Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

vevos

Kürümün 4. haftası dolmasına rağmen bir gelişim göremedim! beklentiye girmek için henüz erken mi?

Önerilen İletiler

vevos    2

Merhaba herkese, yaşım 28 ve 5 aydır aktif olarak vücut geliştirme ile uğraşıyorum ve yaklaşık 4 hafta önce küre girdim. Ürünlerim orijinal zphc marka testo ve boldenon 4. Haftam bitmesine rağmen herhangi bir değişim hissetmiyorum ilaçların orijinalliğinden ve satan kişiden eminim. Bu arada ilk kan ve hormon testlerimi, enjeksiyon takvimimi ve ürün görsellerini yüklüyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

IMG_2672.thumb.png.a36cc4a0321e192c486bbcac6745a3f7.png

SORULARIM:

1. Acaba beklentiye girmek için henüz erken mi?
  2. Neler tavsiye edersiniz bu süreçte?

KAN TESTLERİM:

IMG_2512.thumb.png.0740e6a921cd938b0df017464a11813b.png IMG_2513.thumb.png.4444815fb6ce84ab41650f8375e54ae1.png IMG_2514.thumb.png.fbf36f82dd30ad08c47bca82239d4f18.png IMG_2515.thumb.png.d4ab24af11beadaa22171358ee96178a.png

ÜRÜN GÖRSELLERİ:

IMG_1798.thumb.jpeg.517bdbee4583c06438852f78b24e7d44.jpeg IMG_1799.thumb.jpeg.a9b634d8ab884388a6cd278af0f33352.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    752

ah güzel kardeşim, yine 5 ayda vücut 4 hafta steroid kullanımında podyum fiziği...

dostum hayallerin için üzgünüm ama bu ilaçları bırak 4 haftayı 4 yıl da kullansan o istediğin fiziğe yine ulaşamayacaksın. Sana bu planlamayı kim yazdı bilmiyorum ama hiç bir işe yaramayacak. Daha 5 ayda sporun temel yapı taşları yerine oturmamışken bu saçma kür de sana bir şey katmayacak maalesef. Sosyal medyadaki fizik algısı artık ilaç algısına döndü ve her steroid kullanan bir anda değişim bekliyor...

bu ilaçlar sana istediğini vermeyecek, bence önce sporun temel yapı taşlarını oturt sonra bu ilaçları kullan. 

• Beğen 2
  • 100 Puan 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    39

Fuhrer in söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. 5 hafta önce spora başlayıp 1 hafta sonra küre girmeniz büyük cesaret.

7 günde 3ml test enant, 3ml boldenon bir çok vücut geliştirmecinin bile girmeyeceği dozlar diye düşünüyorum. Umarım bir an önce bu yoldan dönersiniz

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3

Sen topraktaki bir bitkinin filizi gözükmeden gübre atmışsın gibi düşün daha 5 aylık vucutta çekirdek oluşmamıştır  oluşmayan çekirdeği naturelken oluşturup ilk kür ilaçla onu mükemmel şekilde patlatabilirdin ama baştan hata yaptın ilk kürde mahvoldu ilk haftadan deca kullandırıp sonrasında kesmiş klasik salon altı 500 testo 500 bolde hocalarından biriyle ilk deneyimini yaşayıp patlamış oldun daha zaten vucutu probunu yakalayamamışsın yerinde olsam tüm ilacı keser illa kullanacam diyorsan 300 testo yanında turinabol at 1 ay 14-15 hafta testo git bırak. geçmiş olsun 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
vevos, 9 saat önce yazdı:

Acaba beklentiye girmek için henüz erken mi?

evet çok çok çok erken 

4. hafta etki yok derken nasıl bir etki bekliyorsun mesela kollarım 45 cm olsun belim aynı kalsın ağırlıkları 40-50 kg artsın vücut ağırlığım 20 kg artsın yüzde10 yağ oranında çizgi çizgi olayım dersen bi 2-3 yıl daha beklemek lazım.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
vevos    2
0xhex, 14 saat önce yazdı:

formunu atar misin hocam ? ne kadar hazirsin AAS ye bi bakalım

Demek ki kırmadan "adam" gibi de yanıt verilebiliyormuş. İlgine teşekkür ederim hocam. Diğer arkadaşlara da eyvallah, eminim hepsi mr. olimpiadır. Formu ekliyorum tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

IMG_2703.png IMG_2704.png

• Olumsuz 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    39
vevos, 4 saat önce yazdı:

Demek ki kırmadan "adam" gibi de yanıt verilebiliyormuş. İlgine teşekkür ederim hocam. Diğer arkadaşlara da eyvallah, eminim hepsi mr. olimpiadır. Formu ekliyorum tecrübelerini paylaşırsan sevinirim.

“Adam” gibi fizik, bu kürle ve dozajlar ile devam et doğru yoldasın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
vevos, 9 saat önce yazdı:

hocam ilaclar calisiyor vücudun su tutmuş ben buradan senin kürde oldugunu anlayabiliyorum,verim alamıyorum diyorsan antremanlari daha sert yapman gerekiyor , tulug topayi takip etmeni öneririm. ayrıca kan testindede zaten total testo yüksek cikmis ilaclarda bi sorun yok ve bu zphc tr deki en iyi ilaç foruma gelirsek %90 i 20 yaşlarında ailesinden sevgi görmemiş toksik insanlardan oluşuyor fazla aldırma :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    20

Testo E nin kana oturması 5 hafta, boldenin açılması 10 hafta. 4. haftadan ne bekledin.

İlaçlar orijinal jilet gibi.

tarihinde Wassat26 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
vevos, 10 saat önce yazdı:

tamam kardeşim, sana hayal satanların peşinden gitmeye devam et. biz sana gerçekleri söyleyelim de şimdiden fazla beklentiye girme, burada doğrular konuşulur. satıcıların sana sattığı hayaller değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
vevos, 10 saat önce yazdı:

şunuda eklemem gerekiyor , 5 ay olmuş daha bu spora başlayalı kür e girerek bi fayda görmeyeceksin her zaman bunu söylüyorum forumda,en az 5 sene naturel yapılmalı kür öncesi ,hormonlarını bozduğunla kalacaksın maalesef 

69f1c591db1a4_Screenshot2026-04-29at11_46_20.thumb.png.fae9004c17429fe2d15a9ab26d041df2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    39
0xhex, 43 dakika önce yazdı:

şunuda eklemem gerekiyor , 5 ay olmuş daha bu spora başlayalı kür e girerek bi fayda görmeyeceksin her zaman bunu söylüyorum forumda,en az 5 sene naturel yapılmalı kür öncesi ,hormonlarını bozduğunla kalacaksın maalesef 

69f1c591db1a4_Screenshot2026-04-29at11_46_20.thumb.png.fae9004c17429fe2d15a9ab26d041df2.png

Dostum madem böyle düşünüyorsun neden bizi yukarıda aile sevgisi görmemiş 20 yaşında toksik insanlar olarak betimledin :) cevap yazan herkes zaten arkadaşa ne kadar yanlış bir yol izlediğini söylemeye çalışmış

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274

750 test 750 bolde 750 deca ilk kürden 2.25gr ilaç bu kadar ilaca gerek olması için çok ciddi kas kütlen olması lazım ilaçları satan adam söylediyse dozajları güzel ticaret yapmış yerinde olsam 500 test 250-300 bolde 250 decaya düşerim kullandığın dozlarla 10kg koyucaksan yazdığımla 8-9kg kazanırsın kaslarında bu kadar ilacın tutunucağı androjen reseptörü yok ilacın fazlası etki değil yan etki oluyor kullandığının yarısını kullan kalan ilaçlarla 1 kür daha yap daha fazla kazanç elde edersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
M.O.K, 40 dakika önce yazdı:

Dostum madem böyle düşünüyorsun neden bizi yukarıda aile sevgisi görmemiş 20 yaşında toksik insanlar olarak betimledin :) cevap yazan herkes zaten arkadaşa ne kadar yanlış bir yol izlediğini söylemeye çalışmış

yazilan yorumları okumamıştım afedersiniz ,genel olarak bu şekilde ama :) ,
adam yukarda hala boldenin açılması 10. hafta diyor :D kürün hakkını veren birisi 4. 5. haftada efsane değişim yapar çevresindeki insanlar noldu sana der, ilaçlar çalışıp sen 4. haftada hala ilaçlar çalışmıyor mu ya dersen sorun sendedir bu kadar basit 

hocam sana tavsiyem sen kürü felan bırak şu videoyu bi 5-10 defa tekrar tekrar izle 

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
vevos, 12 saat önce yazdı:

Arkadaısm tüm ilacı çıkar düz testo git 250-300 mg devasa değişimler zaten göreceksin ileriki süreçte kalan ilaçlarını boldeyi decayı 2. Kürde eklersin akıllıca gitmek en mantıklısı ilerki süreçte kafayı kırarsın demedi deme bu forumda bir çok kişi ilaç bağımlısı tüccarlardan Tokat yemiştir tecrübeyle sabit bizi dinle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    274
0xhex, 39 dakika önce yazdı:

yazilan yorumları okumamıştım afedersiniz ,genel olarak bu şekilde ama :) ,
adam yukarda hala boldenin açılması 10. hafta diyor :D kürün hakkını veren birisi 4. 5. haftada efsane değişim yapar çevresindeki insanlar noldu sana der, ilaçlar çalışıp sen 4. haftada hala ilaçlar çalışmıyor mu ya dersen sorun sendedir bu kadar basit 

hocam sana tavsiyem sen kürü felan bırak şu videoyu bi 5-10 defa tekrar tekrar izle 

Bu adamlara gerçekten inanıyo musunuz birisi diyo karbonhidrat yemeden büyüdüm diğeri diyo 1000kg incline bench 8 tekrar yapıyodum yapmayın arkadaşlar gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar meşhur olmak için serdar aktolga bile bu adamların yanında az kolpa kalıyor.

• Gülümse 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Bu adamlara gerçekten inanıyo musunuz birisi diyo karbonhidrat yemeden büyüdüm diğeri diyo 1000kg incline bench 8 tekrar yapıyodum yapmayın arkadaşlar gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar meşhur olmak için serdar aktolga bile bu adamların yanında az kolpa kalıyor.

yok hocam ben bu forumdaki insanlara inanıyorum :D , ilaçları basıp basıp bi halt edemeyen ama dünya çapında kendini kanıtlamış adamlara bok atan insanlar... yukarıda ki yorumum bu yüzdendi...
kendisi birşeyler yapamayan ama yapana da saygısı olmayan bi yer burası , mahmut ırmak a saygı duyun önce.

bu arada kendisinin yarışma kilosu 78-79 kilo ,günlük 250 gram karb ile gayette yapılır neyi atmış anlamadım ? 

Screenshot 2026-04-29 at 14.18.28.png

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
0xhex, 38 dakika önce yazdı:

yok hocam ben bu forumdaki insanlara inanıyorum :D , ilaçları basıp basıp bi halt edemeyen ama dünya çapında kendini kanıtlamış adamlara bok atan insanlar... yukarıda ki yorumum bu yüzdendi...
kendisi birşeyler yapamayan ama yapana da saygısı olmayan bi yer burası , mahmut ırmak a saygı duyun önce.

bu arada kendisinin yarışma kilosu 78-79 kilo ,günlük 250 gram karb ile gayette yapılır neyi atmış anlamadım ? 

bu piyasada yenisin anlaşılan, bu adamlar 10 sene önce naturelim diyordu. 10 sene önce bunların natural olduğuna inanandan şu an farkın yok haberin olsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

bu piyasada yenisin anlaşılan, bu adamlar 10 sene önce naturelim diyordu. 10 sene önce bunların natural olduğuna inanandan şu an farkın yok haberin olsun

adamlar dediğin kim ? verdigim örnekte sadece mahmut ırmak var. mahmut ırmak ne zaman naturelim dedi? var mi kanıtın ? ben bu piyasada 2012 den beri varım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
vevos, 14 saat önce yazdı:

IMG_2703.png IMG_2704.png

Valla hemşerim yağ oranın en az %25. Bırak bu ilaçları, küründe trenbolon olsa bile yan etkiden başka hiçbir şey hissetmezsin. Yapacaksan bile en kötü ihtimal boldenonu bırak ve  250-300 mg only testoya geçip yağ oranını kabul edilebilir (%15 civarı) seviyelere çektikten sonra adam akıllı bir kür yap. Öbür türlü böyle kürlere girip zamanından ve sağlığından olursun. Bununla da kalmayıp fiziksel olarak yerinde sayıklar durursun.

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    41
hectordoyle, 3 saat önce yazdı:

Valla hemşerim yağ oranın en az %25. Bırak bu ilaçları, küründe trenbolon olsa bile yan etkiden başka hiçbir şey hissetmezsin. Yapacaksan bile en kötü ihtimal boldenonu bırak ve  250-300 mg only testoya geçip yağ oranını kabul edilebilir (%15 civarı) seviyelere çektikten sonra adam akıllı bir kür yap. Öbür türlü böyle kürlere girip zamanından ve sağlığından olursun. Bununla da kalmayıp fiziksel olarak yerinde sayıklar durursun.

Valla hocam şu yağ oranı muhabbetine pek inanmıyorum forumda bi vural diye arkadaş vardı yağlıydı oda ama çocuk antrenman yapmayı biliyordu bi küre girdi inanılmaz bişey çıkmıştı. :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ascendxt    3
hascey27, 1 saat önce yazdı:

Valla hocam şu yağ oranı muhabbetine pek inanmıyorum forumda bi vural diye arkadaş vardı yağlıydı oda ama çocuk antrenman yapmayı biliyordu bi küre girdi inanılmaz bişey çıkmıştı. :) 

O arkadaşı bende gördüm nasıl oldu anlamadım forumdan inanılmaz varlıklar çıkıyor ama biz yinede tavsiye etmeyelim 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    766
hascey27, 1 saat önce yazdı:

Ortalama ya da ortalamanın altında bir genetik ve yüksek yağ oranıyla küre girersen büyük bir hayal kırıklığına uğrarsın. Bunu hem kendimde hem de başkalarında gözlemledim. Arada istisna çıkar mı, tabii ki çıkar ancak istisnalar kaideydi bozmuyor maalesef. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemosi31    0
hascey27, 2 saat önce yazdı:

Hocam yağlı olmak başka hem kütleli hem yağlı olmak başka ilacın tutunacağı reseptör lazım diyoruz temelde düşük doz başla zamanla zaten arttırırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.