-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
500mg - 4 haftalık only testosteron kürü kan testlerim hk.
Oluşturan:
mrtbc00, in Laboratuvar
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Gulyabani
Selamlar,
Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.
Güncel Durum:
Yaş: 26 Boy: 187 Kilo: 119 Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü) Geçmiş:
16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.
Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :
Sarm Noxy
SR-9009 | 8 Hafta GW-501516 | 8 Hafta Peptid Noxy:
Hgh frag (176-191) | 8 Hafta Retatrutide | 8 Hafta Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta Diğer:
Yohimbine (İran) Beslenme:
1700-1900 Kalori 60-100 Yağ 80-100 Carb 120-160 Protein 128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.
Kan Değerleri:
CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.
Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.
İyi Forumlar.
-
Yazan: mrdoctoor
Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için mutluyum. Yetkililere teşekkür ederim.
Danışmak istediğim konu hormon değerlerimdeki anomali hakkında. 24 yaşında 184cm/110kg fiziksel özelliklerindeyim. Yağ oranım yaklaşık olarak %32 bandında ve çok uzun süredir bu seviyelerde. Armut yapısında vücudum var. Geçmişte uzun süre SSRI ilaç kullandım.
Düzenli olmamakla birlikte 1 yıldır hyrid athlete program ile haftada 3 gün spora gitmeye çalışmaktayım. Yağ oranımı azaltamamak ve kilo verememek şikayetleriyle kan tahlillerime baktırdım ve bazı sorunlar olduğu ortada. En kısa sürede endokrin muayenesine başvuracağım ancak öncelikle sizlere danışmak istedim. Çünkü bu değerler sonucunda sadece fiziksel değil bilişsel olarakta sorunlar yaşadığımı düşünüyorum. Araştırdığım zaman dostinex ( 10 günde 1 ), bor takviyesi, Tribulus kulanımı önerileriyle karşılaştım.
Yaşadığım bu sorunun kaynağı sadece yağ oranıma bağlanabilir mi? Bu durumu düzeltmek için doktoruma hangi takviyeleri danışabilirim? Benzer bir durum yaşadınız mı? Sonraki adımda ne yapabilirim? @Fuhrer @Askabar @GHOST @berkay16 @metinav
Herkese iyi forumlar.
-