Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mrtbc00

500mg - 4 haftalık only testosteron kürü kan testlerim hk.

Önerilen İletiler

mrtbc00    0

Merhabalar, 1 aydır only testo prop kullanıyorum, haftalık 500 mg. Dün test verdim ve görüldüğü üzere e2 seviyem aşırı yüksek çıktı. Sizce arimadex eklemelimiyim? Eklemeliysemde ne kadar kullanmam gerek bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu arada yüksek östrojene bağlı yan etki hiç yaşamıyorum.

Screenshot_20260313_141142_Drive.thumb.jpg.a63083fed5bb379e3d2e6e8a248ddd37.jpg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yüksek e2 baglı su tutma  cinsel sorun tansiyon duygusallık gibi şeyler 0 mı  eğer  öyle ise makine bozuk yada senın vücudun e2 toleransı cok iyi sen 1 tane arimidex at bakalım iyimi kötümü hissediceksin sonrasında hem hissiyatına bak hemde kan testi ver enjeksıyon oldugun gunmu verdın testi enjeksıyon sıklıdıgın nasıl belkı anlık yukselıp dusuyor cok enterasan :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    29

maşallah dostum e2 seviyen yükselmiş baya e2 nin yan etkilerini şuan olmasada böyle devam edersen illa hissedersin ya bloker kullan yada boldenon masteron ekelyebilirsin

Neden prop esteri kullanıyorsun bu kürdeki amacın nedir boyun kilon nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrtbc00    0
hascey27, 5 saat önce yazdı:

maşallah dostum e2 seviyen yükselmiş baya e2 nin yan etkilerini şuan olmasada böyle devam edersen illa hissedersin ya bloker kullan yada boldenon masteron ekelyebilirsin

Neden prop esteri kullanıyorsun bu kürdeki amacın nedir boyun kilon nedir?

Daha öncesinde enanthate kullanıyordum sonrasında denemek amacıyla p ye geçtim. Nedense daha iyi hissettirdi prop bana. Boyum 187 kilom 105. Bulkta yağlandım biraz bir kaç haftaya bitireceğim.

AnabolikLover, 9 saat önce yazdı:

Yüksek e2 baglı su tutma  cinsel sorun tansiyon duygusallık gibi şeyler 0 mı  eğer  öyle ise makine bozuk yada senın vücudun e2 toleransı cok iyi sen 1 tane arimidex at bakalım iyimi kötümü hissediceksin sonrasında hem hissiyatına bak hemde kan testi ver enjeksıyon oldugun gunmu verdın testi enjeksıyon sıklıdıgın nasıl belkı anlık yukselıp dusuyor cok enterasan :D

Gün aşırı vuruyorum. Enjeksiyonu akşam oldum sabahına da verdim testi. Su tutma zaten bulk yapıyorum şuan biraz var. Cinsel sorun, tansiyon duygusallık gibi şeyler hiç yaşamıyorum yaşamadım. Ben de öyle düşünüyorum yarım tablet arimadex kullanıcam bakalım nasıl hissedicem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    8

Ben de only testodayım haftalık 375mg. 10. hafta E2 91.03 çıktı diye arimidex başladım. enjeksiyon günleri pazartesi 0.5mg + perşembe 0.5mg arimidex alıyorum. Ben testi dipten veriyorum (pazartesi enjeksiyon - perşembe sabahı test - test sonrası perşembe enjeksiyon). Sen enjeksiyon sonrası verdiğinde belki pikten görmüşsündür değeri.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrtbc00    0
Wassat26, 1 saat önce yazdı:

Ben de only testodayım haftalık 375mg. 10. hafta E2 91.03 çıktı diye arimidex başladım. enjeksiyon günleri pazartesi 0.5mg + perşembe 0.5mg arimidex alıyorum. Ben testi dipten veriyorum (pazartesi enjeksiyon - perşembe sabahı test - test sonrası perşembe enjeksiyon). Sen enjeksiyon sonrası verdiğinde belki pikten görmüşsündür değeri.

Evet büyük ihtimalle dediğin gibi tam pik noktasında verdim sanırım. Yarım tablet kullanıcam bakalım bugün, hissiyata göre devam ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    22
mrtbc00, 4 saat önce yazdı:

Evet büyük ihtimalle dediğin gibi tam pik noktasında verdim sanırım. Yarım tablet kullanıcam bakalım bugün, hissiyata göre devam ederim.

Knk bu ostrojeni baskılamak için haftada en az 1.5 tablet fln kullanman gerek bence arimidexi haberin olsun ben 525 test kullanırken 2 tablet arimidex anca 30 40 seviyelerine indiriyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrtbc00    0
Rma, 2 saat önce yazdı:

Knk bu ostrojeni baskılamak için haftada en az 1.5 tablet fln kullanman gerek bence arimidexi haberin olsun ben 525 test kullanırken 2 tablet arimidex anca 30 40 seviyelerine indiriyordu 

Şu an yan etki görmediğim için azar azar başlayacağım. Bulktayım zaten şu an. Definasyona geçerken belki dediğin gibi arttırırım veya masteron falan eklerim diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    22
mrtbc00, 45 dakika önce yazdı:

Şu an yan etki görmediğim için azar azar başlayacağım. Bulktayım zaten şu an. Definasyona geçerken belki dediğin gibi arttırırım veya masteron falan eklerim diye düşünüyorum.

Memen çıkarsa görürsün yan etkiyi .D

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Preworkout    110

Dostum ilk hafta yarım yarım total 1 arimadexle başla,ardından 1.5'a çıkarabilirsin.Aman be diyip geçilecek seviyede değil ciddi yan etkileri olur.30-40 a çekmene gerek yok bulktaysan 60 seviyeleri gayet yeterli.

Geçmiş olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Superlevye    11

Hocam bu nasıl bir e2 tamamen su balonu olmuşsundur muhtemelen şuanda bu kadar yüksek e2 de su deri altına kaçar benim kendimde tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyecek olursam çoğu kişide 50 60 arası sweet spot acilen e2 düşürmelisin güzel bir arimidex protokolüne başlayıp test dozunu 400 e çekmeni tavsiye ederim ben 500 le 400 arasında ciddi bir fark göremedim enjeksiyon günleri yarım arimidex kullanabilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    22
Superlevye, Bir saat önce yazdı:

Hocam bu nasıl bir e2 tamamen su balonu olmuşsundur muhtemelen şuanda bu kadar yüksek e2 de su deri altına kaçar benim kendimde tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyecek olursam çoğu kişide 50 60 arası sweet spot acilen e2 düşürmelisin güzel bir arimidex protokolüne başlayıp test dozunu 400 e çekmeni tavsiye ederim ben 500 le 400 arasında ciddi bir fark göremedim enjeksiyon günleri yarım arimidex kullanabilirsin 

500 prop olduğu için gerçekten fazla bir testo demek 500 enhantat ile prop aynı olmuyor aynen dediğiniz gibi 400 e çekmek dozu iyi olabilir ama bence 500 ideal seviyede çünki başka bir anabolizan yok haftada 2 2.5 arimidex iş görücektir bende biraz artınca su topu oluyorum ben10 daki yıldırım gülleye dönüyorum resmen bu orana nasıl göz yumuyor insan .D

mrtbc00, 3 saat önce yazdı:

He birde masteron E2 baskılamıyor etkisi neredeyse yok kadar hatta bence yok bile sadece E2 nin etkinliğini belki biraz azaltabilecek etkisi var tam baskılma için primobolon yada boldenon ekleyebilirsin arimidex yerine

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mrtbc00    0
Rma, 54 dakika önce yazdı:

500 prop olduğu için gerçekten fazla bir testo demek 500 enhantat ile prop aynı olmuyor aynen dediğiniz gibi 400 e çekmek dozu iyi olabilir ama bence 500 ideal seviyede çünki başka bir anabolizan yok haftada 2 2.5 arimidex iş görücektir bende biraz artınca su topu oluyorum ben10 daki yıldırım gülleye dönüyorum resmen bu orana nasıl göz yumuyor insan .D

He birde masteron E2 baskılamıyor etkisi neredeyse yok kadar hatta bence yok bile sadece E2 nin etkinliğini belki biraz azaltabilecek etkisi var tam baskılma için primobolon yada boldenon ekleyebilirsin arimidex yerine

Şimdilik arimidex ile baskılayacağım bakalım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    1

enjeksiyon günleri yarım arimidex at tekrar test ver ne kadar geri çekecek ona göre arttır veya testo dozunu düşür

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Gulyabani
      Selamlar,
      Ürünlerin tamamı ve planlama Burak hocamdan. Burak hocanın planlamasına tam anlamıyla uyduğum söylenemez ama dikkat etmeye çalışıyorum.
      Güncel Durum: 
      Yaş: 26  Boy: 187   Kilo: 119  Yağ Oranı: 29 (hastane ortamında makine ölçümü)  Geçmiş:
      16 ay kadar önce 170 kiloydum ve tüp mide operasyonu geçirdim, 14 ayda 116 lara kadar düştüm ve sonrasında sigara bırakma denemesi ve iştahın geri gelmesi sonucu 128 lere kadar çıktım. İlk 6 ay göbek fıtığını riski için 3 ay sadece beslenme ve iyileşme süreci, sonraki aylarda kadar hafta 3 gün 1,5 saat yüzme/yürüyüş şeklinde ilerledim. Son 5 aydır da ciddi şekilde ağırlık antrenmanı yapıyorum (haftada 5 gün ortalama). 3 ay kadar sigarayı bırakma denemem sonucunda kilo vermem durduğu hatta geri aldığım için bir daha kilo almayı göze alamam diyerek sarm + peptid kürüne başladım.  
      Şimdilik 8 hafta kadar sürmesini planladığım kür içeriğim :
      Sarm Noxy
      SR-9009 | 8 Hafta GW-501516 | 8 Hafta Peptid Noxy:
      Hgh frag (176-191) | 8 Hafta Retatrutide | 8 Hafta Cjc 1295 DAC | 4-8 Hafta Diğer:
      Yohimbine (İran) Beslenme:
      1700-1900 Kalori 60-100 Yağ 80-100 Carb 120-160 Protein 128 kilo ile başladım ilk 4 hafta 120-121 lere indim 5. haftanın içindeyim 119 lara düştüm. Bu değerlere normalde de inerdin diyenler için 2200 kalori üstü kilo alıyorum (haftada 3 gün hareketli olduğum dönemde) ve 170 kilolardan buralara geldiğimi hatırlatmak isterim. Mesleğim gereği tüm gün oturuyorum ve nispeten az hareketli bir hayatım var. Hareket edebildiğim tüm vaktimi de en verimli şekilde geçirmek istiyorum. Dozajlar konusunda bilgi vermeyeceğim yanlış yönlendirme olmaması için kişiden kişiye değişir ama artır veya azalt önerilerinize açığım.

Kan Değerleri:

CRP HS değeri korkuttu açıkçası ve DHEA-S için de aşırı kilolu olduğum yıllarda (4+) sırtım başta olmak üzere vücudumun bir çok yerinde sivilceler çıktı ve hala varlar (karaciğer yağlanması ve kan değerleri bozukluğu vb.) ayrıca son 1 haftadır artış var acaba DHEA dan mı diye düşünüyorum önceden baktırdığımda normal aralıklardaymış SARM lar yükseltmiş olabilir mi ? Bayramda el bileğimi sakatladım ve 4 gün kadar aktif antrenman yapmadım. Kreatin Kinaz değeri öncesi günün akşamı antrenman yapmıştım ondan dolayı yüksek. Süreç boyunca normalde yaşadığım enerji düşüklüğünü hiç yaşamadım desem yeridir haftada 5-6 gün antrenman normalde benim gibi biri için gayet yorucu olması gerekirken sarm lardan olsa gerek deli gibi bir enerjik hissediyorum.
      Genel gidişat ve kan testi yorumlamalarınız için desteğinizi bekliyorum.
      İyi Forumlar.
    • Yazan: mrdoctoor
      Merhaba arkadaşlar, öncelikle aranıza katıldığım için mutluyum. Yetkililere teşekkür ederim. 
      Danışmak istediğim konu hormon değerlerimdeki anomali hakkında. 24 yaşında 184cm/110kg fiziksel özelliklerindeyim. Yağ oranım yaklaşık olarak %32 bandında ve çok uzun süredir bu seviyelerde. Armut yapısında vücudum var. Geçmişte uzun süre SSRI ilaç kullandım.
      Düzenli olmamakla birlikte 1 yıldır hyrid athlete program ile haftada 3 gün spora gitmeye çalışmaktayım. Yağ oranımı azaltamamak ve kilo verememek şikayetleriyle kan tahlillerime baktırdım ve bazı sorunlar olduğu ortada. En kısa sürede endokrin muayenesine başvuracağım ancak öncelikle sizlere danışmak istedim. Çünkü bu değerler sonucunda sadece fiziksel değil bilişsel olarakta sorunlar yaşadığımı düşünüyorum. Araştırdığım zaman dostinex ( 10 günde 1 ), bor takviyesi, Tribulus kulanımı önerileriyle karşılaştım. 
      Yaşadığım bu sorunun kaynağı sadece yağ oranıma bağlanabilir mi? Bu durumu düzeltmek için doktoruma hangi takviyeleri danışabilirim? Benzer bir durum yaşadınız mı? Sonraki adımda ne yapabilirim? @Fuhrer @Askabar @GHOST @berkay16 @metinav
      Herkese iyi forumlar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.