Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

abartach

Testo+bolde+deca - kürümün 1. ay kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

abartach    64

Merhabalar herkese,

5 haftalık cruise ardından ocağın ilk haftası düşük doz uzun süreli bir kür planladım. 40 hafta kaba plan. 30 gün sonunda aldığım test sonucu altta ekte.  Uzun süreli bir boldenon kullanımından çıktığım için yapılan bir sürü test sonucu ihtiyacım olan oranı bulmuştum. bu ay boyunca da aynı oranda devam ettim. 

KÜR İÇERİĞİM: (20 hafta)

• 375mg testo
  • 15ümg deca
  • 125mg boldenon

KÜR İÇERİĞİM: (2. - 20 hafta)

• 375mg testo  (trenin etkisine göre doz düşebilir)
  • 150mg tren (etkisine göre doz artabilir)
  • 125mg boldenon

Boldenon kürde sadece e2 kontrolü için var. Fakat test sonucunda da görüldüğü üzere 30 gibi bir e2 olması gerekirken alt sınıra yakın. El bileklerim dirseklerim eklemler çıtırdamaya başladı.  1 ay daha devam edip oturmasını bekleyip sonraki test ile hareket edeceğim. Kaldı ki deca ve bolde noxy olmasına rağmen testosteron ultra dandik marka.

SORULARIM:

• Ben bu boldenonu boşuna mı kullanıyorum? 
  • 375 testo ile 1500+ sonuç çıkması normal mi?
  • Doğal testosteron seviyem yüksek desem yaşım belli ayrıca üretimim durmuş kapalı olması gerekmez mi bunca aralıksız iğne kür içinde?
  • Başka hangi testler yapılmalı bir sonraki testte?

KAN TESTİ SONUCUM:

Screenshot_20260210-213450~2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    93

Boldenon aşırı baskılıyor benim kürlerimde e2 böyle. Boldenon hem iyi hem kötü bence temiz ilaç ama e2 de alıp başını gitmeli kas yapacağım diyorsan. Ben testoyu yükseltmeyi denedim yine çare bulamadım sonra boldeyi kestim :D Deca ile gidebilirsin büyümek istiyorsan boldenin açılması cok uzun sürüyor.  bide girdiğin mglar çok az geldi hocam ben bolde ile geçmişte 500 750 aldım ona rağmen çok uzun zaman sonra faydalanmaya başladım ilaçtan senin bu mg ile yol gitmen zor geldi bana biraz. 125 bolde ile yazık parana :D

• 500
  • 400
  • 500

yap ilk çeyrekte sonra 

• 500
  • 200
  • 500
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Dozajda sorun yok hızlı yol almaya çalışmıyorum zaten :) Geçen sene o dozları kullandım verimde aldım. Ama beslenme ayrı sorun kan kirliliği ayrı sorun. Acelesi yok form korunsun arada 50g kas gelirse kardır benim için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    365

Teston dolu duruyor ve testonu arttırmanı tavsiye ederim boldenone östrojenini düşürmüş, düşük östrojen igf1'in azalması demek. Dersen ki yaş 49 bende büyüme hormonu yok ne igf'si yinede 80-200 arası igf olur kanında. Kâr kârdır igf'ni düşürme östrojenini 30-40 arasına çıkarıcak kadar testo ekle en azından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

Testoyu 375ten 500e çıkarp 5 hafta sonra test sonucuna bakayım.teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ysf0941    2

15mg deca mi yoksa ben yanlış anladın sonuna 0 eklemiyimi unutmuş olabilirsin zyzz katılıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
ZYZZ, 13 saat önce yazdı:

Boldenon aşırı baskılıyor benim kürlerimde e2 böyle. Boldenon hem iyi hem kötü bence temiz ilaç ama e2 de alıp başını gitmeli kas yapacağım diyorsan. Ben testoyu yükseltmeyi denedim yine çare bulamadım sonra boldeyi kestim :D Deca ile gidebilirsin büyümek istiyorsan boldenin açılması cok uzun sürüyor.  bide girdiğin mglar çok az geldi hocam ben bolde ile geçmişte 500 750 aldım ona rağmen çok uzun zaman sonra faydalanmaya başladım ilaçtan senin bu mg ile yol gitmen zor geldi bana biraz. 125 bolde ile yazık parana :D

hocam 500 750 bolde kullanırsanız tabi mahvedersiniz e2inizi. 1grma yakın testte ihtiyacınız var

abartach, 4 saat önce yazdı:

Dozajda sorun yok hızlı yol almaya çalışmıyorum zaten :) Geçen sene o dozları kullandım verimde aldım. Ama beslenme ayrı sorun kan kirliliği ayrı sorun. Acelesi yok form korunsun arada 50g kas gelirse kardır benim için.

hocam bence mentaliniz doğru ama 3 ilacı beraber kullanmayın test bolde ya da test deca devam edin. bence bolde daha iyi bi seçim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197

Benim düsüncem kürlerimde testo deca bolde yi kullandım bolde yüzünden e2 düser ne kas ne de bi fayda gördüğüm düsüncesindeyim boldeyi kesince sorun düzeldi uzun süre bolde kullandım tavsiyem boldenonu çıkarıp devam etmeniz zaten kanı cok bozuyor tansiyon vs hiç gerek yok yasınız itibariyle

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
Ferdikra, 9 dakika önce yazdı:

Benim düsüncem kürlerimde testo deca bolde yi kullandım bolde yüzünden e2 düser ne kas ne de bi fayda gördüğüm düsüncesindeyim boldeyi kesince sorun düzeldi uzun süre bolde kullandım tavsiyem boldenonu çıkarıp devam etmeniz zaten kanı cok bozuyor tansiyon vs hiç gerek yok yasınız itibariyle

hocam boldenone testi hangi dozajlamalarda kullandınız? herkeste çok farklı şekilde e2 bastırıyor hatta bastırmayan kişilerde var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
sven, 25 dakika önce yazdı:

hocam boldenone testi hangi dozajlamalarda kullandınız? herkeste çok farklı şekilde e2 bastırıyor hatta bastırmayan kişilerde var.

600 test 400 bolde 300 e düsürdüm yine e2 yi çözmedi eklemlerim berbat sekilde agrıyodu jellerle antreman yapıyodum boldeyi kesmede buldum careyi zaten kessen bile enaz 2 ay cıkmıyo kandan npp ve deca cok daha temiz bi ilaç etki yan etkiye bakınca  

Eskideb benim de cok bastırmazdı abudik gubidik markalar kullandıgımız zaman kaliteli ilaç bulunca öyle olmadı 😃

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
Ferdikra, 3 saat önce yazdı:

600 test 400 bolde 300 e düsürdüm yine e2 yi çözmedi eklemlerim berbat sekilde agrıyodu jellerle antreman yapıyodum boldeyi kesmede buldum careyi zaten kessen bile enaz 2 ay cıkmıyo kandan npp ve deca cok daha temiz bi ilaç etki yan etkiye bakınca  

Eskideb benim de cok bastırmazdı abudik gubidik markalar kullandıgımız zaman kaliteli ilaç bulunca öyle olmadı 😃

hocam nandrolonlara temiz denmez bence. kişiden kişiye çok değişiyor arotmaz ondan dolayı deneysel oluyor biraz bende 500 e 250 yapıyorum stabil ilerliyor. deca yerine düşükde olsa boldenone kullanmayı tercih ederim açıkcası

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

2 ay sonrası test sonucu. 500 testo 200 deca. boldenon etkisi devam ediyor diye düşünüyorum ama emin değilim. *

image.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp