Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pyrex

16 haftalık testosteron+boldenon doz planlaması hk.

Önerilen İletiler

Rma, 4 saat önce yazdı:

Trenbolon berbat bir ilaç ne psikoloji bırakıyor ne sosyalite tüm gün evde yatası geliyor inanın. Treni sadece bence max 12 hafta fln hard oğlu hard definasyonda kullanmak lzm kendi tecrübemle söylüyorumki ben 375 testo 400 mast kullanırken daha kaslı daha doluydum tren son dokunuş ilacı uzun uza kullanmak bana artık saçma geliyor.

Hocam katılıyorum . Bende bu sene ilk defa trenbolonesuz kür yaptım . Hem değerlerim oynamadı , hatta ldlyi geri çektim koruyucularla ,  hemde psikolojimi sağlam tutarak keyif alarak yaptım . Yani definasyonun son haftalarında kaloriler çok düşünce insanın enerjisi libidosu ister istemez düşüyor , ama trenbolonesuz farkı gördüm . En azından insanlara saldırgan yaklaşan terslenen biri olmadım . Ve inanki formum geçen seneki define halimden daha parçalı , sadece kas derinliği doluluk biraz daha az . Bunu da yine sağlayabileceğin fiziksel ve psikolojik olarak daha az zararlı ilaçlar var . 

Trenbolone bana kalırsa pro bir ilaç , ucunda kazanacağı kaybedeceği çok şey olan adam kullansın. Yarışmacılar bile son 5-6 hafta giriyorken bu düzenli kullanan insanlarda iyi cesaret var . Veya sabrı olmayan hemen vurayım çıkayım 1 ayda fiziğim değişsin diyen adamların ilacı . Ama değmez kesinlikle , bu spor sabır sporu bıkmadan disiplinli diyeti idmanı kardiyoyu yapan adam only testoylada trenbolone vuran adamı geçer uzun vadede . Bu arada trenbolonela off seasonbulk kürüde yaptım hem ldlyi çok fırlatıyor kardiyovasküler sistemi yoruyor , psikolojiyi sabrı bitiriyor , ayrıca inanılmaz keskin güç artışı veriyor , sakatlandım ben hayatta en sevdiğim hobimden 1 seneden fazla ayrı kaldım . Ben trenboloneu hayatımdan çıkardım şahsen . Amacın mutlu sağlıklı kalarak bu sporu uzun seneler güzel bir fizikle yapmaksa gerek yok trene falan . 

Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

trenbolone bir arabanın son devri gibi düşün, sen 2. viteste 7000 devirde gitmek istiyorsan trenbolone eklersin. 2. vites 7000 devirde gitsen gitsen gideceğin hız 60-70'dir, ancak 5. viteste 7000 devirde gidersen gideceğin hız 210-220'dir.

Hocam değerli yorumların için teşekkür ederim. Senin tecrübelerine göre hangi anaboliklerle daha kalıcı kas kazanımı sağlanabilir ? Benim takip ettiğim Amerikalı koçlar testoyu anabolikleri hiç kesmiyor o fizikleri korumak için.  Sadece dozlarla oynuyorlar cruise ve blast olayı . Mesela blastta atıyorum 400 mg npp girdiyse kürden çıktım demiyor aynı ilacı 50 ye 100 mga düşürüyor yanında testo ve 1-2 farklı ilaçla kombinleyip yıl boyu devam ediyor . Yarışma dönemi artırıp dinlenme dönemi azaltma var sadece .  Zaten yüksek doz testo ve gh , hiç kesmiyorlar . Geçen dinledim openda yarışıyor 600 mg testoyla cruise yapıyorum diyordu . Ghrp 6 daha önce denedim sahte çıktı . Diğer Peptitleri yeni deneyimlemeye başladım , fakat çok güvenemiyorum açıkçası .

Hangi markaları tavsiye edersin ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    832
PLACEBOEFFECT94, 1 saat önce yazdı:

Senin tecrübelerine göre hangi anaboliklerle daha kalıcı kas kazanımı sağlanabili

kalıcı kas kazanımı anaboliklerle sağlanmıyor malesef dostum, ancak kas kaybı yaşamaman için testosteronu asla kesmemelisin. Kalıcı kütle, ilaçsız vücudunun kütlesidir. Yani trenbolonesiz kütlendir, masteronsuz kütlendir. Bunu sağlayacak en baba iki ilaç GH ve Testosteron zaten, GH o kadar kas kazanıma etkisi yok ama insülin ile gayet anabolik bir etki yaratır.

Amerikalı koçlar testoyu anabolikleri hiç kesmiyor o fizikleri korumak için.

podyumdaki fiziği korumuyorlar dostum, okey testosteron kesilmez ama stanozolol ve trenbolone gibi ilaçlar kesilir. Zaten kimsenin saf fiziğini görmüyoruz ki, herkes ışıkla oynanmış pumplu ve en iyi çıktıkları fotoğrafları koyar. Kötü fotoğraflar silinir.

Hangi markaları tavsiye edersin ? 

Sol alt wp'den destek al veya çin peptidleri satan bir satıcı var, ondan da alabilirsin fiyat listesinde 20$ civarıydı sanırım 10mg

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    874
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

kalıcı kas kazanımı anaboliklerle sağlanmıyor malesef dostum

@Fuhrer hocanın dediklerine ilave bu konuyu okursan tam kavrarsın. Burak hoca fazla açık sözlü olmuş konuyu yazarken :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    62
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

kalıcı kas kazanımı anaboliklerle sağlanmıyor malesef dostum, ancak kas kaybı yaşamaman için testosteronu asla kesmemelisin. Kalıcı kütle, ilaçsız vücudunun kütlesidir. Yani trenbolonesiz kütlendir, masteronsuz kütlendir. Bunu sağlayacak en baba iki ilaç GH ve Testosteron zaten.

Hocam bende uzun zamandır bunu düşünüyorum bu iş elbet son bulucak zamanı geldiginde bunu biliyorum en kalıcı kas kompanenti nasıl inşa edilir diye. Araştırmalarımda gördüğüm aslında en anabolik ilaçla en basit testosteronun kazandırdığı ana saf kompanenti aynı aslında, yani şöyle elbetde tren gibi bir ilacı kullanırken daha iyi görünücek insan ama bunun uçup gitmesi o kadar kolayki. Tüm ilaçlar genetik sınırın verebiliceği kası yani kasın kasılabilen ana bölümünü veriyor benim tren deca ile yapcağım ana kütle testo rimo ile yapcağım kütleye eşit gün sonunda. Olay en zararsız en kalıcı biçimde işin içinden sıyrılmak gibi geliyor bana artık. Yanlışım varsa düzelt lütfen çünki artık bu prensiple devam edicem.

İstediğim vücuda ulaşınca trt ye bağlayıp bir hayat sürücem nedense beni psikolojik olarak bu ilaçlar. Anladığım bir şey daha var testosteron kadar güzel ilaç yok 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    832
Rma, 10 saat önce yazdı:

Hocam bende uzun zamandır bunu düşünüyorum bu iş elbet son bulucak zamanı geldiginde bunu biliyorum en kalıcı kas kompanenti nasıl inşa edilir diye. Araştırmalarımda gördüğüm aslında en anabolik ilaçla en basit testosteronun kazandırdığı ana saf kompanenti aynı aslında, yani şöyle elbetde tren gibi bir ilacı kullanırken daha iyi görünücek insan ama bunun uçup gitmesi o kadar kolayki. Tüm ilaçlar genetik sınırın verebiliceği kası yani kasın kasılabilen ana bölümünü veriyor benim tren deca ile yapcağım ana kütle testo rimo ile yapcağım kütleye eşit gün sonunda. Olay en zararsız en kalıcı biçimde işin içinden sıyrılmak gibi geliyor bana artık. Yanlışım varsa düzelt lütfen çünki artık bu prensiple devam edicem.

İstediğim vücuda ulaşınca trt ye bağlayıp bir hayat sürücem nedense beni psikolojik olarak bu ilaçlar. Anladığım bir şey daha var testosteron kadar güzel ilaç yok 

dostum bu işin bir  maraton olduğunun farkında ol, ilaçlara bağlı olmadan aşamalı aşamalı ilerlemelisin. Örneğin, gidip beğendiğin bir fiziğin kürünü kopyalamak yerine kendin deneyimleyerek ilerlemen daha mantıklı. Büyük adamlar 3-4 gram AAS alıyorsa sen de 3-4 gram aldığında öyle olamayacaksın, bunun temel sebebi kas kütlenin olmaması. Kas kütlesi inşa etmek de zaten off-season'dan geçiyor. off season için kullanılan en baba ilaç testosterondur, yanında growthdur. Yaşın 20, bu yaşta growth saçmalığın daniskasıdır. O yüzden testosteron bile yeterli gelecektir, 500-600 gram testosteron ve yanına ekleyeceğin npp veya anadrol gibi antrenmanda sana güç ekleyecek ilaçlar ile temiz beslenme ve kardiyoyla kaliteli bir off season geçirirsen kuruma döneminde de yine aynı şekilde ufak tefek takviyeler ile mükemmel bir vücuda ulaşırsın.

Kolay giden çok kolay gider, örneğin. Bu dediğim kardiyo, beslenme, antrenman üçlüsüyle ayda iki kilo alacaksın. Ama dianabol ve kirli beslenmeyle ayda on on beş kilo alacaksın. Düşünelim, su topu olmak mı istiyorsun yoksa kalıcı kütle mi? Bizim amacımız aynadaki görüntü, tartıdakinin hiç bir önemi yok. Aynı podyumda olup da 135 kilo adamın 105 kilo adamı geçemediğine şahit olmuşluğumuz var. Demek ki önemli olan görüntü, kimse sana podyumda kaç kilo olduğunu sormaz. Yeterli misin diye sorar. Sadece podyum özelinde değil, senden yirmi kilo daha zayıf adamla aynı görüntüyü verebilirsin, veya o bile senden daha büyük durabilir. Önemli olan ayna ise benim dediğim mantığa gelmelisin. 

Vücut dismorfisi bu sporun en en en büyük yan etkisidir, şu sıralar sosyal medyanın artmasıyla herkes kendisini yetersiz gördüğünden dolayı bu sporda da aynı yetersizlik baş gösteriyor. Bundan dolayı kendini başkalarıyla kıyas etmene gerek yok, rakibin aynadaki olmalı. Şundan eminim, bu sporu düzenli bir şekilde beş altı yıl adam akıllı yapman durumunda tüm hedeflerine ulaşırsın. İlaçları da aynı şekilde, düzgün bir şekilde kullanırsan vücudun hem sağlıklı hem de amacına uygun bir hale gelecektir. Ancak gidip de 5 ml tren 70 winstrol 70 oxandrolon yüksek doz testosteron T3'ler clenler kullanırsan beş altı sene sonra hiç bir şekilde vücudun kalmama şansı çok yüksek. Tıpkı araba hikayemde anlattığım gibi, yüksek devirde ilerlemek yerine düşük devir yüksek viteste aynı hıza ulaş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: alpbw
      Merhaba, Tren enanthate ve testosteron enanthate kullanıyorum. Anavar kullanıyordum ancak şu an bitti ve devam etmeyeceğim. Kürün 3. haftası tamamlandı ve mevcut kan değerlerim elimde. Başlangıçtan beri haftalık 500 mg testosteron enanthate ve 400 mg tren enanthate kullandım. Psikolojik olarak ciddi bir olumsuzluk yaşamıyorum, genel yan etkiler de bende belirgin düzeyde ortaya çıkmadı.
      Bu noktada merak ettiklerim:
      Mevcut kan değerleri ve genel durum göz önüne alındığında dozaj artırımı mantıklı mı? Aynı dozlarla devam etmek mi yoksa farklı bir ilerleme planı mı daha sağlıklı olur? Planım tren’i toplam 2 ay, testosteronu ise 4 ay olacak şekilde kürü tamamlamak yönünde. Bu yapılandırma hakkında görüşleriniz neler? Tecrübeli kişilerden ve kan değerlerini yorumlayabilecek olanlardan objektif değerlendirme ve öneri almak istiyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: parfait16
      Herkese merhaba,
      Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 400mg Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Safa Atabey
      Herkese keyifli forumlar, rimabolan, Boldenon ve test e küründeyim. Ben bu ilaçları boş bir flakon içerisinde haftalık almam gereken ml leri boş bir flakona boşaltıyorum. Toplam ml miktarı 5.6 oluyor ve haftada 4 gün benim enjeksiyon günüm var(pzt-Salı- prşmb- cuma) 5.6 ml i 4 e böldüğüm zaman her gün 1.4 ml oluyor. İlk 3 enjeksiyon günümde düzgünce 1.4 ml çekiyorum fakat son güne gelince 1.4 değil de mesela şuan çektim 0.9 ml. Bu ilaç farkı neyden oluşuyor?
      Çok teşekkürler🙏

• Yazan: Tatik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki şekilde kür yaptım kürden sonra 500 testo olarak devam ettim. Kür planlıyorum ama dozlar konusunda çok kararsızım. Kasıma kadar küre devam edip sonra pct yapacağım ve bahara kadar dinleneceğim. Dozları nasıl ayarlamalıyım?
      Ekim 2024 - Mart 2025:
      1-20 testo 500mg 1-20 bolde 500 mg 1-8 tren 300 mg 11 hazirandan itibaren:
      1-20 testo ? 1-20 bolde ? 4-12 tren ? Güncel formum bu şekilde:

Kan testi sonuçları:

• Yazan: begonline
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aydır enanthate kullanıyorum, 2. ay 375 e çıkarmıştım.
      KİŞİSEL BİLGİERLİM:
      27.03 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 03.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 10.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 17.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 24.04 PERŞEMBE 1.5 ml Testosteron enanthate 02.04 1.5 ml Testosteron enanthate 08.04 1.5 ml Testosteron enanthate 15.04 1.5 ml Testosteron enanthate Şimdi bu ay tekrar 250 ye düşsem saçma olur mu? Bu ay rimobolan ekleyecektim ondanda vazgeçtim 5-6 ay arası sadece testosteron almayı düşünüyorum. Bu hep enanthate mı olmalı sizce ve arimidex ve proviron gibi ilaçları da hiç kullanmadım. ilk kürüm zaten.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.