Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

AxtoR

Üye
  • İçerik sayısı

    316
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

AxtoR kullanıcısının son zaferi 29 Nisan 2018

AxtoR en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

45 Mükemmel

AxtoR Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Usta
  • Doğum Günü 23-10-1995

Güncel Profil Ziyaretleri

1.017 profil görüntüleme
  1. 1 ay küre ara öneri lütfen

    Pardon yanlış yazdım 10 hafta
  2. 1 ay küre ara öneri lütfen

    Not 1 mg testo ent 1 mg bolde kullanıyordum
  3. 1 ay küre ara öneri lütfen

    Arkadaşlar şehir dışına acil çıkmam gerekiyordu 1 ay küre ara verdim o sürede sporda yapamadım, kollarım 42.5 dan 41 e düştü. Bugün tekrar eve döndüm küre tekrar başlayacam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? 10 ay kullanmıştım 5 ay daha devam etmek istiyorum
  4. Ilacı deri altına vurdum

    Bende merak ettim, deri altına vurulan ilaca ne oluyor? Şuan dizim geçmeye başladı gibi ama merak ettim bende
  5. Ilacı deri altına vurdum

    Arkadaşlar 10. Kürümde falan iğneyi batırınca çok ağrıdı çok girdirmeden vurdum ben kasa ulaşmıştır diye düşündüm. 2 ml ilacı yağ tabakasına vurmuşum. Şişme ve sertleşme oldu ne yapmam lazım? Bu ilaç tamamen boşa mı gitti?
  6. Arkadaşlar 8. Haftadayın kürdeyken beslenmede hatalar ysptım spora yeterinde gidemedim ama hacim olarak çok gelişmeme rağmen yağlandım kür içinde 3-4 hafta definasyon yapmayı düşünüyorum kürü 20 hafta yapacam. Sizce büyük hata mı yapmış olurum? Bulk küründe definasyon girilmez mi?
  7. Güç artışı olmuyor

    Teşekkür ederim bugünden itibaren denemeye başlayacağım. Çünkü kendimde güç hissediyorum ve ağırlığı kaldıracak gücüm var ama eklemlerin yeterinde güçlü değil gibi geliyor. Bu taktiği denemeye başlayacam bugün
  8. Güç artışı olmuyor

    Yani kasa maksimum hasarı vermek istiyorum aslında zaten, onu da gün geçtikçe daha ağır çalışarak başarmaya çalışıyorum. Ama kaldırdığım kiloları fazlaştıramamak beni üzüyordu. Yani 25 kg de daha çok tekrar mı çıkartmaya çalişim?
  9. Güç artışı olmuyor

    25 kg nizami ve zorlanmadan yapabiliyorum ama 30 kg den sonra hareketi doğru yapamıyorum.
  10. Güç artışı olmuyor

    Arkadaşlar küre başlayalı 6 hafta oldu 13 kg gibi bir kilo artışı oldu. 77 den 90 kg a çıktım. Yağlanma sıkıntısı çekiyorum ayriyetten dumbell biceps curl giriyorum mesela 25 kg ama arttıramıyorum. 27 yi alınca 3 çıkarabiliyorum. Gücümün olduğunu hissediyorum ama eklemlerim sanki ağırlığı kaldırmıyor. Sizce piramit sistem mi uygulasam daha etkili olur? Ben hep kaldırabildiğim maksimumla kaldırmayı tercih ediyordum.
  11. Kür ortasında spora gidememek

    Arkadaşlar ilk 3 hafta 1 mg testo bolde 4. Hafta 2 mg testo bolde kullandım. 2 haftadır adam akıllı spora gidemedim işlerde sorun çıktı. Bulk küründe olduğun için çok fazla yağlandım. Bugünden itibaren tekrar düzenleyeceğim sizce neler yapmalıyım. Çok iyi giden bir büyümeyi resmen heba ettim ve aşırı yağlanmaya başladım.
  12. Yurt dışında olduğum için clen bulamıyorum ama ventolin buldum. Amacım 1 ay güzel bi yağ yakımı sağlayıp sonra bulk kürüne girmek. Ventolin kullanımı, piramit şekli nasıl oluyor?
  13. Tiroid hastası nasıl yağ yakabilir? neler yapmamalı?

    yaptıracam hocam bende düşünüyorum 6 bin tl den başlıyor fiyatları. Birde lipo yaptırdıktan kaç gün sonra spora başlayabiliyorsun?
  14. Arkadaşlar 3 yıldır tiroit hapları kullanıyorum. Ne kadar yağ yakarsam yakim mesela beli 107 den 92 ye indirdim ama yan yağlardan bir türlü kurtulamıyorum. Baklavalarım belirginleştiği dönemde bile yan yağlarım hep vardı. Sanki suyla şişirilmiş gibi duruyorlar. Bunun sebebini tiroid hastası olmama bağlıyorum çünkü tiroit belirtileri olmaya başladığında çıkmıştı. Şuan 100lük eutrox kullanıyorum. Sizce ne yapmayalıyım bu konuda? ilacın dozajını gecici süre arttırsam bir işe yarar mı acaba?
  15. 1 aylık diet,spor değişimim

    haha Toparlamaktan ziyade valiz yerden kalktı aynen söylediğiniz daha mantıklı geldi büyük ihtimal öyle yaparım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×