Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AxtoR

Kollar büyümüyor tıkandı :'(

Önerilen İletiler

AxtoR    45

7. haftaya girecem ilk 2 hafta 250 sonraki 4 hafta 500 mg testo-bolde girdim. Kürün 7. haftasındayım kollarda 2.5 cm artış oldu 41 cm'de tıkandı 2 haftadır hiç büyüme yok nerde hayvan gibi de yiyorum :D önerileriniz var mı acaba? birde bvs testolar bitti steroidturkeyden 6 haftalık testo-bolde alacam hangi markaları öneririsiniz? İron testo iyimidir?

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
AxtoR, 1 dakika önce yazdı:

7. haftaya girecem ilk 2 hafta 250 sonraki 4 hafta 500 mg testo-bolde girdim. Kürün 7. haftasındayım kollarda 2.5 cm artış oldu 41 cm'de tıkandı 2 haftadır hiç büyüme yok nerde hayvan gibi de yiyorum :D önerileriniz var mı acaba? birde bvs testolar bitti steroidturkeyden 6 haftalık testo-bolde alacam hangi markaları öneririsiniz? İron testo iyimidir?

Hocam sen durmadan büyüyeceksinn o kollar 50 cm olacak sanıyorsun galiba :D Öyle senin gibi düşündüğün gibi olsa etraf koca koca kollu geniş omuzlu sixpackli tiplerle dolar kimsen,n kimseden farkı kalmazdı. Bu dediklerin yıllar içinde olan büyüye küçüle olan şeyler. Hem bu konuda bünyeniz çok önemli ektomorfsanız bu ölçüleri bile öpüp başınıza koyun. :) paran varsa balkan al madem @Loving hocadan alış veriş yapacaksın ki gözün arkada asla kalmaz bu konuda bende kefilim ama param kısıtlı dersen iran al ben ikisinide aldım ikiside çok iyi ama balkan bir tık daha önce be aralarında 4,5 tl oynuyor ampul başı. Boldenon sp 2000 mg aldım en son gayet iyi ve rakamı efsane ama zam gelmiş sanırım yeni listeyi istemedim ama öyle konuşmuştuk en son bir kaç grup fiyatları bayram sonrası yenilenecek diye. Ayrıca BVS nedir abicim ya ? :D 

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bay-T, 19 dakika önce yazdı:

Hocam sen durmadan büyüyeceksinn o kollar 50 cm olacak sanıyorsun galiba :D Öyle senin gibi düşündüğün gibi olsa etraf koca koca kollu geniş omuzlu sixpackli tiplerle dolar kimsen,n kimseden farkı kalmazdı. Bu dediklerin yıllar içinde olan büyüye küçüle olan şeyler. Hem bu konuda bünyeniz çok önemli ektomorfsanız bu ölçüleri bile öpüp başınıza koyun. :) paran varsa balkan al madem @Loving hocadan alış veriş yapacaksın ki gözün arkada asla kalmaz bu konuda bende kefilim ama param kısıtlı dersen iran al ben ikisinide aldım ikiside çok iyi ama balkan bir tık daha önce be aralarında 4,5 tl oynuyor ampul başı. Boldenon sp 2000 mg aldım en son gayet iyi ve rakamı efsane ama zam gelmiş sanırım yeni listeyi istemedim ama öyle konuşmuştuk en son bir kaç grup fiyatları bayram sonrası yenilenecek diye. Ayrıca BVS nedir abicim ya ? :D 

bvs yi geçen sene aldım ya :D kür sonu planım 46 cm koldu :( yağlı bir insanım birazda 18 haftalık bulk küründen sonra bir de define kürü girecem. @Loving hocam öğrenciye bayram indirimi yaparsa balkana kayabilirim yoksa iran kurtaracak gibi çünkü yeme içme masraflarınıda hesaplıyoruz mağlum gurbet öğrencileriyiz :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

46 cm kol mu :) cok iddiali boyle genetige gore degisir ama define bir sekilde 46 cm kol oyle kolay degil hatta acik soyleyeyim bu kalibrede 3-4 kur yapsan gene olmaz. 

He yagli sekilde yapar kendini kandirirsin :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34

Benim 5 yıllık natural gelişimim de zar zor 13 14 yağ oranında 44 44.5 u gördüm yağ oranım artıp yüksek cafein yüksek karbonhidratda zar zor 45 cm i görmüştüm fakat o zaman yağ oranimin 18 civarı olduğunu düşünüyorum emin ol yağlı 46 47 cm kol yerine 43 44 cm define kolu tercih edersin kol programın nasıl ve inanılmaz pump vardı kolumda öyle yağlı şekilde 45 i görebilmiştim

tarihinde Bloxq tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, 54 dakika önce yazdı:

Benim 5 yıllık natural gelişimim de zar zor 13 14 yağ oranında 44 44.5 u gördüm yağ oranım artıp yüksek cafein yüksek karbonhidratda zar zor 45 cm i görmüştüm fakat o zaman yağ oranimin 18 civarı olduğunu düşünüyorum emin ol yağlı 46 47 cm kol yerine 43 44 cm define kolu tercih edersin kol programın nasıl ve inanılmaz pump vardı kolumda öyle yağlı şekilde 45 i görebilmiştim

Boyunuz kaç acaba? 1.75 benim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, Bir saat önce yazdı:

1.83 boyundayım kilom su an 91 93 arasında.

Hocam uzun boylu olduğunuz için kolay kolay ölçüm olarak size yetişemem :) çok iyi ölçümleriniz var cidden kilonuza göre kollar gayet iyi. Hedefi değiştirip 42 yada 42.5 yaptım bakalım yani umuyorum 😀

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45

5. Haftadan sonra nerdeyse hiç büyüme yaşamadım böyle bir durum yaşayan oldu mu ya :( hâlâ 41 deyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
AxtoR, 23 dakika önce yazdı:

5. Haftadan sonra nerdeyse hiç büyüme yaşamadım böyle bir durum yaşayan oldu mu ya :( hâlâ 41 deyim.

Kürden bağımsız olarak kol programınız hep aynı rutin mi nasıl çalışıyorsunuz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
Bloxq, 5 dakika önce yazdı:

Kürden bağımsız olarak kol programınız hep aynı rutin mi nasıl çalışıyorsunuz?

Genelde evet ama bazen değiştiririm. Ama asla sabit ağırlıkta kalmam arttırmaya çalışırım sürekli. Şuan zaten kürden eminim kesinlikle gerçek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    870
AxtoR, 43 dakika önce yazdı:

Hocam sen devamlı büyüyeceğini mi sanıyorsun vücudunun ? Bir yere kadar çok hızlı bir yerden sonra kaplumbağa misali sıçrarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bloxq    34
AxtoR, 34 dakika önce yazdı:

Genelde evet ama bazen değiştiririm. Ama asla sabit ağırlıkta kalmam arttırmaya çalışırım sürekli. Şuan zaten kürden eminim kesinlikle gerçek.

Ağırlıkdan ziyade formunuz düzgünse sorun yok bence kürdeysen artacaktır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
forbit, 16.09.2017 - 16:07 yazdı:

Hocam sen devamlı büyüyeceğini mi sanıyorsun vücudunun ? Bir yere kadar çok hızlı bir yerden sonra kaplumbağa misali sıçrarsın.

devamlı büyümek değilde yani 3 haftadır nerdeyse hiç büyüme yaşamadım aksine yağlanma yaşadım. Yeme içme durumumda gayet iyi psikolojimi bozmaya başladı :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.