporda 4 yılımı boşuna vermedim bu steroid konusuna gelecek olursam millet gibi bolde,testo,npp,deca gibi full stack kür yapıp iç organlarımı bellemek istemiyorum çünkü hayatı seviyorum ve bir hayatım var hayatımı da aşırı etkilesin istemem. O nedenle basit bir testo kürü yapmak amacım bundan daha da ileriye gitmeyi de hiç istemiyorum hani süreci yönetemeyecek kontrol edemeyecek küre de girmek akıl karı değil istemem. estetik ve güçlü görünsem yeterli hayvan gibi de görünmek istemiyorum tabii ilk başlarda hedefim buydu ama şimdi anlıyorum estetiğin önemini.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    139
MRBİG., 1 dakika önce yazdı:

Peki 250 mg testo enantat ya da cypionate başlangıç için yüksek olmaz mı ben 100-150 mg olarak düşünmüştüm. Muhtemelen 1 ay giderim 1 ayda da kan testi yaparım duruma göre hareket ederim. Bir de hedefim öyle bilinçsız dalmak değil yavaş ve akılcı hareket etmek istiyorum. Bir de iç organlara olabildiğince az hasarlı ve iç organlarıma en az zararla bu kürden çıkmak isterim.

Benim için ne kadar az hasar o kadar iyi. Ha keza hasar vereceğini biliyorum ki herşey hasar veriyor ona bakarsak protein tozuda karaciğeri yoruyor ki hasar veriyor ya da creatin böbrekleri yorup hasar veriyor gibi.

O konuda polyannacı değilim riskin farkındayım ama riski de yönetebilmek istiyorum.

Hocam 100 150 bizim trt dediğimiz dinlenme dönemi dozudur bu oranda teston normal insana yakın olur, Testosteron için başlangıç dozun testo prop için 300, Enhatat ve cypionat için 375 ama bu dozlar da aşırı değil ve bu dozlarda sağlıklı bir bireysen vücudun zarar görmez böyle başlayıp 8. hafta gibi 500e çıkabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
MRBİG., 28 dakika önce yazdı:

Peki 250 mg testo enantat ya da cypionate başlangıç için yüksek olmaz mı ben 100-150 mg olarak düşünmüştüm. Muhtemelen 1 ay giderim 1 ayda da kan testi yaparım duruma göre hareket ederim. Bir de hedefim öyle bilinçsız dalmak değil yavaş ve akılcı hareket etmek istiyorum. Bir de  tiç organlara olabildiğince az hasarlı ve iç organlarıma en az zararla bu kürden çıkmak isterim.

100 150 mg gerçekten sistemi kapatmaya değmez trt dozajı.  testosteron organlarına zarar vermez özellike 250 500 mg arası dozajlarda yaşayacağın çokta bişey yok. ama kesinlikle senin bileceğin iş 150 mg başlayıp kan testi verip duruma göre devam edebilirsin ki bu kağıt üzeri daha doğru olur. bana sorarsan sağlıklıysan bi kalıtsal rahatsızlığın yoksa tansiyon kalp vesaire amatör seviyede kür yapmanın çok büyük riskleri yok yonetmeyi biliyorsan. en büyük risk cahillik ve tahlilsiz ilerlemek.

inan bana ne istediğini çok iyi anlıyorum ama bu 1 ml testosteronla maalesef olmuyor. npp deca bolde kullanmanı tavsiye etmem zaten. anabolik ekleyeceksen primo masteron anavar senin ilaçların diğerleri yönetmesi daha zor ve daha riskli. bide ekleme olarak bunu belki defalarca söyledim ama kür yaparım sonra pct yaparım kafasındaysanız hiç bulaşmayın bu işe manası olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
Rma, 24 dakika önce yazdı:

Hocam 100 150 bizim trt dediğimiz dinlenme dönemi dozudur bu oranda teston normal insana yakın olur, Testosteron için başlangıç dozun testo prop için 300, Enhatat ve cypionat için 375 ama bu dozlar da aşırı değil ve bu dozlarda sağlıklı bir bireysen vücudun zarar görmez böyle başlayıp 8. hafta gibi 500e çıkabilirsin

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim, sağlıklıyım kötü alışkanlık vs zinhar yok sporuma işime bağımlı biriyim. Hatrı sayılır tecrübem var. Steroid'e daha var ama şimdiden aklımda dursun. 

sven, 23 dakika önce yazdı:

100 150 mg gerçekten sistemi kapatmaya değmez trt dozajı.  testosteron organlarına zarar vermez özellike 250 500 mg arası dozajlarda yaşayacağın çokta bişey yok. ama kesinlikle senin bileceğin iş 150 mg başlayıp kan testi verip duruma göre devam edebilirsin ki bu kağıt üzeri daha doğru olur. bana sorarsan sağlıklıysan bi kalıtsal rahatsızlığın yoksa tansiyon kalp vesaire amatör seviyede kür yapmanın çok büyük riskleri yok yonetmeyi biliyorsan. en büyük risk cahillik ve tahlilsiz ilerlemek.

Sağlıklıyım dediğin hiçbir sorunum yok. Rahatsızlığım yok ozaman 250 mg de başlayıp devam etmek en mantıklısı diyelim ki testo baskılandı sistem kapandı sanırım pct yapıyoruz ve pct ürünleri de klomen,tamoxifen,clomid,enclomifen falan peki sistemi açmak için bu ürünlere ne zaman başlamalı ve kullanmalıyız? kürden hemen sonramı 1 hafta sonramı? bir de dozajı ve süresi ne olmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    139
gönderildi (düzenlendi)
MRBİG., 2 dakika önce yazdı:

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim, sağlıklıyım kötü alışkanlık vs zinhar yok sporuma işime bağımlı biriyim. Hatrı sayılır tecrübem var. Steroid'e daha var ama şimdiden aklımda dursun. 

Ne olucağı hiç belli olmuyor knk en iyisi daha fazla kafanı karıştırma peptidlerle belli bir süre ilerle bu yazı güzel geçir yaz küre girilmez ztn eziyet😄, bir sonraki kış kür yapmak kas eklemek clean bulk yapmak istersen gir steroidlere testo ve masteron sana başlangıç önerim yada testo ve primo da gider. Peptidlerle ne kadar ilerlersen o kadar kaliteli off sezon geçirirsin ztn yaz geldi 16 20 hafta sonra off sezon start vermek istersen konuşuruz bunları.

O zamana kadar araştırmalarını yap, makaleleri oku, fikir edin işin mantığını kavramaya çalış. Ôzellikle testo masteron ve primoyu araştır harici ilaç kullanmanı ônermem en zararsız 3 ilaç bunlar 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
sven, 20 dakika önce yazdı:

inan bana ne istediğini çok iyi anlıyorum ama bu 1 ml testosteronla maalesef olmuyor. npp deca bolde kullanmanı tavsiye etmem zaten. anabolik ekleyeceksen primo masteron anavar senin ilaçların diğerleri yönetmesi daha zor ve daha riskli. bide ekleme olarak bunu belki defalarca söyledim ama kür yaparım sonra pct yaparım kafasındaysanız hiç bulaşmayın bu işe manası olmaz.

Zaten yönetmesi zor ve aşırı riskli şeye bulaşmam hayatıma kast edecek olan şeye bulaşmam dediğim gibi yönetmesi kolay aynı zamanda verim alacağım birşeyler olsun istediğim için. Pct konusuna gelince pct elbet yaparım çünkü sistem kapanacağı için geri getirmem gerekir peki sana göre nasıl hareket etmeliyim?

Rma, 18 dakika önce yazdı:

Ne olucağı hiç belli olmuyor knk en iyisi daha fazla kafanı karıştırma peptidlerle belli bir süre ilerle bu yazı güzel geçir yaz küre girilmez ztn eziyet😄, bir sonraki kış kür yapmak kas eklemek clean bulk yapmak istersen gir steroidlere testo ve masteron sana başlangıç önerim yada testo ve primo da gider 

Sadece only testo olmaz mı illa testonun yanına masteron veya primo eklemek zorundamıyım? Sadece testo ile verim alamaz mıyım? çünkü birden fazla şey kullanıldığında kontrol etmesi yönetmesi zor olmaz mı?

Eğer saçmaysa sorum cahilliğime ver lütfen.

Zaten steroidlere muhtemelen 2-3 yıl sonra girerim ozaman yaş 28-29 oluyor daha uygun olurum diye düşünüyorum bir de peptidlerle bir noktaya kadar da ilerleyebileceğimi düşünüyorum. Ondan sonrasına yine bugün yaptığımız gibi oturup duruma bakarız, bir planlama vs. yapılabilir sonra. 

Bilgi için tekrardan teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    139

Normalde sadece testo ile bile ilk küründe harika sonuç alırsın ama testonun yanına ekleyeceğin dht türevi senin için ekstra verim demek testo ve masteron kürü yaparsan çok daha kaliteli sonuçlar alırsın. Masteron ve primo yan etkisi neredeyse olamayan en dertsiz ve sorunsuz steroidler sana sadece kâr vericek ilaçlardır. Bütçen yetmezse only testoda yapabilirsin tabi.

ilk kür max verim olduğu için çok da dipten başlamak saçma 375 500mg testo enhatat gayet iyi

Ama korkuyorsan hiç girme korkarak girilecek şey değil steroidler kork ama yeterince.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
Rma, 10 dakika önce yazdı:

Normalde sadece testo ile bile ilk küründe harika sonuç alırsın ama testonun yanına ekleyeceğin dht türevi senin için ekstra verim demek testo ve masteron kürü yaparsan çok daha kaliteli sonuçlar alırsın. Masteron ve primo yan etkisi neredeyse olamayan en dertsiz ve sorunsuz steroidler sana sadece kâr vericek ilaçlardır. Bütçen yetmezse only testoda yapabilirsin tabi.

ilk kür max verim olduğu için çok da dipten başlamak saçma 375 500mg testo enhatat gayet iyi

Tamamdır hocam verdiğin bilgiler altın değerinde notlarımı aldım araştırmalarımı da yapacağım makaleler okuyacağım ve sonrasında da bu işe gireceksem de bilgili şekilde gireceğim. İyi akşamlar değerli vaktini benim için harcayıp zaman ayırdığın için de bir kez daha teşekkür ederim.

Rma, 8 dakika önce yazdı:

Ama korkuyorsan hiç girme korkarak girilecek şey değil steroidler kork ama yeterince.

Korkma değil zaten enjeksiyon kısmına reta kullandığım için alışkınım onda problem yok sadece steroid alınca ölmeyeyim yeter :D öyle diyeyim anla herhangi bir iç organlarda vs sorun yaratmasın yoksa iç organlara hasar vermeyecekse korkmam en kötü hpta baskısı testo baskısı yaşarım onunda çözümü pct zaten ki clomidle felan açarım heralde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.004

@MRBİG.Only testo + anavar kürü deneyebilirsin dostum, enjeksiyon korkun varsa en mantıklı kür bu. Onun dışı kullanacağın çoğu ilaç günlük ya da 2 günde 1 enjeksiyona uygundur. En sağlıklı geçireceğin ve senin amacına en uygun ilaç budur. 200-300 cypionat, günlük 30mg anavar 6 hafta.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
MRBİG., 21 saat önce yazdı:

Zaten yönetmesi zor ve aşırı riskli şeye bulaşmam hayatıma kast edecek olan şeye bulaşmam dediğim gibi yönetmesi kolay aynı zamanda verim alacağım birşeyler olsun istediğim için. Pct konusuna gelince pct elbet yaparım çünkü sistem kapanacağı için geri getirmem gerekir peki sana göre nasıl hareket etmeliyim?

only testo tabi olur ama ostrojen artışı oluyor bunu dengelemek için mast yada primo öneriyoruz. hem yan etki daha minimal hemde görüntü kas kazancı olarak senin tatmin eder. örnegin 375 mg testodan 500e çıkmak yerine 200 300 mg mast primo eklemek hem kür verimi hem görüntü hemde sağlıksal açıdan daha doğru olur.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1

Herkese Merhabalar,

Clean Bulk dönemi için ZPHC markasının Mega Mass Mix isimli ürününü kullanacağım ürünün içeriği cjc1295+ghrp6 kombinasyonu var bunu 6-7 ay süreyle kullanacağım dozaj ise 500mcg cjc1295 500mcg ghrp6 olacak.

Sorularım şunlar:

• - 500'er mcg gece yatmadan önce mi kullanayım yoksa sabah kalkar kalkmaz 250'er mcg gece yatmadan 250'er mcg olarak mı böleyim?
  • - 6-7 ay bu kombinasyonla ne kazanırım tam olarak kazancım ne olur bu işin sonunda? ne kadar kas kütlesi ekleyebilirim potansiyel olarak?

Daha önce peptid kullanmış olan kişiler varsa yardımlarını rica ederim, ne kadar verim aldılar merak ediyorum. Ya da ikinci bir planımda şu 20mg ostarine + 250mcg ghrp 2 kullanmak gibi de bir planım var bu da 2 ay olacak. Hangisi daha mantıklı olur clean bulkta güzel bir sonuç almak için?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.004

sektragoglardan bence fazla bir şey bekleme, hele zphc kullanıyorsan bence hiç bir şey bekleme. 

bence antrenman sonrası ve sabah kalktığında olarak bölmen mantıklı

ne kazanacağın konusunda kimse öngörüde bulunamaz, forumda son zamanlarda duyduğum en saçma şeydir bu. Kürüne ilaç ekleyip kas kazanımını arttıracağını düşünenler de aynı kefededir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
Fuhrer, 10 saat önce yazdı:

sektragoglardan bence fazla bir şey bekleme, hele zphc kullanıyorsan bence hiç bir şey bekleme. 

bence antrenman sonrası ve sabah kalktığında olarak bölmen mantıklı

ne kazanacağın konusunda kimse öngörüde bulunamaz, forumda son zamanlarda duyduğum en saçma şeydir bu. Kürüne ilaç ekleyip kas kazanımını arttıracağını düşünenler de aynı kefededir.

Abi sen neden bu kadar agresifsin ya?

Bir soru soruyorum sadece neden tersler gibi bir cevap veriyorsun?

Sektragoglardan neden birşey beklemeyeyim mesela ki 6-7 ay ciddi şekilde kullanacağımı varsayarsak bir de zphc marka sağlam ki orjinal alacağım?

Bu abi dışında başka yardımcı olabilecekler var mı?

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
MRBİG., 1 saat önce yazdı:

Abi sen neden bu kadar agresifsin ya?

Bir soru soruyorum sadece neden tersler gibi bir cevap veriyorsun?

Sektragoglardan neden birşey beklemeyeyim mesela ki 6-7 ay ciddi şekilde kullanacağımı varsayarsak bir de zphc marka sağlam ki orjinal alacağım?

Bu abi dışında başka yardımcı olabilecekler var mı?

zphcnin sağlamlığı biraz tartışma konusu şuan forumda ben açıkçası bi şaibe görmüyorum ama bi anda herkes sadece zphc önerirken zphc kötü demeye başladı. bu tarz peptitlerden alacağın verim mininal hocam sarmslardanda bı tık daha üzeri. gelişim görmek istiyorsanız bu işin bazı test+gh ekstra olarakta ikinci anaboliktir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
sven, 20 dakika önce yazdı:

zphcnin sağlamlığı biraz tartışma konusu şuan forumda ben açıkçası bi şaibe görmüyorum ama bi anda herkes sadece zphc önerirken zphc kötü demeye başladı. bu tarz peptitlerden alacağın verim mininal hocam sarmslardanda bı tık daha üzeri. gelişim görmek istiyorsanız bu işin bazı test+gh ekstra olarakta ikinci anaboliktir.

Sarms referanslarını sürekli okuyorum millet deli gelişim almış sarmslardan, sarmsta düşünüyorum ha peptidler daha iyi olabilir mi diye düşünüyordum sanırım sarmslar daha iyi bir seçenek gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30
MRBİG., 48 dakika önce yazdı:

Sarms referanslarını sürekli okuyorum millet deli gelişim almış sarmslardan, sarmsta düşünüyorum ha peptidler daha iyi olabilir mi diye düşünüyordum sanırım sarmslar daha iyi bir seçenek gibi.

ben sarms' lardan istediğim etkiyi almadım, sağlam bir marka kullanmama rağmen, ya benim kullandığım markanın içinde cidden sarm var ve etkisi o kadar, ya underdose, ya da piyasa da bulunan sarmlarının çoğunun içinde danabol, testo vs gibi şeyler var ve millet o yüzden iyi verim almış, bu arada 10 hafta Biaxol marka kapsül rad140 (20mg)+mk677(20mg) kullanmıştım. MK677' de bende iştah açmadı ama kür sonrası yaptırdığım GH IGF testinde büyüme hormonum artmış ve referansın üstünde gözüküyordu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
oppomer, 46 dakika önce yazdı:

ben sarms' lardan istediğim etkiyi almadım, sağlam bir marka kullanmama rağmen, ya benim kullandığım markanın içinde cidden sarm var ve etkisi o kadar, ya underdose, ya da piyasa da bulunan sarmlarının çoğunun içinde danabol, testo vs gibi şeyler var ve millet o yüzden iyi verim almış, bu arada 10 hafta Biaxol marka kapsül rad140 (20mg)+mk677(20mg) kullanmıştım. MK677' de bende iştah açmadı ama kür sonrası yaptırdığım GH IGF testinde büyüme hormonum artmış ve referansın üstünde gözüküyordu

danabol testo vs olsa hpta baskısı olur ve kapanmaz mı çoğu baskılama yaşamıyormuş ki benim düşündüğüm en hafif sarmslardan olan mk2866 kullanmayı düşünüyorum ki rad140,lgd4033 gibi babalara daha girmedim bile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    30
MRBİG., 10 dakika önce yazdı:

danabol testo vs olsa hpta baskısı olur ve kapanmaz mı çoğu baskılama yaşamıyormuş ki benim düşündüğüm en hafif sarmslardan olan mk2866 kullanmayı düşünüyorum ki rad140,lgd4033 gibi babalara daha girmedim bile

benim bildiğim zaten baskıladığı, bu arada madem bir şeyler kullanacaksın en azından düşük doz only testo git ve bir şeyler kullandığına deysin, sandığın gibi çok bir yan etki görmüyorsun hatta büyük ihtimalle hiçbir yan etki görmeyeceksin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
oppomer, 44 dakika önce yazdı:

benim bildiğim zaten baskıladığı, bu arada madem bir şeyler kullanacaksın en azından düşük doz only testo git ve bir şeyler kullandığına deysin, sandığın gibi çok bir yan etki görmüyorsun hatta büyük ihtimalle hiçbir yan etki görmeyeceksin

200 300 mg test hayat kalitenizi iyileştirir muhtemelen çoğunuz olduğunuzdan daha sağlıklı olursunuz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MRBİG.    1
sven, 49 dakika önce yazdı:

200 300 mg test hayat kalitenizi iyileştirir muhtemelen çoğunuz olduğunuzdan daha sağlıklı olursunuz.

Abi nasıl daha sağlıklı oluyoruz test daha vücuda girer girmez hipofiz bezi, testis aksı ve hipotalamusu kapatıyor daha fayda almadan 3 sistem kapandı bile bir de pct'nin kesin olarak işe yaraması da %100 değil. Steroidlere bulaşmam ben sarms daha makul geliyor bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
MRBİG., 6 saat önce yazdı:

Abi nasıl daha sağlıklı oluyoruz test daha vücuda girer girmez hipofiz bezi, testis aksı ve hipotalamusu kapatıyor daha fayda almadan 3 sistem kapandı bile bir de pct'nin kesin olarak işe yaraması da %100 değil. Steroidlere bulaşmam ben sarms daha makul geliyor bana.

sarmslar aksı kapatmıyor mu zannediyorsun? sarmslar testosteron kadar baskılayıcı. daha sağlıklı oluyorsun çünkü vucudunda olan bi hormonu sokuyorsun. şuan türkiye ortalaması 400ngdl falan sanırım kusura bakmayın 400ngdl testosteronla anca yarım erkek olursunuz arkadaşlar. size bu sarmsları pazarlayanlar çok iyi diye pazarlıyor günün sonunda ya pct yapıyorsunuz pctde zaten kazandığınız 3gr kasın hepsini kaybediyorsunuz ki zaten etki mekanizmalari hala tam ortada değil benim bildiğim kadarıyla ortadaki veriye görede oldukça kötürümler. sarmslar kesinlikle testostrondan daha zararlı ve daha kötü sonuç veriyor. sarmslar iyi olsaydı burda biz testosteron boldenone npp vs kullanmayı konuşmak yerine sarms kullanırdık keşke öyle olsaydı hptayı kapatmasa ya da az etkilese etki mekanizmasi iyi olsa falan. kendi tanıdığım uzun süre sarms kürü yapıp pişman olan şuanda klinik trt alan biri var ve gerçekten sonuçdan memnun değil. ya testosteron kullanacaksın ya da peptitlerle hafif ilerleme kaydedersin bu işin arası yok. pctde 250 300mg gibi dozajlardan sonra %99 sonuç verir pct yanıt alamayan insanlar yüksek dozaj ve uzun senelerce baskı altında kalıyor ve ekstra olarak  anabolik kullanımından kalıcı kısır kalan insan sayısı oldukça az. sarmslar testosterounuda basklıyor belli bi yerden sonra dışardan almak zorunda kalıcaksın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: oldbutgold
      Merhabalar öncelikle herkese,
      Aktif olarak 1.5 yıl spor yapmıştım ve maalesef bazı sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kalmıştım şuan aşırı kilo aldım 110kg ve %30 yağ oranlarındayım elimde bulunan rad140 ve oxandrolone’ u beraber kullanmayı düşünüyorum hem bu kombinasyonu önerip önermediğinizi sormak hem de kullanırken ve ayrıyeten pct sürecinde neler kullanabilirim onu danışmak istedim. Salonumdakiler bunları kullanırken arimidex ve nac600 yeterli olacak dedi sizin de görüşlerinizi ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: Tlg1907
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Humax kullandım fakat maalesef istediğim sonucu alamadım.
      HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
      Nouveaux Anavar Pharmacom Anavar Meditech Anavar Humax Anavar Zphc Anavar ÜRÜN GÖRSELLERİ:

• Yazan: aliyigityildirim
      Değerli üstatlar merhabalar,
      Aranıza yeni katıldım, 5 aydır fitness yapıyorum. Haftanın 4 günü salondayım, hafif bir kol ve omuz gelişimi oldu ama ilerleme durdu, asla göbek ve bel bölgemden kilo veremedim, vücudum yapım gitmiyor, 2 saate yakın antrenman yapıyorum, 3 ay pt ile çalıştım. Protein tozu, creatine ve tribulus kullandım.
      Pazartesi günü clenbutterol, oxandrolone, stanozolol kullanmaya başlayacağım, kapsül olarak 20 mg destek olarak milk thistle kullanacağım. 8 haftada beş bölgemiz incelemek ve yağlardan kurtulmayı hedefliyorum, sonrasında turkesteron, Beta Ecdysterone, gibi takviyelerle desteklemeyi düşünüyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım: 37 Kilo: 94 Boy: 1,74 GÜNCEL FORM:

Değerli görüşleriniz benim için çok kıymetli, tavsiyelerinizi bekliyorum.🙏
    • Yazan: Revengew
      Herkese iyi akşamlar,
      İlerleyen haftalarda rimo 3 ml çıkaracağım kürümün yanına kickstart olarak dianabol veya turinabol eklemeyi düşünüyorum
      KÜR İÇERİĞİM:
      2 ml testo e. 2 ml deca  2 ml rimobolan Tercihimi hangisinden yana kullanmalıyım?
    • Yazan: bora alıcı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Oxandrolone almak istiyorum marka önerisi verir misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp