Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pyrex

16 haftalık testosteron+boldenon doz planlaması hk.

Önerilen İletiler

pyrex    0
sven, 6 dakika önce yazdı:

iştah ve damarlanma herkeste olacak diye bişey yok yağ oranın düşük değilse zaten zor damarlanma. iştah konusunda yüksek dozajlarda çok efektif oluyor 200 250 mg çok fark etmiyor sanırım

500 mg alıyorum e2 testi verdim 16 çıktı 

testo 500 bolde 500 alıyorum testoyu 750 çekmeli miyim yağlı bir vücudum var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

sven    133
pyrex, Bir saat önce yazdı:

yağlıysan neden kür yapıyorsun? ve bulk kürü yapıyorsun anladığım kadarıyla. yağlıysan büyümeye çalışmak ve üstüne kür yapmak kadar gereksiz bişey yok. önceliğin kilo verip 10 12 yağ oranına inip bulk yapıp 13-14 çıkmak maks. 15 üzerindeyseniz direkt cut yapın. çok fazla oluyor bence 600 test 200 eq  500 test 250 gibi devame debilirsin duruma göre bulk yapacaksan. 3:1 test bolde oranıyla baslamak en mantıklısı e2yi genelde çoğu kişi için 30-50 arası yani genel en iyi igf1 salgılandığımız büyümek için en efektif aralığa itiyor. biraz dene yanıl yoluyla o aralığa inmeye çalış devam edeceksen. ama bana sorarsan etmen gereksiz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
pyrex, Bir saat önce yazdı:

define devame tmek istersen testosteron ve eqyu oranlayıp düşür çok testosterona gerek yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pyrex    0
sven, 2 dakika önce yazdı:

yağlıysan neden kür yapıyorsun? ve bulk kürü yapıyorsun anladığım kadarıyla. yağlıysan büyümeye çalışmak ve üstüne kür yapmak kadar gereksiz bişey yok. önceliğin kilo verip 10 12 yağ oranına inip bulk yapıp 13-14 çıkmak maks. 15 üzerindeyseniz direkt cut yapın. çok fazla oluyor bence 600 test 200 eq  500 test 250 gibi devame debilirsin duruma göre bulk yapacaksan. 3:1 test bolde oranıyla baslamak en mantıklısı e2yi genelde çoğu kişi için 30-50 arası yani genel en iyi igf1 salgılandığımız büyümek için en efektif aralığa itiyor. biraz dene yanıl yoluyla o aralığa inmeye çalış devam edeceksen. ama bana sorarsan etmen gereksiz 

kür bulk kürü lakin bulk yapmıyorum 

225gr carb 210 gr protein 25gr yağ alıyorum 83 kilodayım kilom kür başından beri sabit belim inceldi üst bölgem gelişti lakin verim çok yok gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
pyrex, Şimdi yazdı:

kür bulk kürü lakin bulk yapmıyorum 

225gr carb 210 gr protein 25gr yağ alıyorum 83 kilodayım kilom kür başından beri sabit belim inceldi üst bölgem gelişti lakin verim çok yok gibi 

bulk kürü niye yapıyoesun ozaman. anabolik alımının amacı ismindeki ki anabolizma yapmaktır. sen büyüme amaçlı kullanmıyorsan niye 1gr total anabolizanı kullanıyorsun. sadece testostorna geçip reta kullanman gerek form paylaşabilirmisin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pyrex    0
sven, 30 dakika önce yazdı:

bulk kürü niye yapıyoesun ozaman. anabolik alımının amacı ismindeki ki anabolizma yapmaktır. sen büyüme amaçlı kullanmıyorsan niye 1gr total anabolizanı kullanıyorsun. sadece testostorna geçip reta kullanman gerek form paylaşabilirmisin ?

ilk fotoğraf kür başlangıcı ikinci güncel

IMG_3856.jpeg

IMG_4596.jpeg

sven, 30 dakika önce yazdı:

bolde ekler uzun süre devam eder temiz beslenir çözerim diye düşünmüştüm lakin süreç yıpratıyor biraz şuan da boldeyide kesmek doğru olur mu bilmiyorum tam açılmaya başlamışken efektif etki alırım belki diyede kesemiyorum biriyle de çalışmıyorum kendim planlıyorum her şeyimi tıkandım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
pyrex, 1 dakika önce yazdı:

bolde ekler uzun süre devam eder temiz beslenir çözerim diye düşünmüştüm lakin süreç yıpratıyor biraz şuan da boldeyide kesmek doğru olur mu bilmiyorum tam açılmaya başlamışken efektif etki alırım belki diyede kesemiyorum biriyle de çalışmıyorum kendim planlıyorum her şeyimi tıkandım

efektif etkiden kastın ne? kas yapamıyorsun zaten makrolar düşük yağ oranı yüksek. kesip dediğim gibi düzgün bi cuta baila sonra gir boldenone. kim sana bu dozajları kullan dedi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pyrex    0
sven, Şimdi yazdı:

efektif etkiden kastın ne? kas yapamıyorsun zaten makrolar düşük yağ oranı yüksek. kesip dediğim gibi düzgün bi cuta baila sonra gir boldenone. kim sana bu dozajları kullan dedi.

kendim karar vermiştim çıkamadım işim içinden sizce nasıl bi yol izlemeliyim nasıl bi cut yapmalıyım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
pyrex, Şimdi yazdı:

kendim karar vermiştim çıkamadım işim içinden sizce nasıl bi yol izlemeliyim nasıl bi cut yapmalıyım

eqyu kesip testi bu şekilde 3 hafta devam et sonra 200 300mg arasına düş. reta yada tirzepatide ekleyebilirsin. kalanı senin diyet yapman. 10 kilo civarı vermen lazım görüntüye göre. karın kaslarını görene kadar kilo ver sonra boldenone kullan. yohimbine  kullanabilirsin orjinal bulursan. boldenone baslangıc seviyesi bi ilaç değil herkese uygun değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pyrex    0
sven, Bir saat önce yazdı:

eqyu kesip testi bu şekilde 3 hafta devam et sonra 200 300mg arasına düş. reta yada tirzepatide ekleyebilirsin. kalanı senin diyet yapman. 10 kilo civarı vermen lazım görüntüye göre. karın kaslarını görene kadar kilo ver sonra boldenone kullan. yohimbine  kullanabilirsin orjinal bulursan. boldenone baslangıc seviyesi bi ilaç değil herkese uygun değil.

0-4 hafta 1 mg reta

4-6 hafta 2 mg

günlük 2 iu gh 

diyeti önceki yazdığım şekilde devam edip sabaları 40dk aç karnına bisiklet ekleyebilirim böyle doğeu olur mu? boldenonu kesmeyip 200mg düşürüp retayı ekleyip 6 hafta sonra boldeyi tekrar 400-500 seviyelerine çeksem bu sayede bolde kandan çıkmamış olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
pyrex, 3 saat önce yazdı:

0-4 hafta 1 mg reta

4-6 hafta 2 mg

günlük 2 iu gh 

diyeti önceki yazdığım şekilde devam edip sabaları 40dk aç karnına bisiklet ekleyebilirim böyle doğeu olur mu? boldenonu kesmeyip 200mg düşürüp retayı ekleyip 6 hafta sonra boldeyi tekrar 400-500 seviyelerine çeksem bu sayede bolde kandan çıkmamış olur.

400-500 mg bolde için en az 800-1000mg test lazım bu kadar ilaca ihtiyacın yok. retayı tepkimene göre dozajla ezbere olmaz. günlük adım sayını arttır sadece kardiyo değil. bunun dışında testosteronu 200-300 banında çek yanına 100mg eq ekleyebilirsin ai amaçlı ama çok tavsiye etmem. çok fazla ilaç kullanıyorsun özellikle formuna göre sadece kan değerlerini mahvediyorsun bi verim almıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pyrex    0

@Fuhrer hocam müsait olduğunuzda sizde yorum yapabilir misiniz fikrinize ihtiyacım var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
pyrex, 04.08.2026 - 22:34 yazdı:

0-4 hafta 1 mg reta

4-6 hafta 2 mg

günlük 2 iu gh 

26 yaşındasın 2iu hgh hiç bir işe yaramayacak, sadece yapman gereken reta kullanmak. Testosteronu kesme, döngünün açılması/kapanması olayına girersen çok geriye düşersin.

Boldenonun felsefesini anlamamışsın sen, hiç kullanma bence. Neden 800-1gr boldenon kullananlar bu dozlarla başlıyor sence? 100-200mg ile başlayıp madem 15. 20. hafta bu dozlara çıksalar daha mantıklı olmaz mı sana göre? Demek istediğim, 200mg kullanıp da 6 hafta sonra 400 500 yapman bir işe yaramayacak ki zaten sen şu an boldenondan hiç bir pozitif etki almayacaksın. Kim ne derse desin Boldenon bu sporda profesyonelce kullanıma uygundur, kimsenin ilk küründe veya 2. 3. küründe kullanacağı bir ilaç değildir. Hatta bana kalırsa birisi yarışma diyetine girmeden boldenon bile kullanmamalı, sen vücudunun aromatizasyonunu öğrenmeden E2 değerini sıfırlayacak bir ilacı 20-25 hafta kullanman demek ve hatta 20 25 hafta bir ilaç kullanıp buna kendini entegre etmen demek emin ol ne Trenbolone ne Halotestin, hiç biri yerini tutamaz. Trenbolone kullanırsın, 2. 3. hafta çözersin mekanizmayı, halotestin kullanırsın aynı şekilde 3. 4. gün anlarsın mekanizmayı ama boldenon böyle değil. Boldenon çok zor bir ilaç ve kullanıp da verim alan oranı %5 falandır gözlemlediğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

26 yaşındasın 2iu hgh hiç bir işe yaramayacak, sadece yapman gereken reta kullanmak. Testosteronu kesme, döngünün açılması/kapanması olayına girersen çok geriye düşersin.

Boldenonun felsefesini anlamamışsın sen, hiç kullanma bence. Neden 800-1gr boldenon kullananlar bu dozlarla başlıyor sence? 100-200mg ile başlayıp madem 15. 20. hafta bu dozlara çıksalar daha mantıklı olmaz mı sana göre? Demek istediğim, 200mg kullanıp da 6 hafta sonra 400 500 yapman bir işe yaramayacak ki zaten sen şu an boldenondan hiç bir pozitif etki almayacaksın. Kim ne derse desin Boldenon bu sporda profesyonelce kullanıma uygundur, kimsenin ilk küründe veya 2. 3. küründe kullanacağı bir ilaç değildir. Hatta bana kalırsa birisi yarışma diyetine girmeden boldenon bile kullanmamalı, sen vücudunun aromatizasyonunu öğrenmeden E2 değerini sıfırlayacak bir ilacı 20-25 hafta kullanman demek ve hatta 20 25 hafta bir ilaç kullanıp buna kendini entegre etmen demek emin ol ne Trenbolone ne Halotestin, hiç biri yerini tutamaz. Trenbolone kullanırsın, 2. 3. hafta çözersin mekanizmayı, halotestin kullanırsın aynı şekilde 3. 4. gün anlarsın mekanizmayı ama boldenon böyle değil. Boldenon çok zor bir ilaç ve kullanıp da verim alan oranı %5 falandır gözlemlediğim.

Peki mekanizması, kullanım şekli ve dozajı ne şekilde olmalı size göre ? Laboratuvar kontrolü göz ardı edilmeden ne amaçla kullanılabilir? 

Güzel bir e2 değeri yakalandığı sürece, 800-1000 mg lar ile mi ilerlemek lazım? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Peki mekanizması, kullanım şekli ve dozajı ne şekilde olmalı size göre ? Laboratuvar kontrolü göz ardı edilmeden ne amaçla kullanılabilir? 

alt metni anlamıyorsunuz sanırım. boldenone yüksek arotmaz yapan bireyler için gerçekten mantıklı bi seçenek. çoğu insan  için pahalı bi uzun esterli anabolik kan değerlerini arttıran bi aidan fazlası olamıyor. profesyoneller için kullanımı yüksek arotmaz yapan bileşiklerle veya bireylerle ya da ikisi beraberdir. örneğin ment boldenone kombinasyonu opencılar için muazzam oluyor çünkü ment agresif şekilde öströjen üretirken boldenoneda bunu azaltıyor. esteri ağırlığı çok fazla ilacın anabolik etkisi mg bazında zaten bence primobolan masteronla aşağı yukarı aynı gerçekten kas yapma potansiyelinden bahsediyorum azot tutulumu pump dolulukdan değil. aktif olarak çoğunlukta östrojeni mantıklı aralığa getiren oran 2.5:1 3:1 orandır 2:1 bile cogu kiside istenilen östrojeni vermiyor.ozellikle açık siklet ve yüksek kilolara çıkmak isteyenlerin kullanmasının temel sebebide iştahı arttırması bence. ortalama genetikteki insanlar için testosteron bazlı kürünüzü ai eklemeden hafif anabolizma eklediğiniz bi bileşik olarak düşünebilirsin. ekstra olarak dayanıklık arttıran ve iştah artırma mekanizması olması. genel kas büyümesi bekliyorsanız primo npp belki masteron daha iyi bi seçim olabilir. ekstra olarak hemogram değerlerini kendim için gerçekten düşük dozajda bile uçurduğunu fark ettim uzun dönem kullanımı gerçekten yorucu oluyor ki ester yapısından uzun donem kullanmak mantıklı oluyor.cruise yapıyorsan bile toparlanmayı yavaşlatıyor bence coğu insan için eksileri artılarını götürüyor. kesinlikle tren halo veya diğer agresif ilaçların bile yönetimi daha kolay fuhrer hocamızın dediği gibi çünkü mekanizmayı hızlı çözüyorsunuz.piyasada primobolan çok pahalı ve çoğumuz için orjinal ürün bulmanın zor olduğunu düşünürsek en iyi alternatif masteron sanırım.anabolizmayı büyütmek istiyorsanız en mantıklı yol tolere edebiliyorsanız nand deca/npp yada yüksek testosteron olduğunu düşünüyorum.

• Beğen 1
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
GomuGomuFuseN, 2 saat önce yazdı:

dozajlamaya cevap vermedim bence 300-1000mg arası anabolik olarak efekt alabilceğin bi aralık lakin bunu yürütmek için genetiğin uygun olması ya da hayvan gibi testosteron östrojen artışı yapman lazım ki boldenone baskısı aslında oranlardanda bağımsız çok farklı ve doğrudan ön görülmesi çok zor. dene yanıl yoluyla istediğin aralığa ulaşıyorsun ki oda esterin birikimiden dolayı östrojen sürekli oynamaya gidiyor. 10. haftada e2 45se 14 15de 42-40 olabiliyor. boldenone cyp ya da ace olsa ülkemizde aslında çok daha kolay dene yanıl yolluyla bileşiği kullanmak mümkün.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven, Bir saat önce yazdı:

dozajlamaya cevap vermedim bence 300-1000mg arası anabolik olarak efekt alabilceğin bi aralık lakin bunu yürütmek için genetiğin uygun olması ya da hayvan gibi testosteron östrojen artışı yapman lazım ki boldenone baskısı aslında oranlardanda bağımsız çok farklı ve doğrudan ön görülmesi çok zor. dene yanıl yoluyla istediğin aralığa ulaşıyorsun ki oda esterin birikimiden dolayı östrojen sürekli oynamaya gidiyor. 10. haftada e2 45se 14 15de 42-40 olabiliyor. boldenone cyp ya da ace olsa ülkemizde aslında çok daha kolay dene yanıl yolluyla bileşiği kullanmak mümkün.

Teşekkür etmekle beraber, benim merak ettiğim kas protein sentezi ve temiz hacimde ki etkisi... Ai etkisi evet var. İştah bence kişiden kişiye değişiyor iyi boldenonlar da kullandım e2 crushlandı resmen  iştaha etkisi yoktu diyebilirim. dediğin gibi e2 deneme yanılma ile testlerle kontrol edilebilir... Rimonun olmadığı senaryo da Boldenone  ben kullanmakta yarar var diye düşünüyorum... 500-600  hatta 750-800 mg boldenon dozajları e2 crush dışında nasıl bir etkiai olur merak ediyorum. E2 düşük olunca kas gelişimi olmuyor mu?? E2 kontrolsüz olunca jşnekoya gidiyor çoğu kişi... bana jineko sorununu ortadan kaldıran güzel bir süreç tetikleyicisi gibi geliyor Boldenone. Ama daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır 

Kasım da kafamda ki kür planı bütçem iş temposu el verirse tabi 

600 - 750 testo 

500-600 bolde 

450 npp ( belki trende olabilir çok git gel yaşıyorum) 

Masteron Enanthate bulursam mast E 600 mg 

Yoksa mast prop 400-500 mg 

Güzel güvenilir 4üi gh ( Çin gh veya geno felan) 

105 kg 1.90 ım güzel bir 20-24 hafta geçirmek istiyorum ama dediğim gibi Rimobolan mevzusu yüzünden Boldenone tercih edecem gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
gönderildi (düzenlendi)
GomuGomuFuseN, Bir saat önce yazdı:

Teşekkür etmekle beraber, benim merak ettiğim kas protein sentezi ve temiz hacimde ki etkisi... Ai etkisi evet var. İştah bence kişiden kişiye değişiyor iyi boldenonlar da kullandım e2 crushlandı resmen  iştaha etkisi yoktu diyebilirim. dediğin gibi e2 deneme yanılma ile testlerle kontrol edilebilir... Rimonun olmadığı senaryo da Boldenone  ben kullanmakta yarar var diye düşünüyorum... 500-600  hatta 750-800 mg boldenon dozajları e2 crush dışında nasıl bir etkiai olur merak ediyorum. E2 düşük olunca kas gelişimi olmuyor mu?? E2 kontrolsüz olunca jşnekoya gidiyor çoğu kişi... bana jineko sorununu ortadan kaldıran güzel bir süreç tetikleyicisi gibi geliyor Boldenone. Ama daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır 

600 - 750 testo 

500-600 bolde 

105 kg 1.90 ım güzel bir 20-24 hafta geçirmek istiyorum ama dediğim gibi Rimobolan mevzusu yüzünden Boldenone tercih edecem gibi 

e2 düşük olursa verimli igf1 sentezi yapamazsın. anabolizmanın 3 ana yolu var  biri eklediğin anabolik ilaçlar bunlar androjen  reseptorune bağlanarak uyarı verirler daha çok protein sentezi azot tutulumu vs diye. ikincisi büyüme hormonu büyüme hormonu igf1a dönüşüyor buda vucundaki belki en anabolik hormon ki igf1 dönüşümü tamamen ostrojenle alakalı düşük östrojende igf1 daha az sentezlenir. 3.sü insulin buda büyüme isteyen kas hücresine daha çok besin taşımanı sağlıyor. rimo yoksa masteron tercih edebilirsin. bu kadar fazla ilaç yerine 1gr test 500-600mg mast girsen daha iyi yönetirsin süreci ve muhtemelen benzer kazançlar alırsın.  sen bu oranlarda  test bolde yaparsan e2in göreceği muhtemelen en üst değer 30 falan. bu genel manada söylüyorum insandan insana çok değişir. temel bazın testosteron bunu yüksek tutup masteron veya primoyla ki yönetilebiliyorsa boldeyle östrojeni tatlı noktaya çekersen. 40-80 arası bi bant bençe kişiden kişiye değişir 100de olabilir bence bu tamamen androjen/östrojen dengesiyle alakalı bu şekilde devam edersen en verimli büyümeyi alırsın. test eq npp gerçekten beraber yönetmesi çok zorlaşıyor ve bence manası kalmıyor bu kadar sağlık açısından yorucu 2 ilacı aynı anda kullanmaya boldenone yerine biraz masteron koyman hem hissiyat hemde kür verimi olarak daha iyi olur özellikle yüksek dozajlara çıkılan kürlerde primobolan ve masteron shbg blokajı yaparak kürün anabolik zemini uçuruyor. bundan dolayı çoğu pro artık bu ikisini offseasounda bile kullanmaya başladı. test mast primo yapanlar bile var. östrojen düşükse kısaca kas yapman çok ama çok yavaşlar kürün verimi olmaz sağlığında gider. testosteron östrojen ve dhtye dönüşüm sağlar sen birini inhibe edersen diğeri artışa geçer. bua saç dökme akne androjenik yan etkilere sebep olur. östrojen saç molekulunu korur eklemlerini korur kas büyümeni arttır kas doluluğunu arttırır. ondan dolayı offseasonda özellike yüksek östrojen istenilen bişeydir jino belirtisi olmadığı sürece veya çok sert su tutumu mental yan etkiler tolere edilebilidiği kadar yüksek olmalı. 250mg testte 60 e2 fazla olabilir ama 500mg testte örnek veriyorum 60 e2 çok yüksek değildir. tahlildeki referans sınırı doğal bireyler için yapılmış bi referans. günün sonunda bunları yönetmek için en mantıklı opsiyonun masteron oluyor çünkü hiçbir şekilde 2 yönetimiyle uğraşmayıp yüksek e2nin faydalarını alıp yan etkilerini almıyorsun. özellikle fuhrer hocamın dediği gibi ghda kullanıyorsan herhalde en optimal büyüme safhası planlamalarından biri oluyor.

tarihinde sven tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    37
sven, 2 saat önce yazdı:

alt metni anlamıyorsunuz sanırım. boldenone yüksek arotmaz yapan bireyler için gerçekten mantıklı bi seçenek. çoğu insan  için pahalı bi uzun esterli anabolik kan değerlerini arttıran bi aidan fazlası olamıyor. profesyoneller için kullanımı yüksek arotmaz yapan bileşiklerle veya bireylerle ya da ikisi beraberdir. örneğin ment boldenone kombinasyonu opencılar için muazzam oluyor çünkü ment agresif şekilde öströjen üretirken boldenoneda bunu azaltıyor. esteri ağırlığı çok fazla ilacın anabolik etkisi mg bazında zaten bence primobolan masteronla aşağı yukarı aynı gerçekten kas yapma potansiyelinden bahsediyorum azot tutulumu pump dolulukdan değil. aktif olarak çoğunlukta östrojeni mantıklı aralığa getiren oran 2.5:1 3:1 orandır 2:1 bile cogu kiside istenilen östrojeni vermiyor.ozellikle açık siklet ve yüksek kilolara çıkmak isteyenlerin kullanmasının temel sebebide iştahı arttırması bence. ortalama genetikteki insanlar için testosteron bazlı kürünüzü ai eklemeden hafif anabolizma eklediğiniz bi bileşik olarak düşünebilirsin. ekstra olarak dayanıklık arttıran ve iştah artırma mekanizması olması. genel kas büyümesi bekliyorsanız primo npp belki masteron daha iyi bi seçim olabilir. ekstra olarak hemogram değerlerini kendim için gerçekten düşük dozajda bile uçurduğunu fark ettim uzun dönem kullanımı gerçekten yorucu oluyor ki ester yapısından uzun donem kullanmak mantıklı oluyor.cruise yapıyorsan bile toparlanmayı yavaşlatıyor bence coğu insan için eksileri artılarını götürüyor. kesinlikle tren halo veya diğer agresif ilaçların bile yönetimi daha kolay fuhrer hocamızın dediği gibi çünkü mekanizmayı hızlı çözüyorsunuz.piyasada primobolan çok pahalı ve çoğumuz için orjinal ürün bulmanın zor olduğunu düşünürsek en iyi alternatif masteron sanırım.anabolizmayı büyütmek istiyorsanız en mantıklı yol tolere edebiliyorsanız nand deca/npp yada yüksek testosteron olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar bakın adam ne güzel yazmış. Boldenonu çok ezbere kullanıyorsunuz yapmayın. İştah artışı için bolde mi kullanılır allah aşkına? Duvara çivi çakmak için çekiç yerine balyoz kullanmaya benzer bu iş. İştah artışı istiyosanız gidin ghrp veya mk kullanın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
KAVINSKI, 20 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar bakın adam ne güzel yazmış. Boldenonu çok ezbere kullanıyorsunuz yapmayın. İştah artışı için bolde mi kullanılır allah aşkına? Duvara çivi çakmak için çekiç yerine balyoz kullanmaya benzer bu iş. İştah artışı istiyosanız gidin ghrp veya mk kullanın.

iştah artışına genel olarak kimsenin ihtiyacı yok bence. tabi insulin kullanan 2 3 gr total anabolik alan 100+kg temiz kas kütlesini zorlamış tonla gh alan bi adma değilseniz. maintanceden ekstra aldığınız 200-300 kalori bile en optimal büyümenizi sağlar. neden insulinle iş değişir çünkü insulin aldığınızda adeleye yollayacağınız besin miktarı artar. insuline ne kadar hassasanız okadar aminoasit karbonhidrat protein besini adelenize kaş inşaasına yollarsınız. o yüzden aşırı yüksek kalori alan prolar görüyorsunuz. ne kadar temiz beslenirseniz o kadar büyürsünüz.iştah kovalamayın yani insulin almıyorsanız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
GomuGomuFuseN, 5 saat önce yazdı:

Bu işin mekanizması ve dozlaması kişiye özgüdür, burada boldenonu yapbozun son parçası olarak kullanmalısınız. Eğer ilk başta kullanırsanız o yapbozu yapamazsınız. Eksik parçaları tamamlayın önce. Eksik parçalar; Antrenman kaliteniz, dinlenmeniz, BESLENMENİZ, ne kadar süre bozmadan ilerliyorsun veya ne kadar kaliteli besleniyorsun, kaç hafta bir ilacı çıkarmadan gidebilirsin, tansiyon kontrolün, ilaç bilincin hepsi tamamen önemli konular. Bunlardan biri eksikse bir işe yaramaz.

800-1000'e kadar ilerlememek gerek, ilk boldenon kürü 300 ile başlanıp bitirilebilir. Enjektöre ilaç çekmek en kolayı, 300 mg boldenon bile fazlasıyla anabolik olarak işinizi görebilir. Burada işinizi görmemesinin en temel sebebi beslenmenizi ve antrenmanınızı eksik yapmanız. Kolay kolay bozmanız, bir rutine oturtmamanız. 

GomuGomuFuseN, 2 saat önce yazdı:

600 - 750 testo 

500-600 bolde 

yani, sana şunu sormak istiyorum. 750 testo 300 npp ile yaptığının üstüne bu diğer ilaçlar sence bir şey ekleyecek mi? Boldenon-Testosteron oranı o kadar berbat ayarlanmış ki E2 değerin sıfırlanacak. E2 değeri büyümedeki en önemli faktördür, E2 değerin düşük ise emin ol hiç bir şekilde ne vücudun gelişir ne tartın. Natural ilerlesen daha iyi gelişirsin belki. 750 testosteron ve 300 npp kullan, beslenmeni düzenle yeterli. İlaç satıcılarını zengin edecek bir ilaç seçimi.

4iu growth konusunda çin jenerikleri %95-96 saflıkta iken genolar %99.9, CINNATROPIN %80'lerde şimdi diyeceksin bu %3 fark o kadar fark eder mi? Evet, fazlasıyla fark ediyor. Pharmagrade norditropin omnitrope genotropin tarzı growthlar yurt dışında halen yaygın kullanılıyor ve çoğu profesyonel 6-8 iu genotropini 20 ünite çin ürünlerine tercih ediyor. Bence çin ile genotropini aynı kefeye koymamalısın. Zaten cinnatropin gibi bir şey aklındaysa direkt çıkart at aklından o kadar berbat bir ilaç. 4iu genotropin işini görür ama çin kullanacaksan minimum 6-8 kullanmalısın. Fiyat olarak çin daha uyguna geliyor bence çin seç burada.

Bence güncel formunu paylaşarak bizden tavsiye al, boy kilo yazmışsın ama bilemeyiz. 1.90 105 kiloda belki skinny bir vücut da karşımıza çıkabilir belki heykel gibi bir vücut da. Bunu da başkasının konusunu işgal etmeden kendine bir forum konusu oluşturarak yapmalısın.

KAVINSKI, Bir saat önce yazdı:

Sana tamamen katılıyorum, boldenonu iştah için kullanmak en ahmakça harekettir. Senin zaten iştahın yoksa, beslenmen yoksa ne diye ilaç ekliyorsun? Önce git beslenmeni düzelt, ilaç en kolay iş. Boş yere vücuduna tahribat yaratıyorsun. Günde 500-600 gram gibi gülünç bir karbonhidratı yiyemiyorsanız istediğinizi kullanın yani ilacın yapacağı sınırlar belli. Ancak sen gidip 600-700 carb, 200-250 protein ve 20-40 gram arası yağ alır ve 8-10 bin adım atıp adam akıllı ilaç kullanırsan emin ol bu senaryodaki ilacı komple vuran adamdan belki 375 testo 200 npp ile daha iyi gözükürsün. 

İlaç en kolay senaryo, ayda 7-8 bin tlye en derecesinde testo bolde kullanırsınız. En ucuz diye tabir edeceğimiz protein tozu fiyatına, ancak bakıyorsun adam 15-20 bin verse de vücudu olmuyor. Bunun sebebi ilaca fazla bağlanmanız, ilaç gerçekten sihirli değnek değil. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Şimdi yazdı:

Bu işin mekanizması ve dozlaması kişiye özgüdür, burada boldenonu yapbozun son parçası olarak kullanmalısınız. Eğer ilk başta kullanırsanız o yapbozu yapamazsınız. Eksik parçaları tamamlayın önce. Eksik parçalar; Antrenman kaliteniz, dinlenmeniz, BESLENMENİZ, ne kadar süre bozmadan ilerliyorsun veya ne kadar kaliteli besleniyorsun, kaç hafta bir ilacı çıkarmadan gidebilirsin, tansiyon kontrolün, ilaç bilincin hepsi tamamen önemli konular. Bunlardan biri eksikse bir işe yaramaz.

800-1000'e kadar ilerlememek gerek, ilk boldenon kürü 300 ile başlanıp bitirilebilir. Enjektöre ilaç çekmek en kolayı, 300 mg boldenon bile fazlasıyla anabolik olarak işinizi görebilir. Burada işinizi görmemesinin en temel sebebi beslenmenizi ve antrenmanınızı eksik yapmanız. Kolay kolay bozmanız, bir rutine oturtmamanız. 

yani, sana şunu sormak istiyorum. 750 testo 300 npp ile yaptığının üstüne bu diğer ilaçlar sence bir şey ekleyecek mi? Boldenon-Testosteron oranı o kadar berbat ayarlanmış ki E2 değerin sıfırlanacak. E2 değeri büyümedeki en önemli faktördür, E2 değerin düşük ise emin ol hiç bir şekilde ne vücudun gelişir ne tartın. Natural ilerlesen daha iyi gelişirsin belki. 750 testosteron ve 300 npp kullan, beslenmeni düzenle yeterli. İlaç satıcılarını zengin edecek bir ilaç seçimi.

4iu growth konusunda çin jenerikleri %95-96 saflıkta iken genolar %99.9, CINNATROPIN %80'lerde şimdi diyeceksin bu %3 fark o kadar fark eder mi? Evet, fazlasıyla fark ediyor. Pharmagrade norditropin omnitrope genotropin tarzı growthlar yurt dışında halen yaygın kullanılıyor ve çoğu profesyonel 6-8 iu genotropini 20 ünite çin ürünlerine tercih ediyor. Bence çin ile genotropini aynı kefeye koymamalısın. Zaten cinnatropin gibi bir şey aklındaysa direkt çıkart at aklından o kadar berbat bir ilaç. 4iu genotropin işini görür ama çin kullanacaksan minimum 6-8 kullanmalısın. Fiyat olarak çin daha uyguna geliyor bence çin seç burada.

Bence güncel formunu paylaşarak bizden tavsiye al, boy kilo yazmışsın ama bilemeyiz. 1.90 105 kiloda belki skinny bir vücut da karşımıza çıkabilir belki heykel gibi bir vücut da. Bunu da başkasının konusunu işgal etmeden kendine bir forum konusu oluşturarak yapmalısın.

Sana tamamen katılıyorum, boldenonu iştah için kullanmak en ahmakça harekettir. Senin zaten iştahın yoksa, beslenmen yoksa ne diye ilaç ekliyorsun? Önce git beslenmeni düzelt, ilaç en kolay iş. Boş yere vücuduna tahribat yaratıyorsun. Günde 500-600 gram gibi gülünç bir karbonhidratı yiyemiyorsanız istediğinizi kullanın yani ilacın yapacağı sınırlar belli. Ancak sen gidip 600-700 carb, 200-250 protein ve 20-40 gram arası yağ alır ve 8-10 bin adım atıp adam akıllı ilaç kullanırsan emin ol bu senaryodaki ilacı komple vuran adamdan belki 375 testo 200 npp ile daha iyi gözükürsün. 

İlaç en kolay senaryo, ayda 7-8 bin tlye en derecesinde testo bolde kullanırsınız. En ucuz diye tabir edeceğimiz protein tozu fiyatına, ancak bakıyorsun adam 15-20 bin verse de vücudu olmuyor. Bunun sebebi ilaca fazla bağlanmanız, ilaç gerçekten sihirli değnek değil. 

kamerad özelden mesaj atabilir misin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

Hocam ağzına sağlık zaman ayırıp uzun uzuna yazmışsın tşkr ederim, çok güzel detaylı açıklamışsınız, güzel bir konu oluşturup fiziğimi de eklerim TR atletik fizik + 1.82 şampiyonluk hedefim var,, tekrardan çok tşkrler. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    133
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

günün sonunda işin temelinde bitiyor olay. çoğunuz ihtiyacınız olmayan dozajları ilaçları kullanıyorsunuz büyümek için. kas inşaası uzun sürede  kaliteli temeli oturtulmuş planlamalarda inşaa edilir.ne kullanırsanız kullanın 5 6 aylık bi büyüme periyodunda koyacağınız gerçek kas kütlesi aşağı yukarı bellidir. anabolik stackiniz büyütüceğinize beslenme-toparlanma-antreman üçlüsünü maksimize edin. kullandığınız ilaçlar sizi bi anda siklet attırmayacak uzun dönemde olacak. büyümek istiyorsanız anabolik olarak gerçekten testosteron dışında başka bişeye ihtiyacınız yok boldenone npp tren vs. primobolana blie ihtiyacınız yok. testosteron dışındaki diğer anabolikler fonksiyonel kullanım gerektirir. büyümek istiyorum hepsinden koyayım veya ekleyim bunlara gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.093
sven, 1 dakika önce yazdı:

günün sonunda işin temelinde bitiyor olay. çoğunuz ihtiyacınız olmayan dozajları ilaçları kullanıyorsunuz büyümek için. kas inşaası uzun sürede  kaliteli temeli oturtulmuş planlamalarda inşaa edilir.ne kullanırsanız kullanın 5 6 aylık bi büyüme periyodunda koyacağınız gerçek kas kütlesi aşağı yukarı bellidir. anabolik stackiniz büyütüceğinize beslenme-toparlanma-antreman üçlüsünü maksimize edin. kullandığınız ilaçlar sizi bi anda siklet attırmayacak uzun dönemde olacak. büyümek istiyorsanız anabolik olarak gerçekten testosteron dışında başka bişeye ihtiyacınız yok boldenone npp tren vs. primobolana blie ihtiyacınız yok. testosteron dışındaki diğer anabolikler fonksiyonel kullanım gerektirir. büyümek istiyorum hepsinden koyayım veya ekleyim bunlara gerek yok.

test+hgh bu işin temelidir, hiç bir profesyonel gidip de 500 testosteron 500 boldenon 500 masteron 500 npp 500 rimo kullanmaz. 1250 test e/c + 200-250 suspension/acetate/no ester tarzı bir testosteron seçimi ve yanına 350-800 npp ekler veya 700-800 boldenon kullanır. 10-15 iu growth ile insülin ekler onun dışında hiç bir ekstrası yok.

Maksimum gördüğüm kürler 3 ürünü geçmiyor, geneli yüksek testosteron kullanıyor, E2'yi yüksek tutuyor. Hiç bir profesyonel gidip de düşük testosteron kullanmaz. O yüzden 500-700 testosteron kürlerinin yanına anabolik eklemektense ilk önceliğiniz growth, ardından testosteronu arttırmak, ardından growthu arttırmak, ardından yan ürün eklemek olsun. 

Boldenon konusunda, 2-1 3-1 oranları belirli bir seviyeden sonra değişiyor. Örneğin 500 testo 200 bolde E2 sıfırlama potansiyeline sahipken 1500 testosteron 1000 boldenonda E2'si sıfırlanmayıp hatta AI kullanmak zorunda olan kullanıcılar görüyorum. Bu yüzden oranlara fazla takılmayın ve kan testi verin, ama genel olarak düşük doz testosteronda yani 300-700 arasında kullanılan tüm testosteronlarda E2 sıfırlanır boldenon varsa.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: alpbw
      Merhaba, Tren enanthate ve testosteron enanthate kullanıyorum. Anavar kullanıyordum ancak şu an bitti ve devam etmeyeceğim. Kürün 3. haftası tamamlandı ve mevcut kan değerlerim elimde. Başlangıçtan beri haftalık 500 mg testosteron enanthate ve 400 mg tren enanthate kullandım. Psikolojik olarak ciddi bir olumsuzluk yaşamıyorum, genel yan etkiler de bende belirgin düzeyde ortaya çıkmadı.
      Bu noktada merak ettiklerim:
      Mevcut kan değerleri ve genel durum göz önüne alındığında dozaj artırımı mantıklı mı? Aynı dozlarla devam etmek mi yoksa farklı bir ilerleme planı mı daha sağlıklı olur? Planım tren’i toplam 2 ay, testosteronu ise 4 ay olacak şekilde kürü tamamlamak yönünde. Bu yapılandırma hakkında görüşleriniz neler? Tecrübeli kişilerden ve kan değerlerini yorumlayabilecek olanlardan objektif değerlendirme ve öneri almak istiyorum.
      KAN TESTİM:

• Yazan: parfait16
      Herkese merhaba,
      Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 400mg Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum. 
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Safa Atabey
      Herkese keyifli forumlar, rimabolan, Boldenon ve test e küründeyim. Ben bu ilaçları boş bir flakon içerisinde haftalık almam gereken ml leri boş bir flakona boşaltıyorum. Toplam ml miktarı 5.6 oluyor ve haftada 4 gün benim enjeksiyon günüm var(pzt-Salı- prşmb- cuma) 5.6 ml i 4 e böldüğüm zaman her gün 1.4 ml oluyor. İlk 3 enjeksiyon günümde düzgünce 1.4 ml çekiyorum fakat son güne gelince 1.4 değil de mesela şuan çektim 0.9 ml. Bu ilaç farkı neyden oluşuyor?
      Çok teşekkürler🙏

• Yazan: Tatik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki şekilde kür yaptım kürden sonra 500 testo olarak devam ettim. Kür planlıyorum ama dozlar konusunda çok kararsızım. Kasıma kadar küre devam edip sonra pct yapacağım ve bahara kadar dinleneceğim. Dozları nasıl ayarlamalıyım?
      Ekim 2024 - Mart 2025:
      1-20 testo 500mg 1-20 bolde 500 mg 1-8 tren 300 mg 11 hazirandan itibaren:
      1-20 testo ? 1-20 bolde ? 4-12 tren ? Güncel formum bu şekilde:

Kan testi sonuçları:

• Yazan: begonline
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aydır enanthate kullanıyorum, 2. ay 375 e çıkarmıştım.
      KİŞİSEL BİLGİERLİM:
      27.03 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 03.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 10.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 17.04 PERŞEMBE 1ml Testosteron enanthate 24.04 PERŞEMBE 1.5 ml Testosteron enanthate 02.04 1.5 ml Testosteron enanthate 08.04 1.5 ml Testosteron enanthate 15.04 1.5 ml Testosteron enanthate Şimdi bu ay tekrar 250 ye düşsem saçma olur mu? Bu ay rimobolan ekleyecektim ondanda vazgeçtim 5-6 ay arası sadece testosteron almayı düşünüyorum. Bu hep enanthate mı olmalı sizce ve arimidex ve proviron gibi ilaçları da hiç kullanmadım. ilk kürüm zaten.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp