Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

enbuak

Total testosteron seviyem çok düşük! ne yağ yakabiliyorum ne kas inşa edebiliyorum! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

enbuak    1

Merhaba herkese arkadaşlar,

2 Yıldır fitness yapıyorum. Kas kütlesi koymakta bir türlü başarılı olamıyorum. Yağ oranımı düşürdüğümde ise kas kütlesinden çok kaybediyor ve çok cılız duruyorum bacak çalışmama rağmen bacaklarım da ince ve gelişim sağlayamıyorum, ağırlıklarım yükselmiyor. haftada 4 gün antrenman yapmaya çalışıyorum ama yapamazsam da en az 3 gün yapıyorum. 2 defa omuz sakatlığı geçirdim bu sebeple max toplamda 3 ay antrenman yapamadım bu 2 yıl içinde.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaşım: 37
  • Boyum: 1.85
  • Kilo: 80
  • Yağ: %19

Kısaca özetle kas tutamamam ve kütle alamamam yağ oranımın bir türlü düşürememeden dolayı. Ürolojiye gidip test yaptırdım testi ekleyeceğim aşağıya. Testosteronum 297 alt sınıra yakım  ve östrojende 45. bundan kaynaklı mı kas geliştiremiyorum nasıl bir yol izlemem gerekir bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ^_^

GÜNCEL FORM:

69ca4d8c2c5de_WhatsAppImage2026-03-30at13_10_11.thumb.jpeg.99da519923f7f6dc37a60b516d1f149f.jpeg

KAN TESTİ:

69ca4d90712e1_WhatsAppImage2026-03-30at13_15_56.thumb.jpeg.5bd90cf2ee67ed9f61d29b8842a104a4.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    959

Muhteşem bi beslenme  ve kardiyo bilgim var buna rağmen yağ yakamıyorum diyorsan troidlere baktır sorun orada olabilir. Total evet düşük ama korkma @SERKO hocanın tarifi var onu yapabilirsin doğal  takılacaksan.

Ama küre gireceksen zaten orası çok fazla yükselecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    74

Dostum ilk yorumum sen predibayetsin. Yani insülin direncin var. Onun dışında kontrol etsen karaciğerin büyük ihtimal grade1 veya grade2 yağlı olarak raporlanabilir ultrasonda. Onun dışında ürik asit değerin de yüksek olabilir. İnsülin direnci öyle lanet birşeydir ki, kan şekerin 100'ün altına kolay kolay düşmediği için yağ yakamazsın, çok zordur. Hadi yağ yakamadım kütle koyayım desen, yüklensen temiz karbonhidrata, kan şekeri hücrelere yine ağır ağır nazlı nazlı zor zor taşınacağı için beklediğin patlaklığı da yakalayamazsın. Kasları dolduramazsın. Kan şekerin yükseldiğiyle kalır. Daha çok yağlanmam hızlanır.

Yani ne kütle koyabilirsin, ne yağ yakabilirsin, adeta vücut kitleniyor. Ben bu süreçte metformin (Glior) denilen şeker ilacıyla çok haşır neşir oldum. Ve bunun bitkisel arkadaşı var Berberin. Bu ikisi kan şekerini ve 3 aylık kan şekerini çok iyi düşürüyor ancak şöyle birşey var. mTOR aktivasyonunu yavaşlatıp AMPK aktivasyonunu artırdığı için yine kas kütlesi koyman zor. Çünkü vücudu enerji koruma moduna sokuyor. Protein ve glikoz sindirimin yavaşlıyor. Yine bünye makrolara aç kalıyor ve görüntün incelmeye başlıyor, vücutçu gibi değil, zargana gibi görünyorsun. Bu bir çözüm olmadı. Sonrasında bu insülin direnci + grade1 yağlı karaciğer + yüksek ürik asit metabolik sendrom kilidini kırmak için haftalık 250mg testosteron enanthate'ye başladım.

16 hafta gittim ancak yine beklediğim kadar bir değişiklik yaşayamadım, kan değerim total testosteron seviyem 1600 civarında yaşıyorum. Belki de beklentiyi çok yüksek tuttum bilmiyorum.Ben şimdi şunu deneyeceğim. Haftalık 250mg testosteron enanthate yanına + 1mg Retatrutide. Bu tarz bir ajan olmadıkça sanırım insülin direnci olanlar bu kilidi kıramayacaktır. İkinci gözden kaçan kilit ürik asit yüksekliğidir. Ürik asit değerin 6'nın üzerindeyse gene metabolik sendrom başlıyor. Bunu da kontrol ettirip ürikoliz gibi ilaçlarla 5'lere çekmek lazım. Bu tür bir yağ yakıcı ajan ile işler ne kadar değişir deneyip görmek istedim. Sonuçta reta'nın piyasada bir adı var 'gamechanger' oyun değiştirici diyorlar. Testo ile kullanmamın sebebi ise kas kaybını minimumda tutabilmek olacak ve günlük 150-200mg protein alacağım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    7
Wassat26, 26 dakika önce yazdı:

Dostum ilk yorumum sen predibayetsin. Yani insülin direncin var. Onun dışında kontrol etsen karaciğerin büyük ihtimal grade1 veya grade2 yağlı olarak raporlanabilir ultrasonda. Onun dışında ürik asit değerin de yüksek olabilir. İnsülin direnci öyle lanet birşeydir ki, kan şekerin 100'ün altına kolay kolay düşmediği için yağ yakamazsın, çok zordur. Hadi yağ yakamadım kütle koyayım desen, yüklensen temiz karbonhidrata, kan şekeri hücrelere yine ağır ağır nazlı nazlı zor zor taşınacağı için beklediğin patlaklığı da yakalayamazsın. Kasları dolduramazsın. Kan şekerin yükseldiğiyle kalır. Daha çok yağlanmam hızlanır.

reta yedirmiyor haberin olsun :) iki lokmadan sonra tıkanıyorsun. berberin bende kullandım tavsiye ederim. insulin direnci lanet birşey kesınlikle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1
GHOST, Bir saat önce yazdı:

Muhteşem bi beslenme  ve kardiyo bilgim var buna rağmen yağ yakamıyorum diyorsan troidlere baktır sorun orada olabilir. Total evet düşük ama korkma @SERKO hocanın tarifi var onu yapabilirsin doğal  takılacaksan.

Ama küre gireceksen zaten orası çok fazla yükselecek.

hocam teşekkür ediyorum. beslenmeme çok dikkat edip yağ yaktığım dönemde bile daha çok kastan verdim. kardiyolar evet yetersiz kalmış olabilir ama şöyle izah edeyim 72 kiloya düştüm ama yağ oranım 17 de kaldı ağırlık antrenmanlarım da hard devam etti göbek gitmedi yine. ve hadi gitmedi kas kütlesi de oluşmadı çıtırdan vücut oldu. tavsiyelerini dikkate alacağım tekrar teşekkürler. 

Wassat26, Bir saat önce yazdı:

Hocam sanırım benim durumum net olarak bu. Çok teşekkür ediyorum. şöyle sorayım peki haftalık 250 mg testosteron kullansam sadece 12 hafta kadar, sonrasında bu kütleyi korumam mümkün mü bu değerlerle ve bu durumla. 2 senedir uğraş veriyorum bırakmakta istemiyorum. kalıcı yan etki yaşar mıyım?  bu süreç nasıl işler östrojenimde yüksek çünkü biraz bunu da değerlendirerek yol haritası çizmemde yardımcı olabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mastercoach    10
enbuak, 26 dakika önce yazdı:

hocam teşekkür ediyorum. beslenmeme çok dikkat edip yağ yaktığım dönemde bile daha çok kastan verdim. kardiyolar evet yetersiz kalmış olabilir ama şöyle izah edeyim 72 kiloya düştüm ama yağ oranım 17 de kaldı ağırlık antrenmanlarım da hard devam etti göbek gitmedi yine. ve hadi gitmedi kas kütlesi de oluşmadı çıtırdan vücut oldu. tavsiyelerini dikkate alacağım tekrar teşekkürler. 

Hocam sanırım benim durumum net olarak bu. Çok teşekkür ediyorum. şöyle sorayım peki haftalık 250 mg testosteron kullansam sadece 12 hafta kadar, sonrasında bu kütleyi korumam mümkün mü bu değerlerle ve bu durumla. 2 senedir uğraş veriyorum bırakmakta istemiyorum. kalıcı yan etki yaşar mıyım?  bu süreç nasıl işler östrojenimde yüksek çünkü biraz bunu da değerlendirerek yol haritası çizmemde yardımcı olabilir misiniz?

Şu an bu testo değeriyle hayat kalitenden memnunmusun o önemli testo aldığında hayat kalitende iyileşecek testoya başladıktan sonra kan testleriyle östrojeni kontrol altında tutabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1
Mastercoach, 3 dakika önce yazdı:

Şu an bu testo değeriyle hayat kalitenden memnunmusun o önemli testo aldığında hayat kalitende iyileşecek testoya başladıktan sonra kan testleriyle östrojeni kontrol altında tutabilirsin

Hocam şöyle söyleyim dün antrenman yaptım bugün enerjim çok düşük yarın toparlayacağım şüpheli, diğer özel konularda da eskisi gibi değilim, enejim genel itirabıyla da hep düşük.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    74
enbuak, 2 saat önce yazdı:

Şöyle söyleyeyim only testo ile 12 haftada gözle görülür çok çok az etki alırsın. Minimum 20 hafta gitmek lazım. Only testo beklediğin şeyi vermeyecek.

Ben bolde kullanmadım ancak bolde kullanan arkadaşlarım güzel kütleler koydular. Yani testo yanına illa bir anabolizan istiyor.

16 hafta testo + bolde yapıp, sonrasında boldeyi çıkarıp ve testo dozunu düşürüp retaya başlayabilirsin.

Ama bunlara başlamadan önce kesinlikle yanında tecrübeli biri olmalı. Tam Kan (HCT, HGB, RBC) değerlerini E2 değerlerini, böbrek değerlerini, ferritin, B12 değerlerini kontrol ediyor olmalısın. Bu işi hiç bilmeden tek başına sakın bulaşma çok ince ayrıntılar var. Tabi kür sonrası tedavi PCT süreci var. Öncesi sonrası ortası tüm süreç önemli. Kalıcı yan etki yaşar mıyım sorusu tamamen piyango.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    74
Wassat26, 9 saat önce yazdı:

nerden prediyabet kanısına vardınız hocam ? en basitinden açlık kan şekerini ölçtünüz mü ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bence yaş itibariyle de bunlarla uğraşmamak adına TRTyi düşünebilirsiniz bilen bir doktora danışıp 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    74
0xhex, 5 saat önce yazdı:

nerden prediyabet kanısına vardınız hocam ? en basitinden açlık kan şekerini ölçtünüz mü ? 

image.png.134aeae8dc0daab6f7f7d799f9df2f08.png

3 aylık kan şekeri 6'ya yakın gelmiş.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pluto    0

merhaba, süreç sizin nasıl ilerlemek istediğinize bağlı, eğer ki natural ilerleyeceğim diyorsanız @GHOST'un yukarıda eklediği bitkisel kürü deneyebilirsiniz gayet tatmin edecektir. Natural devam etmek istemiyorsanız da test ve gh toplaranmanıza ve kas kütlesi korumanıza oldukça fayda sağlayacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

Dostum selamlar. Bende senin yaşadığın sorunlara benzer şeyler yaşadım. Spor, beslenme konusunda oldukça bilgili olduğuma eminim, asla aksatmadan ve düzeni bozmadan yapsam bile yaş 35 leri geçtikten sonra artık kilo veremez oldum. Versem bile en ufak bir yüksek kalorili öğün yediğimde direkt vücut ödem-su tutuyordu. Senin gibi kan değerlerini ölçtürmedim ancak insülin direncim olduğuna eminim, bütün bulgular onu gösteriyordu. 8 haftadır testo + reta kullanıyorum ve harika sonuç aldım. Eğer enjeksiyon yapmada sorun yaşamazsan enanthate yerine propionat veya cypionate kullanmanı önerebilirim eğer 10-12 hafta yapmak istiyorsan sadece. Ben şu an 2günde 1 propionat alıyorum 100mg ancak istediğim formu yakaladıktan sonra bunu yarıya düşüreceğim ve TRT dozu olarak devam etmeyi düşünüyorum hiç ara vermeden

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1
pluto, 7 saat önce yazdı:

merhaba, süreç sizin nasıl ilerlemek istediğinize bağlı, eğer ki natural ilerleyeceğim diyorsanız @GHOST'un yukarıda eklediği bitkisel kürü deneyebilirsiniz gayet tatmin edecektir. Natural devam etmek istemiyorsanız da test ve gh toplaranmanıza ve kas kütlesi korumanıza oldukça fayda sağlayacaktır.

teşekkür ederim niyetim naturel olarak yapmaktı aslında ama 2 senede attığım fotoğrafta ki gibi kalınca artık natulellikte bir şey olmayacak düşüncesine girdim.

M.O.K, Bir saat önce yazdı:

Dostum selamlar. Bende senin yaşadığın sorunlara benzer şeyler yaşadım. Spor, beslenme konusunda oldukça bilgili olduğuma eminim, asla aksatmadan ve düzeni bozmadan yapsam bile yaş 35 leri geçtikten sonra artık kilo veremez oldum. Versem bile en ufak bir yüksek kalorili öğün yediğimde direkt vücut ödem-su tutuyordu. Senin gibi kan değerlerini ölçtürmedim ancak insülin direncim olduğuna eminim, bütün bulgular onu gösteriyordu. 8 haftadır testo + reta kullanıyorum ve harika sonuç aldım. Eğer enjeksiyon yapmada sorun yaşamazsan enanthate yerine propionat veya cypionate kullanmanı önerebilirim eğer 10-12 hafta yapmak istiyorsan sadece. Ben şu an 2günde 1 propionat alıyorum 100mg ancak istediğim formu yakaladıktan sonra bunu yarıya düşüreceğim ve TRT dozu olarak devam etmeyi düşünüyorum hiç ara vermeden

Hocam selamlar vallahi aynen öyle her şeyi dikkat ediyorum biraz yağı suyu atıyorum, en ufak yüksek kaloride yav arkadaş ne oldu yani bu kadar diyorum. hemen ödem su. şeker çok az tüketirim neredeyse tüketmem gibi bir şey ekmek hamur işi çok az yerim o da hani 2 - haftada bir. ona rağmen vücut böyle. 

çok bilgim olmadığından da buradan bilgilendirmek amacıyla yazdım.  Niyetim 12 Haftalık sadece testosteron kullanımıydı. Yan etkileri hem minumum hem de kalıcı olmayan hale getirmek için. Kısırlık falan çok umrumda değil açıkcası. Malzeme çalışsın yeter. Her neyse 12 haftada kazandığım kütleyi bir daha kullanmadan koruyabilecek miyim? Tekrar testo kullanmama gerek var mı reta dediğin nedir tam bilmiyorum araştıracağım. Trt dozuna devam edeceğim demişsin ama sorun yaratmıyor mu sürekli kullanım nasıl bir plan yaptın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

Retatrutide ile ilgili çok fazla kaynak var hocam, hem forumda çok güzel konular, hem de youtube ve instagramda çok fazla ingilizce içerik var bununla ilgili. Doğrusu 12 haftalık testo enanthate kullanımıyla çok fazla etki alamazsın, hem de sonrasında kütleyi koruman imkansız hocam bence. Düşük doz test kullanımının uzun vadede bir sorun yaşatacağını düşünmüyorum düzenli kan testlerini verdikten sonra. Özellikle yurt dışında TRT + reta çok populer bir stack şu an, araştırırsan çok içerik bulabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1

@pluto gh dediğiniz nedir hocam ?

@M.O.K Türkiye'de hormon testini yaptırabilmek için binbir takla atıyoruz. söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M.O.K    130

GH: growth hormone

Evet hocam devlette uğraştırıyorlar istediğin ölçümlerini alabilmek için, özelde de çok para istiyorlar :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enbuak    1
Burakozkarsli, 16 saat önce yazdı:

Bence yaş itibariyle de bunlarla uğraşmamak adına TRTyi düşünebilirsiniz bilen bir doktora danışıp 

doktorlar trt deyince uyuşturucu alacakmış gibi bir havaya giriyor. ama tabloya baktığımda hem yaşım hemde mevcut trt düzeyim benim araştırmalarım sonucunda trt alınabilecek bir durum.

@GHOST bahsettiğiniz serko hocanın vermiş olduğu kür benim durumumu çözecekse real olarakta trt yi yükseltecekse ben direkt bu kürü kullanayım. hiç enjekte işine girmemeyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pluto    0

gh = growth hormonu, eğer ki natural devam etmek istiyorsanız evet bitkisel kürü kullanabilirsiniz insülin direnciniz olduğuna eminseniz @M.O.Khocamın dediği gibi reta kilidi açabilir eğer ki erişiminiz yoksa ve eminseniz insülin direncinizden, doktora görünüp reçeteli metformin kullanabilirsiniz forumda konuları var insülin direnci için iyi sonuçlar da alınmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp